HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (241 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 238
  • 239
  • 240
  • 241
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360 II.

#4781 Felhasználó inaktív   glugi 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 14. 20:09

Biza és ugyanúgy 300$. Várjuk a teszteket. :)

#4782 Felhasználó inaktív   galbalazs87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 14. 20:29

Előreláthatólag július 16-án kezdik el árusítani az új Xboxot Európában. A Kinect pedig november 4-én kerül a boltok polcaira Amerikában, egyelőre nincs megjelenési időpont a többi Live-os országra vonatkozóan.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nem rohanok egyből eladni a mostani gépet. Megvárnám míg jópáran vesznek az újból és gyilkolják sokat.. fura nekem pl. hogy Major Nelson szerint szinte semmi hangja sincs a gépnek, nehogy a hűtés rovására menjen, aztán meg RRoD..

Szerkesztette: ABTeam2008 2010. 06. 14. 20:39 -kor

#4783 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 14. 20:43

erosebb az uj mint a regi, de mennyivel? specifikaciot tudni mar? backward kompatibilitas lesz?

#4784 Felhasználó inaktív   galbalazs87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 14. 20:43

A Microsoft hivatalos sajtóközleménye az Xbox Live hazai bevezetéséről:

2010 ŐSZÉTŐL MAGYARORSZÁGON IS ELÉRHETŐ LESZ AZ XBOX LIVE SZOLGÁLTATÁS!

Az Xbox360 - játékosok online célállomása kilenc új országban kerül bevezetésre, Európában, Afrikában és Dél-Amerikában.

A Microsoft mai bejelentése szerint a vállalat elindítja az Xbox LIVE szolgáltatást kilenc új országban - Magyarország mellett Brazíliában, Chilében, a Cseh Köztársaságban, a Dél-afrikai Köztársaságban, Görögországban, Kolumbiában, Lengyelországban, és Oroszországban. A szolgáltatás bevezetésével a Microsoft elérhetővé teszi azokat az alapvető játék- és szórakozási funkciókat, amelyek révén az Xbox LIVE a világ első számú online célállomásává vált a játékosok körében.

„Az Xbox LIVE lényege a közösségek építése, valamint az emberek egymással, illetve nagyszerű tartalmakkal való összekapcsolása. Ez a bővítés újabb lépést jelent a LIVE víziónk felé, amelynek keretében a felhasználók kedvenc szórakozási formáikat élvezhetik, és megoszthatják ezeket a számukra fontos személyekkel, a világon bárhonnan" - mondta Marc Whitten, az Xbox LIVE részleg vezetője.

A szolgáltatás idén ősztől lesz elérhető, és először azok az alapvető játék- és közösségi funkciók lesznek bevezetve, amelyek az Xbox LIVE-ot a világ első számú online célállomásává tették a játékosok körében - e funkciók közé tartozik az online többjátékos mód, az eredmények (Achievement) és játékospontok (Gamerscore) rendszere, a helyi igényeknek megfelelő Játékpiactér (Games Marketplace) és egyebek.

„Ez egy izgalmas lépés afelé, hogy remek élményt biztosítsunk a kitartó és elkötelezett Xbox 360 közösségek számára" - jelentette ki Vígh Attila Microsoft Magyarország, Xbox360 marketing menedzsere. „Az Xbox360 magyarországi rajongóinak ezentúl lehetősége lesz a legnépszerűbb játékokat játszani az Xbox LIVE többi 23 millió felhasználójával, akik ezt választották célállomásul az online játékok számára."

#4785 Felhasználó inaktív   glugi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 14. 20:48

GameStop-nál előrendelésben 149$ a Kinect, lesz majd bundle ár is.
Én már annak is örülnék, ha a hangja kisebb lenne és a hűtés jobb lenne (elvileg új alaplapja van, stb). Régebben nyilatkoztak olyat, hogy amit a gép tud, azt nagyjából kihozták belőle. Majd pár óra múlva megtudjuk, amint szétszedik :)

#4786 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 15. 02:41

Xbox 360 slim (dedikált Kinect áramellátással)

Kép

Kisebb, konnyebb, lényegesen halkabb, beépített WiFi-vel és 250 gigás vinyóval. Mindossze 200 fontért :eek: (tobb normál Xbox 360-at nem gyártanak viszont leviszik az árukat 50 dollárral)

Idézet

The new Xbox has touch-sensitive on/off and eject buttons and built-in 802.11n Wi-Fi. There are ports for optical audio, A/V, HDMI, ethernet, and a custom port for the Kinect connection, as well as five USB ports. Only the standard A/V component cables come with the system (the same cables that come with the current model), so the HDMI cable is still separate. The power supply is all new and much smaller, and the console itself is "whisper quiet," with just one large fan instead of two, placed specifically on the side of the console to improve acoustics. The system makes a little chime when you flip it on as well, and the disc drive still sounds the same when it spins up.

The hard drive is 250GB, and there's a tab on the bottom that you can pull out to replace it if necessary. Transfer software is built into the system this time, so all you have to do is plug one end of the cable (available for $19.99) into the system, the other end into the hard drive, and then transfer away -- no disc needed. The case is black and glossy, smaller and thinner than the white version. The console will come with one standard wireless controller, backwards compatible with previous versions of the hardware, of course. All of the accessories are black, including the chatpad. It feels lighter to hold than the original Xbox -- not that you'd be moving it around much.

C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#4787 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 15. 04:50

Glossy, bleh, por kosz es ujjlenyomat gyujto.

#4788 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 15. 05:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 06. 15. 03:41

Xbox 360 slim (dedikált Kinect áramellátással)
]
Kisebb, konnyebb, lényegesen halkabb, beépített WiFi-vel és 250 gigás vinyóval. Mindossze 200 fontért :eek: (tobb normál Xbox 360-at nem gyártanak viszont leviszik az árukat 50 dollárral)

Nálunk tuti nem :/

#4789 Felhasználó inaktív   galbalazs87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 17. 21:00

Azt tudtátok, hogy az Xbox 360 Slim nem lehet RRoD-s? De csak azért nem, mert nem tartalmaz vörös ledeket.. :D

És itt egy érdekes összehasonlítás:

Kép

Kinect Port a jelenleg kapható boxnál: 0, az újnál 1. Akkor most hogy van ez?

Szerkesztette: ABTeam2008 2010. 06. 17. 21:21 -kor

#4790 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 17. 21:29

Üzenet megtekintéseIdézet: ABTeam2008 - Dátum: 2010. 06. 17. 22:00

Kinect Port a jelenleg kapható boxnál: 0, az újnál 1. Akkor most hogy van ez?

Az újnál azért van, mert már a boxból kapja az áramot, míg a réginél külön kell adni neki.
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#4791 Felhasználó inaktív   galbalazs87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 17. 21:32

Ja, az más, ezt nem tudtam! Köszi a felhomályosítást! :D :up:

#4792 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 18. 05:27

Unboxing / Disassembly

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#4793 Felhasználó inaktív   galbalazs87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 22. 19:12

RDOD – avagy bajok lesznek a Slimmel?

Két érdekes fotó látott napvilágot, amin a mostani E3-on bejelentett, bemutatott új Slim Xbox360 szerepel – meglehetősen rossz színben. A nem megfelelő hűtés esetén ugyanis az új Xbox leáll, a bekapcsológomb közepe pirosan világít, és a kijelzőnkre egy hatalmas hibaüzenetet dob ki a masina. A Red Ring of Death (RROD) után lehet itt van a Red Dot of Death (RDOD) – az új széria átka?

Kép

Kép

Forrás: press-start.hu

#4794 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 22. 19:16

Ez nekem inkabb onvedelemnek tunik mint hibanak... ha tulmelegedest erzekel lekapcsol, ha visszahult jelzi.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#4795 Felhasználó inaktív   kaleon 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 25. 13:49

Sziasztok!!
Gondolom jó helyre írok:) mivel xbox a téma, nos olyan problémám van h van x-boxon de nem 360 hanem a régi:) és nagyon szeretem és szedtem hozzá játékot, ugye iso ként kell összecsomagolni majd kiírni de a mostani játékot amit leszedtem rar-ba jött le, megnyitottam winraral kcisomagolom és megnyitja a játék mappáját amin belül a játék mappái vannak és nemértem h h kell összecsomagolni iso-vá ha vki tud segíteni plz írjon nagyon megköszönném:) itt a link h a csomagolásrol amit nemértek!!::---> http://data.hu/get/2...agolas.JPG.html

#4796 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 25. 16:45

A fórumon nem megengedett az ehhez hasonló warez téma. Ha szerencséd van, valaki ír pü-t, amúgy itt nem válaszolhat.
Acer 5536g Playstation 3 Slim LG 42LD550

#4797 Felhasználó inaktív   galbalazs87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 06. 19:42

Veletek előfordult már olyan, hogy a tápegység elkezdett rettenetes hangon zúgni? :s Kicsit megrázogattam, aztán elhallgatott egy ideig, majd jó fél óra után ismét elkezdte. Mintha valami berregne benne.. Mit lehet ezzel kezdeni, ill. mi okozhatta ezt szerintetek? Cseréltessem ki esetleg (még garis a gép)?

Előre is köszi a választ!

#4798 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 06. 20:53

Üzenet megtekintéseIdézet: ABTeam2008 - Dátum: 2010. 07. 06. 20:42

Veletek előfordult már olyan, hogy a tápegység elkezdett rettenetes hangon zúgni? :s Kicsit megrázogattam, aztán elhallgatott egy ideig, majd jó fél óra után ismét elkezdte. Mintha valami berregne benne.. Mit lehet ezzel kezdeni, ill. mi okozhatta ezt szerintetek? Cseréltessem ki esetleg (még garis a gép)?

Előre is köszi a választ!

Ha garis, mindenképpen szervíz szvsz.
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#4799 Felhasználó inaktív   galbalazs87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 06. 21:23

Ja az lesz, már írtam mailt a boltnak, ahol vásárolva lett a gép. Remélem kicserélik a tápegységet.

#4800 Felhasználó inaktív   galbalazs87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 09. 14:05

Nos, a boltban 9000 HUF-ért akartak adni egy másik tápegységet.. Így inkább ma felhívtam az Xbox Supportot; elmondtam, mi a gondom, hamarosan küldenek egy új tápot, ingyen.

Szerkesztette: ABTeam2008 2010. 07. 09. 14:26 -kor

Téma megosztása:

• (241 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 238
  • 239
  • 240
  • 241
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.