Kondizás, testépítés III. testsúlynövelés, sport és egyebek
Elküldve: 2009. 10. 06. 19:57
okhello kategória.
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same

"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno
Elküldve: 2009. 10. 06. 20:36

"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno
Elküldve: 2009. 10. 07. 06:44
Elküldve: 2009. 10. 17. 00:51
Ujvagyok a témában teljesen még nem szetem semi kisegitöszert.!!!!!
Viszont az elmult 6honapban elég durva változáson mentem keresztül.
Elkeztem ismét sportolni hobi szinten és bocsi a kifejezésér de zabálok mint álláat.
És etöl elértem egy olyan hatást hogy .... most létszi ne röhögjetek ki fiatal vagyok még hozátok képest, De hat honapja 56kg voltam most átléptem a 79kg és sehol nincs fölös zsir csak a kasamon egy kicsi. Szerintetek érdemes lene nekiálnom edzeni melé???
Jelenleg fizika munkát végzek és 3-4 cementes zsákal simán sétálok meg lépcsözök
Az érdekelne igazábol hogy most 23éves vagyok ilyenkor elehet még kezdeni a komolyab edzést?
Naponta megeszek legaláb egy kilo hust melé sok tej és nem boltit. nagyonsok tésztát rizst. naponta 1 kilo kenyeret. meg ami még jön sok vaj, sajt, ja meg tejsavo.
Létszi ha tutok segiteni azt nagyon megköszöném.
Wolveryn
Elküldve: 2009. 10. 17. 00:55
Ujvagyok a témában teljesen még nem szetem semi kisegitöszert.!!!!!
Viszont az elmult 6honapban elég durva változáson mentem keresztül.
Elkeztem ismét sportolni hobi szinten és bocsi a kifejezésér de zabálok mint álláat.
És etöl elértem egy olyan hatást hogy .... most létszi ne röhögjetek ki fiatal vagyok még hozátok képest, De hat honapja 56kg voltam most átléptem a 79kg és sehol nincs fölös zsir csak a kasamon egy kicsi. Szerintetek érdemes lene nekiálnom edzeni melé???
Jelenleg fizika munkát végzek és 3-4 cementes zsákal simán sétálok meg lépcsözök ..25kg per zsák..
Az érdekelne igazábol hogy most 23éves vagyok ilyenkor elehet még kezdeni a komolyab edzést?
Naponta megeszek legaláb egy kilo hust melé sok tej és nem boltit. nagyonsok tésztát rizst. naponta 1 kilo kenyeret. meg ami még jön sok vaj, sajt, ja meg tejsavo.
Wolveryn
Elküldve: 2009. 10. 17. 11:41
Ha van idod és lehetoseged akkor termeszetesen irány az edzőterem! 23év az abszolutte nincs elkésve (én 26 voltam amikor meguntam hogy 57kilo vagyok)... jol mennek rád a kilók, érdemes rádolgozni kicsit (6 honap alatt 20kilo az elég komoly, ebbol ha "jo a genetikád" akkor ennek kb fele izom, a tobbi zsir - és ez nem feltetlen látszik, tokeletesen rakodhat zsir a belek közé és egyeb nem latszo helyekre)... de nem ragozom, lenyeg, hogy menj csak el nyugodtan edzeni, csinald ahogy jol esik, ha nem tetszik abbahagyod, lenyeg, hogy jol erezd magad
ps.: Kiegeszitot nem javaslok, edzes kozben legyen nálad valami sportital (ne 2deci, 2liter :Đ )... tésztát, kenyeret minél kevesebbet! A tobbi okés
Szerkesztette: Sniper 2009. 10. 17. 11:45 -kor
Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B 3B82 791E 7F92 A6F6 A67E
Elküldve: 2009. 10. 17. 12:44
Egyépként pesten nemtuc valami olcso termet mert ami itvan a sarkon nálunk azok elvanak szálvá magukal meg paraszt modon lenézik azt aki nem 120kg tiszta steroid. gondolom érted.
tegnep este edzés kb olyan 5 orahosza volt 15kg vel karonként 30x val csináltam vagy 3orán keresztül utána nemtutam kiegyenesiteni a karom
megprobálom minél joban kiböviteni a lehetöségeimet .
meg ma épit a napalim menyezetébe rudat huzockodáskoz örülni fog a feletem lako ha átfurom a szekrényét vagy a papucsát.
ha van valami elgondolásotok vagy tipetek szivesen meghalgatom.
egyépkén hivhatok Roland nak ez a rendes nevem a töbi meg az email cimemben benevan és az az msn cimem is.
köszike mindet figyelem a forumot minden nap...
Elküldve: 2009. 10. 17. 21:11
Idézet: Wolveryn - Dátum: 2009. okt. 17., szombat - 12:44
Hajrá!
Szerkesztette: Dorien 2009. 10. 17. 21:11 -kor
Elküldve: 2009. 10. 18. 08:38
Idézet: Wolveryn - Dátum: 2009. okt. 17., szombat - 12:44
Egyépként pesten nemtuc valami olcso termet mert ami itvan a sarkon nálunk azok elvanak szálvá magukal meg paraszt modon lenézik azt aki nem 120kg tiszta steroid. gondolom érted.
tegnep este edzés kb olyan 5 orahosza volt 15kg vel karonként 30x val csináltam vagy 3orán keresztül utána nemtutam kiegyenesiteni a karom
megprobálom minél joban kiböviteni a lehetöségeimet .
meg ma épit a napalim menyezetébe rudat huzockodáskoz örülni fog a feletem lako ha átfurom a szekrényét vagy a papucsát.
ha van valami elgondolásotok vagy tipetek szivesen meghalgatom.
egyépkén hivhatok Roland nak ez a rendes nevem a töbi meg az email cimemben benevan és az az msn cimem is.
köszike mindet figyelem a forumot minden nap...
5 óra?????
Ilyen hosszú edzésnek nincs értelme, mert úgysem bírod ilyen sokáig megfelelő szinten tartani az intenzitást.
Mi a célod? Ha növekedni akarsz, akkor bőven elég max. másfél óra, de inkább egy óra, és rövidebb szériák (tipikusan 3-szor 6-10, persze ez egyéntől függ, ki hogyan reagál rá), nagyobb súllyal (mivel rövidebb szériákat csinálsz, nagyobb súlyokat fogsz tudni használni).
Elküldve: 2009. 10. 18. 09:29
Elküldve: 2009. 10. 18. 13:00
Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. okt. 18., vasárnap - 9:38
Igy van, én is ezt javaslom... csinald akkora sullyal, hogy az elso szeriát még éppencsak végig tudd csinalni, 2-3adik szeriában már illik segitseget kérni az utolso mozdulatokhoz! Másfél ora elég, és bontsd szét az izomcsoportokat, egy nap csak egy nagyobb izomcsoportott dolgoztass meg alaposan + mellé egy kisebbet... valahogy igy:
Heti 3edzes
1nap: mell (3-4féle gyakorlat) + bicepsz (2-3féle gyak)
2nap: láb (3-4féle) + váll (2-3féle)
3nap: hát (3-4féle) + tricepsz (2-3féle)
A rossz hir: has minden nap
Gyakorlatokrol és edzotermekrol is talalsz infot pl a body.builder.hu oldalon... erdemes átnezni az edzo valaszol rovatot (noha kicsit nyers bunny humora
http://body.builder....esek_index.htm4
http://body.builder.hu/edzotermek.htm4
http://body.builder.hu/bb_tv.htm4
Szerkesztette: Sniper 2009. 10. 18. 13:01 -kor
Elküldve: 2009. 10. 18. 14:12
Elküldve: 2009. 10. 18. 15:21
Idézet: Cellular - Dátum: 2009. okt. 18., vasárnap - 10:29
Kaja + cucc az eredmény 80%-át adja, az edzés a 20%-ot. De ha nincs cucc, akkor is többet számít a helyes kaja, mint a jó edzés. Csak a miheztartás végett.
Elküldve: 2009. 10. 18. 20:48
Idézet: Cellular - Dátum: 2009. okt. 18., vasárnap - 15:12
Persze, van akinek ez válik be... általanossagban viszont illik pihentetni egy kelloen megterhelt izomcsoportot legalabb egy hétig... mert az a 80-20 nem 80-20, hanem 60-20-20 aholis az utolso huszas az izomcsporotok megfelelo regenerálódása (de lehet ez van 30is
Elküldve: 2009. 10. 24. 12:28
Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. okt. 18., vasárnap - 9:38
Ilyen hosszú edzésnek nincs értelme, mert úgysem bírod ilyen sokáig megfelelő szinten tartani az intenzitást.
Mi a célod? Ha növekedni akarsz, akkor bőven elég max. másfél óra, de inkább egy óra, és rövidebb szériák (tipikusan 3-szor 6-10, persze ez egyéntől függ, ki hogyan reagál rá), nagyobb súllyal (mivel rövidebb szériákat csinálsz, nagyobb súlyokat fogsz tudni használni).
Én folyamatosan bővítettem most a gyakorlatokat, meg általában felváltva csinálom alkalmanként. Persze van ami fixen van,de mostmár oda jutottam, hogy 1.5 óra alatt nem tudok végezni,csak ha nagyon sietősre veszem a figurát. Nem szoktam fél órákat pihenni gyakorlatok között, általában 1-2perc max. Súly is úgy van belőve, hogy 7-12x megtudom csinálni a feladatot, és kb 8-10 széria. Aztán mire végigmegyek mindenen el is röppen 1.5 óra. Ha csak 3 szériát csinálnék valamiből azt nagyon kevésnek érezném, hiába rakom maxra a súlyt amit elbírok. Persze szabályosan elvégzett gyakorlatokkal.
Váltott edzést akkor csinálnám ha heti 4x vagy 5x tudnék menni, így is általában edzésnap előtti este már nagyon várom a terhelést.

Elküldve: 2009. 10. 24. 12:30
Idézet: Sniper - Dátum: 2009. okt. 18., vasárnap - 14:00
Én ezt szoktam kihagyni úgy ahogy van :Đ Sajnos meg is látszik.

Elküldve: 2009. 10. 24. 12:34
Idézet: leslie - Dátum: 2009. okt. 18., vasárnap - 16:21
Powerlofaszwhey100000%fehérjésből mennyit szokás bevinni edzés után?
Most párszor (eddig 5x vagy 4x) kértem olyat a terembe kipróbálás gyanánt,de 1 adagot adtak. Itthon meg nyomom a csirkét rizzsel meg egyéb húst salátával, zőccséggel. Van is fejlemény,de mostmá pöppet fogyni is kéne
Szerkesztette: blueboi69 2009. 10. 24. 12:42 -kor

Elküldve: 2009. 10. 24. 12:42
Idézet: Wolveryn - Dátum: 2009. okt. 17., szombat - 1:55
Wolveryn
Roland, nem sok egy kicsit? Mi a cél?
Jah tejről megoszlanak a vélemények. Kétféle elmélet van, az egyik szerint tápláló,meg van benne kálcium és az jó a csontoknak,körmöknek,fogaknak, a másik elmélet szerint nagyon is egészségtelen,mert lassítja az emésztést, a szervezet nehezebben birkózik meg vele és még zsír is van benne. Ugyanakkor a kefir, joghurt egészséges,mert javítja az emésztést, bélflórát!
Én pl 20kg-os súlyzóval csinálom a bicepszet és karonként csinálok 10-15öt, ezt 8-10szériába,de a vége már nehézkes épphogy be tudom fejezni. Órákig hiába csinálod, annak nincs értelme. De mondhatnál egy felkar átmérőt (befeszített bicepsz esetén) csak viszonyításképpen.
Jah Bp melyik részén keresel konditermet?

Elküldve: 2009. 10. 24. 16:47
Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. okt. 24., szombat - 12:28
Váltott edzést akkor csinálnám ha heti 4x vagy 5x tudnék menni, így is általában edzésnap előtti este már nagyon várom a terhelést.
8-10 x 7-12-es szériákat csinálsz?
Durva. Mondjuk van haver, aki 20-asokat csinál, de az nem embernek való.
Jó, a 3-at ne úgy értsd, hogy nem lehet többet, néha csinálok egy ráadás szériát. De a 10. szériánál már fele súllyal se menne, mint az elején, az meg túró.
Vádlira, alkarra én is 5 szériát tolok.
Viszont mostanában nagy visszaesés van nálam, guggolásból is kellett levennem 10 kg-t, fekvenyomásból is, és fogytam is 3-4 kg-t
De felhúzásból nem vettem le (kopp-kopp-kopp)
Kisebb gyakorlatoknál, pl. bicepsz, nem vettem észre romlást.
Nekem osztott edzéssel is elmegy 1.5 óra sokszor.
Szerkesztette: Sparow2 2009. 10. 24. 16:49 -kor

Súgó
A téma zárva.