HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (141 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3 II.

#1861 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 20. 17:35

Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 16:59

Szerintem nem kamuzik itt senki, csak túl elfogult, demagóg, szűklátokörű és buta vagy ahhoz, hogy értelmezd a mondanivalómat. Ugyan ez igaz Krinyóra is. Semmivel se vagytok jobbak mint azok a kőagyú fradisták akik azért gyűlölnek valakit, mint embert, mert egy másik csapatnak szurkol. Ez kikívánkozott, csak sajna ettől se fogtok változtatni a primkó fikázós és lenézős stíluson.

Most kopkodtel egy mereteset, de Laa-Yosh egyetlen ervet sem tudtad cafolni... talan a ket dolog egymasbol kovetkezik?

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1862 Felhasználó inaktív   UNREG 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 17:42

Idézet: Mumia - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 18:33

A vásárlók 5%-át sem érdeklik ezek a dolgok.

Jó lenne ezeket a számokat valamivel alátámasztani, mert addig azt kell gondoljam, hogy csak a hasadra ütöttél és amennyit kordult, annyit írtál be.

#1863 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 17:51

Viszonylag egyszerű a magyarázat, lehülyézve érzi magát azért amik itt elhangzanak, hiszen ő vett egy PS3-at. Sztem nem kéne magára vennie a dolgot, megengedhette magának, most örül neki, nincs ezzel semmi gond; itt inkább általánosságokról beszélünk, hogy az emberek többsége mit gondolhat, milyen motivációik lehetnek, satöbbi.
LY

#1864 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Igazad van, lehet, hogy csak 2 szazalek. :D

PS: en elfogult? :nevet2:
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#1865 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Nem tudom, talán a levegőben lehet valami (enyhe tél?), de most mindenhol ez megy: a mi oldalunkról is alíg bírjuk írtani a sok xboxos trollt, de azok csak rajzanak be a PlayStation topikokba és ontják a hányást mindenre, ami Sony. Nem mondom, hogy a cég nem érdemel komoly kritikát, de ez a már több, mint feltűnő...

#1866 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 18:07

Azért erős itt kijelenteni, hogy LY xboxos troll lenne.

Én sem tartom magamat annak, te aztán különösen tudhatod, hogy a konzolokat úgy ahogy vannak gyűlölöm és mindazt amit képviselnek. Nem kivétel ez alől az xbox360 sem. De ettől még látom amit látok, és azt látom, ill olvasom, hogy a PS3 még versenyképes áron sem biztos, hogy versenyképes lenne most.

#1867 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 18:08

Atyaég, a végén még Hazex is elismeri, hogy valami nem stimmel a PS3 meg a Sony körül?
LY

#1868 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 18:15

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 17:08

Atyaég, a végén még Hazex is elismeri, hogy valami nem stimmel a PS3 meg a Sony körül?

Ööö, tagadtam valaha? Mint írtam, a komoly kritikával semmi gond, de _szerintem_ teljesen felesleges a PS3 topikban 3 hónapja másról se beszélni, mint hogy mikor dől be a Sony, mikor dől be a PS3, milyen szar a PS3 és milyen istenkirály a 360, Wii, kutyafasza - főleg azért, mert ennek a fele úgyis a szubjektív vélemény, másik fele pedig a 360/Wii rajongók nedves álmai. Szívesebben olvasnék pl. Kovács úr valós tapasztalatairól itt, a többi pedig mehetne az MS vs. SCEI topikba.

Szerkesztette: HaZeX 2007. 01. 20. 18:18 -kor

#1869 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 18:17

Idézet: Mumia - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 17:07

Én sem tartom magamat annak, te aztán különösen tudhatod, hogy a konzolokat úgy ahogy vannak gyűlölöm és mindazt amit képviselnek. Nem kivétel ez alől az xbox360 sem. De ettől még látom amit látok, és azt látom, ill olvasom, hogy a PS3 még versenyképes áron sem biztos, hogy versenyképes lenne most.

Én tudom Múmia, tudom amióta ide regisztráltam. De azóta sem értem, hogy miért nem nyitsz ezen véleményed kommunikálására egy külön topikot és kíméled meg a konzolokat kedvelőket attól, hogy állandóan fikázást kelljen itt olvasniuk?

#1870 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 18:20

Sony bukást inkább csak SFIJ szokott vizionálni...
LY

#1871 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 18:24

Idézet: Mumia - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 18:07

mindazt amit képviselnek.

:think:
Miért mit képviselnek a konzolok? Az ördögöt?  :D

#1872 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 18:26

Idézet: HaZeX - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 18:17

Én tudom Múmia, tudom amióta ide regisztráltam. De azóta sem értem, hogy miért nem nyitsz ezen véleményed kommunikálására egy külön topikot és kíméled meg a konzolokat kedvelőket attól, hogy állandóan fikázást kelljen itt olvasniuk?

Hónapok óta seg rossz szót nem írtam mégis mindig ezzel jössz. Szerintem már neked kéne inkább megkímélni ettől, hogy állandóan ezt szajkózod. Mutass egy konzol ellenes fikázást hol írtam olyat?

#1873 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 18:31

Idézet: Mumia - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 17:26

Hónapok óta seg rossz szót nem írtam mégis mindig ezzel jössz. Szerintem már neked kéne inkább megkímélni ettől, hogy állandóan ezt szajkózod. Mutass egy konzol ellenes fikázást hol írtam olyat?

Amikor arról írtál, hogy a metróban megfegyelmezted a kiscsókákat és elvetted tőlük a PSP-t? Ja, bocs, azt csak akartad csinálni :)

Szerkesztette: HaZeX 2007. 01. 20. 18:32 -kor

#1874 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 18:48

Az esetben az akaszt ki, hogy van aki 100e forintos játékot ad a 10 éves gyereke kezébe hogy az utcán szórakozzon vele. Annyiba kerül mint egy átlagember havi fizetése, és egy 10 éves gyerek a metrón vagy akárhol játszadozik vele, miközben emberek fagynak meg halnak éhen mellette. Ez egyáltalán nem a konzolokról szól. Én ennyi pénzt még csak nem is láttam tizennéhány éves koromban, nemhogy olyan játékom legyen, ami ennyit ér. Viszont akkoriban nem is volt annyi hajléktalan meg nincstelen ember.

Ja és nem megfegyelmezni akartam meg elvenni tőle, hanem egyszerűen visszás érzéseket kelt bennem, hogy valaki csak úgy 100e forintot odaad a gyerekének "eljátszani". Az még ok, ha otthon kontrollált körülmények között játszik valami drága cuccal, nade rábízni az utcán egyedül? Ez az ami megdöbbent, hogy ilyen felelőtlen szülők vannak.

Szerkesztette: Mumia 2007. 01. 20. 18:53 -kor

#1875 Felhasználó inaktív   delphijos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 18:50

Mondod ezt:

Idézet

Mert amíg Wiinél a hardverben közvetlenül van az a valami, amire 5 perc játék után is azt mondod, hogy "ez kurvajó!"

így:

Idézet

Mivel még élőben sem láttam Wii-t, nemhogy játszottam volna vele, így nem mondhatom azt, hogy szerintem

Nekem ez kicsit furcsa.

Egyébként pont az ellenkezőjét gondolom. A Wii-nél különösen fontos lesz a játékfelhozatal pont az újszerű irányítás miatt. Pont azért mert nem minden játék "hálás" ezért az irányításért.
Kipróbéltam egy kölcsöngépet, haverokkal is és egyedül is. Az tény hogy olyan tipusú játékkal mint a WiiSport szuper játszani, főleg haverokkal, és ilyenkor nem zavaró a grafika "gyengélkedése". De nem lehet minden játék ilyen! Pl. a Zelda szinte játszhatatlan a Wiimottal, egész egyszerűen olyan érzése van az embernek hogy beleerőszakolták a játékba ezt az irányítást. És ez nem csak az én véleményem volt. Maga a játék egyébként szenzációs, de Wii-n szinte irányíthatatlan és ronda. Mondom van olyan stílus aminél ez az irányítás telitalálat, de szerintem elég kevés. Más stílusoknál vagy semmi pluszt sem nyújt, és van olyan ahol kifejezetten nehézkessé teszi az irányítást. Szóval én azt mondom hogy a Wii-nél hatványozottan fogy számítani hogy milyen játékok jelennek meg rá, mert ha nem nyújtanak majd az új irányítás miatt plusz élményt, akkor a Wii "oldalán" csak az elavult grafika marad. Mindez gyakorlatilag PS3 és X360 játékárakon. 

Szerkesztette: delphijos 2007. 01. 20. 18:51 -kor

PS3 ID: delphijos , PC: Éppen hogy csak AT, kizárólag netezésre

#1876 Felhasználó inaktív   mathias 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 18:51

Idézet: Mumia - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 17:48

egy átlagember havi fizetése

Közel sincs ennyi egy átlagember fizetése:(

#1877 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 19:05

Mondjuk a PSP sincs 100 rugo, "csak" 40. :)

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#1878 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 19:10

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 19:05

Mondjuk a PSP sincs 100 rugo, "csak" 40. :)

Krinyo

Hát én 50-ért láttam. Viszont legutolsó információim szerint a játékokat sem ingyen adják hozzá. Szóval van az 60 legalább most is. Mindent beleszámolva. De nem ez a lényeg. Én biztos nem engedném a gyerekemnek, hogy ilyen drága dologgal csak úgy az utcán egyedül játszon, a hideg is kiráz ha belegondolok.

#1879 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 19:15

én mondjuk városban alapból nem használnék PSP-t, még 20 évesen se.
(Játékra)

Szerkesztette: -Turbo- 2007. 01. 20. 19:15 -kor

JóSebesség

#1880 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 19:20

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2007. Jan. 20., Saturday - 19:15

én mondjuk városban alapból nem használnék PSP-t, még 20 évesen se.
(Játékra)

kb ezen a véleményen vagyok én is...  pedig 20 sem leszeg még egy darabig :D

Szerkesztette: Asker 2007. 01. 20. 19:21 -kor

"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

Téma megosztása:

• (141 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.