HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (141 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3 II.

#2741 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 09. 13:38

Idézet: Inquisitor - Dátum: 2007. márc. 8., csütörtök - 15:05

Azért a japánoknál az ilyen "közösségi dolgok", chat vagy ilyen vataros virtuális találkozó, sokkal nagyobb figyelmet kap és nagyobb igény van rá, hiszen abban az országban annyira nem megy az ilyesmi élőben, hogy a házasságok 3/4-e még mindíg ilyen szülök által háttérben szervezett gerillaakció. Viccen kívűl annyit gebednek melóban, hogy rá se érnek ismerkedni meg ilyesmi ...

Más kérdés a jó öreg Európában vagy USA-ban mennyit fog számítani?

no igen, de volt egy egesz jo cikk, ide is linkelve hogy mi a kulonbseg a japan/nem japan jatekok kozott. japanban egy korlatlan mozgasi, cselekvest biztosito, nem egy vezerfonalra felfuzott jatek nem arat nagy sikert.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#2742 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 09. 13:51

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. márc. 9., péntek - 14:31

ugye az ilyen vilagokban valo mozgasra egy gamepad, megha sixaxis is merselkelten alkalmas, kenyelmetlen.

Konkrétan az analóg karos gamepad kb. ötször kézreállóbb egy ilyen 3rd person navigáláshoz, legalábbis sztem. A célzás egy másik dolog, de maga a mászkálás sokkal természetesebb...
LY

#2743 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 09. 14:00

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2007. márc. 9., péntek - 13:51

Konkrétan az analóg karos gamepad kb. ötször kézreállóbb egy ilyen 3rd person navigáláshoz, legalábbis sztem. A célzás egy másik dolog, de maga a mászkálás sokkal természetesebb...

oo ize, amikor meg volt wizzards a belvarosban, akkor ugy tapasztaltam hogy a legfrankobb az adatkesztyu, meg okos szoft hozza ami megert gesture-oket.

PS: amugy ezt ismered? valami hihetelenul zsenialis :D

Szerkesztette: SFIJ 2007. 03. 09. 14:23 -kor

#2744 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 09. 21:56

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2007. márc. 8., csütörtök - 15:54

Sztem ez a Home-os megközelítés is megalomán... afféle geek-álom ez az egész rendszer, nem a munka után fáradtan kikapcsolódni vágyó embernek való.

Ezzel egyetértek. A Sony (eddigi) marketing-kampánya tiszta megalománia. Nagy, csillogó fekete doboz, nem olyan ronda, mint az 1. Xbox, de azért elég nagy állat gép. HD, 1080p, Blu-Ray, Cell, fantasztikus teljesítmény, hatalmas felbontás, übermegagiga. Közben játékok meg nincsenek rá...

...Eddig. A Home ugyan tiszta Sims, egy adag Mii, egy kis MMO és pici Xbox Live, de mégis, nekem elsőre üdítő ötletnek tűnik. Ha valaki nem akarja, gondolom, nem kötelező használni. És aztán itt a Little Big Planet. Királyabb, mint az eddigi összes műanyag target-render és "next-gen" játék.  :respect:

A PA! is fordult hirtelen 180 fokot tőle:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

:)

Szerkesztette: spidey 2007. 03. 09. 21:58 -kor

#2745 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 09. 22:54

Ez a LittleBigPlanet valami fantasztikus... tipikusan olyan game, amivel siman a konzol ele tudnam szogezni baratnom ugy, hogy en is tok jol eljatszogatok vele. Nekem nagyon bejon.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#2746 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 09. 23:30

Idézet: Boba - Dátum: 2007. márc. 9., péntek - 22:54

Ez a LittleBigPlanet valami fantasztikus... tipikusan olyan game, amivel siman a konzol ele tudnam szogezni baratnom ugy, hogy en is tok jol eljatszogatok vele. Nekem nagyon bejon.

Mérő Laci báék az ezredfordulón tonnaszám ontották az ilyen kicsit logikai játék kis fizikával megbuggyantva arcade dologokat, néhány még fellelhető közűlük a jojatek.hu-n. Az LBP ezektől annyival roszabb, hogy semmiféle értelmes célja nincs - berendezel egy terepet, oszt' annyi. berendezel még1et - és megis untad az egészet..

Szerkesztette: SFIJ 2007. 03. 09. 23:37 -kor

#2747 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 10. 08:00

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. márc. 9., péntek - 22:30

Mérő Laci báék az ezredfordulón tonnaszám ontották az ilyen kicsit logikai játék kis fizikával megbuggyantva arcade dologokat, néhány még fellelhető közűlük a jojatek.hu-n. Az LBP ezektől annyival roszabb, hogy semmiféle értelmes célja nincs - berendezel egy terepet, oszt' annyi. berendezel még1et - és megis untad az egészet..

Ööö, szerintem itt valami félreértés lesz: azokat a terepeket végig is kell játszani. Illetve nem neked, hanem azoknak, akik letöltik a te általad készített pályákat, ahogyan te is végigjátszhatod a mások által kreáltakat. Mérő Laciék játékainak mi volt a célja, ha nem ez? És egyáltalán, mi az hogy értelmes cél? Lelőni az összes,  föld alól kijövő emeletes monsztát? Egy másodperccel hamarabb beérni a célba, mint a többiek? :)

#2748 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 10. 12:51

SFIJ: mutass egy ilyen, de legalabb ilyen szinvonalu jatekot PC-re, keszitem a dombornyomott kartyamat. Koszi.

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#2749 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 03. 10. 16:46

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. márc. 10., szombat - 12:51

SFIJ: mutass egy ilyen, de legalabb ilyen szinvonalu jatekot PC-re, keszitem a dombornyomott kartyamat. Koszi.

Az nem tul felelmetes, inkabb egy vaskos lexikont kerits valahonnan... :evil2:
A tévedés jogát fenntartom :)

"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB
DTX-Box :: Koncepció

#2750 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 10. 19:29

Hehe... :] Óvakodjatok pc-sek a ps3-as playerektől. Ezután kiegyenlített lesz a küzdele az irányítás terén. :Đ

Unreal Tournament 3 gets Keyboard, Mouse & SIXAXIS Support!

Klatty

#2751 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 10. 22:40

Akarsz PS3-mat nyerni?  :up:  :respect:
https://www.gamekapocs.hu/hir/6798/Nyerj+40...TV-t+egy+estere!
www.megkeresem.eu - Regisztráld be vállalkozásodat ingyen!

#2752 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 10. 22:43

Idézet: Finix - Dátum: 2007. márc. 10., szombat - 19:29

Hehe... :] Óvakodjatok pc-sek a ps3-as playerektől. Ezután kiegyenlített lesz a küzdele az irányítás terén. :Đ

Unreal Tournament 3 gets Keyboard, Mouse & SIXAXIS Support!

Klatty

SIXAXIS-al elég nehéz lenne.. vagy legalábbis furcsa, de egy idő után biztos meglehetne szokni.. lehet, h még talán jobb a bill+egér párosnál..  :respect:

#2753 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 10. 23:09

Idézet: Dzsekk - Dátum: 2007. márc. 10., szombat - 22:40

EGY ESTÉRE.  :Đ
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#2754 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 11. 12:15

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2007. márc. 10., szombat - 23:09

EGY ESTÉRE.  :Đ

Tom, de akkor is..  :Đ  Buli lenne az egész..  :cool:

#2755 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 11. 12:47

Nézegetem az infókat erről a Home dologról, és azért van néhány érdekes apróság amit nem nagyon tolnak előtérbe. Eleve, nem alap feature lesz (bár ez még változhat) hanem egy opcionális download. De a legviccesebb: adott virtuális térben egyszerre max. 64 felhasználó tartózkodhat egyszerre. Pfff, kábé az egész koncept akkor lenne nagy etvasz, ha legalább ötször ennyi emberrel működne, de inkább még többel. Hány ember lehet például egyszerre online a Warcraftban egy szerveren?
Szóval ez elég fura így hirtelen, de asszem inkább az lesz a lényege hogy egy látványos körítéssel akarják differenciálni magukat a Live-tól, plusz idővle magából a körítésből akarnak pénzt csinálni, ergo itt az SFIJ átlal hiányolt micropayment-biznisz.
Vegyél MGS kitűzőt az avatarodnak, hadd lássa mindenki mekkora májer vagy; este meg Kojima-san fizetős bemutatót tart, de kérdezni nem lehet mert azt már nem kezeli le a rencer - kb. erre számíthatunk tehát?
Ja és a média-megosztás, felhasználói tartalom létrehozás meg hasonló fikcsikhez upstream sávszél is kéne...
LY

#2756 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 03. 11. 13:02

LY, mivel nem egy MMO játék lesz a Home, hanem, atyaúristen, minő felfedezés, egy 3D OTTHON, ezért az égvilágon semmi értelme összehasonlítani a WoW-val, vagy más MMO-kkal. Mert nem játék, hanem 3D környezet kommunikációra, vezérlésre.

Igen, differenciálni akarják. Sikerült. A Home előrébb mutat, mint a többiek: egy online interaktív 3D környezet magad és ismerőseid számára. De ahelyett, hogy ezt elismernéd, hogy a Sony jól csinál valamit, jön a FUD. Ráadásul ha megnézed a Home trailert, feltűnhetne, mennyire visszafogott a narráció retorikája. Nem tudom, hogy sikeres lesz-e a Home. Mikor megláttam, egyből azt kérdőjeleztem meg, hogy ez mennyire praktikus például egy hagyományos GUI-hoz képest. De próbálkoznak, és a webes feedbackek alapján úgy tűnik, jó irányban.

Szerkesztette: special 2007. 03. 11. 13:04 -kor

#2757 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 11. 13:11

A webes feedback ugyanolyan geekektől jön, mint akik keresztülverték a koncepciót a Sony vezetésen. Egyik csapat sem illetékes a tényleges sikerének eldöntésében, és persze még a kritikus geekek sem azok.

Az egész home egy másfajta multiplayer játék, amiből a többi hagyományos játékot is el lehet majd indítani, de az elsődleges célja akkor is egy kereskedelmi csatorna. De majd inkább este blogkodok egyet, ha már úgyis gémhárom meg webkettő ma a buzz meg a trendi... :D :D
LY

#2758 Felhasználó inaktív   delphijos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 11. 16:09

Ezt irtam a Home-al kapcsolatban a hardwired-en:

Idézet

Egyébként a Home-ot mondjuk a Japánoknál simán eladhatja "külsősöknek" is. Arra gondolok hogy mondjuk egy cég virtuális boltot nyit benne, ahol online lehet vásárolni. Persze nem tej, kenyér ( bár ki tudja) de simán el tudom képzelni hogy a juzer játszik,megéhezik, átvált a Home-ra bemegy a virtuális pizzériába, és utána érkezik a pizza a "való világban"....

... és tovabbra is simán el tudom képzelni.
Persze az egész  kezdődhet pl. egy Sony üzlettel ahol mondjuk PS3 kiegész0tőket lehet venni.  De LY "ötlete"

Idézet

Vegyél MGS kitűzőt az avatarodnak
is simán elképzelhető. Vagy látható lehet ha mások monjuk online játszanak valamivel ( a virtuális emberke is játszik éppen és megnézhető hogy mivel) és eldönthetem hogy beszállok ha az adott játék megvan nekem is.... Szóval elég sok minden kihozható lehet egy ilyen ötletből. Mindenesetre nekem tetszik.

Szerkesztette: delphijos 2007. 03. 11. 16:10 -kor

PS3 ID: delphijos , PC: Éppen hogy csak AT, kizárólag netezésre

#2759 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 11. 17:28

dlphijos erről ugatunk LY-sal, de ettől kezdve a dolog kísértetiesen hasonlít egy MMO világra + micropayment. special erre mondja azt, hogy rossz lenne, ha így lenne. És persze nemcsak kitűzőt veszel, meg tejet, hanem építesz közösségi helyeket is benne, meg minden szart :D

#2760 Felhasználó inaktív   delphijos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 11. 17:55

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. márc. 11., vasárnap - 16:28

dlphijos erről ugatunk LY-sal, de ettől kezdve a dolog kísértetiesen hasonlít egy MMO világra + micropayment. special erre mondja azt, hogy rossz lenne, ha így lenne. És persze nemcsak kitűzőt veszel, meg tejet, hanem építesz közösségi helyeket is benne, meg minden szart :D

Én egy szóval sem mondtam hogy ez nem az üzletről meg a pénzről szól, csak azt hogy legalább van valami.
Meg azt hogy nekem tetszik. Biztosan lesznek olyanok akik csak az új körítés miatt többet is vásárolnak majd, de ha a többség csak "játékosan" tudja intézni azokat a dolgokat amit amúgy menükön keresztül csinálna akkor ez miért baj? Egy kicsit úgy érzem mint a Compact Flas kártya támogatás "problémánál" meg a fotónézegető funkciónál.  Ott is az volt a gond hogy minek? De azokat sem és a Home-ot sem kötelező használni. Csak nem értem miért baj az hogy van? Aki nem akarja, ezt sem kötelező használni.  Az hogy a MS set top box-ot is akar csinálni az X360-ból arra miért nem ugrotok hogy minek egy játékgépbe? Pedig az is olyan dolog hogy legalább egy lehetőség. Ha tetszik használod ha nem akkor csak játszol a géppel. 
PS3 ID: delphijos , PC: Éppen hogy csak AT, kizárólag netezésre

Téma megosztása:

• (141 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.