HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés III. testsúlynövelés, sport és egyebek Értékeld a témát: -----

#2361 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 04. 02:39

Idézet: blabla* - Dátum: 2009. márc. 3., kedd - 21:26

kíváncsi vagyok hogy egy kocsmába betérvén vajon egy palack sört rendelsz-e megadnak (feltéve persze hogy nem csapoltat iszol).

:omg: n+x

Egyrészt! Hosszú évek óta nem ittam egy korty alkoholt sem. :p

Másrészt! Pont ezért, nem térek be semmilyen kocsmába, hacsak nem a sajátaim valamelyikébe, ahol viszont nem csak a személyzet, hanem a vendégek is tudják, hogy az értelmes kifejezésmód, illetve a választékos beszéd, az nem válik senki kárára.

Idézet: blabla* - Dátum: 2009. márc. 3., kedd - 21:26

annyi merült fel hogy a meglévő étrendem + mozgásprogramomon belül napi 150kcal-nyi energiabevitelt lecseréljek-e fehérje porra vagy sem és ha igen milyenre. jól összezavarhattalak a szóhasználattal.

Nem a szóhasználat zavart meg, hanem az, hogy te simán kevered a tápanyagbevitelt az energiabevitellel!

Azt kéne megértened, hogy 150kcal energiatartalmú fehérje, vagy 150kcal energiatartalmú szénhidrát, vagy 150kcal energiatartalmú zsír bevitele, tápérték szempontból nem egyenértékű. Sőt! Mindegyik egészen más hatást vált ki a szervezeted anyagcsere folyamataiban.

Arról nem is beszélve, hogy lemész a sarokig, meg vissza, az 150kcal.  :rolleyes:

#2362 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 04. 02:40

Idézet: blabla* - Dátum: 2009. márc. 3., kedd - 22:10

a zsírért nem fizetek ennyit, főleg 'mosópor' formában nem. ha nagyon zsírra vágyom akkor a péksüti reggelire és meg van oldva :D

nem kötözködni akartam, tényleg meglepő volt :D

A "péksüti" az szénhidrát!  :)

#2363 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 04. 07:39

Idézet: cyberde - Dátum: 2009. márc. 4., szerda - 3:40

kivéve az a kifli, amelyiken csillog a zsír és az alatt az idő alatt, amég a nő beletette a zacskóba, a pultra letette és át is áztatta a zacskót. Na az zsíros!!! :Đ
tapasztalat...nem is vettem meg....
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#2364 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 04. 08:19

Idézet: cyberde - Dátum: 2009. márc. 4., szerda - 2:40

tudom. és a zsírtartalma is elég jelentős. :) (nah majd most jól belekötsz abba h vajh mit jelenthet az elég szócska és hogyan lehet jóóól kiforgatni amit írtam. hajrá :up:)

azt kellene megértened hogy az 'ökölszabályokkal' tisztában vagyok. ez a nagyvonalú tájékozódáshoz az élelmiszerek között pont elegendő. a többit meghagyom neked hogy legyen mire növelni az arcméretedet és beszólogatni másoknak. ;)
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#2365 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 04. 12:16

Idézet: blabla* - Dátum: 2009. márc. 4., szerda - 8:19

tudom. és a zsírtartalma is elég jelentős. :) (nah majd most jól belekötsz abba h vajh mit jelenthet az elég szócska és hogyan lehet jóóól kiforgatni amit írtam. hajrá :up:)

azt kellene megértened hogy az 'ökölszabályokkal' tisztában vagyok. ez a nagyvonalú tájékozódáshoz az élelmiszerek között pont elegendő. a többit meghagyom neked hogy legyen mire növelni az arcméretedet és beszólogatni másoknak. ;)

:omg:

Most felvehetném a kesztyűt és elkezdhetnék hasonlóan egyszerű stílusban írogatni, de mivel nem csak a tudásom nagyobb mint a tied, hanem a fölényem is, ezért inkább nem teszem. :p

Ráadásul a 150 kilokalóriás problémád már eddig is jóval nagyobb figyelmet kapott, mint amennyit megérdemel. :tired:

#2366 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 04. 12:29

Na... fejezzétek abba... nem szep dolog a holgyeket piszkalni tudassal és fölénnyel :p  :Đ
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#2367 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 04. 14:30

Idézet: cyberde - Dátum: 2009. márc. 4., szerda - 12:16

:omg:   :Đ

Most felvehetném a kesztyűt és elkezdhetnék hasonlóan egyszerű stílusban írogatni, de mivel nem csak a tudásom nagyobb mint a tied, hanem a fölényem is, ezért inkább nem teszem. :p

Ráadásul a 150 kilokalóriás problémád már eddig is jóval nagyobb figyelmet kapott, mint amennyit megérdemel. :tired:

önszántadból foglalkoztál ennyit a témával :p az világos hogy ebben a topikban roppant precíz és körültekintő fogalmazásmód nélkül kérdezni sem illik. :Đ (az 'elemi matematikai alapvetéseket' már nem is említem :nevet2: :lol:)
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#2368 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 04. 16:54

Idézet: blabla* - Dátum: 2009. márc. 3., kedd - 21:16

a tömeg megtévesztő szokott lenni az összetétel táblázatokban. pl ott az a por is amit cyberde linkelt...
egy adag 30g, ebből zsír 2g, ch 4 g, szénhidrát 20 g. az összesen 26 g. ez ok, és a többi??  :confused:

A többi homok! :D

Szerkesztette: Dorien 2009. 03. 04. 16:55 -kor

Wherever you go, go with all your heart.

#2369 Felhasználó inaktív   Manitou 2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 04. 20:05

Idézet: Sniper - Dátum: 2009. márc. 3., kedd - 22:54

A zsirtartalma miatt... (hamár a 2gramm miatt reklamal ami a wp-ben van, akkor ne vigyen be mégtobbet tejjel :D )

Szerintem meg a cukortartalma miatt ( Laktózzal van tele ami nem más mint tejcukor ) :bologat:

#2370 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 09. 17:42

Van vkinek jó sportorvos ismerőse?

Fáj a csuklóm 1 hónapja, mint állat... Doki már írt fel gyulladás csökkentőt, tovább is szedtem, mint amennyit javasolt, de csak a mellékhatások jöttek, ahogy abbahagytam, úgyanúgy fáj.

Szerkesztette: leslie 2009. 03. 09. 17:46 -kor

Az nevet utoljára, aki először üt.

#2371 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 03. 09. 20:20

Idézet: leslie - Dátum: 2009. márc. 9., hétfő - 17:42

Van vkinek jó sportorvos ismerőse?

Fáj a csuklóm 1 hónapja, mint állat... Doki már írt fel gyulladás csökkentőt, tovább is szedtem, mint amennyit javasolt, de csak a mellékhatások jöttek, ahogy abbahagytam, úgyanúgy fáj.

Megrántottad, vagy megerőltetted? Akut fájdalom, vagy krónikus? Az izület fáj, vagy egy ínhüvely? Vagy csak egy sima alagútszindróma?  :confused:

Mindenesetre, én inkább mennék ortopédushoz, de még inkább reumatológushoz! (Ahogy szoktam is :) ) A sportorvos, az csak megfuttat egy futópadon, megméri a vérnyomásod, ha nagyon lelkiismeretes akkor megnézi a vizeleted, utána bepecsétel valamit valahova.

Gondolom, a doki gyorsba felírt cataflam-ot. Ha ettől nem múlt el a fájdalom, akkor jönnek majd a szteroidos gyulladáscsökkentők. Persze attól sem fog változni semmit.

Ha nem zsibbadnak az ujjaid és nem alkalomszerű, éles/szúró a fájdalmad, hanem folyamatosan, tompán fáj, ráadásul mozgatás közben néha "kattog", akkor szerintem csak simán megerőltetted. Az ilyen jellegű fájdalmak kiváltó oka legtöbbször, az izület elmeszesedése, ami persze idővel elmúlhat/felszívódhat, ui. az az izület védekező mechanizmusa a túlzott igénybevétellel szemben.

Leginkább a pihentetés segítene.

Ha a pihentetés ellenére sem, vagy csak lassan múlik a fájdalom, akkor szoktak mindenféle ultrahangos kezelésekkel próbálkozni.

dr cyberde távgyógyító  :Đ

#2372 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 09. 20:39

Touch the screen!  :Đ
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2373 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 03. 09. 21:01

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. márc. 9., hétfő - 20:39

Touch the screen!  :Đ

Érzed már a bizsergést?  :confused:  :Đ

#2374 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 09. 21:15

Idézet: cyberde - Dátum: 2009. márc. 9., hétfő - 20:20

Ha nem zsibbadnak az ujjaid és nem alkalomszerű, éles/szúró a fájdalmad, hanem folyamatosan, tompán fáj, ráadásul mozgatás közben néha "kattog", akkor szerintem csak simán megerőltetted. Az ilyen jellegű fájdalmak kiváltó oka legtöbbször, az izület elmeszesedése, ami persze idővel elmúlhat/felszívódhat, ui. az az izület védekező mechanizmusa a túlzott igénybevétellel szemben.

Ha nyomomogatom oldalról (jobb kezemmel), akkor kattog benne valami, illetve ha rátámaszkodom, akkor fáj. Azaz ha a bal tenyerem nyomom a jobb mutató újammal (olyan irányban, ahol pl a fekvenyomásnál érné a terhelés), akkor fáj. De pl szar kinyitni a kocsi ajtót, nem tudok nyitott tenyérrel tolni, de húzni pl simán.

Rantudil Forte-t írt fel a doki, meg Flectort ragasztok rá.

Teremben van egy fekvenyomó versenyző srác, majd azt fogom kifaggatni. Egyik versenye elött befájdult a válla 2-3 éve, kapott az izületbe egy szurit, és azóta rendben van. Elötte volt egy ct, vagy mri. Na, vmi hasonló szuri kéne nekem is. :)

Ez a pihentessem nekem nem jön be, már 1 hónapja nem nyomok fekve. Most még annyit meg fogok csinálni, h a héten csak lábazok, nem terhelem sehogy a csuklóm, plusz benyomok még egy 3-4 napos menetet hétvégén a fennti bogyeszból.

Ha ez sem jön be, akkor lehet jön a régi menet, fájdalom csillapító+emelünk a súlyon. Van, h bejön.  :Đ

Ja, januárban lehet kár volt az a folyamatos 4-5x alkalommal megtolt 180-190kg, a végén tetőzve a 200-al...

Szerk: jut eszembe, januártól szedek egy magnézium-kálvium kombót, lehet lejövök róla, bár nem hiszem h ez lenne a gond.

Szerkesztette: leslie 2009. 03. 09. 21:16 -kor

#2375 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 09. 21:20

Reumára itt a beutaló a moncsi tetején,  de ott tényleg nem tudnak semmit, csak elküldenek fizikoterápiára, meg azt mondják, h fél évig ne is használjam a csuklóm.

(Jön a tavasz, kell csinálnom a tetőt. Egyedül, 40-60kg-os gerendákat kell majd helyére tennem, az egész történetre van mondjuk 1-2 hónapom)

#2376 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 09. 21:34

Idézet: leslie - Dátum: 2009. márc. 9., hétfő - 21:20

Reumára itt a beutaló a moncsi tetején,  de ott tényleg nem tudnak semmit, csak elküldenek fizikoterápiára, meg azt mondják, h fél évig ne is használjam a csuklóm.

(Jön a tavasz, kell csinálnom a tetőt. Egyedül, 40-60kg-os gerendákat kell majd helyére tennem, az egész történetre van mondjuk 1-2 hónapom)

Valószínűleg azért, mert sajnos erre, az az a egy az igazi gyógymód. :(

Az a baj a szteroidos kezelésekkel, hogy csak időszakos megoldást eredményeznek, ráadásul elfedik a fájdalmat kiváltó okokat, úgyhogy simán még jobban túelrőltetheted, vagy rásérülhetsz.

#2377 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 09. 21:47

Idézet: leslie - Dátum: 2009. márc. 9., hétfő - 21:15

...

Szerk: jut eszembe, januártól szedek egy magnézium-kálvium kombót, lehet lejövök róla, bár nem hiszem h ez lenne a gond.

Én sem! Viszont amit érdemes szedni, az az AnimalFlex, ami ugyan legalább kétszer annyiba kerül, mint a többi izületvédő, de ez már nekem többször segített. Ellentétben a többi ilyen proenzi, meg joint akármikkel, amik semmit nem értek, úgyhogy végül is azok voltak a drágábbak.  :)

#2378 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 10. 09:16

Megrendeltem, bár az tuti nem fogja helyrehozni. Holnap estétől benyomok megint 6-8 szem gyulladás csökkentőt, csak most semmit nem csinálok a csuklómmal. Max lábazok heti 2x. :)

#2379 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 10. 10:23

Röggenre elküldött a doki amúgy?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2380 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 10. 11:24

Idézet: leslie - Dátum: 2009. márc. 10., kedd - 9:16

Megrendeltem, bár az tuti nem fogja helyrehozni. Holnap estétől benyomok megint 6-8 szem gyulladás csökkentőt, csak most semmit nem csinálok a csuklómmal. Max lábazok heti 2x. :)

Helyrehozni biztos nem fog, leginkább megelőzésre való, de inkább használ, mint árt.  :)

Szerintem menj el a reumatológushoz, mondd neki, hogy sk házépítés közben megerőltetted ( semmiképpen sem azt, hogy 200 kilókat emelgetsz hobbyból,  :omg: mert elzavar a picsába  :Đ  ) Azt forszírozd, hogy nem érsz rá pihentetni, mert muszáj használni a melóhoz is. Küldesd el magad ultrahangra, azzal elvileg le tudják bombázni a meszesedést, akkor sokkal hamarabb rendbejön. (Már ha egyáltalán az a bajod.  :confused: )

szerk. Félreértések elkerülése végett. Nem ultrahang vizsgálatra, hanem ultrahangos kezelésre.  :)

Szerkesztette: cyberde 2009. 03. 10. 11:40 -kor

Téma megosztása:

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.