Xbox 360 II.
Elküldve: 2009. 09. 01. 19:00
Idézet: lugosi - Dátum: 2009. szept. 1., kedd - 19:01
Francba... már szinte eldöntöttem hogy ps3, most értékelhetem újra az egészet. Már ott tartok, hogy fogok egy papírt, felírom mindegyiknél pro-kontra a dolgokat, aztán az alapján 
Miért nem veszel mind a kettőt? Egyszerűbb lenne.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye
Elküldve: 2009. 09. 01. 19:31
Idézet: JonesC - Dátum: 2009. szept. 1., kedd - 20:00
Akkor már box + brd player.
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H
Elküldve: 2009. 09. 01. 19:33
Idézet: spidey - Dátum: 2009. szept. 1., kedd - 19:51
Még egy év, és meg is lesz a döntés? :Đ
Ez nálam simán előfordul!
Elküldve: 2009. 09. 01. 19:33
Idézet: JonesC - Dátum: 2009. szept. 1., kedd - 20:00
Gondolkoztam ezen is, de feleslegesnek tartom.
Fragmaster: a BR lejátszót is annak tartom önmagában.
Elküldve: 2009. 09. 01. 19:41
Idézet: lugosi - Dátum: 2009. szept. 1., kedd - 20:33
Gondolkoztam ezen is, de feleslegesnek tartom.
Várj, lehet csak késő van de ezt most nem értettem
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H
Elküldve: 2009. 09. 01. 19:50
Így néz ki a személyes listám:
x360:
+jobb grafika
+jobb kontroller (szubjektív, nekem ez jobban bejön)
+olcsóbb
+elég szimpatikusak a letölthető játékok (pl láttam mortal kombatot)
+a kontrollere használható számítógéppel is tán
Ps3:
+bluray
+gran turismo 5
+ingyenes online multi
+ismerem a ps-t mert most is ps2 van
+könnyebb a vinyót valami nagy méretűre cserélni
Végül is a bluray témát egy kicsit kisebbítettem, mert hát ugye van olyan hogy az ember vincseszterén hogy-hogy nem vannak mindenféle filmek.
És azokat meg az utóbbi napok nyomozása alapján mindkét gépen le lehet játszani, valamilyen formában (streamelés, külső vinyó rádugása megfelelő formában). Azon kívül film terén egy számtekk kérdésekben nálam járatosabb barátom azt a meglepő, és egyszerű kérdést tette fel, hogy mi a fenéért nem a számítógépet kötöm rá egy az egyben a hdtv-re, mit akarok itt sztrímelni. És alapvetően ebben van valami. Most majd egy párhuzamos szálon annak utánanézek, hogy az imac-ből hogy tudok kivarázsolni egy hdmi-outot vagy valami hasonlót, biztos van rá megoldás, lévén hogy a tv és a konzol is a dolgozószobámban lenne, nem a nappaliban, így a dolog nem különösebben megvalósíthatatlan.
Így mivel a filmek részt úgy kb úgy érezhetjük hogy ki van pipálva, gyakorlatilag egyetlen lényeges különbség maradt, az online multi. Azaz, hogy mennyire számít. Végső soron ha ez x-en egyáltalán nem lenne, az nagy mínusz lenne, de végül is van csak csengetős. Így most azt mondom, hogy végső soron egy játék áráért egy évi multiplayer gém.
Ha magamban teljesen ki tudom pipálni a filmek kérdését, akkor most azt mondom hogy xbox leszend belőle.
Most van egy olyan egyik szupermarketben hogy valami új bundle csomag, egy 60gb-os (premium?) az új call of duty játékkal ami akár még érdekes is, 65-ért. Ilyen bundle-t máshol most nem láttam, ez megéri? A ps3-at 85-ért tudnám megvenni az 576-ban.
x360:
+jobb grafika
+jobb kontroller (szubjektív, nekem ez jobban bejön)
+olcsóbb
+elég szimpatikusak a letölthető játékok (pl láttam mortal kombatot)
Ps3:
+bluray
+gran turismo 5
+ingyenes online multi
Végül is a bluray témát egy kicsit kisebbítettem, mert hát ugye van olyan hogy az ember vincseszterén hogy-hogy nem vannak mindenféle filmek.
Így mivel a filmek részt úgy kb úgy érezhetjük hogy ki van pipálva, gyakorlatilag egyetlen lényeges különbség maradt, az online multi. Azaz, hogy mennyire számít. Végső soron ha ez x-en egyáltalán nem lenne, az nagy mínusz lenne, de végül is van csak csengetős. Így most azt mondom, hogy végső soron egy játék áráért egy évi multiplayer gém.
Ha magamban teljesen ki tudom pipálni a filmek kérdését, akkor most azt mondom hogy xbox leszend belőle.
Most van egy olyan egyik szupermarketben hogy valami új bundle csomag, egy 60gb-os (premium?) az új call of duty játékkal ami akár még érdekes is, 65-ért. Ilyen bundle-t máshol most nem láttam, ez megéri? A ps3-at 85-ért tudnám megvenni az 576-ban.
Elküldve: 2009. 09. 01. 20:11
Ez a streamelős dolog hibátlanul működne hd és sd videóknál is úgy tűnik ezzel a progival:
http://www.nullriver...ucts/connect360
http://www.nullriver...ucts/connect360
Elküldve: 2009. 09. 01. 21:45
Idézet: lugosi - Dátum: 2009. szept. 1., kedd - 20:50
Ez komoly?
Másik: nem tudom, Forza-t próbáltad? Nekem ugyan nem jött be, nem egy GT azért, de sokan esküsznek rá, az meg boxon van csak. Meg mikkel akarsz játszani? Milyen stílus érdekel még? Bár mostanában kiegyenlítettebb, de PS3-ra még valamivel több pl a JRPG.
Szerkesztette: spidey 2009. 09. 01. 21:46 -kor
Elküldve: 2009. 09. 01. 21:55
Vagy várd meg az új pakkot, ami állni fog az Xbox360-ból + 250GB-os vinyó + Forza 3 játék. Elméletileg karácsonyra jön.
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Elküldve: 2009. 09. 01. 23:13
Opcionális luxusadalék a HD-DVD lejátszó de lehet hogy hasznát tudod venni (feltéve ha nincs kulon HDMI lejátszód) mert mégjobban multimédia centerré teszi az Xbox360-at. Egy éve, június 27-én vettem. A saját leírásomat idézem hogy ne kelljen annyit írnom. Az árára sem emlékszem de a postom alapján 25 font (7500 forint) volt anno. Azért vettem hogy (legyen távirányítóm :Đ) ne az Xbox meghajtóját kelljen használni konvencionális DVD film nézése kozben (HD-DVD filmet azóta sem láttam, nem is fogok). Halk, gyors, konnyen kezelheto. A mai napig használom

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Ez van a dobozban: még egy doboz, tápkábel, mini USB kábel (ezzel csatlakozik az Xbox-hoz, de PC-re is rá lehet kotni akinek az lenne a perverziója), bazi vaskos gépkonyv, telepíto CD (ez poén, be kell helyezni az Xbox-ba az USB rákotése elott - akárcsak egy nyomtató telepítésénel - de abban a pillanatban ki is írja, hogy telepult, lehet használni), lejátszó. Amint látjátok a képen, korulbelul a kontrollernél kétszer nagyobb és úgy néz ki mint egy kicsi Xbox.

Ez az eleje. Eject gomb aztán kész. Hátul van a mini USB meg két normál USB (gondolom HUBként is tud uzemelni).

Ez a távirányító szériatartozék, onmagában 15 font (azaz a HD-DVD lejátszó csak 3000 forint). Van rajta minden, sokkal kényelmesebb a Live-ot is bongészni vele (nem csak filmnézéskor használható). Guide gombbal ki/be kapcsolható az Xbox, be lehet lépni a profilba stb. Persze ott a rengeteg DVD lejátszókat megszégyeníto navigációs gomb (tekerés, menu stb.). A legnagyobb poén az, hogy univerzális távirányító lévén felismeri a TV-t és azt is lehet vele kezelni
Teljes a kényelem, egy távirányítóval lehet TV-t kapcsolni, TV-t nézni, menuben turkálni és az Xbox-ot is ugyanígy kezeli. Media Center gomb is ott figyel ha valaki PC-rol akar zenét, divx-et vagy képet streamelni.
vélemény:
Kipróbáltam pár DVD filmmel, a minoség tényleg HDMI (áttettem oket utána az Xbox meghajtójába és ugyanolyan képet adott), nem az a szar mosott pixelhalmaz mint a komponens asztali DVD lejátszóval. Ráadásul teljesen halk. Szerencsére az Xbox is halk mellette mivel nem porgeti a játék DVD-t és a ventik is alig mennek.
Meg vagyok elégedve

Ez meg ha Forzázni akarsz
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. jún. 7., szombat - 21:11

Ez van a dobozban: még egy doboz, tápkábel, mini USB kábel (ezzel csatlakozik az Xbox-hoz, de PC-re is rá lehet kotni akinek az lenne a perverziója), bazi vaskos gépkonyv, telepíto CD (ez poén, be kell helyezni az Xbox-ba az USB rákotése elott - akárcsak egy nyomtató telepítésénel - de abban a pillanatban ki is írja, hogy telepult, lehet használni), lejátszó. Amint látjátok a képen, korulbelul a kontrollernél kétszer nagyobb és úgy néz ki mint egy kicsi Xbox.

Ez az eleje. Eject gomb aztán kész. Hátul van a mini USB meg két normál USB (gondolom HUBként is tud uzemelni).

Ez a távirányító szériatartozék, onmagában 15 font (azaz a HD-DVD lejátszó csak 3000 forint). Van rajta minden, sokkal kényelmesebb a Live-ot is bongészni vele (nem csak filmnézéskor használható). Guide gombbal ki/be kapcsolható az Xbox, be lehet lépni a profilba stb. Persze ott a rengeteg DVD lejátszókat megszégyeníto navigációs gomb (tekerés, menu stb.). A legnagyobb poén az, hogy univerzális távirányító lévén felismeri a TV-t és azt is lehet vele kezelni
vélemény:
Kipróbáltam pár DVD filmmel, a minoség tényleg HDMI (áttettem oket utána az Xbox meghajtójába és ugyanolyan képet adott), nem az a szar mosott pixelhalmaz mint a komponens asztali DVD lejátszóval. Ráadásul teljesen halk. Szerencsére az Xbox is halk mellette mivel nem porgeti a játék DVD-t és a ventik is alig mennek.
Meg vagyok elégedve
Ez meg ha Forzázni akarsz
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2009. 09. 02. 00:07
Ez az utolsó kép ez karikalábúaknak pont jó is.
world, my finger, is on the button...
Idézet
Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye
Elküldve: 2009. 09. 02. 06:30
Idézet: lugosi - Dátum: 2009. szept. 1., kedd - 19:50
A PS3 kontrollere is használható PC-vel, sőt még mókolni se kell hozzá mindenféle átalakítóval, mert egy miniusb kábellel simán rádugod
Idézet
gran turismo 5
Én emiatt vettem ps3-at
De veszek egy xboxot is a forza 3 miatt :Đ Nálam mindkét konzol egyjátékos üzemmódban fog futni kb
Szerkesztette: GAI 2009. 09. 02. 06:31 -kor
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)
Elküldve: 2009. 09. 02. 06:38
Idézet: spidey - Dátum: 2009. szept. 1., kedd - 22:45
Ez komoly?
Másik: nem tudom, Forza-t próbáltad? Nekem ugyan nem jött be, nem egy GT azért, de sokan esküsznek rá, az meg boxon van csak. Meg mikkel akarsz játszani? Milyen stílus érdekel még? Bár mostanában kiegyenlítettebb, de PS3-ra még valamivel több pl a JRPG.
Idézet: spidey - Dátum: 2009. szept. 1., kedd - 22:45
Ez komoly?
Komoly, persze. A ps3-ban a vinyót szabadon lehet cserélni egy sata-s változatra, persze nincs arról infóm hogy az x-nél ezt hogy lehet.
A milyen játék kérdést már rég végigrágtam magamban, az volt az első, ami érdekel az pont megvan mind a kettőre. A GT kivétel, de feltételeztem hogy meglesz a megfelelője a másikra is.
Szóval ez a bundle van 65-ért, ez vajon jasperes? Szóval ezzel az új alaplappal van?
DOBOZKÉP
Elküldve: 2009. 09. 02. 08:42
Ezt csak onnan tudod meg, hogy elbattyogsz és meglesed a táp adatait.
Elküldve: 2009. 09. 02. 09:17
Idézet: lugosi - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 6:38
A GT kivétel, de feltételeztem hogy meglesz a megfelelője a másikra is.
Ezt ne feltételezd
Elküldve: 2009. 09. 02. 09:29
Idézet: FragMaster - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 9:42
Ezt csak onnan tudod meg, hogy elbattyogsz és meglesed a táp adatait.
Attól félek hogy a dobozt nem engedik kibontani.
Elküldve: 2009. 09. 02. 09:32
Idézet: lugosi - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 10:29
Attól félek hogy a dobozt nem engedik kibontani.
Próbálj belesni a 12v-os ágra.
link
Elküldve: 2009. 09. 02. 09:51
Idézet: lugosi - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 7:38
Komoly, persze. A ps3-ban a vinyót szabadon lehet cserélni egy sata-s változatra, persze nincs arról infóm hogy az x-nél ezt hogy lehet.
A milyen játék kérdést már rég végigrágtam magamban, az volt az első, ami érdekel az pont megvan mind a kettőre. A GT kivétel, de feltételeztem hogy meglesz a megfelelője a másikra is.
Szóval ez a bundle van 65-ért, ez vajon jasperes? Szóval ezzel az új alaplappal van?
DOBOZKÉP
DOBOZKÉP
X-nél van egy pöcök, benyomod, megfogod és már ki is vetted a hdd-t. Legalább ilyen bonyolult beletenni a másik darabot is
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood
Elküldve: 2009. 09. 02. 09:54
Idézet: Diablovazze - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 9:51
X-nél van egy pöcök, benyomod, megfogod és már ki is vetted a hdd-t. Legalább ilyen bonyolult beletenni a másik darabot is 
Gondolom ő arra gondolt, hogy nem MS forrásból származó winyót szeretne bele tenni

Súgó
A téma zárva.