HWSW Informatikai Kerekasztal: Intim Sarok! II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Intim Sarok! II. Kényes kérdések és komoly válaszok helye Értékeld a témát: -----

#1221 Felhasználó inaktív   Lilu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 14. 08:16

Idézet: Boba - Dátum: 2008. márc. 13., csütörtök - 22:22

De ez forditva is igaz... azzal a kulonbseggel, hogy a ferfi egyes nok szemeben lehet sokkal szebb, ha nagyon gazdag.

és azzal a különbséggel, hogy általában (ha tetszik, ha nem) a férfiak lépnek félre, mert hogy ő nekik milyen nehéz megállni :omg:

na de ezen nem fogunk összeveszni ;)
"Aki megismer sohasem felejt el, aki elfelejt sohasem ismert meg"
A ház alapja nem a földben van, hanem az asszonyban!
A szerelem olyan, mint a víz, megtalálja az apró kis réseket és lassan szétfeszít mindent! Ha elszabadul szörnyű rombolásra képes! Ja, igen és víz nélkül nincs élet!

#1222 Felhasználó inaktív   Lilu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 14. 08:17

Idézet: Lenny - Dátum: 2008. márc. 13., csütörtök - 22:51

Hát ha van mellettem olyan akibe szerelmes vagyok, akkor bármilyen cicababa jöhet nem érdekel.
És volt már hasonló eset. Szóval tapasztalatból mondom!

mondtam, hogy vannak kivételek elég sokan ;) csak elszórva  anagyvilágban  :omg:  :D
A szerelem olyan, mint a víz, megtalálja az apró kis réseket és lassan szétfeszít mindent! Ha elszabadul szörnyű rombolásra képes! Ja, igen és víz nélkül nincs élet!

#1223 Felhasználó inaktív   Lilu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 14. 08:21

Idézet: Carmaged - Dátum: 2008. márc. 14., péntek - 5:29

Ezt komolyan gondolod?

Gondolom, szerinted akkor a fordítottja is ugyanígy igaz.

nem, nem gondolom, hogy fordítva is így van. többségben pasi lép félre, mint ahogy a pasik azok, akik nem zavartatják magukat, hogy ott a bnő, akkor is megnézi a másik nőt, utánafordul. erre több férfi azt mondja, hogy hét ők férfiak, ösztön stb...a nők bezzeg meg tudják állni, gogy ne csinálják ezt, mint ha nekik nem lennének ösztöneik, hormonjaik :s
ahogy Chewbacca is mondja..teljesen egyetértek vele. persze, hogy sokan nem ilyenek, egy szóval nem mondtam, hogy mind ilyen félreértés ne essék! :)

és itt az élő példa, másik fórumon, ahogy leírta valaki...megcsalta, persze mégegyszer nem tenné, de akkor is megtette.  :(

#1224 Felhasználó inaktív   Lilu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 14. 08:24

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2008. márc. 14., péntek - 7:45

Na ilyen durva sértések miatt nem írogatok ebben a topicban, hamar csúnyákat írnék :) Szóval hogyan gondoltad hogy ilyen durva általánosítást írsz? Szerintem a férfiak nagy része is ugyanolyan hűséges mint a nők (ha azok azok).Üresfejű plázacicára meg eszemben sincs ránézni, és szerintem az ÉRTELMES (tehát nem a vállalkozó kopasz fukszos luxusautós) férfiak 99%-a így gondolkozik.

nem sértésnek szántam, ne haragudj.
miért általánosítok? nem én általánosítok, ez tény...nem hinném, hogy a férfiak 99% hűséges és annyiukat ne érdekelné a cicababa.

de inkább ezt a témát hagyjuk, mert ezen tényleg el lehetne vitatkozni akár hetekig! :)

#1225 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 14. 08:54

Idézet: Lilu - Dátum: 2008. márc. 14., péntek - 8:24

nem sértésnek szántam, ne haragudj.
miért általánosítok? nem én általánosítok, ez tény...nem hinném, hogy a férfiak 99% hűséges és annyiukat ne érdekelné a cicababa.

de inkább ezt a témát hagyjuk, mert ezen tényleg el lehetne vitatkozni akár hetekig! :)

Semmi gond, csak tényleg szar érzés hogy alapból ilyeneket gondolnak az emberből. Vannak nő barátaim is, azért tudom hogy a nők is kb olyanok mint a férfiak ebben is, szóval egyéntől függ nem attól hogy mi a neme.

Ja, a cicababáktól meg tényleg hányok, és eszembe nem jutna mégcsak dugni sem egyikkel sem.  ;)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#1226 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 14. 10:18

Szerintem is van annyi félrelépő nő mint pasi. Nemtől független. A nők meg nem feltétlen a külső hanem a zsebek miatt lépnek félre. De aki ennyire a buxára hajt, akkor menjen is. Egy olyan pasi aki egy rendes barátnő mellett félrelép, annak valószínű nem is arra a nőre van szüksége.

Az pedig, hogy megnézek egy nőt, attól én még nem csaltam meg a páromat. Nem nyálcsorgatva lihegve bámulok utána, hanem szemügyre veszem. Ezen idáig egyik kapcsolatomban sem problémázott senki. Diszkréten. Sőt volt, hogy a csajszi is megnézte, és "elemeztük". Olyankor elejtettem néhány őszinte bókot és mentünk tovább. Ugyanígy engem sem zavarna ha egy számára jó pasit diszkréten megnéz. Vagy mindenki járjon csukott szemmel? Azért annyira ne legyünk naívak, hogy aki mellettem van, az Ő szemében én vagyok maga a tökéletes külső.

Ez annyira álszentség. Pl. volt egy műsor valamelyik adón, egy kandi kamera szerűség, ahol mondjuk hirtelen egy félmesztelen nő bukkant elő. A sok csaj egyből a pasija szemét takargatta.. :omg:

Strandra pl. hogy mennek? Mert sokan monokiniznek. Bekötött szemmel járnak?? :omg:

Na de innentől ON!

Várjuk a még nem kibeszélt témákat... :D
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux

#1227 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 14. 10:19

Idézet: Lilu - Dátum: 2008. márc. 14., péntek - 8:16

és azzal a különbséggel, hogy általában (ha tetszik, ha nem) a férfiak lépnek félre, mert hogy ő nekik milyen nehéz megállni :omg:

na de ezen nem fogunk összeveszni ;)

Ezeket az "általában" vett dolgokat milyen statisztikai felmérésből szedted?

Szerkesztette: Harlequin 2008. 03. 14. 10:20 -kor

"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#1228 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 03. 14. 10:33

Én csak annyit fűznék hozzá, hogy minden megcsaláshoz kell egy nő is (az extrém eseteket hagyjuk  :D ). Semmivel nem jobb sztem egy olyan nő, aki tudja, hogy olyan férfivel fekszik le, aki épp megcsal valakit. És akkor asszem az arányok ki is egyenlítődtek.  :Đ
KomposztWC

#1229 Felhasználó inaktív   ikriszta 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 14. 10:54

Idézet: Grillo - Dátum: 2008. márc. 14., péntek - 10:33

Én csak annyit fűznék hozzá, hogy minden megcsaláshoz kell egy nő is (az extrém eseteket hagyjuk  :D ). Semmivel nem jobb sztem egy olyan nő, aki tudja, hogy olyan férfivel fekszik le, aki épp megcsal valakit. És akkor asszem az arányok ki is egyenlítődtek.  :Đ

Miért gondolod, hogy a megcsaló elárulja, hogy ő éppen megcsalja a partnerét?  :confused:  Ez egyáltalán nem biztos.  :think:
Az élet egy rajz radírgumi nélkül.    Ha nem lenne utolsó pillanat, akkor semmi sem készülne el.   Ne ess kétszer ugyanabba a hibába! Kövess el újakat! 
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.

#1230 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 14. 11:03

jaja, ha hazudik odahaza anyucinak, miért ne tenné ezt a másikkal is  :)

Jockey Ewing is mindig kimagyarázta valahogy  :D
Cegény Camanta rá is kapott az italra  :Đ
Ciciman is on borda

#1231 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 14. 11:15

Engem nem zavar, ha a párom megnéz egy másik nőt, csak annyit kértem, ha én is ott vagyok akkor legalább ne forduljon utána. De szerencsére előtte sem tette. Ezzel nincs is semmi én is megbámulom a pasikat ha pl barátnőimmel vagyok, ez egészséges.

De hogy azért lép félre mert valamit nem kap meg? Többségében ilyen, de a fent említett ismerőstől ezt is kérdeztem, és azt mondta, hogy mindent megkap, amire vágyik, de ha egy ilyen lehetőség van ki kell használni...erre mit mondjon az ember??? :think:
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#1232 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 14. 11:19

Idézet: ikriszta - Dátum: 2008. márc. 14., péntek - 10:54

Miért gondolod, hogy a megcsaló elárulja, hogy ő éppen megcsalja a partnerét?  :confused:  Ez egyáltalán nem biztos.  :think:

Amikor ilyen van, akkor hol van az a bizonyos "női megérzés"?
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#1233 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 14. 11:20

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. márc. 14., péntek - 11:15

Engem nem zavar, ha a párom megnéz egy másik nőt, csak annyit kértem, ha én is ott vagyok akkor legalább ne forduljon utána.

tehát zavar  :cool:
Ciciman is on borda

#1234 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 14. 11:22

Idézet: Harlequin - Dátum: 2008. márc. 14., péntek - 11:19

összeolvadt a bizalommal  :D
Ciciman is on borda

#1235 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 14. 11:22

Idézet: ikriszta - Dátum: 2008. márc. 14., péntek - 10:54

Ezért írtam bele, hogy: "egy olyan nő, aki tudja, hogy".
KomposztWC

#1236 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 14. 11:25

Idézet: Grillo - Dátum: 2008. márc. 14., péntek - 11:22

Ezért írtam bele, hogy: "egy olyan nő, aki tudja, hogy".

nade máris nem 1az1 az arány

a végkövetkeztetésed hibás
Ciciman is on borda

#1237 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 14. 11:37

Idézet: Harlequin - Dátum: 2008. márc. 14., péntek - 11:19

a nőkkel is előfordul hogy a hormonjai irányítják  :p  :D
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#1238 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 14. 11:41

Idézet: Lenny - Dátum: 2008. márc. 14., péntek - 10:18

A nők meg nem feltétlen a külső hanem a zsebek miatt lépnek félre.

Megismételném Harlequin kérdését: "Ezeket az "általában" vett dolgokat milyen statisztikai felmérésből szedted? "

:omg: egy gazdag pasi meg nyilván azt mondaná hogy a külső nem pedig a buksza miatt. :D
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#1239 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 14. 12:04

Idézet: blabla* - Dátum: 2008. márc. 14., péntek - 11:41

Megismételném Harlequin kérdését: "Ezeket az "általában" vett dolgokat milyen statisztikai felmérésből szedted? "

:omg: egy gazdag pasi meg nyilván azt mondaná hogy a külső nem pedig a buksza miatt. :D

Nem fogja mondani, mert tudja miről van szó, hacsak nem buta mint a föld. Btw a sikeresség önmagában is nagyon vonzó tud lenni egy nő számára.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1240 Felhasználó inaktív   Lilu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 14. 12:12

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. márc. 14., péntek - 12:04

Nem fogja mondani, mert tudja miről van szó, hacsak nem buta mint a föld. Btw a sikeresség önmagában is nagyon vonzó tud lenni egy nő számára.

azok akikről ti beszéltek azok a nők akikről én is beszéltem...a plázacicák. ők igen, nagyon buknak a pénzre, sikerességre. azonban azok a nők, akikkel ti si komoly kapcsolatot szeretnétek, akinek van az a bizonyos sütnivaló, azok nem a pépnztárcára buknak.
viszont egy plázacicánál valóban inkább a vastag brifkó a nyerő  :omg:

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.