Idézet: leslie - Dátum: 2010. 09. 23. 09:47
Ja, jogos. Fehérjeport meg minek tolsz? Egyél rendesen. Vagy már olyan szinten vagy, h megvan a napi 5x csirkemell+rizs? Meg a testzsír % is elhanagolható?

Én is ódzkodtam egy ideig a portól (főleg az íze miatt, amiket először kóstoltam finoman szólva kurva szar ízűek voltak), de be kell látni, hogy az is csak mezei kaja, számos előnnyel. Részben folyékony mivoltánál fogva hamarabb felszívódik, ami (közvetlenül) edzés után igen nagy előny, ráadásul pikkpakk megvan (eléggé kényelmetlen lenne a csirke turmixolásával tökörészni minden edzés előtt), bárhová lehet vinni egy kis adagot, ha úgy hozza a szükség, és árban is kicsit jobb, mint a csirkemell. Arról nem is beszélve, hogy mennyivel kisebb helyet foglal.
Meg ugye a reggeli zabpehelyhez sem árt valami fehérje. Kis változatosságot is visz az étkezésekbe.
Persze amikor lehetőség van rá, szilárd kaját kell enni. (Főleg diéta alatt sokat számít, hogy nem kond az ember gyomra, hanem van benne némi anyag is, nem csak lötty.) Nem véletlenül KIEGÉSZÍTŐ a neve.
<span style='color:black'><b>GigaByte</b> GA-P35C-DS3R | <b>Intel</b> C2Q Q6600 @ 3,2 GHz (8x 400 MHz) + <b>Zalman</b> CNPS9700 | <b>XFX</b> HD4890 1GB | 2x <b>Corsair</b> Twin2X2048-6400C4 (4GB) | <b>Pioneer</b> DVR-112DB | <b>Maxtor</b> 2x 250GB, <b>Samsung</b> 320GB + 500GB + 750GB + 1000GB, <b>Seagate</b> 320GB + 500GB | <b>Corsair</b> HX750W | <b>Cooler Master</b> Stacker 810 | <b>Logitech</b> Cordless Desktop Wave | <b>Logitech</b> MX Revolution + SteelPad 5L | <b>Dell</b> E228WFP</span>