HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés III. testsúlynövelés, sport és egyebek Értékeld a témát: -----

#2681 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 10. 24. 17:00

En 12-es szeriat csinalok 3-4x minden programbol, kiveve mondjuk hat/hasizom amibol 15-20 x 3. Egy orat szoktam edzeni, ez igy pont belefer, az elejen 10 perc futas bemelegites keppen. Mivel csak 3-4x csinalom a szeriakat ezert nem ker az izom hosszu pihentetest, nyugodtan csinalhatom az osszes testresz erositeset minden masnap. Sokkal jobban fekszik az, ha nem csak egy vagy ket izomcsoportra koncentralok amikor edzek, az nem csak unalmas de sokkal farasztobb is lenne. Igy legalabb minden porcikam kifarad de csak rovid idore, delutan/estere mar jol is szoktam lenni.

#2682 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 24. 17:15

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. okt. 24., szombat - 17:00

En 12-es szeriat csinalok 3-4x minden programbol, kiveve mondjuk hat/hasizom amibol 15-20 x 3. Egy orat szoktam edzeni, ez igy pont belefer, az elejen 10 perc futas bemelegites keppen. Mivel csak 3-4x csinalom a szeriakat ezert nem ker az izom hosszu pihentetest, nyugodtan csinalhatom az osszes testresz erositeset minden masnap. Sokkal jobban fekszik az, ha nem csak egy vagy ket izomcsoportra koncentralok amikor edzek, az nem csak unalmas de sokkal farasztobb is lenne. Igy legalabb minden porcikam kifarad de csak rovid idore, delutan/estere mar jol is szoktam lenni.

Rövidebb szériákat nagyobb súlyokkal nem is szoktál csinálni sosem?

#2683 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 24. 17:48

Mi szamit nagyobb sulynak? Altalaban mindig olyan sullyal edzek amit epp max elbirok. Tehat ha multheten ment a 35 kilo es most tul konnyunek erzodik akkor megyek 40-re, es igy tovabb. Ket hete labbal 80 kilo korul toltam, most 110-nel jarok. Probalok 2.5-5 kiloval foljebb menni minden heten minden gyakorlaton. Olyat nem csinalok, hogy ha most a 40 kilo pont jo akkor inkabb 45-50et valasztok es befosok a gatyamba :D

#2684 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 24. 18:48

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. okt. 24., szombat - 18:48

Olyat nem csinalok, hogy ha most a 40 kilo pont jo akkor inkabb 45-50et valasztok es befosok a gatyamba :D

Igazad van, még kifárasztanád magad, és erősödnél. :) Sztem egy gyakorlatból 5 széria max, de inkább 4, és 6-8 ismétlés. Kis súllyal sokat csinálni elég értelmetlen, nem erősít. Legalábbis nekem nem jött be.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2685 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 24. 19:13

Ugy latom nem irtam erthetoen. Ha mar egy suly nem erzodik akkor megyek foljebb, de nem ugrok at tobb szintet csak azert mert azt is fel tudom emelni legalabb 1x. Annak se sok ertelme am.

#2686 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 24. 19:22

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. okt. 24., szombat - 20:13

Ugy latom nem irtam erthetoen. Ha mar egy suly nem erzodik akkor megyek foljebb, de nem ugrok at tobb szintet csak azert mert azt is fel tudom emelni legalabb 1x. Annak se sok ertelme am.

Nem jól látod. Nem ugrálsz ám szinteket hetente.
A legjobb súlyt úgy tudod belőni, hogy kb 8-10x tudd megismételni a gyakorlatot úgy, hogy az utolsó már picit erőltetett legyen. Szal annak nincs értelme, hogy csinálsz 80 kilóval 10ismétlést egy szériába, holott meg tudnád csinálni 20-at is. Feltéve, ha fejlődni akarsz :) Én általában addig csinálom, amíg el nem fáradok az adott gyakorlatnál annyira, hogy már úgyérezzem még egy ismétlés nem menne. Persze némi pihenővel lehet folytatni, csak már nincs olyan sok értelme, mert túlerőlteted az izmokat és az nem használ.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#2687 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 24. 19:35

Amíg egészséges voltam, addíg úgy emeltem, h a széria legyen 6-os, majd a legutólsóba menjen legalább 4.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2688 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 24. 19:37

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. okt. 24., szombat - 22:22

Nem jól látod. Nem ugrálsz ám szinteket hetente.
A legjobb súlyt úgy tudod belőni, hogy kb 8-10x tudd megismételni a gyakorlatot úgy, hogy az utolsó már picit erőltetett legyen. Szal annak nincs értelme, hogy csinálsz 80 kilóval 10ismétlést egy szériába, holott meg tudnád csinálni 20-at is. Feltéve, ha fejlődni akarsz :) Én általában addig csinálom, amíg el nem fáradok az adott gyakorlatnál annyira, hogy már úgyérezzem még egy ismétlés nem menne. Persze némi pihenővel lehet folytatni, csak már nincs olyan sok értelme, mert túlerőlteted az izmokat és az nem használ.

Dehat errol beszelek en is, hogy olyan sulyt valasztok ami pont jo a 10-12-szeri emelesre, 3 sorozatban, 1 perces szunetekkel a sorozatok kozott.
Kinyomnek en labbal 120 kilot is, de most a 110 olyan, hogy a tizenkettedik nyomas (15-bol) mar a tureshataromon van.

#2689 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 24. 20:46

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. okt. 24., szombat - 20:37

Dehat errol beszelek en is, hogy olyan sulyt valasztok ami pont jo a 10-12-szeri emelesre, 3 sorozatban, 1 perces szunetekkel a sorozatok kozott.
Kinyomnek en labbal 120 kilot is, de most a 110 olyan, hogy a tizenkettedik nyomas (15-bol) mar a tureshataromon van.

ok
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#2690 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 24. 23:43

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. okt. 24., szombat - 19:13

De, az egyszeri max. súllyal végzett gyakorlatnak is van értelme: erőfejlesztés. Persze nem jó túl gyakran csinálni.

A rövidebb szériát és nagyobb súlyt úgy értettem, hogy pl. nem 100 kg-val csinálsz 12 ismétlést, hanem 120-szal 6-ot.

#2691 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 24. 23:46

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. okt. 24., szombat - 19:37

De ha csinálnál néha a 15x110 kg helyett 6x150 kg-val is (most csak mondtam egy számot, majd Te kitapasztalod, hogy mennyivel megy; már ha kipróbálod egyáltalán), akkor erősödnél jobban, mintha mindig csak 12-eseket. Én meg erről beszélek.
De Te tudod, hogy mit akarsz.

Szerkesztette: Sparow2 2009. 10. 24. 23:55 -kor

#2692 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 24. 23:52

Idézet: leslie - Dátum: 2009. okt. 24., szombat - 19:35

Amíg egészséges voltam, addíg úgy emeltem, h a széria legyen 6-os, majd a legutólsóba menjen legalább 4.

A múltkor is mondtad, hogy beteg vagy. Jobbulást!
Ilyet én is csináltam, hogy csak 6-os és van, hogy csak 4-es széria, és hosszabb egész télen nem, de akkor a hosszabb szériák sokkal kisebb súllyal mentek.
Mostanában váltogatom gyakran, pl. két hétig 12-es, utána 2 hétig 10-es, aztán 8-as, aztán 6-os. A héten meg a jövő héten 6-os van, azt szeretem, a súly is nagyobb, meg nem is lihegtet annyira :)
De volt, hogy a héten két edzés 10-es vagy 8-as szériákkal, attól függően, hogy páros vagy páratlan hét volt, és két edzés 6-os szériákkal.
Viszont idén kéne új edzésterv lassan, 12-es szériák már nem lesznek, csak majd tavasztól vagy a nyártól, mert itt a tél.

#2693 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 31. 19:19

Mostanában másodszor látok ilyen "blogot", persze pofátlan spam hirdetés, meg nem is hiszem, hogy ha lenne valami csodatápanyag, ne terjedt volna el, de azért kíváncsiságból: ismeri valaki ezt az acai dolgot, vagy valakit, aki próbált már ilyet?

Szerkesztette: spidey 2009. 10. 31. 19:21 -kor

#2694 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 31. 20:41

keress rá arra, hogy "acai scam" és megtalálsz róla mindent.
röviden: táplálék kiegészítő, nem csodaszer. meg egy nagy adag bullshit. sok reklám, ami odacsalja az embereket, "free offer", de a szállításért fizetni kell, megadod a kártyaszámot stb. és az ingyen cucc mellé kötelezően van automatikusan megújuló rendelés, amit már full áron fizetni kell. persze ezt le lehet mondani, 3 kattintás, de sokan elfelejtik stb. ebből meg kurvajól megél a cég. aki meg lemondta, az kapott 1 adag próba bogyót, ami nem hiszem hogy nagy költség volt a cégnek.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#2695 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 02. 20:34

van kis gondom. illetve nemtom mennyire gond/normális de engem zavar.
május körül kezdtem rendesen edzeni, kajára figyelni... egy darabig szépen fejlődtem, erősödtem. de kb 1-1.5 hónapja mintha semmi nem változna.
mit tegyek/változtassak? vagy ez normális, és majd "beindul"?
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#2696 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 02. 21:34

Idézet: WiZARD - Dátum: 2009. nov. 2., hétfő - 20:34

van kis gondom. illetve nemtom mennyire gond/normális de engem zavar.
május körül kezdtem rendesen edzeni, kajára figyelni... egy darabig szépen fejlődtem, erősödtem. de kb 1-1.5 hónapja mintha semmi nem változna.
mit tegyek/változtassak? vagy ez normális, és majd "beindul"?

Használj sokkal nagyobb súlyokat és egyél többet!  :cool:

Vagy! Pihenj 2 hetet!  :)

Vagy! Kox!  :D

#2697 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 02. 22:27

pont ilyen irányban nem fejlődök, azaz nem bírok nagyobb súlyokat. első pár hónapban szépen tudtam emelgetni, most meg 1.5 hónapja ugyanazokkal tudom csak csinálni.
enni se tudok többet, elég sokat eszek szerintem.

most volt 1 hét pihenő

koxot inkább kihagyom ;)

#2698 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 03. 20:09

Üdv sportemberek! :)

Segítséget kérnék. Egyik ismerősöm egy beszélgetés alkalmával említett egy "speckó" sport eszközt. Egy ilyen kb. 10-15 kg golyó aminek van egy füle. Avval állítólag lehet különböző gyakorlatokat végezni. Nekem nem sok időm van eljárni rendszerességgel terembe, ezért itthon végezhető mozgást keresek.

Előre is thx...
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux

#2699 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 03. 20:22

Jaja van ilyen fules golyo az edzoteremben ahova jarok. Emelgetni lehet, beakasztod az ujjaidat a fulbe es folfele kinyomod a golyot. Bicepszezhetsz is vele akar egy sulyzoval. Valladat is erositheted vele.

#2700 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 03. 20:27

Ahh megtaláltam.

Kettlebell a neve:

Kép
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux

Téma megosztása:

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.