HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (141 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3 II.

#2781 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 12. 09:33

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2007. márc. 12., hétfő - 8:01

Game 3.0 != Home.

Soha senki nem állított mást. A Sony értelmezésében ugye a Game 3.0 az a Web 2 -höz hasonló alapokon (jelesül a közösségi tartalomgeneráláson) nyugvó model - melynek eklektáns példája a LBP. Kizártnak tartom, hogy az LBP valami egyszerű, online multit is támogató, de jellemzően single player játéknak indult volna, amit januárban (látva a PS3 szereplését) gyorsan megdobtak egy szerkesztővel és egy upload/rating/forum modullal. Márpedig ezt azt jelenti, hogy legkésőbb tavaly nyáron, azaz a gép premierje előtt majd fél évvel már megvoltak az erre vonatkozó elképzelések (max. akkor még nem hívták Game 3.0 -nak), tehát a koncepciót nem befolyásolta az a tény, hogy a cég később rossz irányba navigálta magát.

(Ebben a vonatkozásban egyébként érdekes volt a Sony elnökének múltkori coming outja, melyben elmondta, hogyan őrült meg Kutaragi, hogyan szakította meg a kommunikációt a cégvezetéssel és hogyan kellett kirúgni, amikor úgy zsarolta a cégvezetést, hogy az elképzeléseit már a döntés meghozatala előtt elmondta sajtótájékoztatókon)

#2782 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 12. 10:21

Olvasd akkor el még egyszer az egészet - a koncepció nyilván nem friss találmány, és semmi bajom sincs vele, sőt jó dolognak tartom. Csak nem kéne kínjukban feltalálni a spanyolviaszt, tessenek inkább megoldani a problémáikat.

LBP meg szép és jó, de kicsit már kezd átesni mindenki a ló másik oldalára a hájpolással. Bár ez inkább az iparágról állít ki bizonyítványt, ennyire ki van mindenki éhezve valami másra.
LY

#2783 Felhasználó inaktív   delphijos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 12. 10:52

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. márc. 11., vasárnap - 20:38

NFL07-be sem lett "beleeroltetve", allitolag iszonyatosan jo. En meg nem jatszottam vele sajna. A launch jatekok tobbsege amugy tenyleg igen gyengere sikeredett es kesik is. :(
Most viszont jon vegre nehany jo, pl. aprilisban Paper Mario, varhato a Heatseeker is, nekem az is bejon.

Krinyot

Ok, elhiszem. Annyira nem mérvadó a véleményem mert nincsenek hatalmas tapasztalataim a Wii-s játékok terén. A sports, play tetszett ( de az is elsősorban multiban haverokkal)  viszont a Zelda nem tetszett. Persze nem maga a játék hanem az irányítás. Annál kifejezetten azt éreztem hogy muszájból van benne ez az irányítás. Persze minden szokás kérdése is, de továbbra is az a véleményem hogy nagyon kevés játéktipus az ahol hozzáad a játékélményhez. Én pl. a Sixaxis-al sem szivesen FPS-eznék úgy hogy a mozgásérzékelőt használnám.
PS3 ID: delphijos , PC: Éppen hogy csak AT, kizárólag netezésre

#2784 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 12. 13:30

Ja, Zelda iranyitasa tenyleg megosztott sikert aratott, sokak szerint ez igazabol a GC-ra keszult es tenyleg csak beleszenvedtek az iranyitast. Allitolag a kovetkezo mar fullosan Wii-re keszul, de ki tudja mikor jelenik meg...
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#2785 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 12. 14:40

Idézet: HaZeX - Dátum: 2007. márc. 12., hétfő - 5:39

Fogyni nem fog se jól, se rosszul, mert "free of charge" letölthető lesz.

na igy meg a legrosszabb. egy rakat penzt, fegyvert, paripat beleoltek esmegcsak megsem fog terulni.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#2786 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 12. 14:47

Idézet: HaZeX - Dátum: 2007. márc. 12., hétfő - 9:33

(Ebben a vonatkozásban egyébként érdekes volt a Sony elnökének múltkori coming outja, melyben elmondta, hogyan őrült meg Kutaragi, hogyan szakította meg a kommunikációt a cégvezetéssel és hogyan kellett kirúgni, amikor úgy zsarolta a cégvezetést, hogy az elképzeléseit már a döntés meghozatala előtt elmondta sajtótájékoztatókon)

az ilyesmit moderaltan kell komolyan venni. kutaragi megbukott/megbuktattak most lehet rakenni mindennemu fekaliat, lehet minden dologert ot koloni. Kutaragi Egyetlen hibajanak azt tartom, hogy nem tudott haladni a korral, az altala, a 90-esek elejen kidolgozott uzleti modell igy az ezeredforulo utan egyre kevesse volt mar tarhato.
Onmagaban ez az LBP/Home dolog nem lenne rossz, csak jol latszik, hogy ez a koncepico is felkesz, mintugy en bloc az egesz PS3.

#2787 Felhasználó inaktív   UNREG 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 12. 14:55

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. márc. 12., hétfő - 15:40

na igy meg a legrosszabb. egy rakat penzt, fegyvert, paripat beleoltek esmegcsak megsem fog terulni.

Szóval amíg azt hitted, hogy fizetős, azért volt szar, most, hogy kiderült ingyes, most azért szar. :up:

#2788 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 12. 15:11

Ha a Home-ról beszélünk, akkor érdemes lenne megszámolni, hogy a "buy", "premium content" és "advertising" kifejezések plusz szinonimáik percenként hányszor hangzanak el a keynote vonatkozó része alatt...
LY

#2789 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 12. 15:27

Jatszottam PS3-al, nem voltam elragadtatva. Ha PS fan lennek, akkor meg egyenesen szitkozodtam volna.

itten lehet olvasni:

http://handras.hu/?p=459

#2790 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 12. 15:33

Idézet: UNREG - Dátum: 2007. márc. 12., hétfő - 14:55

Szóval amíg azt hitted, hogy fizetős, azért volt szar, most, hogy kiderült ingyes, most azért szar.   :up:

:offtopic: unreg kapcsolj at write-only modbol es leccike olvasd mar el hogy mit irtam.. koszi.

#2791 Felhasználó inaktív   delphijos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 12. 16:12

Idézet

A gázt az X gomb lenyomásával adhatjuk, hát hülyék ezek?? Ott az analóg ravasz elől, erre az X-re teszik, ami vagy 0 vagy padló gázra ad lehetőséget. Ja biztos nekik se jött be az elülső analóg, ezért inkább az X-et választották.

Már bocs, de tudtommal nyomásérzékenyek a gombok....
PS3 ID: delphijos , PC: Éppen hogy csak AT, kizárólag netezésre

#2792 Felhasználó inaktív   Inquisitor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 03. 12. 16:14

Idézet: H.Andras - Dátum: 2007. márc. 12., hétfő - 16:27

Jatszottam PS3-al, nem voltam elragadtatva. Ha PS fan lennek, akkor meg egyenesen szitkozodtam volna.

itten lehet olvasni:

http://handras.hu/?p=459

Bezzeg én kaptam jó pár nagy LOL-t, mert azt írtam, hogy jelenleg az egyetlen érdekfeszítő PS3 stuff számomra a fl0w ...
Jó kis leírás, örülök, hogy nem csak a játékokról írtál, de tuti kapsz miatta az arcodra a veled egyet nem értők köréből.
.:: Close the World  . . . Open the nExt ::.

#2793 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 03. 12. 16:23

dear Inquisitor,

amit Handras összehordott a blogjában, az iskolapéldája a zéró reprezentativitással rendelkező magánvéleménynek, és olyan érzést kelt, mintha a ps3 lenne az második konzol életében a 360 után, amelyet látott már. van elég review a neten, amelyek gyökeresen ellentmondanak ott olvasható véleménynek, többek között a motorstorm átlaga 8.5 a játékosok, és 8.4 a magazinok körében, az XMB gyakorlatilag mindenkinek tetszik, és pozitívum, hogy a PSP-n már megszokták, a kontrollerrel sincs semmi gond, és a ps3 vásárlók túlnyomó többsége néz BD filmeket a gépen.

#2794 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 12. 16:31

Special: Volt PS2-om, xboxom, x360, Wii, es ps3 is lehetne. Gamespoton 7.9 a Motorstorm, annyit is er. De legyen 8.5 joindulattal, az sem kiemelkedo pontszam, es nem is veletlenul nem 9.5. Ha az E3-as prezi minoseget hozna, akkor lenne 9.5 pont

Inquisitor: te tudtad iranyitani ertelmesen a Flow-t? En ossze vissza tekergettem a kontrollert, mert allandoan atfordult lefele a leny. :)

#2795 Felhasználó inaktív   Inquisitor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 12. 16:34

Egy szóval nem írtam, hogy mindennel egyetértek, se azt, hogy ez AZ IGAZI reprezentatív leírás. Elolvastam a Hardwired-es pozitívísta leírást is. Szóval ezt miért nekem címezted? :)

#2796 Felhasználó inaktív   Inquisitor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 12. 16:35

Idézet: H.Andras - Dátum: 2007. márc. 12., hétfő - 17:31

Inquisitor: te tudtad iranyitani ertelmesen a Flow-t? En ossze vissza tekergettem a kontrollert, mert allandoan atfordult lefele a leny. :)

Sorry, én csak a PC demo-val tököltem, merg megnéztem összes méfiát a PS3 verzsönről ...

P.S: Látom már HW-n is neked estek.

Szerkesztette: Inquisitor 2007. 03. 12. 16:38 -kor

#2797 Felhasználó inaktív   UNREG 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 12. 16:47

Idézet: H.Andras - Dátum: 2007. márc. 12., hétfő - 17:31

Volt PS2-om

Ez fura, mégis csodálkozol, hogy a gázt az X-re tették, miközben az összes PS2 autós játékban ott a gáz, észre sem veszed, hogy analóg, miközben már a PS2-n is analóg az összes gomb, lecsúszik a kezed a gombáról, miközben ugyanolyan, mint a PS2 gomba és sorolhatnám.

#2798 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 12. 16:49

H.Andras a "microsoft fanboy"... hat ezt is megerted. ;)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2799 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 12. 16:54

Idézet: H.Andras - Dátum: 2007. márc. 12., hétfő - 16:31

En ossze vissza tekergettem a kontrollert, mert allandoan atfordult lefele a leny.

Lehet, hogy csak egyszerűen béna vagy! :D

#2800 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 12. 16:55

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2007. márc. 12., hétfő - 10:21

LBP meg szép és jó, de kicsit már kezd átesni mindenki a ló másik oldalára a hájpolással. Bár ez inkább az iparágról állít ki bizonyítványt, ennyire ki van mindenki éhezve valami másra.

Talan meg mindig jobb ezt hajpolni mint mondjuk a MGS4-et vagy a Halo 3-at...

Téma megosztása:

• (141 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó