HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés III. testsúlynövelés, sport és egyebek Értékeld a témát: -----

#2821 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 21. 13:58

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2009. dec. 21., hétfő - 13:34

Van, aki vega mégis nagyon szép izomzatot képes magára pakolni.

Sokan nem is tudják, de a babnak pl magasabb a fehérjetartalma, mint bármelyik húsnak. Sok hüvelyes zöldségnek szintén. A sovány túróról és társai meg pláne.
Szóval nemcsak a hús létezik. Meg tényleg mindenki a csirkét emlegeti, amikor ott a pulyka, a bárány (aminek ráadásul igen magas K-karintin tartalma van) a halakról nem is beszélve.

Igen, hüvelyesekben is sok fehérje van.

Meg az is számít, hogy mit eszik mellé az ember.
Némi szénhidrát a fehérje mellé hasznos, mert megemeli az inzulinszintet, ami segíti a fehérjék beépülését (az inzulin anabolikus hormon; segíti a zsír beépülését is, ezért hízlal jobban a szénhidrátdús és zsíros étel jobban, mintha külön-külön fogyasztják)
De túl sok szénhidrát sem jó, mert akkor az emésztés során a fehérje egy része lebomlik, és nem dolgozza fel a szervezet.

Érdemesebb többfelé osztani, legalább napi 6, inkább több étkezés javasolt, mert egyszerre csak adott mennyiségű (20-30 gramm) fehérjét képes az emberi szervezet feldolgozni.

#2822 Felhasználó inaktív   _DooM_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 21. 14:24

Idézet: leslie - Dátum: 2009. dec. 21., hétfő - 14:23

Hát, nem kéne lazsálni. A megfelelő súly az, amivel még éppen megy a 4x6, de úgy, h a szemed kifolyik, és a hetedik semmiképpen sem menne. Esetleg a 6. segítséggel megy.
Nekem szinte mindíg van izomlázam utána a nagyobb izmokban.

Szerk: phenőidőről annyit, h néztem anno egy fekvenyomó bajnokkal edővideót, 100kg-os a srác, 270kg a csúcsa, de edzeni csak 150-el szokott. Abba belenyom 15-20-at, majd 8-10 perc pihi a következő szériáig.
Azaz más időt kell pihenni hát-mell-láb gyakorlatoknál, ami húzósabb, mint az apróbb váll-kar-vádlinál.

Szálkásodni meg nem attól fogsz, h 12-es ismétléseket csinálsz. Akik szlákásítanak, azok azért csinálnak kis súllyal többet, mert a diéta miatt legyengültek.

Akkor sincs izomlázam, csak edzés végére már alig bírok mozogni. De kicsit kipihenem magam és már nem is érzem. Csak mintha meg lennének keményedve az izmaim.
Nyáron heti 2-3x megvolt egy jó kis 50km-es bringázás, utána alig bírtam felmenni az emeletre, de másnapra már szinte semmit nem éreztem.

Világos. Bár én két bicepsz gyakorlat között szoktam ennyit pihenni, valaki meg két mell között is kevesebbet. :eek: És ránézésre elég rendesen terheli magát...

Nem is attól várom a csodát, csak valahogy ez alakult ki. Még nagyon az elején, amikor próbálgattam a súlyokat, akkor előfordult, hogy pici emelés (pl 45 -> 50, fekvenyomásnál) után már 1 max 2 ismétlés ment. Visszavettem és simánt ment a 8-10.
Minden esetre most majd megpróbálom, hogy nagyobb súllyal de kisebb szériákat tolok, hátha jobban elkezdek erősödni.
Lehet, hogy egy köztes megoldás lesz a jó, váltakozva kis súly - nagy ismétlésszám, illetve nagy súly - kis ismétlésszám.
<span style='color:black'><b>GigaByte</b> GA-P35C-DS3R | <b>Intel</b> C2Q Q6600 @ 3,2 GHz (8x 400 MHz) + <b>Zalman</b> CNPS9700 | <b>XFX</b> HD4890 1GB | 2x <b>Corsair</b> Twin2X2048-6400C4 (4GB) | <b>Pioneer</b> DVR-112DB | <b>Maxtor</b> 2x 250GB, <b>Samsung</b> 320GB + 500GB + 750GB + 1000GB, <b>Seagate</b> 320GB + 500GB | <b>Corsair</b> HX750W | <b>Cooler Master</b> Stacker 810 | <b>Logitech</b> Cordless Desktop Wave | <b>Logitech</b> MX Revolution + SteelPad 5L | <b>Dell</b> E228WFP</span>

#2823 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 21. 15:19

Idézet: _DooM_ - Dátum: 2009. dec. 21., hétfő - 14:24

...
Minden esetre most majd megpróbálom, hogy nagyobb súllyal de kisebb szériákat tolok, hátha jobban elkezdek erősödni.
Lehet, hogy egy köztes megoldás lesz a jó, váltakozva kis súly - nagy ismétlésszám, illetve nagy súly - kis ismétlésszám.

Ez nekem bejött elég jól.
Most olyanom van, hogy 2 hétig 10-es szériák, utána 2 hétig 8-as, aztán 2 hétig 6-os (nyáron volt még 12-es is).
Előtte volt olyan, hogy ugyanez, de csak heti 2 napon: 12/10/8 az adot héttől függően, a másik kettő napon mindig 6-os szériák.
Ezt már annakidején Alekszejev is alkalmazta.

Régen volt olyan, hogy "most aztán majd erőnövelés", és csak 6-os meg 4-es szériák. Hát nőtt is az erőm, de amivel 6 ment, utána kb. annak felével ment 10. Úgyhogy mindig csak rövideket csinálni sem jó.
Meg volt olyan is, mint most Neked: folyton csak hosszú szériákat csináltam nyáron, azok egész jól mentek, de aztán ha tettem rá 10 kg-t, akkor ment kb. 2 ismétlés.
Most pl. guggolásnál, amivel csinálok 6-ot, meg amivel 12-t, aközött van 15 kg különbség: nincs sok súlykülönbség a rövid meg a hosszú szériáimban használt súlyok között.

#2824 Felhasználó inaktív   Manitou 2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 21. 21:48

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2009. dec. 21., hétfő - 14:34

Van, aki vega mégis nagyon szép izomzatot képes magára pakolni.

Sokan nem is tudják, de a babnak pl magasabb a fehérjetartalma, mint bármelyik húsnak. Sok hüvelyes zöldségnek szintén. A sovány túróról és társai meg pláne.
Szóval nemcsak a hús létezik. Meg tényleg mindenki a csirkét emlegeti, amikor ott a pulyka, a bárány (aminek ráadásul igen magas K-karintin tartalma van) a halakról nem is beszélve.

A csirkemell a legzsírszegényebb, a pulyka az majdnem olyan mint a csirke, csak kicsit több benne a zsír.
A sovány túró nem rossz, de a csirkemellben 2x annyi fehérje van kb (100g-ban)
Húsok közül a disznóhús ami nem igazán jó.

#2825 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 22. 07:34

én nem is akarom elindítani a vega-nem vega vitát.

pl régen én alig ettem husit. mostanában nagyon sok jó receptet olvastam és nagyon kezdek rászokni a csirkére és a halra. barnarízzsel és egy kis párolt zöldséggel nagyon bejön. Vagy friss salátával.

amúgy ez a télen tömegelj tavasszal szállkásíts dolog szerintem is marhaság. Én is pár hete csináltam egy salaktalanító kúrtát -teával együtt- és mindenki tök kiakadva: ezt nem tavasszal kell? Miért kellene????? Szerintem az év minden szakában hatásos.
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#2826 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 22. 08:22

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2009. dec. 22., kedd - 8:34

amúgy ez a télen tömegelj tavasszal szállkásíts dolog szerintem is marhaság.

Biológia, ez ellen nem tucc mit tenni. Nézd meg a többi állatot, mekkora tömeget felszednek télre. Illetve nyilván lehet ilyenkor is szálkásodni, csak sokkal nagyobb munka. Bár ez a téma engem nem érint.  :Đ
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2827 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 22. 08:42

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2009. dec. 22., kedd - 7:34

...
amúgy ez a télen tömegelj tavasszal szállkásíts dolog szerintem is marhaság. Én is pár hete csináltam egy salaktalanító kúrtát -teával együtt- és mindenki tök kiakadva: ezt nem tavasszal kell? Miért kellene????? Szerintem az év minden szakában hatásos.

Persze, lehet télen szálkásítani és nyáron tömegelni.
Csak több a munka és kevesebb a siker, mert a szervezet éppen fordítva van beállítva.
Ha már lehet választani, akkor miért ne válasszuk azt az utat, ahol a legtöbbet lehet elérni.

#2828 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 22. 09:13

Akkor lehet, hogy én vagyok fordítva összerakva, de nekem kb mindegy, hogy milyen évszak van. Szerencsére télen nem vagyok hízékonyabb, nyáron meg ugyanúgy nem fogyok könnyebben.
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#2829 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 22. 15:25

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2009. dec. 22., kedd - 9:13

Akkor lehet, hogy én vagyok fordítva összerakva, de nekem kb mindegy, hogy milyen évszak van. Szerencsére télen nem vagyok hízékonyabb, nyáron meg ugyanúgy nem fogyok könnyebben.

Láttam egy fotót Rólad a múltkor a fórumon valamelyik témában, és nagyon jól néztél ki!
:up:

#2830 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 23. 23:11

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. dec. 22., kedd - 16:25

Láttam egy fotót Rólad a múltkor a fórumon valamelyik témában, és nagyon jól néztél ki!

Köszönöm  :D

#2831 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 24. 09:53

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. dec. 22., kedd - 15:25

képzeld, ha még jól is csinálná a dolgokat :Đ
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#2832 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 24. 13:56

Idézet: WiZARD - Dátum: 2009. dec. 24., csütörtök - 10:53

képzeld, ha még jól is csinálná a dolgokat :Đ

Milyen dolgokat? Próbáltad?  :eek:  :Đ
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2833 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 25. 13:12

Idézet: leslie - Dátum: 2009. dec. 24., csütörtök - 13:56

Milyen dolgokat? Próbáltad?  :eek:  :Đ

Gondolom a téli szélkásítás/nyári tömegeléssel akart viccelni.

#2834 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 27. 20:47

Hát én is remélem, hogy erre gondolt  :Đ

#2835 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 27. 21:10

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2009. dec. 27., vasárnap - 20:47

Hát én is remélem, hogy erre gondolt  :Đ

Ugyan, én biztos vagyok benne, hogy Te mindent jól tudsz csinálni.
Aki ennyire jól néz ki, az nem ront el semmit.
:)

#2836 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 28. 16:50

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. dec. 27., vasárnap - 21:10

Ugyan, én biztos vagyok benne, hogy Te mindent jól tudsz csinálni.
Aki ennyire jól néz ki, az nem ront el semmit.
:)

Azért néha érdemes átvenni az irányítást. :D
A Skorpió csajok hajlamosak túl dominánsan viselkedni. Ez nem mindig vezet jóra...
Wherever you go, go with all your heart.

#2837 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 29. 20:21

Idézet: _DooM_ - Dátum: 2009. dec. 20., vasárnap - 22:39

Én is elkezdtem egy kicsit gyurmázni (nyárra jó lenne egy pár kilo plusz izom, és jól leszálkásodni; hülyén is nézett a család, amikor mondtam, hogy a karácsonyi menü salát + csirkemell legyen a megszokott töltött káposzta, töltött csirke, rétes kombó helyett :D ), idő (és perpill edzőpartner) hiányában egyelőre csak itthon, de nekem sincs izomlázam. :confused:
Vagy ha van is, akkor is csak 1-2 nappal később... Én is csak olyasmit érzek, mintha kicsit megkeményedtek volna az izmaim. Amennyire csak lehet, szabályosan végzem a gyakorlatokat.
Látni és mérni is lehet valamit (pl a bicepszem ~1 centit nőtt két hét alatt, és lényegesen szálkásabb(nak tűnik)), de az erőnlét az nem fejlődött. :( Minden széria között szoktam emelni 1-5 kg-ot, (gyakorlattól függően), de hiába. Pl. biceprsze egykezes súlyzóval 11 kiloval kezdek, majd +1 minden szériánál, egy széria 10 ismétlés és 4 szériát tolok egy gyakorlatból, az utolsó már ugye 14 kiloval megy. Következő alkalommal (~1 héttel később) kezdenék 12 kiloval, de az utolsó széria így már csak nagyon-nagyon nyögve megy... :(
Lassan két hónap alatt azért többre számítottam volna.

1 hét után emelni már rögtön a súlyt? Azért nem egészen így megy ez. :) 2 hónap egyébként még ahhoz is kevés, hogy megtanuld helyesen csinálni a gyakorlatokat. Én elsőre rögtön azt mondanám, hogy kérdezz meg a teremben egy edzőt, hogy biztosan jól csinálsz-e mindent. Ha nincsen izomláz, akkor biztos nem stimmel valami, vagy nem csinálod addig a gyakorlatot, amíg már éppen meghalsz, vagy rosszul csinálod és más izom dolgozik a "háttérben". Első két hónap edzésnél én mozogni nem tudtam edzés utáni napokon. Egyébként nem csak arra kell gyúrni, hogy holnap már nagyobb súly menjen, hanem arra is, hogy legyen erőállóképességed, különben csak szenvedés lesz.
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#2838 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 29. 20:24

Idézet: _DooM_ - Dátum: 2009. dec. 20., vasárnap - 23:09

Rengeteg gyümölcs, zöldség, plusz csirkemell, hal. Egyelőre nem tervezek semmi port venni, már csak azért sem, mert nincs rá keret. (Nem vet fel az ösztöndíj... :( )
Illetve több helyen is olvastam/hallottam, hogy a "pormentes" (teljesen természetes) edzés bár sokkal keményebb, jóval tartósabb eredményt produkál. (Bár lehet ez csak a szteroidokra/tiltott szerekre vonatkozik, de akkor is.)

Mondjuk ez így hülyeség, mert normális kajával soha nem viszel be elég fehérjét, ami kell az izomtömeg növeléséhez. De majd rájössz Te is. :)

ps: Legalábbis biztos drágább lesz megvenni a napi 5kg csirkehúst mint a por. :D
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::

#2839 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 29. 20:32

Idézet: _DooM_ - Dátum: 2009. dec. 21., hétfő - 11:59

Rövidebb szériákat, de nagyobb súllyal? Megpróbálom.

A 10 ismétlés az egy irányszám, az elején, amikor érzem, hogy bennem van még 1-2 ismétles (szabályosan), akkor megcsinálom, a vége felé meg 1-2 elmarad. Tehát igen, az előző hosszabb.
Viszont a pihenőidők elég hosszúak (~2 perc). Ha ez nincs meg, akkor nem megy úgy. A végén egy nagyobb pihenő után (10-15 perc, amíg elpakolok) még szokott menni egy-két ismétlés, rekord súllyal (16 kg) és kész. Egyébként olyat is láttam már, aki csak a súlyt növelte, az ismétlések száma maradt.
Mindig úgy kezdem, hogy az adott gyakorlatból 1-2-3 számmal kisebb súllyal csinálok egy hosszabb (15+), bemelegító szériát, kis pihenő után meg a rendes súlyokkal.
Több ismerősöm úgy csinálja, hogy bemelegítésnek két "extra" sorozatot csinál, kisebb súlyokkal. Mondjuk ha 100 kilóval nyom fekve, akkor előtte egy széria 50 kg-mal, egy meg 70-80 kg-mal (mikor hogy), és csak ezek után jön a rendes.

Mondom, a szemmel látható eredmény megvan (még ha kevesebb is, mint reméltem), de a várthoz képest jóval kevesebbet erősödtem.

A türelem az neccesebb, de nem fogom feladni a kezdeti "sikertelenség" ellenére. Egy edzőpartner nem lenne rossz... Nah majd tavasszal csak lejutok már a terembe is.

Akkor én itt megint tévúton jártam. Az izomnak fehérje kell, ez világos. A húsok küzül pedig a csirkemellben van a legtöbb fehérje (miközben az egyik legkevésbé zsíros hús; ráadásul a kedvencem, minden formában, szinte korlátlanul tudom fogyasztani :D ), illetve a halakban, akkor logikus lenne azt tömni, nem?
Én is elég zsíros fajta vagyok, a nyáron sikerült egy pár kilót ledobnom, miközben szinte 0 izomtömeget vesztettem, és gyengébb sem lettem, legalábbis nem éreztem, ezt szeretném meg is tartani (amennyire csak lehet). Enni viszont szeretek, úgyhogy igyekszem olyanokat enni, amiket "büntetlenül" ehetek kilószámra.

Az igazság az, hogy olyan nagyon tömeget nem szeretnék növelni. Vagyok 183 centi, ahoz egy max. 90 kiló az pont jó, szerintem. Persze csak ha annak nagy része izom. Most vagyok úgy nagyjából 83 kiló (-3 kiló zsír nagyon jó lenne), amivel nagyjából elégedett is vagyok, csak az arányokon kéne változtatni.

No, itt az első probléma rögtön ez az "elmarad" dolog. Soha nem szabad ilyen félszériákat tolni. Azt mondod mondjuk, hogy 10kg x 10, 12kg x 8, 14kg x 6. Kevesebbet nem érdemes már, hiába több a súly. De ezeket viszont megcsinálod mindig, nem marad el az utolsó sem, ha "beledöglesz" akkor sem. :) Pihenésre elég 60 sec. Aztán a végén amikor kihűl az izom még egy ismétlés megy? Na ebből látszik, hogy nem volt jó az edzés ugye. Az is egy jó recept lehet, hogy bemelegítés kis súllyal, max 2 széria. Aztán maximum súly mondjuk 8-10 ismétlés. Aztán mehet lefelé a súly és maradhat, vagy kicsit nőhet az ismétlés. A végére pedig nagyon kicsi súly és amíg bírod az ismétlést, de szó szerint. Tehát az utolsónál már ne tudd felemelni a söröskorsót se. :D Aztán meg kardió, kardió. Edzés végén min. 20 perc, meg előtte sem árt.

ps: Amúgy szabályos nyújtás van a gyakorlatok között és az edzés végén? Mert anélkül is necces a dolog.

Szerkesztette: FlowM@N 2009. 12. 29. 20:33 -kor

#2840 Felhasználó inaktív   _DooM_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 29. 21:17

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2009. dec. 29., kedd - 21:21

1 hét után emelni már rögtön a súlyt? Azért nem egészen így megy ez. :) 2 hónap egyébként még ahhoz is kevés, hogy megtanuld helyesen csinálni a gyakorlatokat. Én elsőre rögtön azt mondanám, hogy kérdezz meg a teremben egy edzőt, hogy biztosan jól csinálsz-e mindent. Ha nincsen izomláz, akkor biztos nem stimmel valami, vagy nem csinálod addig a gyakorlatot, amíg már éppen meghalsz, vagy rosszul csinálod és más izom dolgozik a "háttérben". Első két hónap edzésnél én mozogni nem tudtam edzés utáni napokon. Egyébként nem csak arra kell gyúrni, hogy holnap már nagyobb súly menjen, hanem arra is, hogy legyen erőállóképességed, különben csak szenvedés lesz.

Edző híján (egyetemi terem) csak tapasztaltabb kollégákat (illetve videókat) néztem és kérdeztem, egy-két gyakorlaton kellett finomítani, de alapjában véve rendben van a technika. Már amilyen gyakorlatokat szoktam csinálni, nem szoktam túl cifrázni. Mellre például fekve nyomás egyenes és ferde padon, tárogatás és tolódzkodás. Ez talán ez egyetlen gyakorlat, ami nem úgy megy, mint ahogy kéne. Nekem sokkal inkább kifelé áll a könyököm, nem tudom a felkaromat teljesen a törzsem mellett tartani, ezért inkább a tricepsz dolgozik (legalábbis az fárad el sokkal jobban).
Nekem egyedül az úszás az, ami jó kis izomlázat tud okozni. Átlag ~1 perces hosszok, 1,5 órán át (21-23 között ingyenes az uszoda. :D ), több részletben 10-15 percnyi szüntetet beiktatva. A végén már alig bírok kijönni a medencéből, és még másnap este is érzem a hatást. :)
Gyúrás után persze rendesen elfáradok, de másnap reggel már nem érzem, akár mit csinálok. Valószínűleg nem menne az eddzés, de nincs meg az a tipikus izomláz tünet. Most rövidebb széria, nagyobb súly a program, de e téren nem tapasztaltam változást.
<span style='color:black'><b>GigaByte</b> GA-P35C-DS3R | <b>Intel</b> C2Q Q6600 @ 3,2 GHz (8x 400 MHz) + <b>Zalman</b> CNPS9700 | <b>XFX</b> HD4890 1GB | 2x <b>Corsair</b> Twin2X2048-6400C4 (4GB) | <b>Pioneer</b> DVR-112DB | <b>Maxtor</b> 2x 250GB, <b>Samsung</b> 320GB + 500GB + 750GB + 1000GB, <b>Seagate</b> 320GB + 500GB | <b>Corsair</b> HX750W | <b>Cooler Master</b> Stacker 810 | <b>Logitech</b> Cordless Desktop Wave | <b>Logitech</b> MX Revolution + SteelPad 5L | <b>Dell</b> E228WFP</span>

Téma megosztása:

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.