HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (241 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 212
  • 213
  • 214
  • 215
  • 216
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360 II.

#4261 Felhasználó inaktív   mgf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 29. 12:30

Van rá 3rd party megoldás, valahogy így néz ki a cucc: (2 féle van, ha jól látom, vagy az egyik a másik utóda, vagy ilyesmi :D, annyira nem követem)

"Max Shooter" és "xfps pro sniper plus"

Kép
Kép

Állítólag egész jól működik, bár nem minden játékkal és ha jól tudom, akkor kell hozzá egy vezetékes controller, hogy a különböző gombokat ki lehessen osztani rá, ráadásul maga a kütyü sem olcsó. (20 papír körül van valahol)

Egyébként ha nagyon nagy FPS játékos vagy, akkor lehet, hogy nem fog tetszeni amit konzolon tapasztalsz majd az irányítással, mert ott tuti nem lehet eljátszani azt, hogy belépsz egy szobába és 1 másodpercen belül fejbelősz 5 embert, ez irányítóval valóban kivitelezhetetlen.

szerk: Itt lehet is kapni, ha jól látom.

Szerkesztette: mgf 2009. 07. 29. 12:36 -kor

mgf

#4262 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 29. 12:30

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2009. júl. 29., szerda - 13:06

Viszont már elegem van abból, hogy évente 200 000 - 300 000 Ft elmegy a PC-re úgy, hogy mindig vennem kell venni valamit, ha nem akarom hogy szaggasson stb.

200.000-300.000,- forint évente?? :eek: Persze, azért van még mindig 939-es rendszered. A Norton meg a Vista nem számít, mert azt egyébként is meg kell venned. (Szvsz.: szerintem hülyeség Nortonra költeni, meg az XP is gyorsabb mint a pista.) Viszont vedd figyelembe azt, hogy  az xboxos játékok erőteljesen a 15.000,- forint körül vannak, a PC-s játékok legrosszabb esetben is 12.000,- forint, nem is beszélve a Steames akciókról és idővel csökkennek míg ez nem feltétlenül igaz az xboxos játékokra.

#4263 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2009. 07. 29. 12:41

Idézet: Warton - Dátum: 2009. júl. 29., szerda - 13:30

200.000-300.000,- forint évente?? :eek: Persze, azért van még mindig 939-es rendszered. A Norton meg a Vista nem számít, mert azt egyébként is meg kell venned. (Szvsz.: szerintem hülyeség Nortonra költeni, meg az XP is gyorsabb mint a pista.) Viszont vedd figyelembe azt, hogy  az xboxos játékok erőteljesen a 15.000,- forint körül vannak, a PC-s játékok legrosszabb esetben is 12.000,- forint, nem is beszélve a Steames akciókról és idővel csökkennek míg ez nem feltétlenül igaz az xboxos játékokra.

Végig olvastad mi mindenre megy el ? Számoljál már... Az UPS meg a különböző tápok nem is voltak említve.
Amikor nekem már 939-esem volt, akkor még a többiek takonnyal itták a kávéjukat :D
Aki szerint az XP jobb a Vistánál az nincs jól bekötve. Szerintem meg nem hülyeség, amíg a sok felhasználó alapszíntű gagyi vírusírtót használ addig én komplett biztonsági csomagot.

http://cdgalaxis.hu/Xbox360/9199/battlefie...ern-combat.html

http://cdgalaxis.hu/Xbox360/15855/battlefi...ad-company.html

Két játék ami érdekel, és együtt nincsen 15 000 Ft !.

szerk: Még valami kimaradt , az Internet havidíj ami eddig 6790 Ft vot havonta, hála az áfa emelésnek 7198 lett. Ami évi 86376 Ft-ot jelent. És ugye mivel szorosan az informatikával kapcsolatos, ezért oda is sorolandó .

Szerkesztette: GoodSpeed 2009. 07. 29. 13:21 -kor

#4264 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 29. 12:52

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2009. júl. 29., szerda - 13:41

...
Szerintem meg nem hülyeség, amíg a sok felhasználó alapszíntű gagyi vírusírtót használ addig én komplett biztonsági csomagot.
...

Ne mondd, hogy csak az OMO-tól lett ilyen. :eek:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#4265 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 29. 15:23

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2009. júl. 29., szerda - 13:06

A billentyűzet, plussz egér , meg joy együtt volt majdnem 60 K. Erre lehet mondani, hogy lehet venni 900 Ft ért is billt, de az olyan is.Szeretem a minőséget.

Ebből az összegből kompletten kijön egy konzol.

300e ft-os pc vs 60e ft-os konzol. Oké, a játékok pár ezerrel drágábbak konzolon. A két cucc közötti különbözetből (240e ft) 16 db teljes árú, azaz 15e ft-os gémet vehetsz. Hozzátéve hogy amiket én most nézegetek gémeket azok 5-7 ezer forintosak, ami több mint 30 játék. Ami játékokat, darabonként valamivel kevesebbért ugye pc-re is meg kell venni.

#4266 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 29. 15:30

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2009. júl. 29., szerda - 13:41

Végig olvastad mi mindenre megy el ? Számoljál már... Az UPS meg a különböző tápok nem is voltak említve.
Amikor nekem már 939-esem volt, akkor még a többiek takonnyal itták a kávéjukat :D
Aki szerint az XP jobb a Vistánál az nincs jól bekötve. Szerintem meg nem hülyeség, amíg a sok felhasználó alapszíntű gagyi vírusírtót használ addig én komplett biztonsági csomagot.

http://cdgalaxis.hu/Xbox360/9199/battlefie...ern-combat.html

http://cdgalaxis.hu/Xbox360/15855/battlefi...ad-company.html

Két játék ami érdekel, és együtt nincsen 15 000 Ft !.

szerk: Még valami kimaradt , az Internet havidíj ami eddig 6790 Ft vot havonta, hála az áfa emelésnek 7198 lett. Ami évi 86376 Ft-ot jelent. És ugye mivel szorosan az informatikával kapcsolatos, ezért oda is sorolandó .

Amennyire leveszem, te inkább egy kicsit tech-kütyü beállítottságú vagy. Érdekes, tipikusan ezekben a konzolos topikokban nincs benne az emberek aláírásában hogy milyen legódarabkákból van összerakva a pc-jük, milyen ízű és szagú memóriák vannak benne, meg hogy melyik oprendszer hány bites melyik szervízpakkos változata fut náluk. Nem bántásból írom, csak amolyan lenyomatot próbálok rólad szerezni. Szerintem a konzol nem neked való. Mert az "csak" játékra jó, kütyüzni, berhelni, fejlesztgetni csak nagyon korlátok között lehet. Tehát egy céleszköz, ahol az eszközt a cél érdekében használják, és nem maga a használat, a géppel való foglalatoskodás a cél.

#4267 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 29. 15:31

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2009. júl. 29., szerda - 10:49

Nekem van boxom és pc-m is, amit te írsz az sarkítás. :) Nekem pl 99%-ban futottak a pc-s warez játékok, gyakorlatilag nem volt semmilyen directX se vga driver se egyéb problémám. Persze nem is vagyok pistike aki mindenféle sz*rral teszi tele a gépét, hogy utána vinnyogjon hogy az haxxor codec pack vagy egy saját hülyesége miatt a gépre került vírus miatt nem indul el egy játék. Félreértés ne essék, elég sok cucc van a gépemen, (1.82TB max hely, 300giga szabad most kb+ külső hdd amit nem is számolok :D) milliónyi játék etc, a gép pedig kora reggeltől késő estig működik, de  nem tudok visszaemlékezni olyanra, hogy a gép összedőlt volna. Gyakorlatilag egy játék használatbavétele nálam így kezdődik pc-n: xy torrent oldalról a game leszed --> kicsomagol ---> dt-be bemountol ---> feltelepít --> crack beüzemel ---> game elindít --> játszik. A következő alkalommal csak az utolsó két pontot kell alkalmazni :)
Xboxnál ez így néz ki:  xy torrent oldalról a game leszed --> kicsomagol ---> iso kiír DL lemezre ---> xboxon a játék felmásolása hdd-re -->  game elindít --> játszik. A köv. alkalommal értelemszerűen csak az uccsó két pont müxik.. :p
Természetesen a box annyival "kényelmesebb" hogy hamarabb elindul, (bár nekem megy a gép egész nap, szal' ez sem játszik) valamint ha a t. pc-s játék fejlesztők trógerek (és azok) akkor muszáj x idő mulva leszedni a patchet és feltenni, ha nélküle játszhatatlan a játék. Szal' nem látom, hol egyszerübb beüzemelni egy boxos játékot mint egy pc-st :)

A másik dolog ami miatt felesleges összekeverni, hogy sok esetben nem fedik egymást a pc-s és a boxos játékok (legalábbis nálam) pl elég sok mmorpg-ben megfordultam, ilyesmi nincs boxon, szal' marad a pc, valamint fps-t se tolnék boxon mert akárki akármit mond kontrollerrel nem az igazi :)
Az ilyen ugribugri meg nézdahátam no meg autós cuccok (pl forza) meg mintha direkt konzolra születtek volna (és tényleg :D)

Szal' felesleges összehasonlítani sztem. Alma vs körte esete...

Ez a szép a szerencsejátékban, hogy néha bejön, és akkor lehet "oltani" másokat, hogy csinálják, mert nekik is sikerülhet :)

#4268 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 29. 16:34

Idézet: lugosi - Dátum: 2009. júl. 29., szerda - 16:23

Ebből az összegből kompletten kijön egy konzol.

300e ft-os pc vs 60e ft-os konzol. Oké, a játékok pár ezerrel drágábbak konzolon. A két cucc közötti különbözetből (240e ft) 16 db teljes árú, azaz 15e ft-os gémet vehetsz. Hozzátéve hogy amiket én most nézegetek gémeket azok 5-7 ezer forintosak, ami több mint 30 játék. Ami játékokat, darabonként valamivel kevesebbért ugye pc-re is meg kell venni.

Ja, amúgy haverral beszélgettünk már többször erről, például az egyik fő ellenérv, hogy míg steamen, d2d,-n vannak hétvégi akciók, addig ugye konzolnál ez kilőve.

Múlthévégén vettem meg 7 €-ért a Men of War-t, ami igencsak jó vételnek számít a maga 1902 Ft-os árával, amikor idehaza http://cdgalaxis.hu/...men-of-war.html 10 000 Ft futárköltséggel kb.

Vagy D2D-n 1443 Ft volt a Pro Street az itthoni http://cdgalaxis.hu/...-prostreet.html 3770 plussz futárdíj.

Na szóval az ilyesmik kiesnek.

#4269 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 29. 16:35

Idézet: mgf - Dátum: 2009. júl. 29., szerda - 13:30

Van rá 3rd party megoldás, valahogy így néz ki a cucc: (2 féle van, ha jól látom, vagy az egyik a másik utóda, vagy ilyesmi :D, annyira nem követem)

"Max Shooter" és "xfps pro sniper plus"

Kép
Kép

Állítólag egész jól működik, bár nem minden játékkal és ha jól tudom, akkor kell hozzá egy vezetékes controller, hogy a különböző gombokat ki lehessen osztani rá, ráadásul maga a kütyü sem olcsó. (20 papír körül van valahol)

Egyébként ha nagyon nagy FPS játékos vagy, akkor lehet, hogy nem fog tetszeni amit konzolon tapasztalsz majd az irányítással, mert ott tuti nem lehet eljátszani azt, hogy belépsz egy szobába és 1 másodpercen belül fejbelősz 5 embert, ez irányítóval valóban kivitelezhetetlen.

szerk: Itt lehet is kapni, ha jól látom.

No és mennyi egy ilyen ? :)

#4270 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 29. 17:36

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2009. júl. 29., szerda - 17:35

No és mennyi egy ilyen ? :)

Írta, képeket meg ne idézz kérlek :)

Szerkesztette: FragMaster 2009. 07. 29. 17:36 -kor

Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#4271 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 29. 17:56

Idézet: FragMaster - Dátum: 2009. júl. 29., szerda - 18:36

Írta, képeket meg ne idézz kérlek :)

Ja tényleg olvastam is, csak aztán elfelejtettem  :Đ

Szerk : 20 k-ért úgy néz ki, mint a régi gagyi 2500 Ft-os játékgépekhez adott izék :D

Kép

Szerkesztette: GoodSpeed 2009. 07. 29. 18:09 -kor

#4272 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 29. 18:10

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2009. júl. 29., szerda - 18:56

Ja tényleg olvastam is, csak aztán elfelejtettem  :Đ

Szerk : 20 k-ért úgy néz ki, mint a régi gagyi 2500 Ft-os játékgépekhez adott izék :D

Plusz még külön vehetsz mellé vezetékes controllert, mert tudtommal már mindenhez wireless jár és ha minden igaz lagol is. Megéri :D
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#4273 Felhasználó inaktív   axl.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 29. 21:43

Idézet: FragMaster - Dátum: 2009. júl. 29., szerda - 19:10

Plusz még külön vehetsz mellé vezetékes controllert, mert tudtommal már mindenhez wireless jár és ha minden igaz lagol is. Megéri :D

Naja!  :D  "Fragmaster" az nem lesz az ember, max. "LagLuzer" ... szvsz, akinek annyira hianyzik a bill+eger, annak szerencsesebb a PC-nel maradnia.
Udv,
axl.Fsi

" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "

#4274 Felhasználó inaktív   mgf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 29. 22:33

Idézet: axl.Fsi - Dátum: 2009. júl. 29., szerda - 21:43

Naja!  :D  "Fragmaster" az nem lesz az ember, max. "LagLuzer" ... szvsz, akinek annyira hianyzik a bill+eger, annak szerencsesebb a PC-nel maradnia.

Mondjuk az tény, hogy az FPS-t multiban meg se próbálnám, amúgy sem érdekel a multi, már csak ilyen hétvégi játékos vagyok, (vagy az se) leülök, max egy óra múlva megunom. Konzolom az FPS inkább csak amolyan kényelmes puffogtatás, mintsem komoly munka, de szerintem abolszút kezelhető a dolog, nekem simán megy a dolog, de tény, hogy azért nem bill+egér páros. :)
mgf

#4275 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 06:40

Idézet: mgf - Dátum: 2009. júl. 29., szerda - 23:33

Mondjuk az tény, hogy az FPS-t multiban meg se próbálnám, amúgy sem érdekel a multi, már csak ilyen hétvégi játékos vagyok, (vagy az se) leülök, max egy óra múlva megunom. Konzolom az FPS inkább csak amolyan kényelmes puffogtatás, mintsem komoly munka, de szerintem abolszút kezelhető a dolog, nekem simán megy a dolog, de tény, hogy azért nem bill+egér páros. :)

Jah én is elgondolkodtam nemrég amikor szabin voltam, arma2 coop-ban reggel 9-kor belogoltam este 6 fele jöttem rá, hogy még mindíg nem tudtuk befejezni a missiont...  :pokeas:  :Đ
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#4276 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 08:02

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. júl. 29., szerda - 11:56

Hát miután megkérdezted hogy vajon hány magos a PS3 processzora, én is azon a véleményen vagyok hogy inkább maradj a PC-nél és vegyél egy monitort.

Az lesz. Már csak azért is, mert én leginkább multizom. Illetve FPS-ekkel, és RTS-ekkel játszom. Szóval konzol kihúzva  :Đ  Mondjuk vagy 2 napig rágódtam rajta mire megvilágosodtam a kérdést illetően .

#4277 Felhasználó inaktív   axl.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 08:03

Idézet: mgf - Dátum: 2009. júl. 29., szerda - 23:33

Teljesen igy vagyok ezzel en is ... nyilvan a korral jar :)
Egyetlen jatek, ami lekotott es vegig is vittem (nem FPS, hanem TPS szeru), az a BF Bad Company. Egyreszt mert volt egy feelingje es lekotott, masreszt mert rohadt rovid ... egy hetvege volt.

Egyebkent en is csak havonta egyszer kapcsolom be 1-2 orara max. es megunom :)
((jol jar, aki egyszer megveszi ... ha eladom))
Udv,
axl.Fsi

#4278 Felhasználó inaktív   axl.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 08:13

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2009. júl. 30., csütörtök - 9:02

Az lesz. Már csak azért is, mert én leginkább multizom. Illetve FPS-ekkel, és RTS-ekkel játszom. Szóval konzol kihúzva  :Đ  Mondjuk vagy 2 napig rágódtam rajta mire megvilágosodtam a kérdést illetően .

... szerintem a multival alapvetoen nincs baj, ha az nem FPS (de ez is vitathato, mert vannak, akiknek nagyon kezere all ill. megszoktak az iranyitast). De pl. egy TPS multiban nagyon is jo hangulatu tud lenni es sok ilyen jatek van manapsag. Ugyanakkor lasd pl. Left4Dead - nagyon nagy sikere van es FPS ...
Udv,
axl.Fsi

#4279 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 11:41

Idézet: axl.Fsi - Dátum: 2009. júl. 30., csütörtök - 9:13

... szerintem a multival alapvetoen nincs baj, ha az nem FPS (de ez is vitathato, mert vannak, akiknek nagyon kezere all ill. megszoktak az iranyitast). De pl. egy TPS multiban nagyon is jo hangulatu tud lenni es sok ilyen jatek van manapsag. Ugyanakkor lasd pl. Left4Dead - nagyon nagy sikere van es FPS ...

http://gamepod.hu/hir/cod_world_at_war_der...se_trailer.html

Ami meglepő, hogy ugye volt olyan Call of Duty, ami történetesen a 3-as volt, ami meg sem jelent PC-re. Na most pár kérdés :

1. Ha sokkal bénább FPS-el játszani konzolon akkor miért arra adják  ki leginkább ezeket ?
2. Amikor fellépek a Steames COD 5 -el játszani, csak PC-sek az ellenfelek, vagy van köztük konzolos is ?
3. A célzást USB-s ilyen fentebb linkelt megoldással oldaják meg amire rátesznek egy USB-s billt ?
4. A GTA 4 -nél azt olvastam egy magyar szájton, már nem tudom, hol hogy pl a GTA 4-nek nincs konzolon Multija ez igaz?
5. Miért drágább konzolra a játék ? Hiszen ott csak egy hardwarre kell optimalizálni , PC-vel ellentétben.
Oké ott vannak plussz licenc díjak a konzol gyártók felé, de mivel általában konzolról portolnak sok játékot PC-re ezért a plussz meló a PC-s megjelenés.

#4280 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 11:46

2. Csak PC-sel játszhatsz konzolossal nem.
3. Szerintem kontrollerrel játszanak.
4. Nem igaz.

Téma megosztása:

• (241 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 212
  • 213
  • 214
  • 215
  • 216
  • Utolsó »