Xbox 360 II.
Elküldve: 2007. 07. 03. 09:44
Idézet: ono-sendai - Dátum: 2007. júl. 3., kedd - 10:16
Szevasztok !
Tegnap vettem az 576 shopban egy xbox premiaum pack-ot és egy forza 2-öt.
Sajnos csak egy 72 cm-es Thomson tv-n játszok.
Tegnap vettem az 576 shopban egy xbox premiaum pack-ot és egy forza 2-öt.
Sajnos csak egy 72 cm-es Thomson tv-n játszok.
szia. lehet hozza kapni VGA kabelt, igy osszekotheted a szamitogeped monitoraval is
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν
What do stars do? They shine.(Yvaine)
Elküldve: 2007. 07. 03. 09:46
Idézet: special - Dátum: 2007. júl. 3., kedd - 10:43
Viszont kívánom, LY. Tetszik vagy sem, ez valódi probléma, hiába próbáljátok néhányan a szőnyeg alá söpörni. A Forza 2 ráadásul a magasabb szintű chip-kihasználás révén szisztematikusan küldi szervízbe a boxokat a neten felbukkant hírek alapján.
Jelenleg a colin mcrae: dirt dolgoztatja meg legjobban a boxot - 3 hét óta játszom és az enyémnek kutya baja.
Szerkesztette: SFIJ 2007. 07. 03. 09:48 -kor
Elküldve: 2007. 07. 03. 09:49
Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. júl. 3., kedd - 10:46
Jelenleg a colin mcrae: dirt dolgoztatja meg legjobban a boxot - 3 hét óta játszom és az enyémnek kutya baja.
Megnyerted a "Today's king of ignorance" címet. LY szorosan a második.
A hüvelygomba is probléma, csak nem releváns, ez a különbség.
Elküldve: 2007. 07. 03. 09:55
Idézet: special - Dátum: 2007. júl. 3., kedd - 10:49
A hüvelygomba is probléma, csak nem releváns, ez a különbség.
Már hogyne lenne relváns? Sokkalta jobban megkeseríti egy ember életét mint egy 3 ledes konzol! :Đ
Elküldve: 2007. 07. 03. 09:59
Az teny, hogy a Forza 2 foruman egy 900 hozzaszolasos, fagyasrol és meghalo konzolokrol szolo temat torolt a Microsoft...
Krinyo
Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m
Elküldve: 2007. 07. 03. 10:00
Viszont kívánom, LY. Tetszik vagy sem, ez valódi probléma, hiába próbáljátok néhányan a szőnyeg alá söpörni. A Forza 2 ráadásul a magasabb szintű chip-kihasználás révén szisztematikusan küldi szervízbe a boxokat a neten felbukkant hírek alapján.
4 órát játszottam vele eddig.
Milyen játékot tudtok még jószívvel ajánlani ? ( még nem volt időm gamespot-ot nézni... )
Elküldve: 2007. 07. 03. 10:06
Nem gondolhatod komolyan, hogy reális annak az esélye hogy egy vadiúj box napokon belül lerobban...
LY
Elküldve: 2007. 07. 03. 10:18
Idézet: ono-sendai - Dátum: 2007. júl. 3., kedd - 11:00
4 órát játszottam vele eddig. 
Milyen játékot tudtok még jószívvel ajánlani ? ( még nem volt időm gamespot-ot nézni... )
Milyen stílus érdekel.
Gears of War, Dirt, Lost Planet, Dead Rising, legalábbis én ezeket próbálnám.
Elküldve: 2007. 07. 03. 10:21
Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2007. júl. 3., kedd - 11:06
Nem gondolhatod komolyan, hogy reális annak az esélye hogy egy vadiúj box napokon belül lerobban...
Annak fényében, hogy voltak/vannak gyárilag halott gépek is....
Egyébként alapvetően attól függ, hogy mennyit és milyen hőmérsékletű szobában. De persze igazad van, néhány hetet vagy hónapot kellett volna írnom, napokon belül kevéssé valószínű még intenzív taposás mellett is.
Elküldve: 2007. 07. 03. 10:26
Idézet: special - Dátum: 2007. júl. 3., kedd - 11:18
Milyen stílus érdekel.
Dead Rising-ot ajánlgatta az 576-os srác. De nem szeretem az élőhalottas cuccokat.
Valami látványos lövöldözős kellene, ami elámítja az asszonypajtást !
Gears of war tényleg jó ? ( Nincs HD tv-m ! )
Elküldve: 2007. 07. 03. 10:29
Special, sehol sem söpörtem a problémát a szőnyeg alá, csak te látod úgy, viszont két apró bajom van;
egyrészt tök feleslegesen szítod a hangulatot és kelted a pánikot,
másrészt meg olyan pletykákat és forrásokat veszel msot készpénznek, amelyeket még egy évvel ezelőtt is figyelmen kívül hagytál, amikor a PS3 kapcsán jöttek infók...
egyrészt tök feleslegesen szítod a hangulatot és kelted a pánikot,
másrészt meg olyan pletykákat és forrásokat veszel msot készpénznek, amelyeket még egy évvel ezelőtt is figyelmen kívül hagytál, amikor a PS3 kapcsán jöttek infók...
LY
Elküldve: 2007. 07. 03. 10:36
a PS3 kapcsán az egész FUD arra épült, hogy a Sony kussolt, mint szar a gazban, ami egyébként alapvető politika is náluk (a PS3 specifikáció pl. az utolsó pillanatig nem voltak ismertek). eközben alapvetően a szoftverfejlesztő community felől érkeztek szkeptikus hangok, hogy nincsenek olyan állapotbna a szoftverek, és hogy a Sony feléjük is kussol.
ezzel szemben most egy világszerte ezrek által dokumentált jelenségről van szó, retailerek, szervizek tapasztalatairól.
keltem a pánikot? ha fele igaz annak, amit összehordtak eddig a kereskedők és szervizesek, akkor már teljesen jogos a "pánikkeltés". az ugyanis nem az én saram, hogy egy rakás szart gyártat a Microsoft, és hogy ezt én fontosnak tartom kiemelni, tekintve hogy közelíti a diplomás minimálbért az ára egy játékkal.
arról hallottál egyébként, hogy negyedévente 10 százalékos beszállítói költségcsökkentést irányoz elő a MSFT, és hogy a Wistron kiszáll a termelésből, mert nem éri meg neki erre lekötni a kapacitásait -- a 1-3 százalékos nettó hányaddal dolgozó iparban sem? a Wistron a kezdeti termelés 60 százalékát adta, árbevételének 10 %-a 360.
ezzel szemben most egy világszerte ezrek által dokumentált jelenségről van szó, retailerek, szervizek tapasztalatairól.
keltem a pánikot? ha fele igaz annak, amit összehordtak eddig a kereskedők és szervizesek, akkor már teljesen jogos a "pánikkeltés". az ugyanis nem az én saram, hogy egy rakás szart gyártat a Microsoft, és hogy ezt én fontosnak tartom kiemelni, tekintve hogy közelíti a diplomás minimálbért az ára egy játékkal.
arról hallottál egyébként, hogy negyedévente 10 százalékos beszállítói költségcsökkentést irányoz elő a MSFT, és hogy a Wistron kiszáll a termelésből, mert nem éri meg neki erre lekötni a kapacitásait -- a 1-3 százalékos nettó hányaddal dolgozó iparban sem? a Wistron a kezdeti termelés 60 százalékát adta, árbevételének 10 %-a 360.
Elküldve: 2007. 07. 03. 10:37
Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. júl. 3., kedd - 10:59
Az teny, hogy a Forza 2 foruman egy 900 hozzaszolasos, fagyasrol és meghalo konzolokrol szolo temat torolt a Microsoft...
Krinyo
Krinyo
persze, persze...
Csatolt képek:
Elküldve: 2007. 07. 03. 10:43
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2007. júl. 3., kedd - 11:32
Gears of War / The Darkness.
thx
Elküldve: 2007. 07. 03. 10:45
Idézet: special - Dátum: 2007. júl. 3., kedd - 11:36
az ugyanis nem az én saram, hogy egy rakás szart gyártat a Microsoft, és hogy ezt én fontosnak tartom kiemelni, tekintve hogy közelíti a diplomás minimálbért az ára egy játékkal.
a microsoft 30 eve szart gyart. pontosabban a hasznalhatosag hataran levo "ocsitott" dolgokat. es bizony az emberek ugy vannak vele, hogy bevallaljak hogy 1x-2x megjarja a szervizt esetleg a cucc, ha felaron kaphato a rivalishoz kepest, raadasul a szorakoztatas szelesebb tarhazat nyujtja jelenleg. es persz azt nem irod lef, hogy 70% a valoszinusege annak, hogy nem hibasodik meg. mindekozben te magad is tobbhelyen elismered es hangoztatod hogy a notebookok meghibasodasi rataja is ennyi. igen, ez az olcsosag ara, a gyenge minoseg. ahogy az angol mondja:
take it or leave it.
Elküldve: 2007. 07. 03. 10:56
Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. júl. 3., kedd - 11:37
persze, persze...
Ki beszelt az Xbox 360 forumrol? Forza 2 hivatalos foruma, okoska.
Elküldve: 2007. 07. 03. 10:59
Idézet: special - Dátum: 2007. júl. 3., kedd - 11:36
a PS3 kapcsán az egész FUD arra épült
A PS3 kapcsán konkrétan 1st party fejlesztőktől jöttek infók, többek között, csak akkor ezt nem lehetett az orrotokra kötni.
Idézet
keltem a pánikot? ha fele igaz annak, amit összehordtak eddig a kereskedők és szervizesek, akkor már teljesen jogos a "pánikkeltés".
Bocsi, de erre most majdnem írtam valami nyerset. Az igenis irreális, elmebeteg viselkedés, hogy "gratula az xboxodhoz, remélem nem rohad le napokon belül".
Idézet
arról hallottál egyébként
Másodjára vagy harmadjára írod be...
LY
Elküldve: 2007. 07. 03. 11:00
Itt egyebkent mar polirozzak a tokuket a tipikus bullshit dumaval...
http://news.filefront.com/forza-motorsport...xbox-360-units/
http://news.filefront.com/forza-motorsport...xbox-360-units/

Súgó
A téma zárva.