HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés III. testsúlynövelés, sport és egyebek Értékeld a témát: -----

#3081 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 09. 13. 09:37

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2010. 09. 13. 09:10

Ennyi. Tizen-huszon éves korában az ember még jobban regenerálódik, 2x felett már csak lejtő van.
...

A halál felé félúton. :D

Egyébként kipróbáltam a Big Bang-et (KATT) és ez valami nagyon jó cucc.
Persze nem érdemes minden edzés előtt tolni, de ha "odabaszós" napot tartasz, vagy éppen nem vagy a legjobb passzban, sokat tud segíteni.
Mivel mocsok fáradt meg kedvetlen vagyok, ma azt hiszem nyomok egyet a mell+bicepsz nap előtt.

#3082 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 17. 19:17

Csak nem javult a vállam, és egy hete a jobb csuklóm is elkezdett fájni, így nem halogattam tovább a dolgot. Ex-bádibíldingversenyzős :D cimbi tanácsára nem a Scitec cuccát vettem, hanem a Béres hasonló hatóanyagokkal spékelt készítményét:
Kép
Ma kezdtem el szedni, napi 2 tabletta kell, egy hét múlva beszámolok az eredményről, addigra remélem érezni fogok belőle valamit.

#3083 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 17. 19:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Etele - Dátum: 2010. 09. 17. 20:17

Csak nem javult a vállam, és egy hete a jobb csuklóm is elkezdett fájni, így nem halogattam tovább a dolgot. Ex-bádibíldingversenyzős :D cimbi tanácsára nem a Scitec cuccát vettem, hanem a Béres hasonló hatóanyagokkal spékelt készítményét:
[img]http://www.statimpat...eroforte90x.jpg[img]
Ma kezdtem el szedni, napi 2 tabletta kell, egy hét múlva beszámolok az eredményről, addigra remélem érezni fogok belőle valamit.

Én ezt szoktam szedni, sőt elég sokan mások is ajánlják. :cool:

#3084 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 17. 20:14

Jól néz ki, de ebben van plusz ásványi anyag meg vitamin, amire nekem semmi szükségem, Multi Pro-t tolok, az több, mint elég.
Meglátjuk ez a Béres cucc mit tud, ha nem tapasztalok pozitív változást, átnyergelek másra.

#3085 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 17. 20:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Etele - Dátum: 2010. 09. 17. 21:14

Jól néz ki, de ebben van plusz ásványi anyag meg vitamin, amire nekem semmi szükségem, Multi Pro-t tolok, az több, mint elég.
Meglátjuk ez a Béres cucc mit tud, ha nem tapasztalok pozitív változást, átnyergelek másra.

Ha gondolod, hogy az megárt, akkor a vitaminos részét ne nyeld le, hanem köpd ki! :-p

Mondjuk nem én vagyok az átlagos célközönség és bár sokfajtát kipróbáltam, de nekem a szilánkosra törött térdemmel, vállammal, a törött kulcscsontommal, balkarommal, ujjaimmal, a porcleválásos könyökömmel, a szakadásaimmal, húzódásaimmal :eek: stb, az ilyen egytablettás cuccok sokat nem segítettek. Ezek csak a reklámokban múlasztják el hipp-hopp a fájdalmat, leginkább valszeg a placebo hatásra hajtanak. :-)

#3086 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 17. 22:56

Szelektíven nyelem majd le. :D (Mondjuk nem hinném hogy ártana, de felesleges dolgokra nem költünk, ehe.)

Egyébként haver lecsekkolta a hatóanyagokat amik ebben a Béres cuccban vannak, és azt mondta simán jó.
Persze mondjuk az én csukló meg vállfájásom nem összehasonlítható a te hát... izé... kaszkadőr csontszerkezetedhez. :D

Szerkesztette: Etele 2010. 09. 17. 22:57 -kor

#3087 Felhasználó inaktív   tocsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 18. 00:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Lipton - Dátum: 2010. 06. 02. 11:07

Lassan 15 éve edzek, de mégis lenne egy kérdésem.
Azt szeretném, hogy a bicepsz a belső könyökhajlatnál határozottabban domborodjon ki. Tehát ahogy elindul, az minnél jobban merőleges legyen a karra. :)
Remélem éárthető, ha nem akkor leírom máshogy.
Erre milyen gyakorlatot lehet csinálni?

En olyat olvastam hozzaertoktol, hogy a bicepsz alapveto formaja az genetikailag kodolt. Persze lehet erositeni kulonbozo csoportjait, kulso/belso felet, mert tobb csoportbol tevodik ossze, de igazabol az alakja, hogy mennyire csucsos, stb, az genetika. Ezt olvastam.
0012f4a4 7c16e0c7 mfc71!CWnd::DefWindowProcA+0x42

#3088 Felhasználó inaktív   tocsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 18. 00:46

Üzenet megtekintéseIdézet: luckystar - Dátum: 2010. 07. 19. 04:20

Ismeri valaki a céget és termékeit? Kép

Tejpor.hu

5kg = 20.500 Ft

10 kg = 23-25.000 Ft

Hmmm, ez erdekes. Ne torodj azzal, akik letromfolnak. Ha Magyarorszagon lennek, akkor elgondolkoznek ennek a vetelen.
Amit itt zsakos kiszerelesben latunk, az ipari felhasznalasra van. Ha jol megnezitek, rengeteg elelmiszerbe belenyomatnak kis adalekban feherjet! Kenyerlisztbe pl!!! Nem vicc! Vagy muzlikbe. Protein szeletekbe nyilvanvaloan. Namost amit itt latunk az az, amit az elemiszer ipar felhasznal.

Ami kicsit meghokkentett engem, mint laktoz intoleranciast, hogy az izolatumukban meg mindig van 2-3% laktoz! (A koncentratumban 10% vagy ilyesmi?) Szerencsere nem allergias vagyok, az intoleranci az azt jelenti, hogy ha sokat eszem belole akkor jol megfingat, megfosathat. Rosszabb esetben kiutes. De bele nem halok. De azert ezt jo tudni, hogy meg az izolatumban (legalabbis az ovekben) es meg marad laktoz. Kivancsi lennek a Scitec-re, hogy abban van-e.

Amugy aki eleve izesiti, vagy valamihez keveri, annak ez szerintem siman jo lehet.
A WPI nev szerintem veletlen esik egybe a masik ceg WPI termekjenek nevevel.

Ami azert meg mindig motoszkal az ember fejeben, hogy az ilyen olcso dolgokban nem-e mondjuk a kinai melanin-os feherjet kapod, aztan jol osszebassza a vesedet. Par csecsemo (ami kinaban szazas vagy ezres nagysagrendet jelent) halt meg vese elegtelensegben a melanin-os feherje miatt kb egy eve (?). Emiatt lehet, hogy odzkodnek az ilyen hazhoz jovo olcsojanosktol is. Honnan legyek biztos, hogy a termek eredeti? Mondhatnam: nagymamamnak is van folia hegesztoje (najo, nincsen, de siman lehetne), es en is siman belerakhatnek valami szart port egy adott dobozba, ha nem lennenek erkolcsi normaim, es eladnam a lelkemet azert a dobozonkenti 3-5 ezer forint kulonbozetert. Szoval ha valaki veletlen betapol ilyen melaninos cuccbol, annak nem lennek a helyebe (legalabbis a vesejenek, majanak a helyebe).
Kinaban lefoglaltak anno valami 600 vagy 1000 tonnat ebbol a fertozott feherjebol, aztan jo par honapnyi birosagi eljaras utan a hatosagok eszrevettek, hogy csak eltunt 500 tonna belole. 500 tonna! 'Va annyukat, azt! A megkent raktarosoknak es mindenkinek, akinek abban resze volt! Keressetek vissza a hirekben, vagy fel eve volt vagy ilyesmi. Es azt valahol eladjak majd. Ilyenkor magamban ektelen haragra gerjedek, hat hogy lehet valaki ilyen g*ci, hogy azt aztan eladja, es tudja, hogy embereket megol vagy megnyomorit vele?
A gyanum az, hogy a fertozott feherjet majd ilyen hatosagok altal nem ellenorzott forrasokon keresztul beszivargo/becsempeszett termekekben adjak majd el. Valoszinuleg ezt az ipari cuccot vizsgaljak mondjuk.
0012f4a4 7c16e0c7 mfc71!CWnd::DefWindowProcA+0x42

#3089 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 18. 09:02

Üzenet megtekintéseIdézet: tocsa - Dátum: 2010. 09. 18. 01:31

En olyat olvastam hozzaertoktol, hogy a bicepsz alapveto formaja az genetikailag kodolt. Persze lehet erositeni kulonbozo csoportjait, kulso/belso felet, mert tobb csoportbol tevodik ossze, de igazabol az alakja, hogy mennyire csucsos, stb, az genetika. Ezt olvastam.

Úgy tudom jól tudod. :)
A biceps "alakjáért" (NEM a tömegéért :) ) elvileg az felel, hogy hol tapad le ez az izmod, van, akinek lent, van, akinek feljebb, ezen nem lehet változtatni.

Szerkesztette: Etele 2010. 09. 18. 09:02 -kor

#3090 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 18. 09:04

Üzenet megtekintéseIdézet: tocsa - Dátum: 2010. 09. 18. 01:46

..akkor elgondolkoznek ennek a vetelen.
...

Megéri egy ki tudja milyen cég ki tudja milyen termékével próbálkozni, mikor a táplálékkiegészítők piacán számtalan hasonló árkategóriájú termék van, temérdek vásárlói tapasztalattal?
Szerintem nem.

#3091 Felhasználó inaktív   Fit Fire 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 09. 18. 10:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Etele - Dátum: 2010. 09. 17. 20:17

Kép

Sziasztok,

Engem a Nutrend Flexit Liquid rakott helyre. Ha nem válik be a Bé.. akkor itt van, ami biztos használni fog. Szép Napot mindenkinek!

Szerkesztette: Fit Fire 2010. 09. 18. 10:16 -kor

#3092 Felhasználó inaktív   luckystar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 18. 16:15

Ecdysteron & kreatin készítményt, érdemes a fehérje mellett (mellé) szedni, látványos eredmény érhető el vagy elég simán a fehérje is?

#3093 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 18. 19:44

Üzenet megtekintéseIdézet: luckystar - Dátum: 2010. 09. 18. 17:15

Ecdysteron & kreatin készítményt, érdemes a fehérje mellett (mellé) szedni, látványos eredmény érhető el vagy elég simán a fehérje is?

Rövid idő alatt, látványos eredményt, ilyen himihumi növényi kivonatokkal (írjanak róla bármit a leírásában) biztos nem lehet elérni. Arról nem beszélve, hogy szájon át szedve, még a prohormonok, ill az anabolikus szetroidok hatóanyagainak a hasznosulása is minimális. Az edzések mellé egyél normálisan, esetleg pótold ki fehérjével, kreatinnal. Hobbi/amatőr szinten, minden más csak kidobott pénz. :-)

#3094 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 18. 20:07

Üzenet megtekintéseIdézet: tocsa - Dátum: 2010. 09. 18. 01:31

Nyilván genetikusan kódolt, alapvetően minden férfinak egyforma. :-) A formája, kidolgozhatósága, leginkább a méretétől függ. Ezért könnyebb az alacsonyabb/rövidebb végtagú manusoknak látványosan kidolgozott izomzatot építeniük, mint a magasabbaknak. Viszont ha egy magas férfi megfelelő méretű és kidolgozottságú izomzattal rendelkezik, annak már a legtöbb helyen előre köszönnek. :cool:

#3095 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 18. 20:24

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2010. 09. 18. 20:44

... Az edzések mellé egyél normálisan, esetleg pótold ki fehérjével, kreatinnal. Hobbi/amatőr szinten, minden más csak kidobott pénz. :-)

Kreatin mellé kell tolni valami szénhidrátot is, de egyébként ja.

A legeslegjobb meg az, ha nem is szed semmi táplálékkiegészítőt, hanem normál kajálásból oldja meg a fehérjebevitelt (na ez az, amit hobbi szinten nem nagyon lehet megoldani átlagos meló mellett - én például bármennyire is szeretnék, nem tudok napi hatszor enni, meg 3 kajásdobozzal rohangálni a városban).

#3096 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 18. 21:19

Látványos eredményt csak az edzés, táplálkozás, pihenés fog hozni bizonyos idő elteltével.
Nomeg a kox, de ezt inkább hagyjuk.
Wherever you go, go with all your heart.

#3097 Felhasználó inaktív   Fit Fire 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 09. 18. 23:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Dorien - Dátum: 2010. 09. 18. 22:19

Látványos eredményt csak az edzés, táplálkozás, pihenés fog hozni bizonyos idő elteltével.
Nomeg a kox, de ezt inkább hagyjuk.

Nem mindenki akar body builder versenyző lenni. Akkor meg minek a kox?
Ha megvan a mozgás, odafigyelünk a tudatos étkezésre, a pihenésre, jók az edzéseink, akkor az idő elteltével csakis egyre jobbak leszünk. Ez a lényeg. Legyőzzük nap mint nap önmagunkat...

#3098 Felhasználó inaktív   _DooM_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 21. 11:20

Ha már legalább egy éve edzel (tehát a gyakorlatok faszásul mennek, az dolgozik, aminek kell, megfelelő intenzitással) és minden más rendben van (megfelelő mennyiségű ÉS minőségű kaja - nem porok, rendes, SZILÁRD ÉTEL -, pihenés), akkor esetleg meg lehet próbálni, de szerintem még akkor sem szükségszerű.
<span style='color:black'><b>GigaByte</b> GA-P35C-DS3R | <b>Intel</b> C2Q Q6600 @ 3,2 GHz (8x 400 MHz) + <b>Zalman</b> CNPS9700 | <b>XFX</b> HD4890 1GB | 2x <b>Corsair</b> Twin2X2048-6400C4 (4GB) | <b>Pioneer</b> DVR-112DB | <b>Maxtor</b> 2x 250GB, <b>Samsung</b> 320GB + 500GB + 750GB + 1000GB, <b>Seagate</b> 320GB + 500GB | <b>Corsair</b> HX750W | <b>Cooler Master</b> Stacker 810 | <b>Logitech</b> Cordless Desktop Wave | <b>Logitech</b> MX Revolution + SteelPad 5L | <b>Dell</b> E228WFP</span>

#3099 Felhasználó inaktív   _DooM_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 21. 11:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Fit Fire - Dátum: 2010. 09. 19. 00:19

Nem mindenki akar body builder versenyző lenni. Akkor meg minek a kox?
Ha megvan a mozgás, odafigyelünk a tudatos étkezésre, a pihenésre, jók az edzéseink, akkor az idő elteltével csakis egyre jobbak leszünk. Ez a lényeg. Legyőzzük nap mint nap önmagunkat...

Mert az emberek kibaszott lusták. Mindent azonnal akarnak, lehetőleg 0 erőfeszítéssel.
<span style='color:black'><b>GigaByte</b> GA-P35C-DS3R | <b>Intel</b> C2Q Q6600 @ 3,2 GHz (8x 400 MHz) + <b>Zalman</b> CNPS9700 | <b>XFX</b> HD4890 1GB | 2x <b>Corsair</b> Twin2X2048-6400C4 (4GB) | <b>Pioneer</b> DVR-112DB | <b>Maxtor</b> 2x 250GB, <b>Samsung</b> 320GB + 500GB + 750GB + 1000GB, <b>Seagate</b> 320GB + 500GB | <b>Corsair</b> HX750W | <b>Cooler Master</b> Stacker 810 | <b>Logitech</b> Cordless Desktop Wave | <b>Logitech</b> MX Revolution + SteelPad 5L | <b>Dell</b> E228WFP</span>

#3100 Felhasználó inaktív   _DooM_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 21. 11:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Etele - Dátum: 2010. 07. 30. 10:22

Én egy jó nagy szünetet tartottam, kb. két hónapja evett vissza a fene a terembe.
Lehet, kéne vennem valami ízületet formába hozó scitec izét, mert ISZONYAT mértékben elkezdtem recsegni-ropogni most, hogy edzésre hasonlító dolgot is tudok csinálni értelmesebb súlyokkal a visszaszokás után. :Đ
Hiába, 32 év az már látszik meg érződik...

Én meg kihagytam bő egy hetet, ami alatt (kis túlzással) összesen annyit ettem, mint egy nap alatt kellene az is szar minőség volt (zsemle + felvágott kombó nagyrészt; egyből le is ugrott 6 kiló), aztán még jól meg is fáztam és további egy hét pihi következett (de legalább a kaja úgy ahogy rendben volt).
Eleinte kurva szar volt edzeni, a szokásos súlyok 2/3-átol majd beszartam, de két hét alatt formába jöttem szerencsére, és érdekes módon még szálkásabb is lettem. Legalábbis az erek jobban látszódnak a karomon.
A szünet előtt diétáztam, ami már egy ideje stagnált, pedig próbáltam sok mindent (félrezabálás, 0 CH), most meg jobb vagyok, mint valaha.
Pedig csak olyan 1,5 éve edzek teremben, előtte pár hónapig otthon bohóckodtam.

Téma megosztása:

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.