PlayStation 3 II.
Elküldve: 2007. 03. 11. 19:08
Nem az a baj hogy van, hanem hogy a Sony a gameháromról meg a géming új korszakáról dumált a keynote kapcsán. Na ahhoz képest viszont ez kevés...
LY
Elküldve: 2007. 03. 11. 19:17
Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2007. márc. 11., vasárnap - 19:08
Nem az a baj hogy van, hanem hogy a Sony a gameháromról meg a géming új korszakáról dumált a keynote kapcsán. Na ahhoz képest viszont ez kevés...
A pentium négyet sem találták ki egyből! az is lett valamiből, nem?
Elküldve: 2007. 03. 11. 19:26
Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2007. márc. 11., vasárnap - 19:20
Ez hogy a fenébe jön ide? Érted te egyáltalán amit írok?
Persze, hogy értem. Max. te az enyémet nem.
Arra akartam kijukadni, hogy folyamatosan fejlődik majd gondolom, mint ahogyan a számítástechnika. Mondjuk lehet kissé hülye hasonlat volt... :Đ
Elküldve: 2007. 03. 11. 19:26
Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. márc. 11., vasárnap - 17:28
dlphijos erről ugatunk LY-sal, de ettől kezdve a dolog kísértetiesen hasonlít egy MMO világra + micropayment. special erre mondja azt, hogy rossz lenne, ha így lenne.
WTF?! hol mondtam én ilyet?
IMO ti az égvilágon nem beszéltek semmiről, csak a reflexből "kritizálás" (szarozás) megy. mert Sony. ha ezt a MSFT lépi meg, akkor most azt hallanánk tőletek, hogy zinnováció, a Sony felkötheti a gatyát, seholse nincs. a Home nem MMO játék az eddigiek alapján, hanem, lassan mondom, hogy értsétek: egy-egy, illetve esetleg több összekapcsolt PS3 3D online környezete, számos interaktív funkcióval.
Elküldve: 2007. 03. 11. 19:31
Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2007. márc. 11., vasárnap - 19:08
ez aztán kardinális pont, a GDC prezentáció címe. kemény kritika.
Elküldve: 2007. 03. 11. 19:37
Idézet: special - Dátum: 2007. márc. 11., vasárnap - 20:31
ez aztán kardinális pont, a GDC prezentáció címe. kemény kritika.
Te Special, ha valamely jómunkásasszony felvázol neked egy igengörbe éjszakát, aztán helyette végül csak hozzádvág egy szakújságot hogy oldd meg magad, akkor hívhatnák az esetleges felháborodásodat is "kemény kritikának"?
LY
Elküldve: 2007. 03. 11. 19:51
Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2007. márc. 11., vasárnap - 18:08
Zen of gaming, valaki? Én nem érzem, perelhetek?
Idézet
PETER MOORE: Thank you, J. So to begin to understand the promise of the future of video games, think about some of the most absorbing experiences of your life. Like many of you in the audience this evening, I'm a runner. There's that place that you can sometimes reach on a long run where you achieve a kind of perfect mind-body equilibrium; it's been called the Zen of running. In the HD Era, we are going to deliver the Zen of gaming.
Next generation games will combine unprecedented audio and visual experiences to create worlds that are beyond real and they'll deliver storylines and game play so compelling that it will feel like living a lucid dream.
The result is a state where you achieve the perfect mind-body equilibrium as you forget your physical surroundings and you become completely immersed in the game itself; this controller becomes an extension of your body, it becomes the gateway to the Zen of gaming.
Next generation games will combine unprecedented audio and visual experiences to create worlds that are beyond real and they'll deliver storylines and game play so compelling that it will feel like living a lucid dream.
The result is a state where you achieve the perfect mind-body equilibrium as you forget your physical surroundings and you become completely immersed in the game itself; this controller becomes an extension of your body, it becomes the gateway to the Zen of gaming.
Elküldve: 2007. 03. 11. 20:08
Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2007. márc. 11., vasárnap - 13:11
A webes feedback ugyanolyan geekektől jön, mint akik keresztülverték a koncepciót a Sony vezetésen. Egyik csapat sem illetékes a tényleges sikerének eldöntésében, és persze még a kritikus geekek sem azok.
Szép kijelentések, de mivel tudod alátámasztani? Ugyanis mindkettő alaptalannak tűnik számomra. A geekek pedig kőkemény véleményvezetők a piacon.
Olybá tűnik számomra, hogy amint pozitív pr-t szerzett a Sony az online közösségben, máris irrelevánssá váltak. Bezzeg mikor mindenki dobálta őket, akkor milyen mérvadó volt.
Idézet
Az egész home egy másfajta multiplayer játék, amiből a többi hagyományos játékot is el lehet majd indítani, de az elsődleges célja akkor is egy kereskedelmi csatorna.
de akkor is, de akkor is. a végcél mindenképpen az értékesítés, és a profit, de útközben azért talán van valahol érték a vevőknek is. mondjuk az énkifejezés és közösségépítés új formája.
Elküldve: 2007. 03. 11. 20:38
Idézet
mondjuk az énkifejezés és közösségépítés új formája
Bocsi - de ez LOL volt...
LY
Elküldve: 2007. 03. 11. 20:41
Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2007. márc. 11., vasárnap - 20:37
Te Special, ha valamely jómunkásasszony felvázol neked egy igengörbe éjszakát, aztán helyette végül csak hozzádvág egy szakújságot hogy oldd meg magad, akkor hívhatnák az esetleges felháborodásodat is "kemény kritikának"? 
Ezt tegyedül te érzed így. Ezzel a Game3 kifejezéssel nem igértek semmit, sőt, amikor meghallottam, ásítottam az unalomtól, ehhez képest kaptunk egy igéretes Home-t és egy elsöprő LBP-et. És hogy ezzel nem vagyok egyedül, bizonyítja a pozitív sajtóvisszhang, még a legszkeptikusabb Sony ellenes oldalak is elismerően nyilatkoztak.
Valahogy az az érzése veled az embernek, hogy a kákán is csomót keresel.
Szerkesztette: UNREG 2007. 03. 11. 21:41 -kor
Elküldve: 2007. 03. 11. 20:57
Hát ha mindenbe bele akar kötni az ember akkor szerintem például a Nintendo hatalmas innovációnak kikiáltott távirányítója is kezd kifulladni. A konzol megjelenésekor kiadott két játék kivételével a többi játékba inkább csak bele van eröltetve ez az irányítás. De ettől még másoknak bejöhet a dolog. Szóval ezért mondom hogy ne szidjunk egyből valamit csak azért mert a nekünk nem feltétlen jön be. És ha a Sony valami jóval rukkol elő nem kell "hivatalból" rögtön szidni.
PS3 ID: delphijos , PC: Éppen hogy csak AT, kizárólag netezésre
Elküldve: 2007. 03. 11. 21:38
NFL07-be sem lett "beleeroltetve", allitolag iszonyatosan jo. En meg nem jatszottam vele sajna. A launch jatekok tobbsege amugy tenyleg igen gyengere sikeredett es kesik is. 
Most viszont jon vegre nehany jo, pl. aprilisban Paper Mario, varhato a Heatseeker is, nekem az is bejon.
Krinyot
Most viszont jon vegre nehany jo, pl. aprilisban Paper Mario, varhato a Heatseeker is, nekem az is bejon.
Krinyot
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m
Elküldve: 2007. 03. 11. 23:07
Idézet: special - Dátum: 2007. márc. 11., vasárnap - 19:26
IMO ti az égvilágon nem beszéltek semmiről, csak a reflexből "kritizálás" (szarozás) megy. mert Sony. ha ezt a MSFT lépi meg, akkor most azt hallanánk tőletek, hogy zinnováció, a Sony felkötheti a gatyát, seholse nincs.
csak a miheztartás végett, ugyanezen cég, MSFT, vista operációs rendszerét ellenberger pont ugyanúgy sok kritikával illetem. tudom jól azért vagyok rossz, mert csápolnom kéne a vistának és a ps3-nak is, mert ez a 'nóómális' meg a 'trendi'...
Idézet: special - Dátum: 2007. márc. 11., vasárnap - 19:26
hanem, lassan mondom, hogy értsétek: egy-egy, illetve esetleg több összekapcsolt PS3 3D online környezete, számos interaktív funkcióval.
Szerkesztette: SFIJ 2007. 03. 11. 23:11 -kor
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν
What do stars do? They shine.(Yvaine)
What do stars do? They shine.(Yvaine)
Elküldve: 2007. 03. 12. 05:39
Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. márc. 11., vasárnap - 22:07
... nem valószínű, hogy nagyon-nagyon jól fog fogyni, ha nem integráns. jó példa erre az eyetoy kamera - bár zseniális ötlet, mégis kevésbé terjedt el, mint az várható volt.
Fogyni nem fog se jól, se rosszul, mert "free of charge" letölthető lesz.
Elküldve: 2007. 03. 12. 05:43
Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2007. márc. 12., hétfő - 1:02
Idézet
ezt is de utálom így nevezni amikor szimplán csak audio file netre kirakását jelenti
XML, RSS, iTunes kimaradt?
Szerkesztette: HaZeX 2007. 03. 12. 05:44 -kor
Elküldve: 2007. 03. 12. 05:53
Illetve még egy megjegyzés. Az írod:
A Kotaku szivárogtatása után a neogaf -on volt egy dev, aki elmondta, hogy ő már tavaly nyáron látta az alfa állapotú Home -ot. Még ha ez konkrétan nem is lenne igaz, akkor is biztos, hogy nem a GDC előtt egy héttel kezdték el fejleszteni - azaz az általad felsorolt tények közül egyik sem élt még, amikor kigondolták, megtervezték - és a LBP -be sem tegnapelőtt került bele a pályaszerkesztő/netes megosztó rész. Fenntartva, hogy akár igazad is lehet abban, hogy a konzolos community nem fog nekállni tartalmat generálni (bár erre érveket nem hoztál fel, csak megállapítottad), nem hiszem hogy ad hoc ötlet lett volna a Game3.0 (hülye név, elismerem) a Sony részéről.
Idézet
Sony pontosan tudja, hogy egyelőre komoly nehézségeik vannak. Nem fogy a PS3, miközben jól (MS) vagy piszok jól (Nintendo) mgey a konkurens nextgen konzoloknak; nincsenek rá játékok
A Kotaku szivárogtatása után a neogaf -on volt egy dev, aki elmondta, hogy ő már tavaly nyáron látta az alfa állapotú Home -ot. Még ha ez konkrétan nem is lenne igaz, akkor is biztos, hogy nem a GDC előtt egy héttel kezdték el fejleszteni - azaz az általad felsorolt tények közül egyik sem élt még, amikor kigondolták, megtervezték - és a LBP -be sem tegnapelőtt került bele a pályaszerkesztő/netes megosztó rész. Fenntartva, hogy akár igazad is lehet abban, hogy a konzolos community nem fog nekállni tartalmat generálni (bár erre érveket nem hoztál fel, csak megállapítottad), nem hiszem hogy ad hoc ötlet lett volna a Game3.0 (hülye név, elismerem) a Sony részéről.

Súgó
A téma zárva.