HWSW Informatikai Kerekasztal: Intim Sarok! II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Intim Sarok! II. Kényes kérdések és komoly válaszok helye Értékeld a témát: -----

#721 Felhasználó inaktív   Walkyria 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 17. 12:00

Nekem nem volt türelmem kivárni... Egy hónapig szedtem csak valami (állítólag) alacsony hormontartalmú tablettát. Ez idő alatt 8 kilót híztam és a "bajom" sem múlt el. Kerek egy hónapig. Így a nemi vágyról nem tudok nyilatkozni, viszont megfogadtam, hogy SOHA TÖBBET!!! Van akinek bejön, van, akinek nem... :Đ
"A hím körbejár, de soha nem fog az állandóságra szagot, hiszen csak a saját farka után forog körbe és körbe."
By D.G.

"Ma meg mik vannak? DJ fisz-f@szom újra mixelte a kis maxi újra remixelt megamixét, ami az egyik nagy lemez 3. számának a remixelt új maxija..." By Lenny

#722 Felhasználó inaktív   Exemplary 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 00:53

Idézet: MisterY - Dátum: 2007. febr. 17., szombat - 11:35

Vanna a fórumon fiúk, lányok és van Whitehunter?  :rolleyes:  :D

Természetesen úgy értettem mint szakmabeli WHunter...
Semmi egyéb megkülönbözetés nem szólt senkinek!
A karcmester! - MENTSD MEG ADATAIDAT! - Karcos, sérült CD, DVD lemez javítása akár 1 napos határidővel!
"Nem csupán a saját agyamat használom, hanem az összes kölcsönvehetőt is"
"Dolgozó, adófizető állampolgár vagyok. Én mikor leszek Hungarikum?"

#723 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 08:33

Az én szerény véleményem az, hogy aki engedi, hogy a párja fogamzásgátlót szedjen, az pöppet önző, pláne felelőtlen. Tessék másképp megoldani, nem csak a nő dolga a védekezés. Pláne nem úgy, hogy olyan készítményt szed, ami komoly gondokat is okozhat, netán felborítja a hormonháztartását.

#724 Felhasználó inaktív   WhiteHunter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 09:03

Idézet: Exemplary - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 13:55

Főleg a lányoktól és WHunter-től kérdezném, hogy valóban létezik olyan, hogy ha a hölgyemény sokáig (évekig) ugyan azt a fogamzásgátló gyógyszert szedi, ez okból csökken a nemi vágya és akár az együttléteket se élvezi annyira?
(illetve, hogy ez új fajta gyógyszerrel áthidalható?)

nem feltétlenül...

attól is függ, hogy épp melyik készítményt szedi...ugyanis összetételüknél fogva, eltérőek, különbözőek, más hatásmechanizmussal...
természetesen vannak olyan készítmények, amelyek valamelyest befolyásolják  a libidót, de nem lehet egyértelműen erre fogni...nagyon sok függ az  adott hölgy szervezetétől, hormonháztartásnak napi szintjétől (holdállástól  ;)  :Đ- ), és sok más lelki tényező összsségétől.

Ostobaság lenne egyértelműen a fogamzásgátlók számlájára írni, nem is lehet ezt egyértelműen bizonyítani, mert sok olyan eset is van, hogy  a fogamzásgátlót  terápiaként írják fel, mert ez fogja rendbe tenni adott személy hormonháztartását ill beszabályozza a ciklusát, ami lehetővé teszi a megfelelő  időben történő peteérést !!

Szóval pro és kontra is vannak vélemények , ellenjavallatok, de hasznos terápiák is!  Minden az adott személy szervezetének összességétől ( testi-lelki tényezők stb)  függ!!!

Mindig nagyon körültekintően kell eljárni, ha valakinek fogamzásgátlót ill. egyéb hormontartalmú ksézítményt adunk, mert ezzel nagyban befolyásoljuk más szervek működését is.

Ha rááll a szervezet a neki tetsző fogamzásgátlóra akkor nem kell cserélgetni viszonylag hosszabb ideig is  alkalmazható mellékhatások és szövődmények nélkül, de gyermekvállalás előtt célszerű legalább 2 hónap szünetet tartani!

ui.: természetesen ha  más egyéb védekezési mechanizmus is beválik, akkor teljesen felesleges a szervezetet ezzel is terhelni.

Szerkesztette: WhiteHunter 2007. 02. 19. 09:08 -kor

#725 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 09:53

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. febr. 19., hétfő - 8:33

Az én szerény véleményem az, hogy aki engedi, hogy a párja fogamzásgátlót szedjen, az pöppet önző, pláne felelőtlen. Tessék másképp megoldani, nem csak a nő dolga a védekezés. Pláne nem úgy, hogy olyan készítményt szed, ami komoly gondokat is okozhat, netán felborítja a hormonháztartását.

Fogamzásgátlót nem csak azért írhat fel orvos, hogy védekezzenek a nem kívánt terhesség ellen....egyéb gondok is előfordulhatnak, amit a fogamzásgátló szedésével el lehet kerülni.
"Minden lány királylány, és a lányok cukorból meg virágból vannak." Zsul

#726 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 09:55

Idézet: anyaanya - Dátum: 2007. febr. 19., hétfő - 9:53

Fogamzásgátlót nem csak azért írhat fel orvos, hogy védekezzenek a nem kívánt terhesség ellen....egyéb gondok is előfordulhatnak, amit a fogamzásgátló szedésével el lehet kerülni.

Ezt én is tudom. Kimondottan a fogamzásgátlás kontextusában nyilatkoztam.

#727 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 11:27

Azert ez igy egy poppet eros... tablettat en sem engedtem szedni a paromnak. Most amit hasznal mar eleg regota az a Nuvaring. Semmi mellekhatasa nincs (amirol en tudnek, libido nem valtozott, nem hizott) legalabbis O semmire nem panaszkodott. Egyedul az miatt aggodott az elejen, hogy en erzem-e, ha bentvan. En felvallaltam volna az ovszert is. De szerintem az kevesbe megbizhato, kenyelmetlenebb es joval dragabb is. A nuvaring kevesebb mint 3 rugesz 1 honapra. Az ovszer ilyen arbol ketto hetvegi talalkozasra volna eleg, es hol van a masik ketto hetvege es ami a hetvegek kozott van.

Figyeltem, hogy alacsony hormontartalmu cuccot kapjon, tobb dokitol (Wh-tol is, es szemelyesen 2 dokitol es 1 patikustol) kertem velemenyt, az alapjan dontottunk igy. (a 2 doki termeszetesen nogyogyasz volt, es nem latatlaban volt az ajanlas termeszetesen.)

Lehet, hogy a baratnom inkabb ezt valasztana, mint, hogy megegyszer bekelljen venni egy surgossegit. Egyszer veletlenul elszakadt a gumi, de iszonyat rossz idozitessel. Szereztunk tabit... utana 2 hetig olyan allapotban volt, hogy mar csak ha raneztem hatalmas buntudatom lett. :(  Akkor is javasolt a doki fogamzasgatlot... ha mar hoszabb ideje egyutt vagyunk es csak egymassal akkor azt javallotta. Az meg nem volna jo, ha becsuszna egy kolyok. Meg nem...

Szerkesztette: Boba 2007. 02. 19. 11:29 -kor

Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#728 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 22:31

Idézet: Boba - Dátum: 2007. febr. 19., hétfő - 11:27

nem volna jo, ha becsuszna egy kolyok. Meg nem...

Ne siesd el, de ne is késs el vele.
:respect:  :up:

#729 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 23:23

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. febr. 19., hétfő - 8:33

...vagy csak elhiszi, ha azt mondja a nőgyógyász, hogy tartós kapcsolatban kisebb a hatásfoka a guminak, mint a gyógyszernek.
De ha lenne férfiaknak fogamzásgátló, már rég szedném...

#730 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 23:31

Idézet

De ha lenne férfiaknak fogamzásgátló, már rég szedném...

Idézet

Létezik. A probléma, hogy 50%-ban visszafordíthatatlan aspermiát okoz, azaz az injekciót követően minden második férfinál visszafordíthatatlan sterilitás lép fel. A férfi izomzatában is negatív átalakulást okoz.

-C0pp3rM!n3-

Szerkesztette: Coppermine 2007. 02. 19. 23:31 -kor

#731 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 23:39

Idézet: Coppermine - Dátum: 2007. febr. 19., hétfő - 23:31

-C0pp3rM!n3-

Ilyen már korábban is volt, csak akkor még kasztrálásnak nevezték.  :D

#732 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 23:47

Pár hete olvastam az origon asszem, hogy pár éven belül piacra kerül a fogamzásgátló pasik számára (ha jól rémlik, tableta formájában). Gondolom ez már nem fog aspermiát okozni.
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#733 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 23:48

Idézet: Coppermine - Dátum: 2007. febr. 19., hétfő - 23:31

-C0pp3rM!n3-

/off
megjegyzés: ez a kb. tíz soros aláíráskupac kissé túlzás...
/on

#734 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 23:50

Idézet: OnLány - Dátum: 2007. febr. 19., hétfő - 23:47

Pár hete olvastam az origon asszem, hogy pár éven belül piacra kerül a fogamzásgátló pasik számára (ha jól rémlik, tableta formájában). Gondolom ez már nem fog aspermiát okozni.

Én is hasonlókat olvastam: még 5-10 év és piacra kerül. Asszem, előbb fogom elköttetni magam. :)

#735 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 20. 00:05

Idézet: MisterY - Dátum: 2007. febr. 19., hétfő - 22:48

/off
megjegyzés: ez a kb. tíz soros aláíráskupac kissé túlzás...
/on

/off
egyik kedvenc idézetem az első 4 shor
/on

-C0pp3rM!n3-

Szerkesztette: Coppermine 2007. 02. 20. 00:05 -kor

#736 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 20. 12:53

Lehet, hogy hülyeség, de én mindenképpen szednék, mert így biztos vagyok benne, hogy a védelem biztosított. Sajnos  a pasik egy része hatalmas ívben tojik a biztonságra. És nem hiszem, hogy megbíznék egy idegenben, hogy ő szed valamit. Mondjuk ha ismeretlennel lennék akkor csak gumi szigorúan.
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#737 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 20. 14:26

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2007. febr. 20., kedd - 11:53

Lehet, hogy hülyeség, de én mindenképpen szednék, mert így biztos vagyok benne, hogy a védelem biztosított. Sajnos  a pasik egy része hatalmas ívben tojik a biztonságra. És nem hiszem, hogy megbíznék egy idegenben, hogy ő szed valamit. Mondjuk ha ismeretlennel lennék akkor csak gumi szigorúan.

kérdés menyire ismeretlen az az ismeretlen :think: (ebből adódóan az is kérdés, hogy ki mikor érzi azt, hogy tart ott már a kapcsolatuk, hogy ágyba bújjanak).

szerk: én nemtom, de nem vagyok híve az ilyen 1éccakás ádvencsörnek :think:  :down:

-C0pp3rM!n3-

Szerkesztette: Coppermine 2007. 02. 20. 14:26 -kor

#738 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 20. 15:56

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2007. febr. 20., kedd - 12:53

Sajnos  a pasik egy része hatalmas ívben tojik a biztonságra

Akkor nem rólam van szó hál' Istennek. Mindig bekötöm a biztonsági övet, légzsák is van a verdában, meg ABS is és... Jajj, rossz topicba írtam... :D :D :D

#739 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 20. 16:27

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. febr. 20., kedd - 16:56

Akkor nem rólam van szó hál' Istennek. Mindig bekötöm a biztonsági övet, légzsák is van a verdában, meg ABS is és... Jajj, rossz topicba írtam... :D :D :D

:D  :D  :D  :D

persze, nem azt mondom, sok pasi van aki tényleg, felelősségteljes stb, de nagy részük sz*rik rá, mert neki nem lehet baja...mert nincs annyi esze, hogy lehet, hogy terhes ő nem lesz, de ő is lehet nemibeteg stb.

mondjuk most hogy a csajokkal beszélgettünk erről kideürlt, hogy a terhesség ellen tesznek valamit, de ha valakivel összebújnak,  akkor a betegségek elleni védekezésről ők sem gondoskodnak :(
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#740 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 20. 18:54

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. febr. 20., kedd - 15:56

Tudjuk, multipla...6an is elfértek majd benne és a legmegbízhatóbb dízel... :D
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39