HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés III. testsúlynövelés, sport és egyebek Értékeld a témát: -----

#3121 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 09. 22. 19:54

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2010. 09. 22. 11:31

Esetleg ennek a felét? :)

Egy fenéket. :)
25 deka húsnak van kb. 50g fehérjetartalma. Ezt lazán feldolgozza egyszerre egy erős fizikai megterhelésnek kitett szervezet.

Viszont az "egy ültő helyemben megeszek egy egész grillcsirkét" c. műsoroknak tényleg nincs sok értelme.

Szerkesztette: Dorien 2010. 09. 22. 19:56 -kor

Wherever you go, go with all your heart.

#3122 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 22. 20:23

Üzenet megtekintéseIdézet: WiZARD - Dátum: 2010. 09. 22. 11:42

reggelire zabpehely+fehérjét nyomok, de valamit ki kéne találnom helyette, mert fehérjét abba kéne hagynom.
legalábbis apám halálba basztat hogy biztos ettől rossz, a vérképem (máj/vese)

aztán ha mégse ettől rossz, az még szarabb...

Igazából, ha nem nyomsz túlzóan sok fehérjét, akkor annak nem kellene gondot okoznia.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#3123 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 22. 21:45

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2010. 09. 22. 21:23

Igazából, ha nem nyomsz túlzóan sok fehérjét, akkor annak nem kellene gondot okoznia.

nem hiszem hogy túl sokat tolnék.
reggelire 1 adagoló kanálnyi. huszonpár gramm
ha edzek akkor edzés után vmi tömegnövelős cucc, a dobozra ráírt adag fele (így is 30 gramm fehérje)
meg ha esténként többnyire iszok még 1 adag fehérjét.

de húgysav szintem, ami fehérjéhez köthető, már akkor is magas volt, amikor még semmi extra fehérjét nem ettem. bár ez annyira nem vese...
a májenzimek jobban zavarnak, de azon gondolkozok, hogy lehet épp vmi bebaszós este után 1-2 nappal volt a vérvétel. lehet meg kéne ismételni.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#3124 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 23. 06:50

Üzenet megtekintéseIdézet: WiZARD - Dátum: 2010. 09. 22. 22:45

a májenzimek jobban zavarnak, de azon gondolkozok, hogy lehet épp vmi bebaszós este után 1-2 nappal volt a vérvétel. lehet meg kéne ismételni.

Én nem foglalkoznék vele. Eleve nem foglalkozom orvosokkal, ha fel kell fordulni, hát fel kell fordulni, evvan. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#3125 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 23. 07:01

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2010. 09. 23. 07:50

Én nem foglalkoznék vele. Eleve nem foglalkozom orvosokkal, ha fel kell fordulni, hát fel kell fordulni, evvan. :)

Ja. De ha nem muszáj, akkor azért inkább mégse. Tudod, te medve, nem lehetne engem kihúzni arról a listáról?

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#3126 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 23. 07:42

felfordulni egy dolog.
vmi kellemetlen betegséggel együttélni egy másik. és ezt inkább megelőzöm, ha lehet, és ha csak ennyin múlik hogy ne toljak fehérjeport :)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#3127 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 23. 08:47

Üzenet megtekintéseIdézet: WiZARD - Dátum: 2010. 09. 23. 08:42

felfordulni egy dolog.
vmi kellemetlen betegséggel együttélni egy másik. és ezt inkább megelőzöm, ha lehet, és ha csak ennyin múlik hogy ne toljak fehérjeport :)

Ja, jogos. Fehérjeport meg minek tolsz? Egyél rendesen. Vagy már olyan szinten vagy, h megvan a napi 5x csirkemell+rizs? Meg a testzsír % is elhanagolható? :)

#3128 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 23. 09:01

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2010. 09. 22. 11:37

Van ügyfelünk, akinél van 1 kilós. :)
...

Melyik étterem?
Zöldkapuba szoktunk járni steaket enni, ott elég jól csinálják, de az utóbbi időben talán új szakács van, lejjebb ment a színvonal :(

#3129 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 23. 09:13

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2010. 09. 23. 09:47

Ja, jogos. Fehérjeport meg minek tolsz? Egyél rendesen. Vagy már olyan szinten vagy, h megvan a napi 5x csirkemell+rizs? Meg a testzsír % is elhanagolható? :)

jogos kérdés :)
próbálok rendesen enni, és azt próbálom kiegészíteni, főleg a reggelit, meg edzés után, meg néha este.
testzsír % sajnos közel se elhanyagolható, azzal kéne alkotnom vmit...

#3130 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 23. 09:36

Üzenet megtekintéseIdézet: WiZARD - Dátum: 2010. 09. 22. 22:45

...

Alap.
Cimbi is elment kivizsgálásra, hétvégenként piálgatás, meg hét közben 1-1 sör befigyel neki. Doki azt mondta, nem tetszenek neki a májáról az eredmények, de igazából úgy kellene normálisan kivizsgálni, hogy előtte minimum 2 hétig no alkohol, de inkább 1 hónap.
Sokat számít.

Egyébként én meg simán tolok napi 2x whey prot, egyelőre semmi bajom. Kipi-kopp.
Elég folyadékot kell inni, hogy ne terheld túl a vesédet a fehérjeporral, nekem napi 3-4 liter megvan, mondjuk nem is napi 2x megyek el pössenteni. :D

#3131 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 23. 10:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Etele - Dátum: 2010. 09. 23. 10:36

Alap.
Cimbi is elment kivizsgálásra, hétvégenként piálgatás, meg hét közben 1-1 sör befigyel neki. Doki azt mondta, nem tetszenek neki a májáról az eredmények, de igazából úgy kellene normálisan kivizsgálni, hogy előtte minimum 2 hétig no alkohol, de inkább 1 hónap.
Sokat számít.

Egyébként én meg simán tolok napi 2x whey prot, egyelőre semmi bajom. Kipi-kopp.
Elég folyadékot kell inni, hogy ne terheld túl a vesédet a fehérjeporral, nekem napi 3-4 liter megvan, mondjuk nem is napi 2x megyek el pössenteni. :D

elmúlt időben hétvégi piálgatás többnyire megvolt nekem is. szóval majd köv vérvételt úgy akarom ha kimarad 1 hétvége, és utána péntek...

inni iszok aránylag sokat. 3 liter körül szerintem megvan mindennap.

#3132 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 23. 12:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Etele - Dátum: 2010. 09. 23. 10:01

Melyik étterem?
Zöldkapuba szoktunk járni steaket enni, ott elég jól csinálják, de az utóbbi időben talán új szakács van, lejjebb ment a színvonal :(

Sopron, Papa Joe. Bár, ahogy elnézem csak ex üffél. :)

#3133 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 23. 12:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Etele - Dátum: 2010. 09. 23. 10:36

Ja. Haver is púposkodott, h tiszta csajos vagyok, h állandóan járok pössenteni, míg az csak reggel, meg este. Napi 1L vizet iszik max, és nekem is simán lecsurog a 3+. :)

#3134 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 23. 13:29

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2010. 09. 23. 13:45

Sopron, Papa Joe. Bár, ahogy elnézem csak ex üffél. :)

Sopronig nem megyünk el egy zabálásért. :D

#3135 Felhasználó inaktív   _DooM_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 23. 15:34

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2010. 09. 23. 09:47

Én is ódzkodtam egy ideig a portól (főleg az íze miatt, amiket először kóstoltam finoman szólva kurva szar ízűek voltak), de be kell látni, hogy az is csak mezei kaja, számos előnnyel. Részben folyékony mivoltánál fogva hamarabb felszívódik, ami (közvetlenül) edzés után igen nagy előny, ráadásul pikkpakk megvan (eléggé kényelmetlen lenne a csirke turmixolásával tökörészni minden edzés előtt), bárhová lehet vinni egy kis adagot, ha úgy hozza a szükség, és árban is kicsit jobb, mint a csirkemell. Arról nem is beszélve, hogy mennyivel kisebb helyet foglal.
Meg ugye a reggeli zabpehelyhez sem árt valami fehérje. Kis változatosságot is visz az étkezésekbe.

Persze amikor lehetőség van rá, szilárd kaját kell enni. (Főleg diéta alatt sokat számít, hogy nem kond az ember gyomra, hanem van benne némi anyag is, nem csak lötty.) Nem véletlenül KIEGÉSZÍTŐ a neve.
<span style='color:black'><b>GigaByte</b> GA-P35C-DS3R | <b>Intel</b> C2Q Q6600 @ 3,2 GHz (8x 400 MHz) + <b>Zalman</b> CNPS9700 | <b>XFX</b> HD4890 1GB | 2x <b>Corsair</b> Twin2X2048-6400C4 (4GB) | <b>Pioneer</b> DVR-112DB | <b>Maxtor</b> 2x 250GB, <b>Samsung</b> 320GB + 500GB + 750GB + 1000GB, <b>Seagate</b> 320GB + 500GB | <b>Corsair</b> HX750W | <b>Cooler Master</b> Stacker 810 | <b>Logitech</b> Cordless Desktop Wave | <b>Logitech</b> MX Revolution + SteelPad 5L | <b>Dell</b> E228WFP</span>

#3136 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 23. 20:09

Sziasztok!

Hobbiszinten én is járok már 1 éve és lenne egy kérdésem. Az ellen mit lehet tenni ha nem fejlődik egyformán mindkét oldalam? Itt főleg a tricepsz és a vállam az ami nem egyforma, de mondjuk a bal vállam valamiért mindigis nagyobb volt és gyakran fáj, csomós. Egy alapos masszírozás nem ártana neki.

Amúgy nem szedek semmit, pár nyers tojást dobok be edzés után azt szevasz :D
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#3137 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 23. 22:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Dorien - Dátum: 2010. 07. 30. 01:19

Ez mit jelent? :-s

Bocs, csak most láttam ezt a hozzászólást.
Mire gondolsz? Mi mit jelent?

Szerkesztette: Lipton 2010. 09. 23. 22:22 -kor

#3138 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 23. 22:20

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2010. 07. 30. 08:20

Egy kor után már rájön az ember, h nem 20 éves, és ha tovább erölteti, akkor vmi megmakkan. Én is volt, h 160-ba toltam 6-ot, meg 150-el szériáztam, 2 éve januárban kinyomtam a 200-at, na és akkor mi van? Szar a csuklóm, a vállam. Most haverral 130-al szériázunk, köszönjük, bőven elég. :)

A régi igazi forma sose fog visszajönni, abban nem is reménykedem. 67 kilósan nyomtam 160-at, ez az testsúly/kinyomott súly arány már sose fog visszajönni. :(

#3139 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 23. 22:25

Én is ezt mondtam mindig, de amikor az orvos a szemedbe mondja a dolgokat, akkor nem azt gondolod, hogy ez van fel kell fordulni. Bármit megteszel akkor amit a doki mond. :)

---

Tudtok ajánlani jó minőségú tejsavó fehérje port?

Szerkesztette: Lipton 2010. 09. 23. 22:26 -kor

#3140 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 24. 09:49

Igazából, ha valaki hobbipiás, akkor nem kellene számítani annak, hogy akár egy piázós este után megy vérvételre. Én voltam így, és még így is belefértem a normál értékekbe. Szóval ott azért óvatosan.

Idézet

Téma megosztása:

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.