HWSW Informatikai Kerekasztal: Intim Sarok! II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Intim Sarok! II. Kényes kérdések és komoly válaszok helye Értékeld a témát: -----

#2201 Felhasználó inaktív   Breakbeat 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 15. 12:53

Idézet: d3m4nuf4ctur3 - Dátum: 2009. aug. 15., szombat - 12:47

csak én ezt nem vágom... leszarom hogy akárkicsoda mit gondol a külsőmről... fogadja el magát az ember olyannak amilyen, és ne agyaljon azon hogy vajon jol nézek ki... érezze jól magát a bőrében, ha ez megy akkor ugyis sugárzik belőle hogy nincsenek ilyen jellegü "problémái", mert egyszerüen csak kiegyensúlyozott... egy kiegyensúlyozott ember vonzóbb mint akin látszik hogy kétségei vannak... önbizalom, meg szarni le ezt az elbaszott világot...

Sok igazság van abban, amit gondolsz, de azért csak jó érzés az, ha váratlanul azt mondják rád, hogy nagyon jól nézel ki. Mindenkinek jól esik.

#2202 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 15. 13:53

Idézet: Breakbeat - Dátum: 2009. aug. 15., szombat - 13:53

Sok igazság van abban, amit gondolsz, de azért csak jó érzés az, ha váratlanul azt mondják rád, hogy nagyon jól nézel ki. Mindenkinek jól esik.

Persze hogy jól esik. De amit mond tényleg nagy igazság. Az, hogy kinek mi tetszik abszolút szubjektív. Persze vannak olyanok, akik a többségnek tetszik. De sokkal többet ér, hogy miként érzed magadat a bőrödben. Ismerek egy lányt, aki objektíven is jól néz ki. Bárkinek megmutattam a képét, vagy láttak minket együtt mindenki azt mondta, hogy nagyon jó csaj. Ennek ellenére Ő mégis szúrós szemmel nézi magát. Pedig nagyon nem kéne. És ez kihat mindenre. Ha nem is mondja érződik rajta.

Tudom mondani könnyű. Nekem se ártana kicsivel nagyobb önbizalom, pedig elég sok pozitív visszajelzést kapok, hogy a külsőmmel nincs baj. Lényeg, hogy bármit teszel akár sport, akár új hobbi, stb. azt mind magad örömére tedd. És ha nincs is szemmel látható változás, a kisugárzásodon látszódni fog, hogy jobban érzed magad. Egy átlagos pozitív alapvetően vidámabb ember sokkal vonzóbb, mint egy "morcos, morgolódó Adonisz".
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux

#2203 Felhasználó inaktív   Breakbeat 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 15. 14:28

Idézet: Lenny - Dátum: 2009. aug. 15., szombat - 13:53

Persze hogy jól esik. De amit mond tényleg nagy igazság. Az, hogy kinek mi tetszik abszolút szubjektív. Persze vannak olyanok, akik a többségnek tetszik. De sokkal többet ér, hogy miként érzed magadat a bőrödben. Ismerek egy lányt, aki objektíven is jól néz ki. Bárkinek megmutattam a képét, vagy láttak minket együtt mindenki azt mondta, hogy nagyon jó csaj. Ennek ellenére Ő mégis szúrós szemmel nézi magát. Pedig nagyon nem kéne. És ez kihat mindenre. Ha nem is mondja érződik rajta.

Tudom mondani könnyű. Nekem se ártana kicsivel nagyobb önbizalom, pedig elég sok pozitív visszajelzést kapok, hogy a külsőmmel nincs baj. Lényeg, hogy bármit teszel akár sport, akár új hobbi, stb. azt mind magad örömére tedd. És ha nincs is szemmel látható változás, a kisugárzásodon látszódni fog, hogy jobban érzed magad. Egy átlagos pozitív alapvetően vidámabb ember sokkal vonzóbb, mint egy "morcos, morgolódó Adonisz".

Én élvezem a sportot egyrészt a saját közérzetem miatt, másrészt a pozitív visszajelzéseknek is örülök.
Nem vagyok az a féle ember, aki csakis kizárólag saját magának akar megfelelni. Persze, az öltözködésembe senki ne szóljon bele, meg hajviseletembe, de nagyon jól érzem magam, ha mások szépnek látnak. Már csak ezért is megéri adni a külsőmre, főleg, hogy javít az önértékelésemen. ;)
Igazából ugyanez vonatkozik a belsőségekre is. Senki kedvéért nem leszek pl. bankrabló, de amin tudok változtatni, és nincs a terhemre, azon változtatok is, hogy pozitívabb véleménnyel legyenek rólam, mert ezáltál ismét csak jobb szemmel nézek magamra.

Szerkesztette: Breakbeat 2009. 08. 15. 14:32 -kor

#2204 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 15. 21:49

Idézet: Breakbeat - Dátum: 2009. aug. 15., szombat - 13:13

Kellemes érzés, mikor ez az eredménye valaminek, és a te esetedben is a sportnak, fogyásnak. ;)
Mondjuk nő létedre neked többen mondhatják a jól nézel ki dumát. :D

Nehogy azt hidd. Semmivel sem jobbak a dolgok itt sem. :D
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#2205 Felhasználó inaktív   ecneB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 16. 14:13

Szabadban szexeléssel hogy álltok? :) Kedvesemet és engem most nagyon izgat ez a dolog, főleg, hogy túl kívánósak vagyunk egymással szemben, s nem tudnánk megoldani mindig a nyugalmas körülményeket. Esetleg valami tuti tipp Budapesten?  :respect:
Néha szóba kerülnek régebbi sztorik, konkrétan a múltkor mesélt a régebbi barátjával kapcsolatban egy történetet, olyan volt, mintha kést döftek volna át a gyomromon, rettentően zavart. Később elmondtam, hogy engem ezek zavarnak, de ugyanakkor szeretném megismerni a múltját is. Logikusan belegondolva, tudom hogy szeret, de akkor sem tudtam mit kezdeni az érzéssel. Ez szerintetek mitől lehet?!

Szerkesztette: ecneB 2009. 09. 16. 14:17 -kor

You can pray, you can cry, but the darkness won't be stopped - until you die.
| Jóga | dART | d2jsp |

#2206 Felhasználó inaktív   d3m4nuf4ctur3 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 16. 19:00

Idézet: ecneB - Dátum: 2009. szept. 16., szerda - 15:13

Szabadban szexeléssel hogy álltok? :) Kedvesemet és engem most nagyon izgat ez a dolog, főleg, hogy túl kívánósak vagyunk egymással szemben, s nem tudnánk megoldani mindig a nyugalmas körülményeket. Esetleg valami tuti tipp Budapesten?  :respect:
Néha szóba kerülnek régebbi sztorik, konkrétan a múltkor mesélt a régebbi barátjával kapcsolatban egy történetet, olyan volt, mintha kést döftek volna át a gyomromon, rettentően zavart. Később elmondtam, hogy engem ezek zavarnak, de ugyanakkor szeretném megismerni a múltját is. Logikusan belegondolva, tudom hogy szeret, de akkor sem tudtam mit kezdeni az érzéssel. Ez szerintetek mitől lehet?!

Térfigyelő kamera alatt lehetőleg, hogy jutubon legyen mit postolni :Đ
Amugy jó dolog, de pesten tuti nem találsz romantikus környezetet.... Tengerpart naplemente lágy szellők...  :cool:

#2207 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 16. 19:11

Ez így természetes. Aki kíváncsi, hogyan reszelték korábban a barátnőjét az beteg.  :cool:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2208 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 16. 20:52

Yepp... belegondolni is rossz, hogy elottem mit csinalt es kivel meg hol es miert... jobb az ilyet nem tudni. Es viszont. :]
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#2209 Felhasználó inaktív   d3m4nuf4ctur3 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 16. 21:03

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. szept. 16., szerda - 20:11

Ez így természetes. Aki kíváncsi, hogyan reszelték korábban a barátnőjét az beteg.  :cool:

:omg: Az betegebb aki ezt kinyilatkoztatja a párjának...

#2210 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 16. 21:07

Idézet: d3m4nuf4ctur3 - Dátum: 2009. szept. 16., szerda - 22:03

:omg: Az betegebb aki ezt kinyilatkoztatja a párjának...

A betegség ott kezdődik, ha valaki elkezdi tukmálni a partnerének, hogy kivel, mikor, hányan, hogyan.  :cool:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2211 Felhasználó inaktív   d3m4nuf4ctur3 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 16. 21:44

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. szept. 16., szerda - 22:07

A betegség ott kezdődik, ha valaki elkezdi tukmálni a partnerének, hogy kivel, mikor, hányan, hogyan.  :cool:

Ez inkább már mazoizmus...

#2212 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 17. 08:53

Bp-n nincs tippem (esetleg Hármashatár-hegy környéke, ott azért nincsenek olyan sokan), viszont az a nyáreste a kertben, kettesben grillezés és borozás után pl... :cool: :)

#2213 Felhasználó inaktív   Lilu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 17. 10:55

nyugalmas körülmények? pont az ellenkezőjéért jó néha nem otthon csinálni...  :rolleyes:  :D
"Aki megismer sohasem felejt el, aki elfelejt sohasem ismert meg"
A ház alapja nem a földben van, hanem az asszonyban!
A szerelem olyan, mint a víz, megtalálja az apró kis réseket és lassan szétfeszít mindent! Ha elszabadul szörnyű rombolásra képes! Ja, igen és víz nélkül nincs élet!

#2214 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 17. 11:10

Ha jól tudom illegális dolog a "szabadban" szexelés. Ha budapest akkor a budai hegyekben lehet számos jó helyet találni azért :p Meg láttam már olyanokat is akik csak a margitszigetig jutottak el  :D

#2215 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 17. 11:12

Idézet: Capri - Dátum: 2009. szept. 17., csütörtök - 12:10

Ha jól tudom illegális dolog a "szabadban" szexelés. Ha budapest akkor a budai hegyekben lehet számos jó helyet találni azért :p Meg láttam már olyanokat is akik csak a margitszigetig jutottak el  :D

Szabadban nem, csak közterületen.

#2216 Felhasználó inaktív   Lilu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 17. 11:13

Idézet: Capri - Dátum: 2009. szept. 17., csütörtök - 12:10

Ha jól tudom illegális dolog a "szabadban" szexelés.

ez engem eddig sose zavart  :D

mondjuk így belegondolva, 'szabadban' nagyon még nem is csináltam...csak nyilvános helyen :$

Szerkesztette: Lilu 2009. 09. 17. 11:15 -kor

"Aki megismer sohasem felejt el, aki elfelejt sohasem ismert meg"
A ház alapja nem a földben van, hanem az asszonyban!
A szerelem olyan, mint a víz, megtalálja az apró kis réseket és lassan szétfeszít mindent! Ha elszabadul szörnyű rombolásra képes! Ja, igen és víz nélkül nincs élet!

#2217 Felhasználó inaktív   tesa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 04. 12:03

Sziasztok.
Első alkalom lenne, hogy meglepem a barátnőmet egy medállal, és csak kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy a lenti 3 közül melyik szerintetek a favorit. Nekem mindegyik tetszik és nehéz döntenem. Tudom, hogy neki is tetszene mindegyik...
(nem, nem veszem meg mindet  ;)  )
1
Kép
2
Kép
3
Kép

:respect:

(ja és bocs, hogy ez a topic, de természetesen nem nyitok újat ezért, és a "szakításos" rovatba sem passzolt bele igazán....)

Szerkesztette: tesa 2009. 12. 04. 12:03 -kor

tesa

#2218 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 04. 13:54

Én az elsőre, vagy a harmadikra voksolnék. Sajna ezek között nem tudok dönteni :)
"Minden lány királylány, és a lányok cukorból meg virágból vannak." Zsul

#2219 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 04. 14:00

Kép

ez nem jobb? :D
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#2220 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 04. 14:26

3.
1.
2.
(utobbi 2 szerintem picit oregnenis, habar lehet jo lenne tudni baratnod korat, de gondolom "csajszi" koru lehet meg...)

BP helyszines dolgohoz, meg lehet barhol, sok fantazia nem kell hozza, de a hadtortenetinel az agyuk felfekvese relative kenyelmes... ;)

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

2 felhasználó olvassa ezt a témát.