HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés III. testsúlynövelés, sport és egyebek Értékeld a témát: -----

#1901 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 23. 11:48

Idézet: Nevl - Dátum: 2008. jún. 23., hétfő - 11:47

Nem szeretek konditerembe járni... otthon szoktam edzeni minden este, csak elég szerények a lehetőségek... nyáron egyébként elég sokat mozgok, de télen pl a cangázás kiesik.

Haverokkal kell járni, ha szégyenlős vagy. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#1902 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 23. 12:59

Idézet: leslie - Dátum: 2008. jún. 23., hétfő - 12:48

én úgy nem szeretek mert akkor beszéd meg hülyülés van edzés helyett :D
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#1903 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 23. 13:10

Idézet: leslie - Dátum: 2008. jún. 23., hétfő - 12:48

Nem szégyenlősség kérdése :) 1-2 X próbáltam és nem fogott meg, ráadásul nem a tömegnövelés és a 200-as bicepszek a cél :)
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#1904 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 23. 20:06

Idézet: szabinar - Dátum: 2008. jún. 4., szerda - 12:27

A kedvenc gyakorlatom meg ha jol tudom sittes eredetu, szerintem nincs semmi, amivel hirtelen ilyen kondiba tudod hozni magad sok kihagyas utan: allsz magasra tartott kezzel, leguggolsz kirugva hatra a labaidat, fekvotamasz, visszarantod a labaidat es felallsz a kiindulo helyzetbe.

Burpee alias négyütemű fekvőtámasz, én is "szeretem" ;) Bár igazság szerint a végén nem simán felállni kell, hanem ugrani. Meg lehet felugrásból húzódzkodással kombinálva is.

Gyilok: időre 100-150 ismétlés...
LY

#1905 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 23. 20:25

Idézet: Nevl - Dátum: 2008. jún. 23., hétfő - 14:10

Nem szégyenlősség kérdése :) 1-2 X próbáltam és nem fogott meg, ráadásul nem a tömegnövelés és a 200-as bicepszek a cél :)

Hiba... ha ez lenne a cel, es lejarnal rendesen konditerembe, akkor érned el azt a célt, amit most kituztel magadnak  :Đ  (kezdeti lelkesedes kb idaig borul vissza a nagy tobbsegnel... persze ha nem inged ne vedd magadra)
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#1906 Felhasználó inaktív   Pig_Bodine 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 28. 10:25

Idézet: leslie - Dátum: 2008. jún. 22., vasárnap - 5:46

Konditerem bérlet... Ha nincs motivációd, akkor ugyanolyan teregető lesz bármiből.

Teremben sokan abbahagyták mondván pincében csinál magának mindenfélét. Addíg nem is volt gond, csinált, de nem használta...

Sziasztok!

Régi "lörker" vagyok, újonnan regisztráltam, gondoltam, én is leteszem ide a két garasomat.
Sztem Leslie-nek igaza van abban, hogy a motivációban -- főleg az első időben -- fontos a nyilvános terem. Nekem is akkor sikerült végre komolyan vennem az erőlködést, amikor egy haverommal (a kezdeti időben ezen a fórumon is aktív felhasználó volt) elkezdtem terembe járni.
Most viszont már egy éve nem járok terembe, (a városomban úgysem jó az egyetlen hely) mert sikerült a pincémben kialakítani egy súlyzótermet -- a családban van lakatos, így lett olcsón erőkeretem. Egyelőre csak szabadsúlyokkal vagyok ellátva, majd ha megint lesz pénzem, csináltatok valami csigás megoldást is.
Sok érv szól a nyilvános terem mellett, viszont az otthoni edzés előnyei is számosak, ezek némelyike családos embernek igazán megfontolandó:
pl. nincs utazás, nincs várakozás padra/gépre, jó a társaság  :cool: , olyan zene van, amilyet én akarok, éjjel-nappal nyitva tart a terem
Ráadásul kb. két év alatt megtérül a felszerelések ára, hogy nem kell terem bérletet venni.

Linkelek képeket is az alapfelszerelésről: az erőkeret muszáj, mert segítő nélkül csak így lehet komolyan guggolni/fekvenyomni.

http://kepfeltoltes.hu/080628/DSC07472_www...ltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/080628/DSC07471_www...ltoltes.hu_.jpg

#1907 Felhasználó inaktív   critical_source 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 22:28

a terem azért is jó, mert látod a többi embert, akik jobbak nálad, és ez nagyon jó ösztönzés. Én 17 éves vagyok, olyan terembe járok, ahova főként 25-35 évesek járnak, velem egykorúak nem igazán (csak 1-2).szerintem a többiek sokkal norálisabbak mint azt sokan gondolják, főként a kezdőkkel. nem néznek le senkit, ha nem bírm még olyan sokat, van olyan felnőtt is, aki fekve 35 kilóval küzd már lassan egy hónapja,de csak bíztatják. meg sokaknak ugye nyáron 1-2 hónapra berobban a "Gyúrjunk vazzeg!" mód, és hülyéskednek egy nyárig.

#1908 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 30. 10:40

URBAN SPRINT
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1909 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 07. 22:19

Idézet: Pig_Bodine - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 11:25

Sziasztok!

Régi "lörker" vagyok, újonnan regisztráltam, gondoltam, én is leteszem ide a két garasomat.
Sztem Leslie-nek igaza van abban, hogy a motivációban -- főleg az első időben -- fontos a nyilvános terem. Nekem is akkor sikerült végre komolyan vennem az erőlködést, amikor egy haverommal (a kezdeti időben ezen a fórumon is aktív felhasználó volt) elkezdtem terembe járni.
Most viszont már egy éve nem járok terembe, (a városomban úgysem jó az egyetlen hely) mert sikerült a pincémben kialakítani egy súlyzótermet -- a családban van lakatos, így lett olcsón erőkeretem. Egyelőre csak szabadsúlyokkal vagyok ellátva, majd ha megint lesz pénzem, csináltatok valami csigás megoldást is.
Sok érv szól a nyilvános terem mellett, viszont az otthoni edzés előnyei is számosak, ezek némelyike családos embernek igazán megfontolandó:
pl. nincs utazás, nincs várakozás padra/gépre, jó a társaság  :cool: , olyan zene van, amilyet én akarok, éjjel-nappal nyitva tart a terem
Ráadásul kb. két év alatt megtérül a felszerelések ára, hogy nem kell terem bérletet venni.

Linkelek képeket is az alapfelszerelésről: az erőkeret muszáj, mert segítő nélkül csak így lehet komolyan guggolni/fekvenyomni.

http://kepfeltoltes.hu/080628/DSC07472_www...ltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/080628/DSC07471_www...ltoltes.hu_.jpg

Hádde alappal felteszem, én volnék a régi társa, persze erőnlétben (is) rég elhagyott a kolléga...én megragadtam a nyilvános teremnél, persze a nagyszámú hölgyközönség és a tényleg jó minőségű gépek (nem akad, szakad, a tagjaim nem sorjás acéllal érintkeznek) segítenek a nyilvános helyhez ragaszkodásban.

Fitti az otthoni terme valóban, én sajnos pont egyszobás lakáskába költözöm, oda nehezen férne el...de pincével, fölös szobával rendelkezőknek tényleg megfontolandó. Színvonalas edzőterembe lakóhelyemen (külső kerület, fél-falu) is 8.000 Ft/10 alkalom vagy havibérlet árú a bérlet, ami nem kevés alacsony fizetésű pedagógus, orvos, jogász stb. értelmiségieknek :).

Üdv!
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide

#1910 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 09. 16:32

Nem tudom ki hogy van ebben az idoben, de en hosszu ido utan mertem egy testzsir szazalekot, es 13.2%  :Đ ... odab@sz...

szerk.: netet böngészve kiderult ez bőven jo... én meg azt hittem baromi kevés... na mindegy... mindenesetre egy 3%-ot esett ebben a melegben

Szerkesztette: Sniper 2008. 07. 09. 16:36 -kor

#1911 Felhasználó inaktív   critical_source 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 09. 17:09

Idézet: Sniper - Dátum: 2008. júl. 9., szerda - 17:32

Nem tudom ki hogy van ebben az idoben, de en hosszu ido utan mertem egy testzsir szazalekot, es 13.2%  :Đ ... odab@sz...

szerk.: netet böngészve kiderult ez bőven jo... én meg azt hittem baromi kevés... na mindegy... mindenesetre egy 3%-ot esett ebben a melegben

nekem 1 százalékot nőtt (15,1%) :p

#1912 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 10. 08:46

én meg sem merem nézni... :D
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#1913 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 10. 08:59

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. júl. 10., csütörtök - 8:46

én meg sem merem nézni... :D

Én sem.  :D Sokág tartottam magam ilyen 102-104kg között. Aztán asszonnyal összebútorotunk, most már voltam 108 is. :( De most úgy tűnik sikerült visszafordítanom a folyamatot, mert lementem 107-re, 105 a cél. Igaz, jóval erősebb vagyok, mint 2 éve, de akkor is, sok a 108 nekem. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#1914 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 10. 11:09

Igazából én 10 kilót szerettem volna ledobni, hogy olyan legyen a súlyom, mint 1 éve. Mondjuk kilóra nem változtam semmit, de centire érzem meg látom a fogyást. Szóval a kiló nem is érdekel mostmár.

#1915 Felhasználó inaktív   Lumpy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 10. 14:01

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. júl. 10., csütörtök - 11:09

Igazából én 10 kilót szerettem volna ledobni, hogy olyan legyen a súlyom, mint 1 éve. Mondjuk kilóra nem változtam semmit, de centire érzem meg látom a fogyást. Szóval a kiló nem is érdekel mostmár.

Sziasztok!

Az Izom nehezebb a zsírnál szal ha kondizol lehet, hogy többet mutat a mérleg, de a lokális változások szemmel követhetők. :)

#1916 Felhasználó inaktív   Lumpy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 10. 14:02

Kérdés ki mivel méri a testzsír?

ezek a szobamérlegek elég pontatlanok állítólag...

#1917 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 10. 14:06

Idézet: Lumpy - Dátum: 2008. júl. 10., csütörtök - 15:02

Kérdés ki mivel méri a testzsír?

ezek a szobamérlegek elég pontatlanok állítólag...

En speciel egy "normalisabb" szobamérleggel... kalibráláskeppen mértem egy erre hasznalatos drága eszkozzel is, es nem volt szignifikáns eltérés (tized százalékok)...

#1918 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 10. 21:26

Idézet: Sniper - Dátum: 2008. júl. 9., szerda - 17:32

A gyakran emlegetett "Brad Pitt a Fight Clubban" asszem 4-5% körül volt, ez alatt van az egészségre veszélyes, ha jól tudom. 10-15% körül már bőven jó, főleg a hazai átlagot nézve. Engem például most strandoláskor folyamatosan csesztettek a pocakos haverjaim ;) pedig össze-vissza eszem mindenfélét, palacsintát meg házikosztot meg ami éppen jön...

Szobamérleg több százalékpontnyit téved átlalában, néha két egymás utáni méréssel is, a pontos értékhez tolómérőzni kell. Amúgy meg kvázi tök mindegy mennyi, sztem fontosabb hogy jól érezd magad a bőrödben...
LY

#1919 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 29. 14:46

hej de régen jártam itt :)
azt hiszem megmérem én is a zsír%-ot kíváncsi vagyok ...
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#1920 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 05. 09:12

Idézet: leslie - Dátum: 2008. júl. 10., csütörtök - 8:59

mert lementem 107-re, 105 a cél. Igaz, jóval erősebb vagyok, mint 2 éve, de akkor is, sok a 108 nekem. :)

ekkora tömegnél megérzel 2 kiló difit?
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

Téma megosztása:

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.