HWSW Informatikai Kerekasztal: Intim Sarok! II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Intim Sarok! II. Kényes kérdések és komoly válaszok helye Értékeld a témát: -----

#1561 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 31. 22:35

A férfiaknak kihez kéne majd mennie, ha egyszer ilyen gyógyszert akarna feliratni? :)

#1562 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 31. 22:44

Idézet: Capri - Dátum: 2008. márc. 31., hétfő - 22:35

A férfiaknak kihez kéne majd mennie, ha egyszer ilyen gyógyszert akarna feliratni? :)

Gondolom ha a nők a tabit a nőgyógyásznál (ginekológus) irtaják fel, akkor a férfiak a "férfigyógyásznál" (andrológus) :think:
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#1563 Felhasználó inaktív   TMexy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 31. 23:36

Idézet: OnLány - Dátum: 2008. márc. 31., hétfő - 22:16

Nagyon keveset... mihez képest? A nullához képest sokat. Az endokrin rendszer egy igen érzékeny valami, nyilván a nagyon kevés hormon is megváltoztatja a működését, a hatásokat - épp erre apellál a fogamzásgátló tabletta, ha nem lenne hatás, ugye, akkor nem lenne fogamzásgátlás sem. Ideje lenne megértenie mindnekinek, hogy nincs olyan gyógyszer, aminek nincs mellékhatása. Aminek nincs mellékhatása, annak hatása sincs. Ha pedig (mellék)hatás van, akkor az elég sokféle lehet, hiszen ahány ember kb. annyiféle.

A régiekhez képest kevesebbet tartalmaz. De persze ez még mindig több, mint a nulla.

Régebben elolvastam a gyógyszerekhez mellékelt tájékoztatót. A legjobb rész a lehetséges mellékhatások, pl: hasmenés és székrekedés, gyomorfájás, fejfájás... Néha már úgy voltam vele, hogy lehet jobban járok, ha mégsem szedem be ezeket a bogyókat. :Đ
Nem szeretem az uborkát, de jó, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném. PEDIG UTÁLOM!!!
"Egyszer életemben elsuhant mellettem egy gyönyörű lány, hagytam eltűnni könnyelműen, a szerelem volt talán !?!"
"Ha nem ezt vártad, Ha csalódtál bennem, Hogy későn jöttem, Mégis korán kell mennem, Az agyam játszana velem, De a szívem képtelen, Köszönöm nem!"

#1564 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 01. 06:49

Nekem pl megvannak a maga kis mellékhatásai. Amikor elkezdtem szedni 42 kiló voltam, jelentleg 62 vagyok és akármit próbálok ki semmi eredménye a fogyásnak. Sem diétának, sem zsírégető tornának sem kondinak semmi. Negyed annyit nem eszek, mint eddig, ennek eredményeképpen a gyomrom odavan, de ha meg ennék rendesen, akkor már gurulnék. Amellett Candidás lettem és ennek meg ugye a többi mellékhatása...de ha nem szedném, akkor nemcsak a nemkívánt terhesség esélye lenne meg, hanem akkor a hormonzavarom miatt szendvednék. Ezt hívják ördögi körnek, a májfunkciómat meg sem merem nézetni már :D
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#1565 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 01. 07:21

Nem baj, úgysem csípem a gebe csajokat. :up: ;) :D

#1566 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 01. 07:30

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. ápr. 1., kedd - 8:21

Nem baj, úgysem csípem a gebe csajokat. :up: ;) :D

Ja, a végén még megszúrnak. :fear:

#1567 Felhasználó inaktív   Lilu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 01. 07:31

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. ápr. 1., kedd - 6:49

Nekem pl megvannak a maga kis mellékhatásai. Amikor elkezdtem szedni 42 kiló voltam, jelentleg 62 vagyok

hát a kép alapján ez egyáltalán nem látszik... :) milyen magassághoz vagy ennyi?
"Aki megismer sohasem felejt el, aki elfelejt sohasem ismert meg"
A ház alapja nem a földben van, hanem az asszonyban!
A szerelem olyan, mint a víz, megtalálja az apró kis réseket és lassan szétfeszít mindent! Ha elszabadul szörnyű rombolásra képes! Ja, igen és víz nélkül nincs élet!

#1568 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 01. 07:34

165cm magas vagyok, végülis nem lenne baj, ha nem az ún úszógumira menne. Az első 10 kiló az szépen elosztva mindenhova a maradék meg az oldalamra és a hasamra, úgy festek, mint aki terhes, bár inkább sörhasnak néz ki :Đ  ez vicces, de engem nagyon zavar, főleg az, hogy egymillió dolgot kipróbáltam a fogyásra és semmi nem válik be.
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#1569 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 01. 07:40

Némelyik nőgyógyász pedig azért ír fel fogamzásgátlót, mert a méhe a lánynak/nőnek nincs "rendesen kifejlődve".
Az általában tinédszer korban szedett "A" vitaminkúra mellé pedig automatikusan írják fel a fogamzásgátlót is (mert a sok A vitamin miatt valószínűleg beteg lenne a baba). "A" vitamint a sok pattanással rendelkező nőknek írnak fel.
(remélem jól emlékszek, és tényleg az "A" vitamin ez)

#1570 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 01. 07:41

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. ápr. 1., kedd - 7:34

165cm magas vagyok, végülis nem lenne baj, ha nem az ún úszógumira menne. Az első 10 kiló az szépen elosztva mindenhova a maradék meg az oldalamra és a hasamra, úgy festek, mint aki terhes, bár inkább sörhasnak néz ki :Đ  ez vicces, de engem nagyon zavar, főleg az, hogy egymillió dolgot kipróbáltam a fogyásra és semmi nem válik be.

Gyógyszercsere?

#1571 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 01. 07:44

Idézet: Sipi- - Dátum: 2008. ápr. 1., kedd - 8:41

Gyógyszercsere?

párszor már megvolt. Volt amit 1 hónapig szedtem csak mert csomókban hullott a hajam. Amitől sikerült 10 kilót lefogyni azt le kellett cserélni, mert Candidás lettem tőle. Amit most szedek attól ismét 10 kiló plussz. A bőröm olyan állapotban van, hogy inkább le sem írom.

#1572 Felhasználó inaktív   Lilu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 01. 07:57

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. ápr. 1., kedd - 7:44

párszor már megvolt. Volt amit 1 hónapig szedtem csak mert csomókban hullott a hajam. Amitől sikerült 10 kilót lefogyni azt le kellett cserélni, mert Candidás lettem tőle. Amit most szedek attól ismét 10 kiló plussz. A bőröm olyan állapotban van, hogy inkább le sem írom.

én meg egyáltalán nem tudok szedni gyógyszert :( régen próbáltam többet is, legtöbbnél állandó hányinger stb. az utolsónál a magándokim azt mondta ennél gyengébb hormontartalmú már nincs, attól olyan csomók voltak a melleimben, hogy ultrahangra is elküldött, annyira fájt, hogy még az oldalamra se tudtam feküdni... :( az se jó, ha az ember nem tud szedni bogyót. ekkor ő a nuvaringet ajánlotta, ami már itt is lett említve, de még nem próbáltam...kicsit bizalmatlan vagyok.
A szerelem olyan, mint a víz, megtalálja az apró kis réseket és lassan szétfeszít mindent! Ha elszabadul szörnyű rombolásra képes! Ja, igen és víz nélkül nincs élet!

#1573 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 01. 07:58

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. ápr. 1., kedd - 7:44

:eek:  :eek:

#1574 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 01. 08:08

nekem ajánlotta a hüvelygyűrűt, mert hogy annak kevesebb a mellékhatása, de nem tudom. Hogy nekem egy hónapig egy karika figyeljen a méhszájamon...nem hiszem el neki, hogy nem lehet azt érezni. Meg én nem tudom, de nem tűnik túl higénikusnak, hogy az fent legyen. Lányok, van aki használt már ilyet?? Vagy valaki felesége/barátnője.

#1575 Felhasználó inaktív   bianca 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 01. 08:10

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. ápr. 1., kedd - 7:49

Nekem pl megvannak a maga kis mellékhatásai. Amikor elkezdtem szedni 42 kiló voltam, jelentleg 62 vagyok és akármit próbálok ki semmi eredménye a fogyásnak. Sem diétának, sem zsírégető tornának sem kondinak semmi. Negyed annyit nem eszek, mint eddig, ennek eredményeképpen a gyomrom odavan, de ha meg ennék rendesen, akkor már gurulnék. Amellett Candidás lettem és ennek meg ugye a többi mellékhatása...de ha nem szedném, akkor nemcsak a nemkívánt terhesség esélye lenne meg, hanem akkor a hormonzavarom miatt szendvednék. Ezt hívják ördögi körnek, a májfunkciómat meg sem merem nézetni már :D

Szerintem meg kéne nészni a pajsmirigyed, álapotosan.
Amúgy 42kg nagyon kevés. :(

#1576 Felhasználó inaktív   Lilu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 01. 08:10

Boba jókat mondott róla a múltkor, azt mondta náluk bevált :)

#1577 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 01. 08:12

Idézet: bianca - Dátum: 2008. ápr. 1., kedd - 9:10

Szerintem meg kéne nészni a pajsmirigyed, álapotosan.
Amúgy 42kg nagyon kevés. :(

a 42 valóban kevés volt, az az 50-52 kiló volt nekem az ideális. De ha már egy 5öt sikerülne fogyni, már akkor jó lenne.
mondjuk ezt a pajzsmirigy dolgot említették már többen is. Milyen jellegű vizsgálat az? Mert hogy ne sík hülyén kérdezzem meg esetleg az orvost.

#1578 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 01. 08:13

Idézet: Lilu - Dátum: 2008. ápr. 1., kedd - 9:10

Boba jókat mondott róla a múltkor, azt mondta náluk bevált :)

akkor lehet dobok neki egy PÜ-t.
nekem nagyon fenntartásaim vannak miatta, azért nem is gondoltam még rá úgy komolyabban.

#1579 Felhasználó inaktív   bianca 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 01. 08:40

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. ápr. 1., kedd - 9:12

a 42 valóban kevés volt, az az 50-52 kiló volt nekem az ideális. De ha már egy 5öt sikerülne fogyni, már akkor jó lenne.
mondjuk ezt a pajzsmirigy dolgot említették már többen is. Milyen jellegű vizsgálat az? Mert hogy ne sík hülyén kérdezzem meg esetleg az orvost.

Megnészik a vért, esetleg ultrahanggal is. A vérbe fontos, hogy a T3/T4 adatokat is nészik. Hajhullás, súlyproblémák, éjszakai iszadás, kész reszgetés, ídegeség, fáradság és a börjelentségek is bele számítanak.
Ilyenkor jód adnak tablettá formában. Néha pont a szélen vannak az adatok, ilyenkór nyomni kell utána, mert a T3/T4-eset sokszor nem nészik rendesen. :reklamacio: 

#1580 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 01. 08:53

Most lehet, hogy kezdődő hipohondriám van, de mondjuk ezekből jópár dolog megvan. Az éjszakai izzadás, én fázós vagyok és 3 takaróval alszom, szóval azt annak tudom be. Az, hogy a kezem néha remeg, az akkor szokott, amikor pl kondizok és azt gondoltam, hogy egyszerűen elfáradt. Idegesség csak ha okot adnak, de akkor nagyon. A fáradtság, mondjuk jópár hete van, de mivel elég sürüek a napok azt gondoltam mert keveset alszom. Hajhullás az van, de pl azt a candidám is okozhatja. Bőrjelenségek, ott meg annyi, hogy kicsit szárazabb, mint szokott, de kenegetem és nem vészes.

Akkor lehet, hogy tényleg meg kellene nézetnem, vagy hipohonder vagyok :Đ

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.