HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (141 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3 II.

#641 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 11. 23:07

LY-nak nagyon jó meglátásai vannak. erre már énis gondoltam, hogy többmint valószínű, hogy az egyik mogul fel fogja vásárolni a nintendo-t.

de én látok még fejlődési potenciálokat. az egyik ilyen a fizika, a boxon nehezebben, ps3-on talán könnyebben mehet, illetve a deus ex-ből megismert szelektív sebzési modellek (ha lábon lőttek, akkor biceghetted végig a játékot)

bár kicsit szkpetikus vagyok. ha azt nézzük, hogy a mege költségvetésű holywoodi filmek is kizárólag a látványra mennek rá, meg a sztárgázsik elvisznek mindent affene tudja milesz itt.

valaki írhatna már egy nagymesteri szintű GO-t, valamelyik konzolra. na ez télleg kihívás ;)
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#642 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 23:28

Bár alapvetően képletesen értettem a beolvasztást, de a gyakorlati megvalósításának is lehet értelme; már ha erre van lehetőség. Max-pain szokta tudni az ilyesmit :)

A többi dologgal meg az van, hogy idő + pénz, és nem teljesítmény kérdése a megvalósításuk. Xbox1-en se okozna különösebb gondot, ha már a PII-re belőtt Deus Exben is ment, kismillió ilyen dolgot le lehet programozni a mostani hardveren, csak éppen az alap rendszerek is sok emberi erőforrást igényelnek és meglehetősen komplex rendszerek az apróságok nélkül is.

Na meg ez game design kérdés is, egy Deus Ex jellegű inventory kezelhetetlen és szerintem "shelf level event" is, azaz az átlagos játékos egy ilyentől végleg a polcra rakja a stuffot. A klasszikus példa itt a sakk szokott lenni, az alap játék szabályait pár sorban fel lehet sorolni, aztán mégis mekkora mélységek vannak benne. Meg lehet nézni bármelyik mostani multiplayer játékot is, minél egyszerűbb de csiszoltabb a játékélmény, annál népszerűbb, nem véletlenül uralkodnak a Blizzard stuffok. Asszem a Battlefield se nyomta le a CS-t, ott is a "tök szimpla de alapos szabályrendszer precíz keretek között" a népszerűbb és nem a kasztos, járműves, nagy csatateres háborúsdi.

Az eljövendő generáció is arról szól majd tehát, hogy az összetettséget el kell rejteni, és minél robusztusabb rendszerekre lesz szükség inkább. Az egyszerűbb irányítás pedig kulcsfontosságú ebben, én már az Xbox1 kontrolleren se bírtam minden gombot használni, itt van még felfedeznivaló szerintem...
LY

#643 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 11. 23:33

Idézet: special - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 20:51

pedig szükséges ahhoz, hogy stimulálni tudjad a piacot. amelyik megkockáztatja, hogy nem innovál elég nagyot hardverben, az egyszerűen kiszorul a, és a piac alsó felébe pozícionálja magát, csakhogy ott vannak a mindenkori current genek. vagyis nincs miért a vásárlónak venni az újat, mert nem nyújt annyival többet. márpedig ahhoz, hogy vegyék, meg kell győzni a népet. ehhez pedig legalább egy nagyságrenddel erősebb hw kell, hogy a különbség látható legyen, főleg mivel a current gen mindig ki van hajtva, az újat pedig csak tanulják.

a nagy okosság a sony-ibm-toshiba részéről az lenne, hogy a celles programozási modellt, és az ISA nagy részét tovább tudnák vinni, miközben a chipek brutalizálódnának. 16 magig talán van értelme még skáláz, abban viszont konszenzus látszik kialakulni, hogy 32, 64 tsb magoknak nincs értelme, mert kezelhetetlenné válik, és mert amdahl nem alszik. ehelyett valszóínű a specializált magok megjelenése, melyeka fizikát, hangot, AI-t, a grafika egyes részeit, vagy a különféle testanimációkat tudják kifejezetten rendkívül gyorsan végrehajtani.

mondjuk lesz 2 vezérlő, 16 SIMD (Cell on streroids) + 16 grafikai, 8 fizikai, 8 AI mag, 8 animacios gyorsito, mindez virtualizalva, vagyis a vezérlők annak osztják a feladatot, amelyik éppen szabad. a tranzisztorok olcsók, a gond az energiafal, viszont a tranzisztorok specializációjával adott keretből 10-100x gyorsulás realizálható.

gyorsan felejtsd el a specializáciot, mikor az ipar pont az általánositás felé megy
inkább egy  cell-gpu  összeolvadás a valoszinü,
meglátásom szerint a következö generácionál 30millio fölé  datálodik egy gém fejlesztési költsége
ami annyit jelent hogy egyszeri kiadással nem hozza vissza a befektetett összeget
2 millio példány eladása szükséges
igy a nagy cégek  megteremtik a játék világokat hasonloan mint most  egy mmo ,csak sokkal több pénzt belefektetve
realtime mozi....
a kisebb cégek pedig sorozatokat adnak ki, szétszabdalva a fejlesztési költséget
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#644 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 11. 23:47

és hogy kicsit megrémisszelek, a mostani cell debuggoláshoz  vagy 30 ablak kell ,mindegyikben 100 regiszterrel vagy memory dumpal
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#645 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 00:20

A sorozat megközelítés egyelőre csőd, nemhogy hetente, de még 3 havonta sem bírják kihozni a részeket, egyelőre az éves megjelenés látszik reálisnak. Egyszerűen túl sok meló 1 óra játékidőt összepakolni a mostani rendszerben ahhoz, hogy kezelhető méretű cég megfelelő tempót produkáljon.

A fejlesztési költségeket meg fogják zabolázni. Ha a wii nem fúj ki azonnal, akkor még a másik két platformon is be fognak erősíteni a B stuffok, és a kiadók nyomást fognak gyakorolni mindegyik hardver gyártóra, hogy más területen keressék az innovációt, mert még több grafikára nem lesz pénz.

Egyébként érdekes tanulmány lenne összevetni, hogy milyen mennyiségű tartalom van egy WoW-ban, és mekkora szorzót jelentene pénzben-időben ugyanezt Gears színvonalon legyártani. Sajna nem ismerem az előbbit, ezért tippelni se tudok, de szerintem ordenáré mennyiségű pénz kéne hozzá. Elég megnézni az Everquest2 képek botrány színvonalát... nesze normal mapping.
LY

#646 Felhasználó inaktív   d n . r 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 01:44

Idézet: special - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 21:51

pedig szükséges ahhoz, hogy stimulálni tudjad a piacot. amelyik megkockáztatja, hogy nem innovál elég nagyot hardverben, az egyszerűen kiszorul a, és a piac alsó felébe pozícionálja magát, csakhogy ott vannak a mindenkori current genek. vagyis nincs miért a vásárlónak venni az újat, mert nem nyújt annyival többet. márpedig ahhoz, hogy vegyék, meg kell győzni a népet. ehhez pedig legalább egy nagyságrenddel erősebb hw kell, hogy a különbség látható legyen, főleg mivel a current gen mindig ki van hajtva, az újat pedig csak tanulják.

A revolúciót nem úgy értettem, hogy szerintem nem lesz fejlődés a hardverben - inkább csak nem számítok "szakításra" a korábbi hardverrel. Így rengeteg R&D-t spórolhatna maga a Sony, de az legalább ennyire fontos, hogy a játékfejlesztők is. Nem kéne kidobniuk azt a csomó tapasztalatot, amit több év alatt felhalmoztak, hogy hogyan lehetne minél jobban kihasználni egy ennyire komplex hardvert. Persze csak _ha_ igaz az a feltételezésem, hogy mondjuk 4 db glueless összekapcsolt Cell-t nem lényegesen nehezebb hatékonyan prorgamozni, mint 1 darabot. Valamint ezzel triviálisan megoldódna a kompatibilitási kérdés a PS3-mal.
Valamint nem kellene éveket várni, amíg annyira kitanulnak a fejlesztők egy új, bonyolult és ezoterikus architektúrát, hogy az azt ki is használó programok jelenjenek meg rá.

Én sem hiszek (ahogy vers is írjt) az egyre több specializált chipben - már a PS3 is szívás, hogy a PPE-t, a 7 SPE-t meg az RSX-et (amiben ugye még külön vannak a vertex és pixel shaderek is!, valószínűleg a G70-hez hasonló arányban, de ezt nem tudom/tudjuk) , szóval ezt mind egyenletesen terhelni és kihasználni, hááát...

Új GPU mindenképpen lesz (unified shaderes, rugalmasan programozható (oda- vissza kölcsönhatások a vertex- geometry és pixelshader-programok között, amelyek akár többször átadják/módosítják egymásnak oda-vissza az adatokat) , de mivel a GPU amúgy is elég külön világ a PS3-ban is, ez azért nem jelent gondot (és _talán_ még a visszafelé kompatibilitás is megőrizhető, mint a PC-világban: egy mai DX10-es G80-on a régebbi dx-verziójú játékok is futtathatóak) 
(az embedded DRAM a ROP egységekkel a Xenos esetében meg nekem nagyon tetszik, mondjuk ez nem elvi jellegű különbség)

További specializáció szerintem azért sem kell, mert ott vannak az SPE-k (meg a GPU is!) , pl. a fizikát az SPE-ken lehet számoltatni. Vagy akár még a GPU-n is - pl. a G80-nál olvastam, hogy egyszerrre tudja futtatni a grafikus és a CUDA drivert, ezzel elvileg lehetővé válik, hogy felváltva grafikát vagy pl. fizikát számoltassunk ugyanazon a GPU-n.

LY-nak valószínűleg igaza van abban is, hogy az olyan grafikai forradalmakhoz, mint pl. real time global illuminacion (beleértve ebbe most a raytracinget, GI photonokat, refective/refractive caustics-ot, SSS-t) úgysem lesz/lehet még közel sem elég a számítási teljesítmény, inkább mennyiségi fejlődést lehet várni (részletesebb, gazdagabb környezet (táj, fű, fa, épületek), szebb árnyékok, több és részletesebb karakter) meg persze az MI-nek kéne még borzasztóan sokat javulnia (mondjuk a minőségi fejlődés itt eleve nem nagyon akar sikerülni (azaz igérgetések már 40 éve vannak, de mindhiába... :) ) mindenesetre ha egyre több lesz az aktív "ágens", akkor még a "buta" MI-hez is egyre nagyobb számítási erő kell)   

És nekem az is logikusnak tűnik, hogy az irányíthatóság terén még sokat lehetne fejlődni, ott tényleg lehetne forradalom (meg mondjuk a megjelenítés terén is,  csak éppen akkor ugrana a TV-n való konzolozás... :) )

#647 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 02:02

Idézet: d n . r - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 2:44

(meg mondjuk a megjelenítés terén is,  csak éppen akkor ugrana a TV-n való konzolozás... :) )

A konzolos cégek már régóta kísérletezgetnek mindenfélével, anno a Sega kapcsán hallottam ilyesmiről - de a megvalósíthatóság már egy más kérdés.

Egyébként meg mondom, a programozás egy dolog, de a legtöbb cégnél a grafikai munkára több pénz megy el, és bővülő hardver kapacitás még több, még részletesebb tartalmat igényelne, szóval azzal lesz a baj. Ne feledjük, az Epic marha büszke volt magára hogy mennyire uralják a nextgent és a GOW milyen "olcsó" volt 10 milláért a többi fejlesztéshez képest (ami sokak szerint egy rakás költséget nem is tartalmaz... pl. outsourcing). Aztán ebből a tényleg komoly minőségből van benne 1-2 napnyi játékra elegendő tartalom. Mekkora meló lehet egy Final Fantasy, és mennyi pénz? Ez fog visszaütni a mostani irány mellett...
LY

#648 Felhasználó inaktív   Waldi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 07:12

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 2:02

A konzolos cégek már régóta kísérletezgetnek mindenfélével, anno a Sega kapcsán hallottam ilyesmiről - de a megvalósíthatóság már egy más kérdés.

Hat mindig 1-2 ev mulvara igerik a szemuveg nelkuli 3D-s LCD-t, ami alig dragabb mint a hagyomanyos. True 3D-ban gamazni azert nem semmi lenne :)

#649 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 08:02

A Dragon Quest IX Nintendo DS-re jon. Eleg nagy cumi ez a Sonynak...

http://ds.ign.com/ar...0/750590p1.html

#650 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 08:12

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 1:02

Ne feledjük, az Epic marha büszke volt magára hogy mennyire uralják a nextgent és a GOW milyen "olcsó" volt 10 milláért a többi fejlesztéshez képest (ami sokak szerint egy rakás költséget nem is tartalmaz... pl. outsourcing). Aztán ebből a tényleg komoly minőségből van benne 1-2 napnyi játékra elegendő tartalom. Mekkora meló lehet egy Final Fantasy, és mennyi pénz? Ez fog visszaütni a mostani irány mellett...

Ha már szóba került a WoW, érdemes elgondolkodni rajta, hogy milyen jól csinálja a Blizzard: egy patch, ami olyan 50Mb körüli szokott lenni (kivéve persze az utolsót), és a javítások mellett általában egy plusz instance -ot tartalmaz (ami assetekben kb. egy hagyományos játék egy pályájának felel meg), hónapokkal megdobja a játékra érdmben fordítható időt. Nem kell hozzá extra erő, csak egy kis merevlemezterület és tessék, újabb 3 hónap gameplay. Természetesen nem mindenkinek jön be ez a stílus, de van 7 millió ember, akineknek igen, és ez azért már lehet egy fejlesztési irány.

#651 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 12. 12. 09:46

Idézet: vers - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 23:33

gyorsan felejtsd el a specializáciot, mikor az ipar pont az általánositás felé megy
inkább egy  cell-gpu  összeolvadás a valoszinü,

nem én találtam ki, hanem erről értekeznek többfelé az iparban. a tranzisztor olcsó, az energai drága --> hatékony felépítés kell. a cpu-gpu integráció teljesen merőleges erre a kérdésre nézve. ha az általánosítás felé menne, akkor a Cell a specializált felépítésével egy tévedés? márpedig ha perspektívából nézed, teljesen értelmetlennek tűnik több száz ugyanolyan magot egy lapkára pakolni.

LY, egyáltalán nem értek egyet. éppen hogy nem a grafikáról elsősorban, bár nem explicite fejtettem ki: a grafikai fejlődés mellett, mely továbbra is igényelt, bár egyre kevésbé, a játékok dinamizmusa (masszív scene-ek, élő környezet) és interaktvititását (AI, fizika) fogják megdobni az új hardverek. ma kicsit úgy néz ki a játékipar, hogy van top grafika, néha van olyan érzésed már ma, hogy "ez nem film?", aztán jönnek az ütközések, jön az AI kérdése, és egy pillanat alatt kijózanodik az ember. a ma uralkodó stílusok követelik maguknak a realizmust, (vagy szürrealizmust).

az, hogy új területeket építenek ki a cégek, hogy növeljék a piacot, az ettől független, és eddig is volt rá példa (eyetoy, singstar, táncszőnyeg stb.), ebben sem a wii hozta el az újdonságot. abban sem hiszek, hogy a szoftveroldalról jelentkező gazdasági erők a hardvert fogják erős kompromisszumra kényszeríteni, inkább a fejlesztési eljárások fognak megváltozni, pl. több lesz az autogenerált asset, melyeket a szoftver egy master alapján randomizálva generál. a gépek fejlődésével nemcsak a kiaknázandó kapacitás lesz nagyobb, hanem a számítási teljesítmény is olcsóbb, sokkal olcsóbb.

Szerkesztette: special 2006. 12. 12. 09:56 -kor

#652 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 12:09

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 23:28

Bár alapvetően képletesen értettem a beolvasztást, de a gyakorlati megvalósításának is lehet értelme; már ha erre van lehetőség. Max-pain szokta tudni az ilyesmit :)

Hat nem igazan vagyok otthon ebben a temaban (sem :) ), de arra emlekszem, hogy a Nintendo lepeseket tett annak erdekeben, hogy megakadalyozzon egy esetleges felvasarlast (nemi sajat reszvenyt vasarolt vissza, stb.). De hogy ez mennyire lesz eleg az jo kerdes :)

#653 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 14:01

http://www.qj.net/PS3-now-ahead-of-360-in-...pg/49/aid/75913
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#654 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 14:03

De ezek szerint nyílt részvénytársaság a cég típusa, szóval eméletileg megoldható a felvásárlás. Ez is több mint amit hirtelenjében tudtam volna :)
LY

#655 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 15:25

A pletyik szerint a Microsoft meg is akarta venni a Nintendot az Xbox indulasa elott.

#656 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 12. 12. 16:01

Idézet: max-pain - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 15:25

A pletyik szerint a Microsoft meg is akarta venni a Nintendot az Xbox indulasa elott.

elég értelmetlennek tűnik ahhoz, hogy alaptalan legyen. a nintendo jelenleg több mint 30 milliárdot ér a tőzsdén, és az előző generációt megelőző mélypontján is többre taksálta a piac mint 10 milliárd. még ez is több, mint amennyi a microsoft eddigi vesztesége a boxon + az alternatív költségek (elmulasztott nyereség), miközben a megtérülés nem egyértelműen jobb, mint egy saját bulié.

a microsoft baja, hogy későn eszmélt, és úgy kellett összelapátolnia az első boxot, ami azt jelentette, hogy az IP maradt a chigyártóknál, így semmiféle drasztikus költségcsökkentésre nem nyílt lehetőség. a második box is kapkodós lett, ugyanakkor itt már sikerült összerántani a dolgokat. ha 1-2 évvel korábban rájönnek, mit akarnak, akkor végképp nem vonzó opció a nintendo felvásárlása, mert olcsóbban beszállnak az üzletbe, mint amennyiért egy céget megvesznek. megfordítva a dolgot, az xbox kifejlesztése helyett a nintendo felvásárlása egy kétségbeesett lépés lett volna, semmiképpen nem ideális.

#657 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 16:48

Idézet: special - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 10:46

a grafikai fejlődés mellett, mely továbbra is igényelt, bár egyre kevésbé, a játékok dinamizmusa (masszív scene-ek, élő környezet) és interaktvititását (AI, fizika) fogják megdobni az új hardverek.

Valószínűleg sor kerül erre, de csak lépésekben... a túlzott realizmus is gond, ahogy a Tresspasser bukása megmutatta. Plusz ez meg nem csak grafikust igényel majd, de ugyanúgy sok munka és sok pénz lesz az ára...

Idézet

inkább a fejlesztési eljárások fognak megváltozni, pl. több lesz az autogenerált asset, melyeket a szoftver egy master alapján randomizálva generál.

A CG iparban két évtizede foglalkoznak automatizált-randomizált tartalom generálással. Nem műxik.
De komolyan, láttam vagy ötféle embergeneráló programot, mindegyik csőd volt. Egyedül az működött mindig, hogy legyártottak kismillió variációt a grafikusok, aztán kézzel kikísérletezték a megfelelő kombinációkat (LOTR mozifilm "orc builder"). A magasabb szintű automatizálás Spore szintű nem-realisztikus látványvilághoz elegendő.
A növényzet valamivel könnyebben variálható, erre van is eszköz (Speedtree) - amit el lehet vele érni, az már a mostani generációnál is rendelkezésre áll.

A mesterséges tárgyakhoz meg még nehezebb a randomizálás, és itt is érvényes hogy minél kevesebb az emberi beavatkozás, annál rosszabb a végeredmény. Egyelőre nem tudunk 10 évnyi képzőművészeti tudást és tapasztalatot kiszedni az ezzel rendelkező emberek fejéből, hogy betölthessük a gépbe...
LY

#658 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 17:30

Idézet: special - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 16:01

elég értelmetlennek tűnik ahhoz, hogy alaptalan legyen. a nintendo jelenleg több mint 30 milliárdot ér a tőzsdén, és az előző generációt megelőző mélypontján is többre taksálta a piac mint 10 milliárd. még ez is több, mint amennyi a microsoft eddigi vesztesége a boxon + az alternatív költségek (elmulasztott nyereség), miközben a megtérülés nem egyértelműen jobb, mint egy saját bulié.

Allitolag mind Gates, mind Allard tett erre utalast. Plusz ha jol emlexem mintha az Xbox 1 szuleteserol szolo konyben is lenne errol szo.
Ha tenyleg par milliard dollarert megszerezhettek volna, akkor szerintem meg is tettek volna...

Szerkesztette: max-pain 2006. 12. 12. 17:39 -kor

#659 Felhasználó inaktív   d n . r 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 18:03

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 16:48

A növényzet valamivel könnyebben variálható, erre van is eszköz (Speedtree) - amit el lehet vele érni, az már a mostani generációnál is rendelkezésre áll.

Pont ez volt az egyik, amire utaltam, ahol szerintem nagyon jól jön majd a plusz erő mind CPU, mind GPU fronton. Igaz, hogy egyelőre még csak keveset próbáltam használni a Speedtree-t (Max alatt), ezért biztos nem tudom még eléggé optimalizálni, de nálam még speedshadow-val is, ha szép eredményt akarok, eléggé megdobta a render-időt.

Mondjuk a honlapjukról elég durva (elvileg real time) demo-movie-k tölthetőek le.

Szerkesztette: d n . r 2006. 12. 12. 18:08 -kor

#660 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 18:10

Realtime fa és egyéb variaci generálásnak kábé akkora a realitása, mint a raytracingnek... Legfeljebb a páya betöltésekor kerülhet rá sor, de akkor meg az tart sokáig; ez inkább a game tartalom előállításán gyorsíthat majd.
LY

Téma megosztása:

• (141 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.