HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (241 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 222
  • 223
  • 224
  • 225
  • 226
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360 II.

#4461 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 02. 10:02

Idézet: GAI - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 10:54

Gondolom ő arra gondolt, hogy nem MS forrásból származó winyót szeretne bele tenni :) Ha jól tudom az is megoldható, de max 120 GB-osat tudsz bele tenni, és ahhoz is mókolni kell valami progival hogy megformázd előtte, meg szét kell szerelni a winyó keretet. Szóval macerásabb, mint a ps3-nál a winyó csere.

Ha most tényleg megjelenik a 250GB-os pack, akkor már majd 250-es lesz a max. :)
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#4462 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 10:52

Trükközni kell, mert van valami egyedi azonosítója, amit szintén át kell írni, és bukhat a két ugyanolyan feljelentkezett vinyó.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#4463 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 15:05

Na. Hát ma az lett hogy elindultam délelőtt hogy megvegyem azt az xboxot, aztán a bótba érve meg vettem egy ps3-at. Érdekesen alakult ez az egész, tudom. Végső soron ami miatt még nagyon csábító lett a dolog, hogy volt az üzletben 1 db Killzone 2-vel szerelt pakk, és így bundle-ben nagyon jó ára volt, és már anno úgy gondolkoztam hogy ha ps3 lenne akkor azt a gémet úgyis megvenném, láttam már, teljesen odavoltam tőle meg vissza.
Már olyan is forgott a fejemben, hogy az év végi árcsökkentésekkor meg kapok magamtól karácsonyra egy xboxot is, egye meg a fene, ne kelljen kompromisszumokat kötni, egyszer élünk meg minden.

Elnézést kérek mindenkitől akit az elmúlt meg se merem nézni milyen hosszú idő alatt a milyen konzolt vegyek kérdéssel untattam, és köszi minden segítséget. Nem ígérem hogy ennek itt most vége, mert ha lesz xbox vásárlás év végén akkor bizony visszatérek  :Đ

#4464 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 15:06

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 11:52

Trükközni kell, mert van valami egyedi azonosítója, amit szintén át kell írni, és bukhat a két ugyanolyan feljelentkezett vinyó.

Különben meg nem valószínű hogy én akár az xboxot akár a ps-t szét merném csavarozni egy vinyóbővítős-hekkelős manőver erejéig (a ps-t szét kell, az xboxnak meg gondolom a vinyótartó kis rápattintós dobozkáját kell).

#4465 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 15:26

Nah grat, már akartam ajánlani, hogy vegyél inkább wii-t :D
Killzone miatt meg konzolt venni meh :D
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#4466 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 15:51

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 16:05

Na. Hát ma az lett hogy elindultam délelőtt hogy megvegyem azt az xboxot, aztán a bótba érve meg vettem egy ps3-at. Érdekesen alakult ez az egész, tudom. Végső soron ami miatt még nagyon csábító lett a dolog, hogy volt az üzletben 1 db Killzone 2-vel szerelt pakk, és így bundle-ben nagyon jó ára volt, és már anno úgy gondolkoztam hogy ha ps3 lenne akkor azt a gémet úgyis megvenném, láttam már, teljesen odavoltam tőle meg vissza.
Már olyan is forgott a fejemben, hogy az év végi árcsökkentésekkor meg kapok magamtól karácsonyra egy xboxot is, egye meg a fene, ne kelljen kompromisszumokat kötni, egyszer élünk meg minden.

Elnézést kérek mindenkitől akit az elmúlt meg se merem nézni milyen hosszú idő alatt a milyen konzolt vegyek kérdéssel untattam, és köszi minden segítséget. Nem ígérem hogy ennek itt most vége, mert ha lesz xbox vásárlás év végén akkor bizony visszatérek  :Đ

Grat hozzá, remélem sok örömödet leled benne  :up:  :respect: Persze a boxal jobban jártál volna..  :Đ  :Đ
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#4467 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 15:53

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 15:06

Különben meg nem valószínű hogy én akár az xboxot akár a ps-t szét merném csavarozni egy vinyóbővítős-hekkelős manőver erejéig (a ps-t szét kell, az xboxnak meg gondolom a vinyótartó kis rápattintós dobozkáját kell).

A ps3 esetében egy kipattintható műanyag fedél mögött 1 db csavar fogja a winyót, azt kiszedni azért annyira nem bonyolult :)
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#4468 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 16:07

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 16:05

Látod, mondtam előre, hogy veszel mind a kettőt :D
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#4469 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 16:12

Sot meg Wii-t is fogsz mert az is fun.

#4470 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 16:29

Na végre, sikerult megvenni! :respect:  :D  Vajúdtál rajta egy csomót aztán végul spontán felindulásból veszel mást mint aminek nekiindultál? :p
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#4471 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 17:35

Bakker, gyerekek, xboxon is akkora szívás ez a félkész játék kiadás, mint a ps3-on? Lassan egy órája csak updateli azt a nyamvadt burnout paradise-t, már totál elment a kedvem a játéktól! Részletesebben leírtam a ps3 topikban. Hogy is fogalmazzak, egy hangyányit mintha indulatos lennék.  :doom:

#4472 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 17:58

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 18:35

Bakker, gyerekek, xboxon is akkora szívás ez a félkész játék kiadás, mint a ps3-on? Lassan egy órája csak updateli azt a nyamvadt burnout paradise-t, már totál elment a kedvem a játéktól! Részletesebben leírtam a ps3 topikban. Hogy is fogalmazzak, egy hangyányit mintha indulatos lennék.  :doom:

Passz én még 1 játékot sem patcheltem, bár a Burnout Paradise-al talán ha 1 órát játszottam eddig... :think:  Olyan 20-25 játékom van kb...
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#4473 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 18:47

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 17:35

Bakker, gyerekek, xboxon is akkora szívás ez a félkész játék kiadás, mint a ps3-on?

Válaszoltam a PS3 topicban :)
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#4474 Felhasználó inaktív   mgf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 19:43

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 17:58

Passz én még 1 játékot sem patcheltem, bár a Burnout Paradise-al talán ha 1 órát játszottam eddig... :think:  Olyan 20-25 játékom van kb...

Nem rossz játék az a Burnout Paradise (bár nekem picit túl arcade), én a story módot lenyomtam. (ez kb. annyit jelent, hogy maradtak még megcsinálható versenyek, de a játék már végetért)

Nem update-eltem rajta semmit, nincs is neten a konzol. (ebből kifolyólag egy játékot sem update-eltem még, eddig egy játékot leszámítva megvoltam nélküle)

Egyedül a Bully Scholarship Editionnel volt csak gond ebből, ez a játék ugyanis köztudottan hibásan jelent meg és ha nem patch-eli meg az ember, akkor sajnos hajlamos lefagyni a játék. (mint ahogy tette nekem is :))
mgf

#4475 Felhasználó inaktív   Rlaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 03. 19:54

Sziasztok!

Van esetleg valahol egy X-BOX 360 FAQ? Lenne néhány alap kérdésem az X-BOx 360-nal kapcsolatban, amivel nem terhelném feltétlen a fórumot.

#4476 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 03. 20:21

Nah sikerült végre szert tenni egy fekete jasperes Elite-re :) Nagyságrendekkel halkabb mint a régi hűtésmoddolt boxom volt  :up: Az egy porszívó volt ehhez képest. Mondjuk még mindig hallani, hogy bazi erős motorú ventik dolgoznak benne, pedig akkora légszállításhoz, amekkorát ezek alacsony fordulaton bírnak, bőven elég lett volna valami jóval halkabb venti is. De így már a tolerálható szintre csökkent a hangja. A drive is jobb minőségű (ebbe Lite-On van, a régiben Samsung volt): halkabb és gyorsabb is (nameg kevésbé válogatós :) )
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#4477 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 03. 20:30

Idézet: Rlaci - Dátum: 2009. szept. 3., csütörtök - 19:54

Van esetleg valahol egy X-BOX 360 FAQ? Lenne néhány alap kérdésem az X-BOx 360-nal kapcsolatban, amivel nem terhelném feltétlen a fórumot.

Azért van a fórum hogy kérdezz.

#4478 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 06:14

Idézet: Rlaci - Dátum: 2009. szept. 3., csütörtök - 19:54

Sziasztok!

VAN.
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#4479 Felhasználó inaktív   Rlaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 13:46

Idézet: laragirl83 - Dátum: 2009. szept. 4., péntek - 6:14

Kösz. Megtaláltam rajta mindent.

#4480 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 06. 13:09

South Park Let's Go Tower Defense Play!

Kép

Kép

Kép

Októberben. 4 játékos offline vagy online multiplayer mód. Minden karakternek van speciális képessége (Stan gyógyítja a foépuletet, Kenny pénzt lop az ellenfelektol) és mindegyikuk hógolyóval tud dobálózni. Sok unlockolható karakter, 80 rovid video a sorozatból stb. :)

Téma megosztása:

• (241 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 222
  • 223
  • 224
  • 225
  • 226
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.