Xbox 360 II.
Elküldve: 2007. 01. 26. 16:41
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2007. jan. 26., péntek - 16:39
A PS3at ne itt tárgyaljuk már ki.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν
What do stars do? They shine.(Yvaine)
Elküldve: 2007. 01. 26. 19:19
Idézet: vers - Dátum: 2007. jan. 26., péntek - 3:52
100.alapgép
10.butítás
13. + wirelless joy
10. + hűtő
23. + wifi
2 akksi 14.000.-ért
10.butítás
13. + wirelless joy
10. + hűtő
23. + wifi
2 akksi 14.000.-ért
De hiszen ez baromság ...
- butítás nem kell ... mert minek?
- wireless joy nem kell, mert a prémiumhoz jár
- plusz hűtő nem kell, nálam napi 14 órát megy, semmi gond
- plusz wifi? ez fingom nincs mire kéne
- 2 akksi? hábazzeg ... ha vezetékes kontrollered van, akkor semmilyen aksi/elem nem kell
ha vezeték nélküli, akkor meg elég egy 4 darabos elemtöltő
Ez az egész 95-105 ezer forint ... boltja válogatja.
Egy másik fórumon egy NarancsVáros nevű is ilyen 170e forintokkal és egyéb rémálmokkal
riogatja a népet.
Na most ő vagy buta, vagy az ellenség fizetett ügynöke.
Az "ellenség" alatt gondolom mindenki tudja mit értek, egy XBOX 360 fórumon.
De a rohatt életbe nem néz utána, mielőtt ilyen vadbaromságokat leír?
Vagy csak egy boltba kellene az ilyennek elmennie, aztán egy egészségeset kérdezni.
Üdv!
Elküldve: 2007. 01. 26. 19:40
Idézet: Heuro - Dátum: 2007. jan. 26., péntek - 18:19
De hiszen ez baromság ...
- 2 akksi? hábazzeg ... ha vezetékes kontrollered van, akkor semmilyen aksi/elem nem kell
Egy másik fórumon egy NarancsVáros nevű is ilyen 170e forintokkal és egyéb rémálmokkal
riogatja a népet.
Vagy csak egy boltba kellene az ilyennek elmennie, aztán egy egészségeset kérdezni.
Üdv!
riogatja a népet.
Üdv!
- butítás kell, mert ki akarom próbálni mielőtt megveszem a játékot...és? még mindig jobb mint echte ellopni
- virelles joy hiába jár a prémiumhoz, mert csak egy jár ( a barátnőm meg nézzen ki a fejéből vagy mi? lehet hogy neked nincs barátnőd aki játszana Veled de ez a Te bajod )
- plussz hűtő ( lehet hogy valóban nem kell, de megnyugtatóbb mert ha így is leég, legalább megtettél mindent nem? Légzsák is szart se ér a kocsiba ha 200-al csapódsz a falba mégis van nem? )
- plussz wifi? azért mert talán nagyobb a szobám mint a Tiéd, és nem ér el a rúterig a kábel.
illetve a szobámba egy 20m-es kábel elég hülyén mutatna.
- 2 akksi ( vezetékes kontroller kell a halálnak ) az elemtöltő meg szar. ( 4 JÓ elem meg egy JÓ töltő ugyan ott vagy.
- narancsváros: nem kötelező, de bátran elmodnhatom hogy az én nickem.baj? ide már be voltam regelve.
Egyébként
Ki az aki fikázta a 360-at??? Nekem bőven bejön, és kell is.
Más kérdés hogy ha majd bejön a ps3, akkor veszek de majd 1-2 év múlva, 360-at is most vettem csak.
Elküldve: 2007. 01. 26. 19:43
Idézet: 20-agh - Dátum: 2007. jan. 26., péntek - 19:40
- narancsváros: nem kötelező, de bátran elmodnhatom hogy az én nickem.baj? ide már be voltam regelve.
Itt pedig mindenki halas lenne, ha ezt a hulyeseget a masik forumban folytatnatok...
Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!
Elküldve: 2007. 01. 26. 20:30
Idézet: 20-agh - Dátum: 2007. jan. 26., péntek - 3:54
Nem vitázok Veled.
A lényeg a számomra az, hogy úgy tűnik alig van valaki aki a játék élményét tartja fontosnak.
Úgy tűnik inkább arról szólnak a topicok mi a trendi
Szomorú :Đ
A lényeg a számomra az, hogy úgy tűnik alig van valaki aki a játék élményét tartja fontosnak.
Úgy tűnik inkább arról szólnak a topicok mi a trendi
Szomorú :Đ
bocs de a jatekoknak kulon topikja van.
Elküldve: 2007. 01. 26. 20:55
- butítás kell, mert ki akarom próbálni mielőtt megveszem a játékot...és? még mindig jobb mint echte ellopni
- virelles joy hiába jár a prémiumhoz, mert csak egy jár ( a barátnőm meg nézzen ki a fejéből vagy mi? lehet hogy neked nincs barátnőd aki játszana Veled de ez a Te bajod )
- plussz hűtő ( lehet hogy valóban nem kell, de megnyugtatóbb mert ha így is leég, legalább megtettél mindent nem? Légzsák is szart se ér a kocsiba ha 200-al csapódsz a falba mégis van nem? )
- plussz wifi? azért mert talán nagyobb a szobám mint a Tiéd, és nem ér el a rúterig a kábel.
- 2 akksi ( vezetékes kontroller kell a halálnak ) az elemtöltő meg szar. ( 4 JÓ elem meg egy JÓ töltő ugyan ott vagy.
de szvsz kihagytad a listabol az 50"-os FullHD plazmatv-t. azis kell, vagy nem?
Elküldve: 2007. 01. 26. 21:01
Pedig csak egy egyszerű kérdést tettem fel
És mi lett belőle 
Lehet írni kellett volna, hogy a PS3 nem érdekel :Đ
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2007. 01. 26. 21:02
illetve a szobámba egy 20m-es kábel elég hülyén mutatna.
Egyébként
Ki az aki fikázta a 360-at??? Nekem bőven bejön, és kell is.
Más kérdés hogy ha majd bejön a ps3, akkor veszek de majd 1-2 év múlva, 360-at is most vettem csak.
Szepen sorjaban...
-Butitas PS3ba is kell akkor.
-Ahhoz is csak 1 wireless jar.
-huto ahhoz _sem_ kell.
-wifi... reteg igeny.
-aksi mindenkinek megfelel, neked nem.
Akkor most mi is van?
Szerkesztette: Boba 2007. 01. 26. 21:03 -kor
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!
Elküldve: 2007. 01. 26. 21:10
Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. jan. 26., péntek - 21:01
Pedig csak egy egyszerű kérdést tettem fel
És mi lett belőle 
nem kell tulparazni a dolgot. egy premium meg egy VGA kabel untig eleg indulasnak, kesobb meg meglatod
Elküldve: 2007. 01. 26. 21:17
Kivárom a zephyr-t, vagy mit, ha már ezt ajánlottad
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2007. 01. 28. 12:43
Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. jan. 26., péntek - 22:10
nem kell tulparazni a dolgot. egy premium meg egy VGA kabel untig eleg indulasnak, kesobb meg meglatod 
akartam is kerdezni. en csak msot nezelodtem a tema utan es lattam hogy, ha VGA kabelt hasznalsz monitor csatlakoztatasara akkor a menuben megjelennek kulonbozo felbontasok. KErdesem az lenne hogy azert nem csokken a jatekok teljesitmenye [fps] mikor mondjuk egy 1280*1024-es felbontast hasznalsz pl 480i felbontas helyett?
Szerkesztette: Vortex07 2007. 01. 28. 12:46 -kor
-Vx07
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2007. 01. 28. 12:45
Én úgy vettem észre, hogy ez borzasztóan különbözik játékról játékra. A Test Drive Unlimited például szabályosan szaggat nekem pár helyen 1280x1024-es felbontáson.
PPéter - CDGRAB.HU (volt BURN.HU)
Elküldve: 2007. 01. 28. 12:47
sajnos sok játék nem is támogatja az 1280x1024-et(PGR3 pl)
ráadásul ugye 1280x1024 jóval több pixel mint az xbox360 játékok 90%a által 'ideálisnak' tartott 1280x720 - ezért igen, bizonyos játékokban durvábbak lehetnek a framedroppok.
ráadásul ugye 1280x1024 jóval több pixel mint az xbox360 játékok 90%a által 'ideálisnak' tartott 1280x720 - ezért igen, bizonyos játékokban durvábbak lehetnek a framedroppok.
JóSebesség
Elküldve: 2007. 01. 28. 12:49
Bazz nekem WS monitorom van, itt is az várható, mint PC-n? Vagy itt már nagyobb arányban vannak WS támogató játékok?
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2007. 01. 28. 12:50
Az AA-t mindenkepp ratolja a kepre vagy nagyobb felbontasoknal leveszi?
Es hogy nez ki a kep amikor egy nativ 1280*1024 felbontasu TFT monitoron 1280*720 felbontast hasznalsz? Nekem mivel Samsung 970P-m van pl, azt sem tudnam elkerulni hogy esetleg alapbol ne huzza szet a kepet...
Es hogy nez ki a kep amikor egy nativ 1280*1024 felbontasu TFT monitoron 1280*720 felbontast hasznalsz? Nekem mivel Samsung 970P-m van pl, azt sem tudnam elkerulni hogy esetleg alapbol ne huzza szet a kepet...
-Vx07
- Leonardo Da Vinci
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2007. 01. 28. 12:52
Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. jan. 28., vasárnap - 13:49
Bazz nekem WS monitorom van, itt is az várható, mint PC-n? Vagy itt már nagyobb arányban vannak WS támogató játékok? 
tudtommal mindegyik tamogatja a WS-t, ugyanis az X360-ra keszult jatekok kotelezo modon kell tamogassak a HD-t...
-Vx07
- Leonardo Da Vinci
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2007. 01. 28. 12:59
Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. jan. 28., vasárnap - 12:49
JóSebesség
Elküldve: 2007. 01. 28. 13:02
Ne beszéljetek butaságokat - a játék általában egyetlen felbontásban renderel ami vagy 720p, vagy egy kicsivel kevesebb (pl. a PGR3 esetében 1024*540 vagy mi) és kész. Utána egy hardware scaler nagyítja akkorára a képet, amekkora felbontást beállítottál, legyen az 1080p vagy 1280*1024.
Ha szaggat, akkor az nem a beálított felbontástól van...
Ha szaggat, akkor az nem a beálított felbontástól van...
LY
Elküldve: 2007. 01. 28. 13:04
ettol nem lesz elmosodottabb a kep valamennyire?
-Vx07
- Leonardo Da Vinci
- Leonardo Da Vinci

Súgó
A téma zárva.