HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (241 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 191
  • 192
  • 193
  • 194
  • 195
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360 II.

#3841 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 24. 10:56

egy másik fórumon októbert írtak
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#3842 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 24. 13:27

Az idő pénz - Vegyetek eleve kijátszott játékot!

:omg:  :Đ  :down:

#3843 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 24. 13:59

Idézet: Gabesz - Dátum: 2009. jan. 24., szombat - 10:56

egy másik fórumon októbert írtak

Ehh, hát nem kapkodják el, ahhoz képest hogy a motor már megvan, csak az autókat és a pályákat kéne lemodellezni  :rolleyes:

Általában az F1 játékok nem szezon végén, hanem szezon elején szoktak kijönni. Mondjuk gondolom a rém undorító, nevetségesen gnóm 2009-es vasak lesznek benne, remélem lesz opció, hogy régebbi kocsikkal lehessen menni...
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#3844 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 24. 15:00

Idézet: -STALKY- - Dátum: 2009. jan. 24., szombat - 13:27

Ezt jól kitalálták, amíg van olyan hülye aki ilyeneket megvesz addig adják csak, sőt, adhatnának pénzért gamer score-t/trophy pont izét is, tuti abból is venne pár droid  :D
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#3845 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 25. 09:38

Idézet: -STALKY- - Dátum: 2009. jan. 24., szombat - 12:27

Az idő pénz - Vegyetek eleve kijátszott játékot!

Évek óta így működik az EA játékokban. Pénzért/MS pontokért unlockolni lehet a játékban egyébként benne lévő és ott elérhető tartalmakat: autókat, fegyvereket, armort, akármit. De azt nem értem, miért kell ezt elítélni: aki nem akarja, az nem veszi meg, akinek meg így tetszik a játék, az megveszi.

#3846 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 25. 13:58

Idézet: HaZeX - Dátum: 2009. jan. 25., vasárnap - 10:38

Évek óta így működik az EA játékokban. Pénzért/MS pontokért unlockolni lehet a játékban egyébként benne lévő és ott elérhető tartalmakat: autókat, fegyvereket, armort, akármit. De azt nem értem, miért kell ezt elítélni: aki nem akarja, az nem veszi meg, akinek meg így tetszik a játék, az megveszi.

Nem, ebben az a vicc, hogy van olyan ember aki már játszani is lusta. :)

#3847 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 25. 15:36

Ez ugyanolyan mint aki csalásokkal játszik. Unlok, god mode aztán uzsgyi. Én azt sem nevezném játéknak :)
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#3848 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 25. 16:17

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. jan. 25., vasárnap - 14:36

Én azt sem nevezném játéknak :)

Még szerencse, hogy ez nem tőled függ. Én magam is írtam már be játékba, hogy /god, sőt, még azt is, hogy /noclip. Ennek alternatívája az lett volna, hogy soha nem látom meg a végét.

Szerkesztette: HaZeX 2009. 01. 25. 16:20 -kor

#3849 Felhasználó inaktív   Gravobsky 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 25. 16:22

Csatlakoznék az előttem felszólaló két kollegához.
Végig játszani egy játékot. -sokszor kihivás
Végigjátszani egy eleve "kijátszott játékot" -abszolút semmi kihívás
Végigjátszani egy játékot god modeban, stb... -erről meg annyit hogy lehettem kb 13 éves mikor a Duke Nukem 3D-ben kiprobáltam (vagy kvékkettő , vagymi volt az). aztán rájottem hogy ez kb 2 percig szorakoztató és oda az egész játékélmény.
Ez van , akik ilyen és ehhez hasonló szolgáltatásokat igénybe vesznek azokat mindig ugy fogják átba**ni a palánkon mint a s**rt , a MS meg örül hogy ennyi tahó lusta paraszt van de legalább van pénzük. Majd elfogy egyszer az is...
Nem akarok megsérteni senkit , de ez már több mint nevetséges.

Következő mi lesz , MS-tól lehet rendelni (persze pénzért) majd power levelinget 80-ra a Tauren Rougodhoz xboxon keresztül persze ?

Levegő legyen má ingyen még pár évtizedig...
IntelE5200+CoolerMasterHyperTX2/GigabyteP35C-DS3R/GeilUltra 3Gb/XFXHD4830/SeagateBarracuda 80+160+500/PioneerDVR-216/EnermaxModu82+ 425W/CoolerMasterSileo/GeniusSlimstar/GigabyteM7800/Samsung223BW
Xbox360

#3850 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 25. 18:37

Idézet: Gravobsky - Dátum: 2009. jan. 25., vasárnap - 15:22

Ez van , akik ilyen és ehhez hasonló szolgáltatásokat igénybe vesznek azokat mindig ugy fogják átba**ni a palánkon mint a s**rt , a MS meg örül hogy ennyi tahó lusta paraszt van de legalább van pénzük. Majd elfogy egyszer az is...

Szerintem ha valakire azt mondod, hogy tahó paraszt, akkor már megsértetted, hiába írod utána, hogy nem akarod megsérteni. Azt pedig továbbra sem értem, hogy miért lesz tahóparaszt, aki valami olyasmit vásárol, ami neked nem tetszik. Mintha nem lenne elég baj, hogy a társadalom egy jelentős része úgy en bloch tahóparasztnak nézi a gémereket. Téged is, engem is.

#3851 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 25. 18:47

Idézet: Gravobsky - Dátum: 2009. jan. 25., vasárnap - 16:22

Végigjátszani egy játékot god modeban, stb... -erről meg annyit hogy lehettem kb 13 éves mikor a Duke Nukem 3D-ben kiprobáltam (vagy kvékkettő , vagymi volt az). aztán rájottem hogy ez kb 2 percig szorakoztató és oda az egész játékélmény.

Izlesek es pofonok, nalam default hogy a legkonyebb beallitasokra teszek mindent, es ha szukseges befigyel a godmode is. Azert jatszok hogy szorakozzak, az nem szorakozas ha 5x kell nekiugranom egy feladat megoldasanak (ellen kivegzese, verseny megnyerese)... sok sikert a mazochistaknak akik azt elvezik, hogy egy gep szopatja oket. :)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#3852 Felhasználó inaktív   Gravobsky 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 25. 19:18

Én hogy már 20 éve játszom mindenféle dologgal hébe hóba alapból mediumon kezdem a játékokat, netán hard-no ,ha netén igy is kifog rajtam akkor go to easy. Néha többször végigjátszok vmit egyre nehezebb fokozaton.

Én imádtam amikor a Day of the Tantacle-ben 1 napig szenvedtem valamivel , de rájöttem és ezt hivják sikerélménynek. Később már nem kellett 1 napot vagy fél orát gondolkodni a megoldáson mert ugye az ember agya a saját tapasztalásából tanul talán a legjobban.
Egyszerüen csak azt szeretném középpontba helyezni hogy én gyerekkorom óta a játékok értelmesebb töbségét kiválló készség-netán gondolkosáfejlesztőnek tartom , és ha ezeket nem tudják nyujtani , mivel szuperkönnyü modeban játszom őket akkor már nem tekinteném őket szorakoztató-gondolkodtató-fejlesztó
dolgoknak.
Ha nem rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal egy játék akkor igazából csak azért tolja vele vki mert unatkozik és nincs jobb dolga vagy mittomén. Az emberi lét egyik alapvető örömforrása a sikerélmény és ha ezeket sajátmagunk által kiiktatjuk a játékból akkor ez olyan mint az alkohol mentes sör , a napelemes autó , stb stb.

A tahóparasztban amúgy a LUSTA volt a lényeg.
Sorry ott egy kicsit valóban tulpörögtem.
Aki tényleg valóban nem hajlandó próbára tenni képességeit és fél attól hogy újból és újból nekifusson egy kihivásnak csak mert tudja hogy képes rá és megakarja csinálni akkor az döljön hátra és vegye meg az összes kijátszott játékot meg savegame-et meg mittomén mit , és probálja meg elégedettnek-boldognak érezni magát.

Mégegyszer senki szeméjére nem irányúl mondanivalóm , ez csupán egy vélemény amire lehet bólogatni is meg hümmögni is , ennyi.
IntelE5200+CoolerMasterHyperTX2/GigabyteP35C-DS3R/GeilUltra 3Gb/XFXHD4830/SeagateBarracuda 80+160+500/PioneerDVR-216/EnermaxModu82+ 425W/CoolerMasterSileo/GeniusSlimstar/GigabyteM7800/Samsung223BW
Xbox360

#3853 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 25. 19:37

Idézet: Gravobsky - Dátum: 2009. jan. 25., vasárnap - 19:18

Az emberi lét egyik alapvető örömforrása a sikerélmény és ha ezeket sajátmagunk által kiiktatjuk a játékból akkor ez olyan mint az alkohol mentes sör...

Ja, easyben megvan a sikerelmeny a kudarcok frusztracioja nelkul. Van aki ezert jatszik. Mert ugye jatekrol van szo, nem onkinzasrol.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#3854 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 25. 19:49

Easy szerintem korrekt ha valaki nem játszik sokat és nincs elég tapasztalata. Én speciel normálon szoktam, nagyon ritkán vagy soha nem kell újra és újra megpróbálnom egy-egy pályarészt. A hard meg azoknak jó akik szeretik az F5-F9-et nyomkodni (ez lenne az onkínzás bár valaki kihívásnak nevezi a mentek-toltok-mentek-toltok algoritmust is).

De a csalás más, ott nem kell mást csak nyomni elore meg lovoldozni. Nem tartasz az ellenfelektol, tized annyi sikerélményt sem érzel stb. Olyan mintha minden 5. percet néznél meg egy filmben - oké, láttam, megvolt. Én ezt a részét nem értem, ha valakinek idegesíto egy játék akkor minek erolteti?
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#3855 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 25. 20:11

mióta xbox-om van, azóta hajlamos vagyok belemenni az "önkínzásba" is az achievement-ek miatt
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#3856 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 25. 20:13

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. jan. 25., vasárnap - 19:49

De a csalás más, ott nem kell mást csak nyomni elore meg lovoldozni. Nem tartasz az ellenfelektol, tized annyi sikerélményt sem érzel stb. Olyan mintha minden 5. percet néznél meg egy filmben - oké, láttam, megvolt. Én ezt a részét nem értem, ha valakinek idegesíto egy játék akkor minek erolteti?

Nezd, ha az ember megszorul es maskent nem megy akkor akkor jon a godmode. Nem fogok harmadszor is nekiugrani ugyanannak a palyanak, ha masodszorra sem sikerul. Minde perce megvan a filmnek, es egyet se neztem meg haromszor (otszor, tizszer)... :) Es pont hogy nem erolteti, hanem konnyeden, tele sikerelmennyel vegigtolja. Szopas nelkul. :)

Samott

#3857 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 25. 20:45

Miyamoto pont erre nyújtott be most patent-kérelmet, a játék elején lehet választani, hogy végigjátssza helyetted.

#3858 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 25. 20:55

Idézet: Gabesz - Dátum: 2009. jan. 25., vasárnap - 19:11

mióta xbox-om van, azóta hajlamos vagyok belemenni az "önkínzásba" is az achievement-ek miatt

Na az más, ott kapsz jutalmat a szenvedésért :)

Achievement rendszer szerintem is tokéletes, megbecsulteti veled a játékot. Nem csak végigrohansz rajta gyorsan aztán kuka hanem gondoskodik róla hogy rendesen felfedezd, próbálkozz ezzel-azzal meg esetleg tobbszor is nekirugaszkodj. PC-s játékoknál nagyon hiányolom (csak néhány játéknál van).

#3859 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 25. 21:18

Idézet: spidey - Dátum: 2009. jan. 25., vasárnap - 20:45

Miyamoto pont erre nyújtott be most patent-kérelmet, a játék elején lehet választani, hogy végigjátssza helyetted.

Az hogy nem szaladsz neki ugyanannak 5x, nem ugyanaz mintha mas vegigjatsza helyetted... :) En csinalom meg, elsore... :)

Samott

#3860 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 25. 23:03

Idézet: Gravobsky - Dátum: 2009. jan. 25., vasárnap - 20:18

Mégegyszer senki szeméjére nem irányúl mondanivalóm

Ha már készségfejlesztésnél, gondolkodásnál tartunk, nehézségi sorrendben:
- irányul (easy - ahogy ejtjük, úgy írjuk)
- még egyszer (medium - a kötőszót nem írjuk egybe a szóval)
- személyére (hard - j/ly szimpla helyesírás, de a speckó szavakat ismerni kell  :Đ )

Bocs de mind a forma, mind a tartalom fájt. (Tartalom esetében a tahóparasztos részt én is egy kicsit erősnek éreztem - hab a tortán hogy szintén külön írandó, de érzésre nem annyira egyértelmű.)

Szerkesztette: lugosi 2009. 01. 25. 23:37 -kor

Téma megosztása:

• (241 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 191
  • 192
  • 193
  • 194
  • 195
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.