Idézet: vatom - Dátum: 2007. febr. 15., csütörtök - 8:57
Ezt a beégés témát már erre szakosodott oldalakon rég kitárgyalták, normálisabb sokadik generációs plazmán csak szélsőséges körülmények között fordulhat elő beégés. Az életciklusa normált tévézési szokások mellett minimum 15 év, nem tudom, hol lesznek már akkor ezek a plazmák ill. lcd-k
Visszatérve a mi kis baráti véleménynyilvánításunkra, a plazmák igen is beégnek. Ezt 3 forrás erősítette meg. Első, egy srác letesztelt vagy 10 plazmát xbox360-al és a végső konklúzió az volt a beégéssel kapcsolatban h minél tovább kap statikus képet annál nehezebben jön ki belőle a beégett kép. Nagyjából 5-10 perctől egészen a végtelenségig. A második forrás már egy tv szakértő volt az LG-től, igazából ő is ugyanezt mondta. A harmadik pedig, h a saját szememmel láttam. Persze nem akarok kukacoskodni, meg szőrszálhasogatni a plazmák jóval szebb képet adnak akár kisebb felbontáson is és a beégés sem annyira látványos. De akkor is van. És végül szeretném kijavítani amit írtam, mert én is áttértem a plazmára, igaz pénzügyi okok miatt lemondtam róla és egy LG lcd-t veszek. A kiszemelt plazma pedig a 94 centis Pana TH-37PV60EH volt. Tehát a plazmák magasan verik az lcd-ket, aki teheti plazmát vegyen.

Súgó
A téma zárva.