HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (141 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3 II.

#1801 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 19. 23:42

Idézet: Boba - Dátum: 2007. jan. 19., péntek - 21:37

De vazz... a DS az handheld!

A Wii a GameCube-ot valtotta le! Nem egy a piac... A GC meg sztem nem 2 eve van a piacon, de majd az okosok megmondjak. (Wiki szerint 2001 vege - 2002 elejen jelent meg... ez nem 2 ev.)

de má 2 éve halott :) , ugyhogy kb stimmel, persze ez nincs lepapirozva
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#1802 Felhasználó inaktív   bil 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 19. 23:58

Idézet: vers - Dátum: 2007. jan. 19., péntek - 22:24

amugy se lehetne mondjk mert hardverileg minden ninendo egy szutyok, ugyhogy marad  a nintendo az ami , egy pénzlehuzo  mocs@k

Bocs, erre nem tudok nem reagálni. Már láttam korábban is egy hozzászólásodat, ami a GC-t keményen lehúzza.
Nem flame, de nem a GC volt a PS2-XBOX-GC éra leggyengébb tagja. Azon is csodálkoztam, amikor írtad, hogy a PS2 vagy 3szor annyi giga/tera/akármilyen flops-ot présel ki magából mint a GC.
Nem tom, nem értek a technikához, de a szememnek hiszek és a Resi4 GC-n egy kategóriával szebb volt, mint PS2-n.
Közpénzrendszer:
http://rrr100.wikispaces.com/

#1803 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 00:10

A GC-ben nem voltak olyan drasztikus szűk keresztmetszetek, mint a PS2-ben a picike VRAM és ezzel párosítva a textúratömörítés hiánya. Kiegyensúlyozott volt és szerencséjére a PS2-nél is inkább a grafikára használták a számítási teljesítményt (a textúraszegény látványvilágot más területeken csinosítgatták) így a relatíve gyenge CPU kapacitás nem bukott ki, nem terjedtek el olyan játékstílusok amibe beletört volna a bicskája.
LY

#1804 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 00:10

Vers, akkor a PS2 - PSP - PS3 is azt jelenti hogy a Sony pár évente dobja ki a platformjait? :D
LY

#1805 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 00:25

:offtopic:

Idézet: special - Dátum: 2007. jan. 19., péntek - 19:11

és még büszke is rá :tooth:

a gamestar a netmania:betonkeverő-höz képest már színvonal :D

Szerkesztette: SFIJ 2007. 01. 20. 00:27 -kor

νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1806 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 01. 20. 00:26

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2007. jan. 19., péntek - 23:10

Vers, akkor a PS2 - PSP - PS3 is azt jelenti hogy a Sony pár évente dobja ki a platformjait? :D

gc
gba
gba sp
ds
ds tököm tudja
wii

ez egy wiiccccccccc, láthatatlan kijelzö, a sok barom persze ujra megveszi hogy lásson valamit
tégla nagyságu  ds , persze  ujra eladják vékonyabban., most meg kihoznak egy gc-t távirányitoval
a wii személyében
persze a userek többsége egy luser hogy ezt mind benyalja, végülis engem nem zavar,  a nintendo jol keres rajta csakhogy  ez a szememben nem képvisel értéket
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#1807 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 00:40

Idézet: vers - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 0:26

gc
gba
gba sp
ds
ds tököm tudja
wii

ez egy wiiccccccccc, láthatatlan kijelzö, a sok barom persze ujra megveszi hogy lásson valamit
tégla nagyságu  ds , persze  ujra eladják vékonyabban., most meg kihoznak egy gc-t távirányitoval
a wii személyében
persze a userek többsége egy luser hogy ezt mind benyalja, végülis engem nem zavar,  a nintendo jol keres rajta csakhogy  ez a szememben nem képvisel értéket

Mert ugye a Sonynal nem letezik Slim meg hasonlo kovetkezo kiadasok ? :D

Szerkesztette: Jakuza 2007. 01. 20. 00:41 -kor

My name is penis.
1. Ha leesnél az EGOd-ról, szörnyet halnál az IQd-on.
2. A szó fegyver, de neked még egy csúzlid sincs.

#1808 Felhasználó inaktív   nutria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 00:44

Idézet: vers - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 0:26

Azért most már álljunk le kérem. Még jó hogy odaírtad, hogy "szerinted". Ez így nagyon helyes.
De lelúzerezni a Wii vásárlókat szerintem nem kellene.

Azt ha szabad megkérdeznem.. szóval 1 szóval jellemezted a wii-t, szereplését, a viccel.
Namost melyik lenne az az egy szó amit a PS3 kapcsán mondanál?
Szánalom? Kudarc?
-ElvisTheKing: A DSP a Creative EMU8000-nél kezdődik (anno AWE32)- LOL
-ElvisTheKing:...nézd már meg ennek az "arctalan-online-köcsögnek" az aláírását.... :D
-Ja és "k*cs*gduda patkány" beteheted aláírásba, addig is reklámozol csórikám.....  Muhaha

#1809 Felhasználó inaktív   nutria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 00:45

Idézet: Jakuza - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 0:40

Mert ugye a Sonynal nem letezik Slim meg hasonlo kovetkezo kiadasok ? :D

Á, az innováció. Version bátyó 10000+n érvet feltudna hozni, hogy az miért jó. Miért jobb, mint a többi.

Úgy látom, hogy a sunyisok személyes sértésnek veszik azt, hogy lényegében egy töredéke műszaki színvonalú készülék többszörös játékélményt nyújt a közönség számára, mint amire a nagy ps3 képes.

Persze a sunyi marketing dolgozik a broadband cpu szavakkal, csak ebböl semmit sem lát az átalguser. 360-asnál drágább, játékélményben semmit sem hoz. Grafikailag meg vegyes a kép.
Software felhozatal persze segíthet..

Szerkesztette: nutria 2007. 01. 20. 00:51 -kor

-ElvisTheKing:...nézd már meg ennek az "arctalan-online-köcsögnek" az aláírását.... :D
-Ja és "k*cs*gduda patkány" beteheted aláírásba, addig is reklámozol csórikám.....  Muhaha

#1810 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 00:50

Idézet: Waldi - Dátum: 2007. jan. 19., péntek - 21:24

Soundblaster van benne?  :respect:

az összes palf emulátor sb16-ot nyújt, méga vmware is.

#1811 Felhasználó inaktív   nutria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 00:54

Mégvalami kedves Version. Én tudod írtózom az összes konzoltól. Valahogy nem az én világom. Egyikért sem adnék pénzt használatra.
Még akár konzol utálóként is megbélyegezhetsz. Ennyire vagyok elfogult.
Ja, igen.. Wii sem kellene, de azért kipróbálnám, kiváncsiságból.

#1812 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 01. 20. 00:56

Idézet: nutria - Dátum: 2007. jan. 19., péntek - 23:45

Á, az innováció. Version bátyó 10000+n érvet feltudna hozni, hogy az miért jó. Miért jobb, mint a többi.

Úgy látom, hogy a sunyisok személyes sértésnek veszik azt, hogy lényegében egy töredéke műszaki színvonalú készülék többszörös játékélményt nyújt a közönség számára, mint amire a nagy ps3 képes.

Persze a sunyi marketing dolgozik a broadband cpu szavakkal, csak ebböl semmit sem lát az átalguser. 360-asnál drágább, játékélményben semmit sem hoz. Grafikailag meg vegyes a kép.
Software felhozatal persze segíthet..

nem hiszem hogy nagyobb játékélményt nyujtana, ugrálni wii nélkül is tudok ha akarok
de igazábol nem foglalkozok a nintendoval, olyan számomra mintha nem is lenne,
az hogy eladott gépszámban lenyomja a sonyt  lehet pozitivumként is felfogni,
de nem egy kategoria, csak a régmult miatt  tartják számon, ps2-gc-nél  még oké volt ma már nem az
olyan mintha a zoknieladást is  hozzávennénk, vagy suzuki -ferrari, ki lenne az az állat aki ezt egy kategoriába tenné?
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#1813 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 01. 20. 00:58

Idézet: nutria - Dátum: 2007. jan. 19., péntek - 23:54

Mégvalami kedves Version. Én tudod írtózom az összes konzoltól. Valahogy nem az én világom. Egyikért sem adnék pénzt használatra.
Még akár konzol utálóként is megbélyegezhetsz. Ennyire vagyok elfogult.
Ja, igen.. Wii sem kellene, de azért kipróbálnám, kiváncsiságból.

nekem sose volt konzolom , mindig lenéztem ahogy a pc-t is , (ma is :D)
csak  láttam hogy a sony tervei hova vezetnek, és bejött
itt a ps3 ami  már nem konzol annyira,  hanem az uj amiga és ez kell nekem
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#1814 Felhasználó inaktív   nutria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 01:08

Idézet: vers - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 0:56

nem hiszem hogy nagyobb játékélményt nyujtana, ugrálni wii nélkül is tudok ha akarok

Pedig nyújt, hidd el.

Idézet

de igazábol nem foglalkozok a nintendoval, olyan számomra mintha nem is lenne,
az hogy eladott gépszámban lenyomja a sonyt  lehet pozitivumként is felfogni,

Már megbocsájts, de nem úgy tűnik, mintha nem foglalkoznál vele. Hiszen most is erről beszélünk.

Idézet

vagy suzuki -ferrari, ki lenne az az állat aki ezt egy kategoriába tenné?

hmm... namost a wii ilyen szempontból tényleg kicsit kihúzó a sorból, de a gyártó célját nézd. Mindegyik ugyanazt szeretné elérni a konzoljával.
No és hát igen, wii a szuzuki. PS3 a ferrari. Az a baj, hogy aszfaltos út viszont nincs, helyette ott a szántás. Hiába erős a ferrari, ha az első buckán leér az alja.
Talán lassan járj, tovább érsz a találó mondás ide.

Idézet

csak  láttam hogy a sony tervei hova vezetnek, és bejött
itt a ps3 ami  már nem konzol annyira,  hanem az uj amiga és ez kell nekem

Nos amigák jó gépek voltak, nem vitás. De ha oda tervez a sunyi, ahova az amiga került..
A PS3 pedig konzol. A nagyközönség szemében az és ez számít.
Persze ha aztmondod, hogy a ps3 lényegében PC.. nos lehet annak is használni. Mint ahogy a PS2-t rakéta irányító rendszernek is.
Mégsem hívod azt rakéta vezérlő rendszernek.

A nagyközönség számára ma a playstation név szinte kizárólag konzolt jelent. És elnézve a sunyi "remek" marketingjének köszönhetően kb esélytelen kitörni ebből a szerepkörből. Legalábbis kétlem, hogy a jelenlegi reklámhadjárattal sikeres legyen.
Talán HD lejátszónak TV-hez, talán.

Szerkesztette: nutria 2007. 01. 20. 01:12 -kor

#1815 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 01. 20. 01:27

Idézet: nutria - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 0:08

Pedig nyújt, hidd el.

Már megbocsájts, de nem úgy tűnik, mintha nem foglalkoznál vele. Hiszen most is erről beszélünk.

hmm... namost a wii ilyen szempontból tényleg kicsit kihúzó a sorból, de a gyártó célját nézd. Mindegyik ugyanazt szeretné elérni a konzoljával.
No és hát igen, wii a szuzuki. PS3 a ferrari. Az a baj, hogy aszfaltos út viszont nincs, helyette ott a szántás. Hiába erős a ferrari, ha az első buckán leér az alja.
Talán lassan járj, tovább érsz a találó mondás ide.

Nos amigák jó gépek voltak, nem vitás. De ha oda tervez a sunyi, ahova az amiga került..
A PS3 pedig konzol. A nagyközönség szemében az és ez számít.
Persze ha aztmondod, hogy a ps3 lényegében PC.. nos lehet annak is használni. Mint ahogy a PS2-t rakéta irányító rendszernek is.
Mégsem hívod azt rakéta vezérlő rendszernek.

A nagyközönség számára ma a playstation név szinte kizárólag konzolt jelent. És elnézve a sunyi "remek" marketingjének köszönhetően kb esélytelen kitörni ebből a szerepkörből. Legalábbis kétlem, hogy a jelenlegi reklámhadjárattal sikeres legyen.
Talán HD lejátszónak TV-hez, talán.

"Pedig nyújt, hidd el."

embere válogatja, speciel ha meglátnám élöben a wisportot behánynék  sarokba

"hmm... namost a wii ilyen szempontból tényleg kicsit kihúzó a sorból, de a gyártó célját nézd. Mindegyik ugyanazt szeretné elérni a konzoljával.
Talán lassan járj, tovább érsz a találó mondás ide."

az hogy több wiit adnak el jelenleg a wii usereknek adhat megerösitést hogy jol döntöttek , pedig nem :D

a 100-200 millio user  90%-a mindig is konzolnak fogja tekinteni a ps3-at , engem a maradék érdekel
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#1816 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 03:20

Idézet: vers - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 1:27

az hogy több wiit adnak el jelenleg a wii usereknek adhat megerösitést hogy jol döntöttek , pedig nem :D
Ha valaki valamiért pénzt adott, akkor az neki megérte, amaga szempontjából jól döntött. ettől aponttól asszem nincs közünk hozzá.

Idézet: vers - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 1:27

a 100-200 millio user  90%-a mindig is konzolnak fogja tekinteni a ps3-at , engem a maradék érdekel
jó. akkor majd leülünk, elszívunk 1-2 bálzt, sörözünk jót és megnézünk pár remekbeszabott blúréj múvit ;)

#1817 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 07:55

Na, mindegy. Üdv: Z.

Szerkesztette: HaZeX 2007. 01. 20. 08:07 -kor

#1818 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 09:40

Vers lehet rohogni, de az a nem mind1, hogy a PS3-on nagyokat bukik a Sony ming a "vicces" Wii-vel keres a nintendo.

Az a remekbeszabott PS3 miert nem tud hozni a Sony konyhajara, ha olyan jo?

GC meg nem volt egyaltalan rossz... lattam rajta futni meg anno eloben egy Star Warsos jatekot... kerestem a leesett allamat. PS2-t nem szerettem... homalyos vacak texturak, japan jatekfelhozatal. Ami nekem nem igazan jon be... Alapbol a grafikai stilusat nem birom.

Vers azert Te is nezz magadba... aki a PS3-at szidja az hulye, nem latja a jovot, csolatokoru, xbox fan. De Te persze szidhatod a GC-t, Wii-t, Xboxot es a Box360at. Vazze... igazad van. En vagyok a hulye... Ps3fannak kene legyek mint Te, es akkor sokkal tobb konzolt fikazhatnek! :rolleyes:
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#1819 Felhasználó inaktív   bil 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 20. 10:13

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 0:10

A GC-ben nem voltak olyan drasztikus szűk keresztmetszetek, mint a PS2-ben a picike VRAM és ezzel párosítva a textúratömörítés hiánya. Kiegyensúlyozott volt és szerencséjére a PS2-nél is inkább a grafikára használták a számítási teljesítményt (a textúraszegény látványvilágot más területeken csinosítgatták) így a relatíve gyenge CPU kapacitás nem bukott ki, nem terjedtek el olyan játékstílusok amibe beletört volna a bicskája.

Köszi! Tehát végülis a GC egy kiegyensúlyozottabb gép volt, amiből összességében nagyobb teljesítményt lehetett kihozni.
Ezek után nem tom mér kell leszutykozni...
Nna mind1, emmá  :offtopic: , csak néha nem értem egyes emberek kirohanásait.
(amúgy ps2-m van)
Közpénzrendszer:
http://rrr100.wikispaces.com/

#1820 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 10:39

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2007. jan. 19., péntek - 23:10

És ez azért is érdekes, mert amikor a többi konzollal paritásban lévő GC kijött, akkor is azt mondta a Nincsendó, hogy nincs vesztesége az eladott hardveren. Most nem tudtak volna pl. egy olcsó (esetleg mobil) amd/ati kombót belerakni a Wii -be? Lehet hogy nem keresnének 100 dollárt minden eladott darabon, de stabil dx8 szintű grafikát hozott volna a gép és akkor senki nem szólhatott volna egy szót sem.

Téma megosztása:

• (141 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.