HWSW Informatikai Kerekasztal: Intim Sarok! II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Intim Sarok! II. Kényes kérdések és komoly válaszok helye Értékeld a témát: -----

#1541 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 27. 10:42

Ezzel az a baj, hogy a férfiak nagy része kézzel lábbal tiltakozik ez ellen, mert hogy ez a nők feladata címszóval, holott egyáltalán nem. Ha én mérgezem magam amiatt, hogy nem akarunk utódot, akkor a férfi is nyugodtan megtehetné. Ergo nem lenne a tipikus eset: hogy a lány véletlenül terhes lesz egy kis kaland után a pasi nem akarja elismerni stb. Bár én bíznék páromba, ha neki kellene szednie, de így, hogy tudom, hogy minden nap beveszem így vagyok azért igazán nyugodt.

a jelenlevők mindig kivételek ;)
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#1542 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 27. 11:20

a nagy gyógyszergyártók ismerik a férfiakat :omg: és nincsenek illúzióik, ezért ebből valószínűleg nem is lesz semmi. 3 év múlva sem. :(
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#1543 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 27. 11:26

Idézet: blabla* - Dátum: 2008. márc. 27., csütörtök - 11:20

a nagy gyógyszergyártók ismerik a férfiakat :omg: és nincsenek illúzióik, ezért ebből valószínűleg nem is lesz semmi. 3 év múlva sem. :(

Menni fog az, ha sörben oldódó tablettaként árulják... :D

#1544 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 27. 11:29

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. márc. 27., csütörtök - 11:26

Menni fog az, ha sörben oldódó tablettaként árulják... :D

vagy inkább ha vízben oldódó és söríze lesz? :think: :D

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#1545 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 27. 11:33

Idézet: blabla* - Dátum: 2008. márc. 27., csütörtök - 11:29

vagy inkább ha vízben oldódó és söríze lesz? :think: :D

Áhh, az olyan lenne, mint ezek a replica verdák, hogy egy Tigráról leszedik a kasztnit és fröccsöntenek rá egy F40-es-formájút, de attól még az első rozsdafészek veterán 316-os megeszi reggelire. ;) :D

#1546 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 27. 11:40

meg ha ezt a legtöbb pasi elolvassa, hogy a sperma termelés mennyiségét szabályozza, akkor azt össze fogja azzal kombinálni, hogy akkor majd impotens lesz és akkor inkább oldják meg a nők.

De ha majd pár év múlva "felnőnek" és családot, gyermeket szeretnének az adott nőtől, és nem fog sikerülni a nő által beszedett fogazmásgátlóktól, akkor meg lesz majd para meg sírás rívás a férfi részéről is.

de szerintem ez valóban egy meddő dolog lesz majd.
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#1547 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 27. 11:44

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. márc. 27., csütörtök - 11:33

Áhh, az olyan lenne, mint ezek a replica verdák, hogy egy Tigráról leszedik a kasztnit és fröccsöntenek rá egy F40-es-formájút, de attól még az első rozsdafészek veterán 316-os megeszi reggelire. ;) :D

aha.

a te verziódra meg azt mondanák, hogy minek bele tablettát tenni, jó a sör anélkül is. :omg:

#1548 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 27. 11:48

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. márc. 27., csütörtök - 11:40

meg ha ezt a legtöbb pasi elolvassa, hogy a sperma termelés mennyiségét szabályozza, akkor azt össze fogja azzal kombinálni, hogy akkor majd impotens lesz és akkor inkább oldják meg a nők.

De ha majd pár év múlva "felnőnek" és családot, gyermeket szeretnének az adott nőtől, és nem fog sikerülni a nő által beszedett fogazmásgátlóktól, akkor meg lesz majd para meg sírás rívás a férfi részéről is.

de szerintem ez valóban egy meddő dolog lesz majd.

nomeg ha napi rendszerességgel kellene nekik is szedni, az is egy jó nagy bukta lenne... (pedig esküszöm nem vagyok feminista, de vhogy akkor is úgy látom hogy a férfiak 'felelősségtudat' 'génje' nem bírt rendesen kifejlődni...) ez lehet hogy másképp lenne ha nekik kéne kihordani, megszülni (tudom a felnevelés elvileg közös, node azért ne legyünk teljesen álszentek - szal még ezt is hozzátenném), szoptatni a gyermeket, de nem nekik kell.

#1549 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 27. 12:37

Idézet: blabla* - Dátum: 2008. márc. 27., csütörtök - 11:44

aha.

a te verziódra meg azt mondanák, hogy minek bele tablettát tenni, jó a sör anélkül is. :omg:

Rosszul fogod fel. A tabletta jobb sörrel, mint anélkül. ;)

#1550 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 27. 13:18

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. márc. 27., csütörtök - 12:37

Rosszul fogod fel. A tabletta jobb sörrel, mint anélkül. ;)

olvasd el figyelmesen. nem a saját felfogásomról írtam ;) én megeszem sör nélkül is. :D

#1551 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 27. 13:27

Idézet: blabla* - Dátum: 2008. márc. 27., csütörtök - 13:18

olvasd el figyelmesen. nem a saját felfogásomról írtam

Akkor a marslakókéról? :Đ 

#1552 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 27. 13:41

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. márc. 27., csütörtök - 13:27

Akkor a marslakókéról? :Đ 

a marslakók isznak sört? :think:

#1553 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 27. 14:34

nem, de ha tudnák mi az tuti innának :D

#1554 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 27. 15:07

Idézet: blabla* - Dátum: 2008. márc. 27., csütörtök - 13:41

a marslakók isznak sört? :think:

Nemtom, én a Proximán lakom... :D

#1555 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 27. 21:18

No, az egyszer biztos, hogy láttunk megint vaskos általánosításokat. :D

#1556 Felhasználó inaktív   TMexy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 31. 17:44

Idézet: fram - Dátum: 2008. márc. 27., csütörtök - 9:44

Itt egy másik cikk, ami erről szól.
Érdemes elolvasni a hozzászólásokat is. ;)
Nem is gondoltam volna, hogy a nőknél ennyi mellékhatása lehet a tabletta szedésének. :rolleyes:
Nem szeretem az uborkát, de jó, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném. PEDIG UTÁLOM!!!
"Egyszer életemben elsuhant mellettem egy gyönyörű lány, hagytam eltűnni könnyelműen, a szerelem volt talán !?!"
"Ha nem ezt vártad, Ha csalódtál bennem, Hogy későn jöttem, Mégis korán kell mennem, Az agyam játszana velem, De a szívem képtelen, Köszönöm nem!"

#1557 Felhasználó inaktív   Erős Pista 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 31. 18:27

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. márc. 25., kedd - 10:22

Én még mindig a vicces, bakis történeteket szeretném hallani, de úgy látom ezt a témát nagyon leszavazták. :rolleyes:

Egyik korabbi baratnommel tortent egy muris eset. Rackeven voltunk lent a holtagnal heveresztunk a stegen egy pokrocon. Eleinte csak beszelgettunk, aztan egyszer csak ram ugrott viccbol es imitalta, hogy lovagol rajtam. Nos utana lekerult a ruha is es mar nem csak imitaltuk. :D Miutan kellokeppen jol ereztuk magunkat es doglottunk egymas mellett jutott eszembe, hogy mintha 3 steggel odebb (kevesebb mint 60m) lattam volna horgaszokat. Odafordultam es lattam, hogy mind a harman ott allnak es neznek minket. Az egyik meg meg is emelte a sorosos uveget es vigyorgott, amikor latta, hogy odaneztem. :Đ :reszeg: Bicentettem baratnomnek, hogy nezzen oda, utana ram nezett es egyszerre visitva elkezdtunk rohogtni mind a ketten. (nem volt eppen az a szemermes fajta ;))
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. Olyan kurvára le vagyok maradva, hogy valszeg örökké fogok élni.

#1558 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 31. 21:19

Idézet: TMexy - Dátum: 2008. márc. 31., hétfő - 16:44

Itt egy másik cikk, ami erről szól.
Érdemes elolvasni a hozzászólásokat is. ;)
Nem is gondoltam volna, hogy a nőknél ennyi mellékhatása lehet a tabletta szedésének. :rolleyes:

miért mit gondoltál,ha beleavatkoznak a hormonháztartásba az semmi hátránnyal nem jár,  :think:
Mondjuk a mai drágább tabletták már erösen csökkentett hormontartalmuak vagy hogy is mondjam, szal már jobbak mint amit a szüleink szedtek, de az ördög nem alszik..
"Ha vágyaink lovak lennének, térdig járnánk a lószarban :)"

#1559 Felhasználó inaktív   TMexy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 31. 22:04

Idézet: Gandalf - Dátum: 2008. márc. 31., hétfő - 21:19

miért mit gondoltál,ha beleavatkoznak a hormonháztartásba az semmi hátránnyal nem jár,  :think:
Mondjuk a mai drágább tabletták már erösen csökkentett hormontartalmuak vagy hogy is mondjam, szal már jobbak mint amit a szüleink szedtek, de az ördög nem alszik..

Nem gondoltam olyat, hogy nem jár semmi hátránnyal.
De nem gondoltam volna, hogy ennyi és ilyen különböző mellékhatása van.
Főleg úgy, hogy én úgy tudom, a mai "korszerű" készítmények már csak nagyon kevés hormont tartalmaznak.
Nem szeretem az uborkát, de jó, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném. PEDIG UTÁLOM!!!
"Egyszer életemben elsuhant mellettem egy gyönyörű lány, hagytam eltűnni könnyelműen, a szerelem volt talán !?!"
"Ha nem ezt vártad, Ha csalódtál bennem, Hogy későn jöttem, Mégis korán kell mennem, Az agyam játszana velem, De a szívem képtelen, Köszönöm nem!"

#1560 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 31. 22:16

Idézet: TMexy - Dátum: 2008. márc. 31., hétfő - 22:04

Nem gondoltam olyat, hogy nem jár semmi hátránnyal.
De nem gondoltam volna, hogy ennyi és ilyen különböző mellékhatása van.
Főleg úgy, hogy én úgy tudom, a mai "korszerű" készítmények már csak nagyon kevés hormont tartalmaznak.

Nagyon keveset... mihez képest? A nullához képest sokat. Az endokrin rendszer egy igen érzékeny valami, nyilván a nagyon kevés hormon is megváltoztatja a működését, a hatásokat - épp erre apellál a fogamzásgátló tabletta, ha nem lenne hatás, ugye, akkor nem lenne fogamzásgátlás sem. Ideje lenne megértenie mindnekinek, hogy nincs olyan gyógyszer, aminek nincs mellékhatása. Aminek nincs mellékhatása, annak hatása sincs. Ha pedig (mellék)hatás van, akkor az elég sokféle lehet, hiszen ahány ember kb. annyiféle.
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.