Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2007. okt. 26., péntek - 16:39
Fukarék beszedték a zsét is, és csak az első nap, egy korlátozott mennyiségben. Ha ezek után nem szállítanak abból para lesz...
Szallitanak. Itt az asztalomon a cucc. Forza2 viszont elfogyott es beszerezhetetlen, PGR3-at adnak helyette, vagy ha valaki eleg eroszakos, akkor kialkudhat mast. Tegnap 4 utan kellett erte mennem, de meg tovabbi masfel orat vartam nehany sorstarssal egyetemben, akkor erkezhetett a szallitmany, papirok meg akkor keszultek...
Turelem, szerintem mindenkit kiszolgalnak, aki listara kerult. Raadasul masokkal egyutt en is ugy kerultem listara, hogy nekunk meg fizetni sem kellett, csak felirtak a telefonszamot, esetleg nevet is hozza. De a faszi jo lehet fejben, mert fura modon emlekezett a nevemre.
A fekete Elite szep, de ugyanolyan zajos, mint a korabbiak. Vagy az en ingerkuszobom alacsony, vagy a tobbiek suketek. Es lehet valami abban, hogy jatek utan ne kapcsold ki azonnal (huljon egy kicsit), valoszinutlenul meleg levego jon belole hatul H3 alatt...
Krinyo
PS: revidialni kell allaspontomat a Halo 3-mal kapcsolatban is... szep a jatek, szebb, mint amilyennek elsore tunt, bar eleg egyhanguan hentelos...