Idézet: fejesl - Dátum: 2006. dec. 5., kedd - 11:55
Köszi a tanácsokat!
Azért nem semmik vagytok!
Gemininek Ati kártyája van, Nvidia-t ajánl, Harley880 meg pont fordítva.
Ezek szerint nem vagytok teljesen megelégedve a csúcs kártyáitokkal.
Továbbra is halk, de játékra is alkalmas kártyát keresek. A Sapphire Radeon-okban már nem nagyon bízok, miután egy x1300-al kipúrcant, egy x1300-as Pro meg folyamatosan max fordulaton pörgött, mint egy porszívó. Ezért félek az x1650-estől, hogy mennyire inteligensen kezeli vajon a ventillátorát? Játék közben nem baj, ha hangos, csak ha dolgozok, legyen csendes.
A passzív hűtéstől nem félek igazából, mert vannak rendszerhűtők a gépemben, Revoltek előlapi szabályzóra kötve. Játék közben most is fel szoktam csavarni, hogy jobb legyen a huzat.
Én teljesen meg vagyok elégedve a kártyámmal, és soha nem mondtam, hogy csúcs kártyám van.
Azt mondtam, hogy AGP-s rendszerbe 26000 ért a legjobb választás a Galaxy 7300GT DDR3 -mal.
Szerintem pedig ha tanácsot kérsz, akkor vagy fogadd meg amit hallasz, vagy maradj csendben, mert nyilván azért kértél tanácsot, mert nem értesz hozzá, és ne kritizáld a tanácsot.
Én a legelején ezt a kártyát ajánlottam, nem tehetek róla, hogy ahol vetted nem akarnak adni normális kártyát az X1300 helyett.
De akkor nyugodtan vedd meg az Asus 7300-ast, passzív hűtővel, és megspórolod a sok felesleges billentyűkoptatást, és a sok szkeptikus hozzászólást is, meg nekem sem kell többet feleslegesen írnom, elvégre nem jelent neked semmit mások tanácsa.