HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés III. testsúlynövelés, sport és egyebek Értékeld a témát: -----

#2241 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 26. 12:36

Idézet: Sniper - Dátum: 2009. jan. 26., hétfő - 12:26

Sztem egy nőnek sem szabadna futnia... vagy elfogy a melle vagy szo szerint szakad belul minden és elkezd logni...

:confused: én nem így tapasztaltam :Đ vannak nagyon jó sportmelltartók, lehet hogy az segít. semilyen negatív tapasztalatom nincs ezzel kapcsolatban, igaz hogy nem szoktam gyorsan futni. mindig zsírégető tartományban, vagy felette kicsivel 10-20 percen keresztül max.

hasonlókat már hallottam más sportokkal kapcsolatban, sőt csak sima diétázástól is. nálam a folyamatos diétázás sokkal rosszabb hatással volt mint a sport. :)
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#2242 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 26. 12:48

Belső szervekről van szó alapvetően. A futás kifejezetten egészségtelen, kicsit gúglizz rá. (Ezért sincs 4 lábunk)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2243 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 26. 12:57

Idézet: leslie - Dátum: 2009. jan. 26., hétfő - 12:48

Belső szervekről van szó alapvetően. A futás kifejezetten egészségtelen, kicsit gúglizz rá. (Ezért sincs 4 lábunk)

ez új  :confused: nem gondolnám hogy egészségtelenebb mint porokon élni, vagy nagy súlyokat emelgetni. némi pro és kontra érdekelne, de majd lehet hogy rákeresek...

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#2244 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 26. 13:26

Idézet: blabla* - Dátum: 2009. jan. 26., hétfő - 13:57

ez új  :confused: nem gondolnám hogy egészségtelenebb mint porokon élni, vagy nagy súlyokat emelgetni. némi pro és kontra érdekelne, de majd lehet hogy rákeresek...

Igen, sajna ez a "porokon élés" a legtobbekben idegenként/rosszként él... instant kaja  :Đ  vegulis ja, en is utalom az instant kávét meg az instant levest is (bár osszetetelre ezek szemetek, osszehasonlitani egy minosegi taplalekkiegeszitovel csak mint por por lehet)...  tullépve ezen ha megnezed az osszetetelt (vagy ha nem hiszel a cetlinek beviszed egyetemre bevizsgalják 15ezer huf magasságában) akkor látod, hogy biza meg kéne enned adott esetben pl 2kilo tonhalat 1kilo ezt fel kilo azt, hogy ugyan azt be tudd vinni... gyorsabb, konnyebben emeszti a gyomor (gyomormutetek, gyomormosás utan proteines turmixot itatnak a paciensel pl)...

Abszolutte nem egeszsegtelen, legfeljebb idegen....

Másik oldal, futás: egesz egyszeruen nem erre van kitalalva az ember genetikája, olyan szogben all a gerinc, a láb ecetera, hogy kopnak/rosszul terhelodnek az izuleteid futas kozben (kicsit szelesebb csipovel rendelkezo holgyemeny eseteben még deformálodik is nem csak kopik)... nem beszelve arrol, hogy konnyu szarul csinalni, és meg nagyobb kárt okozni magadban (nem rovidtávon persze, de akár ugy is), plussz a belso szervek razkodasa... nem spirázom, olvass utána (van cikk futás mellett is ellen is... en csak annyit mondok nezz meg egy hossztáv futot hogy nez ki... talan egyedul a tudore és a verkeringesre/szivre van jotekony hatassal, de ha már tudo meg sziv akkor inkabb lemegyek a tenger alá edzeni ezeket minthogy fussak :) )

Szerkesztette: Sniper 2009. 01. 26. 13:29 -kor

"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#2245 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 05:52

Hát én most átálltam az 5km-es kvázi tempósabb futásról (19 perc 30 mp alatt megvan) a 10km lassabb futásra, de még ezt sem nevezném kocogásnak, azért annál gyorsabb az iram (futópadon 14km/h a sebesség) így ez a táv 43 perc alatt sikerál.
Jó lenne nyáron egy félmaratont behúzni, de hát mellette edzeni is kell :)

Szvsz ha vki szeretne formásodni és zsír leadni hasról, fenékről, a futásnál nincs jobb, főleg nyáron kellemes 30+ fokban, szigeten, ahahaa :respect:
Amúgy meg nekem eddig ha bármi kehem volt edzés miatt, húzódás, izomláz vagy vmi megfájdult, egy jó futás eddig MINDIG rendbe tett!!

Futás éllettani hatása...

Szerkesztette: laragirl83 2009. 01. 27. 05:56 -kor

ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#2246 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 07:49

Sajnos nekem a futás nem megy, mert a térdeim rögtön oda vannak, a bringázás jó, mert nem gyepálja őket annyira. Szerencsére most néhány szer hatására alakulok, már leginkább az úszógumi az, ami zavar, fenék, comb kezd rendbe lenni. Persze az edzés végi negyed órás hasazást kellene megemelnem szerintem. Bár volt, aki azt mondta, hogy amég nem égetem le a zsírt róla, addig nem is lenne szabad hasizmot erősíteni, valóban???
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#2247 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 07:53

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2009. jan. 27., kedd - 7:49

Bár volt, aki azt mondta, hogy amég nem égetem le a zsírt róla, addig nem is lenne szabad hasizmot erősíteni, valóban???

Hasazni két esetben érdemes:
-ha gyenge a hasizmod, és vmilyen okból kifolyólag ez zavar
-ha már nagyon minimális zsír van rajta, és szeretnéd a kockákat előhozni

Hasazástól nem fog a pocak lemenni, csak tönkremegy a derekad. Haver volt, h heti 4x 1 órát hasazott, mégis ott maradt a pocak. Genetika, étrend.

#2248 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 10:42

Idézet: laragirl83 - Dátum: 2009. jan. 27., kedd - 5:52

Hát én most átálltam az 5km-es kvázi tempósabb futásról (19 perc 30 mp alatt megvan) a 10km lassabb futásra, de még ezt sem nevezném kocogásnak, azért annál gyorsabb az iram (futópadon 14km/h a sebesség) így ez a táv 43 perc alatt sikerál.
Jó lenne nyáron egy félmaratont behúzni, de hát mellette edzeni is kell :)

Szvsz ha vki szeretne formásodni és zsír leadni hasról, fenékről, a futásnál nincs jobb, főleg nyáron kellemes 30+ fokban, szigeten, ahahaa :respect:
Amúgy meg nekem eddig ha bármi kehem volt edzés miatt, húzódás, izomláz vagy vmi megfájdult, egy jó futás eddig MINDIG rendbe tett!!

Futás éllettani hatása...

Most nézem  :Đ

Húzódásra nagy okosság plusz terheléssel próbálni gyógyulni :nevet:

Remélem nem testnevelésire jársz. Nem szeretnék leendő manókáimnak olyan edzőbát, aki sérülésre rádolgoztat  :cool:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2249 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 10:43

Idézet: leslie - Dátum: 2009. jan. 27., kedd - 7:53

Hasazástól nem fog a pocak lemenni, csak tönkremegy a derekad. Haver volt, h heti 4x 1 órát hasazott, mégis ott maradt a pocak. Genetika, étrend.

+ zsírégetés. nem? :think:

#2250 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 12:09

jó, zsírégetés...a diéta megy, megy is lefele mindenhonnan csak onnan nem. Genetikára nem fognám, mert senki nem volt "hasas" a családban.

Akkor hogy is kellene a zsírégetést kimondottan ezen a területen? Mert a tablettákat nem merem tovább szedni, mert a mellem fogy, nem az, aminek kellene
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#2251 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 14:03

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2009. jan. 27., kedd - 12:09

jó, zsírégetés...a diéta megy, megy is lefele mindenhonnan csak onnan nem. Genetikára nem fognám, mert senki nem volt "hasas" a családban.

Akkor hogy is kellene a zsírégetést kimondottan ezen a területen? Mert a tablettákat nem merem tovább szedni, mert a mellem fogy, nem az, aminek kellene

elvileg zsírégetésre a spinning jó, csak az a hasat nem dolgoztatja... ezért javasoltam a kocogást. sztem heti 1 alkalommal futógépen vagy szabadban (de nem betonon), 6-8 km/h tempóval nem kéne hogy megviselje a térded. ezt persze te tudod...

L-karnitint-en kívül mit szedsz még? :think: nálam mellfogyás csak akkor volt, amikor erősen diétáztam (gyakorlatilag már délután nem ettem semmit) és edzettem mellette... az a koplalástól volt, és egyértelműen tartalékolásra állt át a szervezetem. azóta figyelek hogy du egyek és este (edzés után akár 10 órakor is) is egy keveset. (100 kcal körül, gyümilé vagy gyümölcsöt szoktam).

de majd jönnek a pasik és jól megmondják a tutit (főleg a mellfogyással és lógással kapcsolatban, mert szakértők. ;) :Đ)

#2252 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 14:18

Basszus... nekem milyen xar a genetikám :) vagyok 70kilo vasaggyastol, probalok olyan 2500-3000kcal korul vinni be egy nap, és stagnálok (eddig hiztam, de ugyfest kevés kezd lenni)...

#2253 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 14:47

Sziasztok!

Reg jartam ebben a topicban, most "kicsit" visszaolvastam, talan 2006 vegetol, tartalmas volt. En anno 14 eves koromtol 19-ig jartam le edzegetni, akkor hatvan kilosan kezdtem, 2 ev mulva mar 80 voltam, utana kezdtem el kreatint szedni es segitett "elmozdulni" az akkori stagnalasbol. Mielott abbahagytam, mar 110-120 kiloval szeriaztam fekvenyomasban, ami a 87 kilomhoz egesz jo volt. Na de ez a mult. Mivel azert fejeztem be az edzest, mert a konditerem ahova jartam megszunt es nem talaltam jot, manapsag meg mar nem lenne idom lejarni, ezert otthonra osszeraktam magamnak egy cuccost egy kombinalt pad (fekpad, guggoloallvany, scott pad,  hatcsiga, labgep, egyebek), egyenes es francia, egykezes, valamint rovid egyenes rud es cirka 140kilo suly formajaban.

Most januar elejetol kezdve heti 4 alkalom mindig megvan, 78-79 kilorol kezdtem, most mar 82 felett vagyok es egyre jobban erzem magam, mind testileg, mind szellemileg. Az erom is kezd visszaterni, bar azert meg messze vagyok a regi formamtol, de igyekszem. Csak arra akartam felhivni mindenki figyelmet, hogy sosem keso ujrakezdeni es igazolni egy-ket korabbi beirast, hogy ujrakezdeni sokkal konyebb. Kivancsi vagyok 3-4 honap utan mi lesz.

Egy ket kerdesem azert lenne:

Milyen taplalekkiegeszitot javasoltok? Amit most szedek az BioTech Milk&Egg (aszpartam mentes, es kifejezetten finom a vanillias is), Proform Creatine 5000, reggel, edzes elott es edzes utan pedig Proform HMB kapszula, valamint napkozben melohelyen hogy konyebb legyen beszedni Proform ATP creatin (kapszulas). Erdemes lenne meg valamit? Esetleg mas markat? Regen csak scitec cuccokat szedtem, de a kreatinjuk nem jott be, a feherje meg elvileg ugyanazt tudja viszont joval olcsobban jutok hozza (a bolti ara azt hiszem ennek meg tobb is mint a scitecnek, mert valami 18korul van harom kilo, en pont a feleert veszem.)

Lattam, hogy vitaminbol is az erosebbeket preferaljatok, erdemes? Mert pl a milk&egg ben is van rengeteg vitamin eleg nagy dozisban, valamint eszem melle actival cmax-ot es napi ket energiaital meg sok gyumolcs is befigyel. Es tudtommal a sok vitamin is lehet karos, vagy rosszul tudom?

Koszi elore is a segitseget, meg lehet, hogy lesz kerdesem, sokat felejtettem es igy egyedul segitseg sem nagyon van. Viszont sokkal kellemesebb a teve elott tornazni, valamint nincs kifogas, hogy nem tudok ma menni.:D

Egyebkent latom, hogy a hasazas a tema, en regen heti negyszer legalabb fel orat hasaztam a teremben, romai szek, haspres meg (nem tudom mi a neve) az a gep, hogy megfogod mint egy kormanyt, allsz rajta, az oldalara tarcsas sulyokat raksz es a tengelyed korul forogsz. Nekem bejott, ha nem is hipp-hopp de egy ido utan latszodtak a kockak, az uszogumi pedig teljesen lement. Pedig sosem dietaztam. Szoval en cafolnam ezt, de lehet csak szerencses alkatom van (azota sincs hasam, pedig sorozok es a tomenyet is szeretem nehanapjan:) )
#1: HP 6000Pro Desktop
#2: Ipad 2 32GB WiFi+3G ; Huawei Ideos S7 Slim 3G
#3: Nokia Booklet 3G
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#2254 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 15:31

Ez a kieg egy érdekes dolog, szerintem csak akkor van értelme, ha komolyabban érdekel a téma. Én csak egy alap multivitamint eszek (most éppen scitec daily vita-min), plusz egy kalcium-magnézium kombó, és kalap. (Vagyok 107-109kg, fekve megnyomom a 190-200-at.)
Volt, h havi 5kg fehérjét még leborítottam fél éven át, de nem mondható el, h lett volna látszata.

#2255 Felhasználó inaktív   Pig_Bodine 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 27. 16:06

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2009. jan. 27., kedd - 12:09

Nem lehet, hogy pusztán így érzékeled? Én úgy tudom, hogy a helyi zsírégetés lényegében lehetetlen, vagyis vagy mindenhonnan fogysz, vagy sehonnan.
Persze lehet, hogy te vagy a kivétel.
Az sem kizárható, hogy tartáshiba miatt domborodik ki az alhasad, aminek lehetnek okozói a gyenge hasizmok, valamint a merev combhhajlítók és derék. Ha tényleg ez van, próbálkozhatsz jógával és a törzsizmokat erősítő gyakorlatokkal is.
De továbbra is fönntartom, hogy ha a diéta és a kardió nem elég, harmadiknak egy jó intenzív súlyzós edzéssel érdemes próbálkozni. Biciklizés helyett futni nem lényegi változtatás.

#2256 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 17:18

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. jan. 27., kedd - 10:42

Most nézem  :Đ

Húzódásra nagy okosság plusz terheléssel próbálni gyógyulni :nevet:

Remélem nem testnevelésire jársz. Nem szeretnék leendő manókáimnak olyan edzőbát, aki sérülésre rádolgoztat  :cool:

Nem járok edzés miatti kisebb-nagyobb gondokkal dokihoz, így a húzódás nem feltétlenül jelenti azt, hogy ténylegesen van vmi komolyabb húzódás is, lehet csak egy komolyabb izomláz!, de nekem az évek tapasztalata alapján, bármilyen jellegű "sérülésem" volt, és nem ugye a lábamban, vagyis tudtam futni vele, akkor az MINDIG segített.....
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#2257 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 20:42

Idézet: Sniper - Dátum: 2009. jan. 27., kedd - 14:18

Basszus... nekem milyen xar a genetikám :) vagyok 70kilo vasaggyastol, probalok olyan 2500-3000kcal korul vinni be egy nap, és stagnálok (eddig hiztam, de ugyfest kevés kezd lenni)...

mázlista. ennyitől napi 1-1,5 kilót felszednék :fear: :D az sem jobb, hidd el :)

#2258 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 22:52

Idézet: Sniper - Dátum: 2009. jan. 27., kedd - 15:18

Én így 2 évvel idősebben, alapvetően atom sovány alkatként, simán felszedtem vagy 2 kiló felesleget azzal hogy ünnepek alatt kitömtek + nem mozogtam... meglássuk mit tudok alakítani most, csak a melóban meg elkezdődött a brutalizálás...

Szerk: ja igen, szóval 30 körül kicsit elkezdi magát átrendezni a szervezet, akár teccik akár nem.

Szerkesztette: Laa-Yosh 2009. 01. 27. 22:53 -kor

LY

#2259 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 28. 07:40

Idézet: Pig_Bodine - Dátum: 2009. jan. 27., kedd - 17:06

Nem lehet, hogy pusztán így érzékeled? Én úgy tudom, hogy a helyi zsírégetés lényegében lehetetlen, vagyis vagy mindenhonnan fogysz, vagy sehonnan.
Persze lehet, hogy te vagy a kivétel.
Az sem kizárható, hogy tartáshiba miatt domborodik ki az alhasad, aminek lehetnek okozói a gyenge hasizmok, valamint a merev combhhajlítók és derék. Ha tényleg ez van, próbálkozhatsz jógával és a törzsizmokat erősítő gyakorlatokkal is.
De továbbra is fönntartom, hogy ha a diéta és a kardió nem elég, harmadiknak egy jó intenzív súlyzós edzéssel érdemes próbálkozni. Biciklizés helyett futni nem lényegi változtatás.

Nem hiszem, hogy pusztán érzékelem. Meg szerintem kivétel sem vagyok, persze azért ilyen zsírégető-pirospaprika krémmel be vagyok kenve, azon folpak, azon termonaci és úgy edzek. Ha nem is használ, a bőröm szebb tőle és feszesebb is....

Igen, én is gondoltam rá, hogy a hasamnál a mélyebb izmok gyengébbek, szóval most a súlyzós edzés mellé pilatesre is gondoltam. Az hasonló, mint a jóga, csak atomdurva izommunkára épít. Szerintem azzal elérhető lesz egy kis változás, mert lehet, hogy tényleg csak a mélyebb derék és hasizmokra kellene edzenem többet.

#2260 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 28. 11:05

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2009. jan. 27., kedd - 23:52

Szerk: ja igen, szóval 30 körül kicsit elkezdi magát átrendezni a szervezet, akár teccik akár nem.

Igen, ezzel "riogattak" már tobben is... a "van még két jó évem" (már csak másfél  :Đ ) elhangzott edzoteremben is mikor megtudták a korom :)

Hát kiváncsi leszek... azt nem fogom bánni ha egy kicsit konnyebben jon rám plussz suly (csak ne zsir legyen :D )

Szerk.: egyik ismeros sok év "sima" kondi után elkezdett Kettlebell-re járni, azt mondja nagyon brutál, sajna tobbet nem is tudtunk még rola beszelni... nem piskota ember pedig, 70pár kiló ő is, és ilyen 140kg magasságával dolgozik fekve, semmire nem mondta még hogy brutál :) kezdek kivancsi lenni... esetleg valakinek tapasztalat?!

Szerkesztette: Sniper 2009. 01. 28. 11:10 -kor

Téma megosztása:

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114