HWSW Informatikai Kerekasztal: Intim Sarok! II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Intim Sarok! II. Kényes kérdések és komoly válaszok helye Értékeld a témát: -----

#2081 Felhasználó inaktív   bianca 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 11. 20:11

Idézet: WhiteHunter - Dátum: 2009. febr. 11., szerda - 20:00

és azt már meg sem merem emliteni hogy mennyi btto-ért... mert még én is alig hiszem el... :)

(főiskolai végzettséggel)

Itt kérhetsz hozza az álamtól "kiegészítést", de ehhez az összes vagyonat kell nyilva tenni.
Külömben, nálunk sok hélyen dolgoznak ingyen föiskolá után, mint Praktikant, abba a reménybe, hogy késöbb felveszik.
Mondtam már, hinni és remélni a templomba lehet?

Szerkesztette: bianca 2009. 02. 11. 20:12 -kor

#2082 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 11. 20:13

Idézet: Capri - Dátum: 2009. febr. 11., szerda - 20:05

De legalább jól ismered magad :D Még azt azért hozzáteszem, hogy ezen felül te még azok közé is tartozol, akik interneten keresztül meg tudják állapítani a másik ember "intellektuális színvonalát". Esetleg kézrátétellel nem tudsz gyógyítani?

Akkor olvasd át megint, és idézd be azt a részt ahol én arról írok, hogy ők szerintem ennyit és ennyit érdemelnek.... Én csak leírtam, hogy volt pár rossz tapasztalatom ami után rosszmájúan mindig megjegyzem magamban ezt...

Meg tudom még magam lepni, ne aggódj  :)

Nem én próbáltam diagnosztizálni a hozzászólás alapján. :)

A "nem csodálom, hogy ennyit kapnak" nekem egészen úgy hangzik, mintha azt jelentené, hogy ennyit érdemelnek.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2083 Felhasználó inaktív   WhiteHunter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 11. 20:14

Idézet: bianca - Dátum: 2009. febr. 11., szerda - 19:20

Ha olvastál volna linkemet nem lenne olyan könyelmü veleményed. ;)

köszi Bia,  legalább már tudjuk, hogy  oda sem megyünk... ;)  :D

egyébként én nem itt a közelben gondolkodom, de még csak nem is az EU-ban... :)

#2084 Felhasználó inaktív   WhiteHunter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 11. 20:18

Idézet: bianca - Dátum: 2009. febr. 11., szerda - 20:11

Külömben, nálunk sok hélyen dolgoznak ingyen föiskolá után, mint Praktikant, abba a reménybe, hogy késöbb felveszik.

nálunk is van ilyen... a Szent Imre kórházban ( a szülészeten) szintén dolgoznak önkéntesek, ingyen.

de az egy másik fejezet, nem pont idevág.

#2085 Felhasználó inaktív   TMexy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 02. 02:17

Kinek mi a véleménye erről?
Video1
Video2
Nem szeretem az uborkát, de jó, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném. PEDIG UTÁLOM!!!
"Egyszer életemben elsuhant mellettem egy gyönyörű lány, hagytam eltűnni könnyelműen, a szerelem volt talán !?!"
"Ha nem ezt vártad, Ha csalódtál bennem, Hogy későn jöttem, Mégis korán kell mennem, Az agyam játszana velem, De a szívem képtelen, Köszönöm nem!"

#2086 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 02. 05:54

Idézet: TMexy - Dátum: 2009. márc. 2., hétfő - 2:17

Kinek mi a véleménye erről?
Video1
Video2

Háát.. nekem elég gyanús, hogy ez tud normálisan működni a következő gondolatmenet miatt.

A férfi gumi esetében ugye felhúzza az illető és gyakorlatilag egy vékony "védőréteg" keletkezik, szorosan simulva a tag vonalához. Azon csúszik a nő nemi szerver. De ebben az esetben a nőben van benne, tehát a gumi benne van mint fix pont. Emiatt a pénisz gyakorlatilag a gumiban jár ki-be.Azt is vegyük hozzá, hogy a nő igencsak sikamlóssá válik ellentétben a pasival, tehát szinte majdnem biztos, hogy csúszkálni fog! :smoker:

Szerintem ennek nem sok értelme van... Legalábbis érzetre biztos, hogy szarabb...
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux

#2087 Felhasználó inaktív   TMexy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 02. 22:48

Idézet: Lenny - Dátum: 2009. márc. 2., hétfő - 5:54

Háát.. nekem elég gyanús, hogy ez tud normálisan működni a következő gondolatmenet miatt.

A férfi gumi esetében ugye felhúzza az illető és gyakorlatilag egy vékony "védőréteg" keletkezik, szorosan simulva a tag vonalához. Azon csúszik a nő nemi szerver. De ebben az esetben a nőben van benne, tehát a gumi benne van mint fix pont. Emiatt a pénisz gyakorlatilag a gumiban jár ki-be.Azt is vegyük hozzá, hogy a nő igencsak sikamlóssá válik ellentétben a pasival, tehát szinte majdnem biztos, hogy csúszkálni fog! :smoker:

Szerintem ennek nem sok értelme van... Legalábbis érzetre biztos, hogy szarabb...

Valami hasonlóra jutottam én is. :omg:

Szerver? :Đ
Nem szeretem az uborkát, de jó, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném. PEDIG UTÁLOM!!!
"Egyszer életemben elsuhant mellettem egy gyönyörű lány, hagytam eltűnni könnyelműen, a szerelem volt talán !?!"
"Ha nem ezt vártad, Ha csalódtál bennem, Hogy későn jöttem, Mégis korán kell mennem, Az agyam játszana velem, De a szívem képtelen, Köszönöm nem!"

#2088 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 02. 23:08

Idézet: TMexy - Dátum: 2009. márc. 2., hétfő - 22:48

Valami hasonlóra jutottam én is. :omg:

Szerver? :Đ

-r :p :D

nemi szerve!
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)

#2089 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 21. 06:35

Na kicsit felfrissítem a topicot!

Szeretnék tapasztalatokat és véleményeket hallgani a spirálról.

A fogamzásgátlóval le akarok állni, mert egyre több igen zavaró problémám van miatta. A nőgyógyász szerint a mini-spirál nekem megfelelő lesz. Ez persze tartalmaz minimális hormont, de ez ugye helyileg szívódik fel, így elvileg mellékhatása sem lesz annyi.

Aki használja/használta, vagy a feleség/barátnő használja az ossza meg velem  :)
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#2090 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 21. 07:17

Szia Chewbi!

Mi van a pároddal? Együtt maradtatok? Sikerült a kapcsolat nehézségeit megoldani? :)

#2091 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 21. 09:56

ááááá....dehogy. Szerencsére túl vagyok a dolgon, állítólag ő kevésbé. Na de ez engem már nem érdekel. Lett volna lehetősége, hogy jóvá tegye, de nem élt vele. Nemsokkal később összejött egy másik lánnyal, megvannak.

Én nem olyan régen megismerkedtem egy fiúval, nagyon jól megvagyunk, bár még friss a dolog.

De. A gyógyszerrel le akarok állni, mert rengeteg olyan egészségügyi gondom van, amit a tabletta okoz (legalább tudom, hogy nincs semmi betegségem). És mivel úgy érzem, hogy ebből az új kapcsolatból lehet is valami, nem akarok védettség nélkül maradni.

De köszönöm a kérdést. Már jól vagyok :) Sőt...nehéz volt, de túlléptem.
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#2092 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 21. 10:20

Mázlista új pasi.. ;)

#2093 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 21. 11:08

Idézet: Lenny - Dátum: 2009. júl. 21., kedd - 11:20

Mázlista új pasi.. ;)

Remélem, hogy ezt ő is tudja :D

#2094 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 27. 22:03

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2009. júl. 21., kedd - 7:35

A nőgyógyász szerint a mini-spirál nekem megfelelő lesz. Ez persze tartalmaz minimális hormont, de ez ugye helyileg szívódik fel, így elvileg mellékhatása sem lesz annyi.

Aki használja/használta, vagy a feleség/barátnő használja az ossza meg velem  :)

:think: mit tud ez? nem hallottam még róla...
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#2095 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 28. 06:42

Ugyanazt tudja, mint a normál spirál, csak mivel ez extra kicsi, így azok is használhatják, akik még nem szültek. Valamint tartalmaz egy jóval kisebb adagnyi hormont, mint a tabletta, ami folyamatosan "oldódik" ki.  Évente kell cserélni a "normál" társához képest, de kibírható.
Ma megyek dokihoz, ha minden rendben lesz, akkor ebben a hónapban be is "ülteti".
A fogamzásgátlóból elég volt, nem kérek többet a mellékhatásokból.

#2096 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 28. 15:12

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2009. júl. 28., kedd - 7:42

Ugyanazt tudja, mint a normál spirál, csak mivel ez extra kicsi, így azok is használhatják, akik még nem szültek. Valamint tartalmaz egy jóval kisebb adagnyi hormont, mint a tabletta, ami folyamatosan "oldódik" ki.  Évente kell cserélni a "normál" társához képest, de kibírható.
Ma megyek dokihoz, ha minden rendben lesz, akkor ebben a hónapban be is "ülteti".
A fogamzásgátlóból elég volt, nem kérek többet a mellékhatásokból.

és mennyire megbízható? mondjuk a rendszeresen szedett tablettával összehasonlítva? :think:

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#2097 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 29. 06:27

Hát a spirálok nem kevésbé megbízhatatlanok, mint a tabletták. Az orvos szerint ugyanakkora az esély egy "potyára" mint a tabletta mellett.

A vizsgálat eredménye jövőhét keddre érkezik, 3 hét múlva fel is helyezi. Ő támogatta a döntésemet. Mondtam, hogy a következő 10 évben tuti nem akarok családot, szerinte őrültség lenne, ha még ennyi ideig folyamatosan tablettát szednék. Ennek negyed annyi a mellékhatása.

#2098 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 29. 07:11

Annyi idos vagy mint en, tehat 34 eves korodig nem akarsz csaladot? Nem keso az egy no szamara, marmint elso gyereket?
Sajat tapasztalatbol mondom, egy gyerek szamara jobb ha a szulok minel fiatalabbak.

#2099 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 29. 09:08

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2009. júl. 29., szerda - 7:27

Hát a spirálok nem kevésbé megbízhatatlanok, mint a tabletták. Az orvos szerint ugyanakkora az esély egy "potyára" mint a tabletta mellett.

A vizsgálat eredménye jövőhét keddre érkezik, 3 hét múlva fel is helyezi. Ő támogatta a döntésemet. Mondtam, hogy a következő 10 évben tuti nem akarok családot, szerinte őrültség lenne, ha még ennyi ideig folyamatosan tablettát szednék. Ennek negyed annyi a mellékhatása.

hát jah. szerintem is gáz ilyen hosszú ideig tablettát szedni, bár az orvosok nem ezt mondják. :( szerintem jól teszed, hogy abbahagyod. :)

#2100 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 29. 11:33

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. júl. 29., szerda - 8:11

Annyi idos vagy mint en, tehat 34 eves korodig nem akarsz csaladot? Nem keso az egy no szamara, marmint elso gyereket?
Sajat tapasztalatbol mondom, egy gyerek szamara jobb ha a szulok minel fiatalabbak.

Nem. Ha minden jól megy, jövőre kezdem a második főiskolámat, ami legalább 5 év. Addigra fog majdnem lejárni a lakáshitelem. Nem zárom ki, hogy esetleg időközben külföldre is megyek. Az elmúlt időszakban kezd körvonalazódni bennem, hogy mit is akarok kezdeni magammal.
Ha szeretnék is családot - bár inkább nekem a karrier a fontosabb - az akkor sem most lesz.
De a doki mondta, hogy bármikor meggondolhatja az ember, kiveszik és 1-3 hónapon belül lehet is gyerek. Hosszabb távon ez sokkal egészségesebb, mint a gyógyszer.

Lássuk miért:
Előny: - rövidebb vérzés

Hátrány: - plussz 25 kg (ami majdnem biztos, hogy emiatt volt) legalábbis rájátszott
          - folyamatos olyan jellegű panaszok, amit az orvos szerint 98% a gyógyszer okoz
          - folyamatos vizesedés, lábdagadás, most vizsgáltak ki, az orvos szerint a hormon okozta mellékhatás
          - csomókban hullik a hajam bizonyos időközönként (a fogam, a vérképem, a pajzsmirigyem minden rendben van)

Anyám nen bírta szedni a gyógyszer (ok ez 30 éve volt) tesóm szintén nem bírja (ez csak pár éve) én nyűglődök vele.

1 évre kapok most spirált, a doki megígértette velem, hogy fél évente kontroll. Ennyi belefér, de megnyugtatott hogy bármikor le lehet venni. Nincs mit veszteni. Szerinte ha 1 év után vissza akarok állni a gyógyszerre akkor is jól járok most mert szünetelek.

6 éve vagy hogy hogy szedem szünet nélkül. Érthető hogy minden bajom van.

Az, hogy család, meg jobb a gyereknek...anyám is 36 évesen szült és nem látom semmi hátrányát. Nekem meg sosem a család volt az első. Én karrierista vagyok, le akarok 30 éves koromra tenni valamit az asztalra. Nekem ez a vágyam, ez motívál.

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.