Idézet: T4C$k0 - Dátum: 2007. aug. 15., szerda - 12:25
de nvidiaval mi a baj én azt olvastam h a 8800gts 660MB oc edition os erösebb mint a 2900XT jobb fpst hoz a legtöbb játékba pl lost planet ...stb
Erre egy "ATI hívő" azt mondhatná, hogy a HD2000 széria DX10-ben jövőbemutató, az igazság az, hogy attól függ mire kattanák rá a fejlesztők. Meg egyesek terjesztik, hogy Dx10.1-es, amiről semmi hivatalos soha nem jelent meg.
Na most ez a "legtöbb játékban" is érdekes, mert bizony érdemes megnézni, hogy mi az amiben meg marhára a 2900XT felé billenhet a mérleg. Pl. UE3.0-as motot, Company of Heroes, és biztos van még, másnem a Source. Ellenben a Lost Planet a létező legrosszabb példa volt, tekintve a kritikán aluli optimalizálását, a Dx10 alatti "lassú-de-nem-szebb" dolgot és azt tekintve, hogy gyakorlatilag fizetett NVidia benchmark.
Szóval ha nekem kéne eldöntenem melyiket érdemes, marha nagy bajban lennék. De engem nem fenyeget eme veszély
P.S: Van akinek ez is fő szempont, ne maradjon ki: A legtöbb HD2900XT hűtése atomhangos, bár egyesek szerint "nem sokkal" hangosabb a 8800GTS-nél, de hangosabb. Na most HIS ICeQ verzióról még nem olvastam tesztet, de elképzelhető, hogy van halkabb verzió ...
Szerkesztette: Inquisitor 2007. 08. 15. 14:10 -kor