Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. dec. 20., vasárnap - 16:17
Akkor innét a hihetetlen fejlődés. Valami módon (talán erősen variált edzésterv?) nem hagyod hozzászokni az izmokat a terheléshez.
Nekem max. akkor van izomlázam, ha változtatok az edzésterven, vagy ha néha spéci edzést iktatok be.
Az utolsó szériában már nem megy több, tehát igazából vége. Sőt, sokszor a többi szériában is lemarad már 1-2 ismétlés.
De izomláz nincs, inkább ha nagyon jól sikerül az edzés, akkor 1-2 napig egy kis merevség, mintha lágy gumi volna az izmaim közé öntve. Ilyenkor ha nagyon kinyújtom az adott izmot, akkor érzek némi kis fájdalmat.
Én is elkezdtem egy kicsit gyurmázni (nyárra jó lenne egy pár kilo plusz izom, és jól leszálkásodni; hülyén is nézett a család, amikor mondtam, hogy a karácsonyi menü salát + csirkemell legyen a megszokott töltött káposzta, töltött csirke, rétes kombó helyett

), idő (és perpill edzőpartner) hiányában egyelőre csak itthon, de nekem sincs izomlázam. :confused:
Vagy ha van is, akkor is csak 1-2 nappal később... Én is csak olyasmit érzek, mintha kicsit megkeményedtek volna az izmaim. Amennyire csak lehet, szabályosan végzem a gyakorlatokat.
Látni és mérni is lehet valamit (pl a bicepszem ~1 centit nőtt két hét alatt, és lényegesen szálkásabb(nak tűnik)), de az erőnlét az nem fejlődött.

Minden széria között szoktam emelni 1-5 kg-ot, (gyakorlattól függően), de hiába. Pl. biceprsze egykezes súlyzóval 11 kiloval kezdek, majd +1 minden szériánál, egy széria 10 ismétlés és 4 szériát tolok egy gyakorlatból, az utolsó már ugye 14 kiloval megy. Következő alkalommal (~1 héttel később) kezdenék 12 kiloval, de az utolsó széria így már csak nagyon-nagyon nyögve megy...
Lassan két hónap alatt azért többre számítottam volna.
<span style='color:black'><b>GigaByte</b> GA-P35C-DS3R | <b>Intel</b> C2Q Q6600 @ 3,2 GHz (8x 400 MHz) + <b>Zalman</b> CNPS9700 | <b>XFX</b> HD4890 1GB | 2x <b>Corsair</b> Twin2X2048-6400C4 (4GB) | <b>Pioneer</b> DVR-112DB | <b>Maxtor</b> 2x 250GB, <b>Samsung</b> 320GB + 500GB + 750GB + 1000GB, <b>Seagate</b> 320GB + 500GB | <b>Corsair</b> HX750W | <b>Cooler Master</b> Stacker 810 | <b>Logitech</b> Cordless Desktop Wave | <b>Logitech</b> MX Revolution + SteelPad 5L | <b>Dell</b> E228WFP</span>