Idézet: blabla* - Dátum: 2009. márc. 2., hétfő - 9:48
Fogyókúrát - diétát a köznyelv szinonímaként használja.

Nem orvosi terminológiaként használtam én sem a szót. Másrészt az általam követett diétáról/fogyókúráról igen keveset tudsz, így azt is nehezen tudod megítélni melyikről lehet szó.

III.
A nép egyszerű gyermeke (köznyelv) a palackozott sört is üveges sörnek hívja, holott az üveges az egy szakma, nem pedig kiszerelési forma. De az legalább kevesebb félreértésre ad okot.
Az viszont tény, hogy megelőlegeztem neked annyit, hogy súlyos egészségügyi problémád megoldására a választ, nem egy informatikai fórum, fitnesz topikjában keresed.
A 'tiszta fehérjében' 15-20% zsír-t (az ugye az ötöde

meglehetősen magasnak lehet nevezni. Úgy rémlik hogy az össz tápanyagtartalomban is 20% környéki arány az egészséges.

IV.
20gr fehérje mellé 2gr zsír az 10%. Nem 15-20!
A legmagasabb fehérjetartalmú ételek, a húsok fehérjetartalma 15-25%. Átlagosan 20%. Emellett a zsírtartalmuk 2-45%. Átlagosan 20%. Magyarul, az átlagos étrendben 20gr fehérje mellé, beviszel 20gr zsírt. Az 100%. Akkor mitől lenne elég magas a 10%?
Az általad legolcsóbbnak nevezett por, pont annyiba kerül mint amiket én linkeltem.

V.
Igen. Pont annyiba kerül.
De azért az nem mindegy, hogy ugyanannyi pénzért 4kg, vagy 6kg port kapsz.
Pont azért kérdezgetek itt hülyeségeket, mert
1) nem vagyok a téma szakértője
2) nem is érdekel olyan mélységben, hogy rászánjam az időt és azzá váljak.
3) gongoltam azért (is) van a topik hogy járatosabb emberek megírják az okosságaikat kevésbé járatosabbaknak. ez végül be is jött, bár stílusra lehetne még kicsit gyúrni.
1) az még azért nem végzetes hiba
2) ha a dietetikára nem is, azért a matekra szánhatnál egy kis időt :Đ
3) mi a baj a stílussal? :confused:
_Olvasgass 1-2 Drugs Bunny választ_, utána sírva menekülsz vissza ide.