Dragon Age: Origins (PC/PS3/XBOX360) by BioWare
Elküldve: 2011. 01. 04. 20:41
nah végre kitoltam a originset vegyesek az érzéseim....
ez a játék nekem már most a kedvenc rpg-m már a játék kezdetén magába szipantot és nem tudtam elszakadni tőle 4 nap alatt játszottam végig....már rögtön neki ugortam a awakening nek ami szintén nagyon tetszik....a karakterek olyan jól elvannak találva....egy rész volt amit utáltam....az bezony orzammar a falkaanyával az élen....de ez a játék eszményi....minenkinek ajánlóm.....
Kreeg
ez a játék nekem már most a kedvenc rpg-m már a játék kezdetén magába szipantot és nem tudtam elszakadni tőle 4 nap alatt játszottam végig....már rögtön neki ugortam a awakening nek ami szintén nagyon tetszik....a karakterek olyan jól elvannak találva....egy rész volt amit utáltam....az bezony orzammar a falkaanyával az élen....de ez a játék eszményi....minenkinek ajánlóm.....
Kreeg
Elküldve: 2011. 01. 06. 12:51
Idézet: Kreeg - Dátum: 2011. 01. 04. 19:41
nah végre kitoltam a originset vegyesek az érzéseim....
Kreeg
Kreeg
milyen fajjal és kaszttal mentél?
"Faithless is he that says farewell when the road darkens"
J.R.R. Tolkein
J.R.R. Tolkein
Elküldve: 2011. 01. 06. 20:26
öhm szerencsevadász és nemes elf
a kővi karakter 1 palyzsos nemes ember lessz a csapat elisvan döntve
én
Wynne
Alistair
Pada
én
Wynne
Alistair
Pada
Szerkesztette: Kreeg 2011. 01. 06. 20:46 -kor
Elküldve: 2011. 01. 07. 11:36
Sziasztok
Én is elkezdtem ezzel játszani és nagyon tetszik. Bár nagyrészt csak keresgélem, hogy mit hogy kell csinálni, majd a második karakterrel lesz élvezetesebb
Pár kérdésem lenne. Találok egy csomó drágakövet. Azok jók valamire, vagy adjam el? Egyébként milyen talált tárgyakat érdemes megtartani? Nincs valami leírás valahol, hogy mi mire jó? Hogy kell növényekből gyógyitalt készíteni? Lehet valahogy egyszerre irányítani az összes karaktert? Van, hogy hirtelen bekerítik a csapatomat az ellenek és nem tudom kiszedni őket középről, hogy rendezzem a soraimat.
Én is elkezdtem ezzel játszani és nagyon tetszik. Bár nagyrészt csak keresgélem, hogy mit hogy kell csinálni, majd a második karakterrel lesz élvezetesebb
Pár kérdésem lenne. Találok egy csomó drágakövet. Azok jók valamire, vagy adjam el? Egyébként milyen talált tárgyakat érdemes megtartani? Nincs valami leírás valahol, hogy mi mire jó? Hogy kell növényekből gyógyitalt készíteni? Lehet valahogy egyszerre irányítani az összes karaktert? Van, hogy hirtelen bekerítik a csapatomat az ellenek és nem tudom kiszedni őket középről, hogy rendezzem a soraimat.
Az igazság az, amit a többség annak hisz.
Elküldve: 2011. 01. 07. 12:17
Idézet: pig - Dátum: 2011. 01. 07. 10:36
Sziasztok
a drágakövekből csak a Garnet-et tartsd meg mert az kell egy küldetéshez, vagyis nem is egy hanem 10, a többi kő akkor érdekes ha a kiegészítővel is játszol, akkor még tartsd meg a gyémántot meg a rubintot. Gyógyital készítéshez tudni kell a főzőcske skillt majd a formulát is a kis gyógyitalhoz pl elég egy üres fiola és elfroot, a nagyobbhoz különféle adalék is kell de ez le van írva a receptben hogy pontosan mi is, a skillt pedig nagyon egyszerű használni egyszerűen csak rá kell nyomni a quickbaron, remélem tudtam segíteni valamit.
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"
Elküldve: 2011. 01. 07. 14:48
Idézet: Kreeg - Dátum: 2011. 01. 06. 19:26
öhm szerencsevadász és nemes elf
én
Wynne
Alistair
Pada
én
Wynne
Alistair
Pada
gondolom te se nyomod majd mágussal pedig szerintem a legjobb speci a játékban a vérmágus
J.R.R. Tolkein
J.R.R. Tolkein
Elküldve: 2011. 01. 07. 15:31
Elküldve: 2011. 01. 07. 17:51
Idézet: Kreeg - Dátum: 2011. 01. 07. 14:31
hát nemtudom, most változott a véleményem hogy kivittem az awakeningot lehet hogy mágusal ugrok neki...am kinél lehet kitanulni a vérmágiát?meg az mit tud?
ha az originsben akarod akkor mágussal kell lenned a redcliffes gyerekmentésnél és be kell menned a fade-be ott meg el kell fogadnod a démon felajánlását
az awakeningben meg csak vedd meg amarathine városában a kézikönyvét
ezt tudja(remélem tudsz angolul):jóféle
lehet hogy kicsit furának vagy használhatatlannak fognak tűnni, de nagyon hasznosak, meg nem kell liriumra költeni
J.R.R. Tolkein
J.R.R. Tolkein
Elküldve: 2011. 01. 09. 00:52
Segítsetek, totál elakadtam. Redcliffben próbálom megmenteni a város, de mindig lenyomnak, esélyem sincs. Pedig már sokféle képpen megpróbáltam, de semmi se segített. Mi ennek a titka?
Egyébként van erősségkülönbség a helyek között? Fogalmam se volt, hogy milyen sorrendben kellene mennek a helyekre. Itt most kb 9.szinten vagyok. Van mentésem a csata előtt. Ha visszatöltöm és itthagyom őket, később még visszajöhetek befejezni?
Ja meg találtam egy vértet valami 4 részes setből, amiket a sírokból lehet kiszedni az erdőből. A vért nem rossz (bár még nem tudom hordani), de a többit nem tudom megszerezni, mert simán levernek a síroknál előjövő szellemek. Érdemes ezzel szenvedni? ?Milyen cuccok vannak a többi sírban? Mit ad egy összeállított set?
Egyébként van erősségkülönbség a helyek között? Fogalmam se volt, hogy milyen sorrendben kellene mennek a helyekre. Itt most kb 9.szinten vagyok. Van mentésem a csata előtt. Ha visszatöltöm és itthagyom őket, később még visszajöhetek befejezni?
Ja meg találtam egy vértet valami 4 részes setből, amiket a sírokból lehet kiszedni az erdőből. A vért nem rossz (bár még nem tudom hordani), de a többit nem tudom megszerezni, mert simán levernek a síroknál előjövő szellemek. Érdemes ezzel szenvedni? ?Milyen cuccok vannak a többi sírban? Mit ad egy összeállított set?
Elküldve: 2011. 01. 09. 08:27
Kicsit miniküldizél
erősitsd magad....bár én először a toronyba mennék mert jön 1 healer mage aki szerintem nagyon hasznos és eldugottan van ott 1 templár páncél és alistaira passzol (nem olyan gyenge) bár a szürke kamarás erőd be is kapsz 1 páncélt ami elég erős...illetve milyen kasztod van??
a stat pontjaidat is mond meg pls
erősitsd magad....bár én először a toronyba mennék mert jön 1 healer mage aki szerintem nagyon hasznos és eldugottan van ott 1 templár páncél és alistaira passzol (nem olyan gyenge) bár a szürke kamarás erőd be is kapsz 1 páncélt ami elég erős...illetve milyen kasztod van??
Elküldve: 2011. 01. 09. 10:49
Idézet: Kreeg - Dátum: 2011. 01. 09. 08:27
Kicsit miniküldizél
Mármint melyik toronyba? A redcliff kastélyba nem tudok bemenni, van egy nagy rácsos kapu.
Egyébként lvl9 human warrior vagyok, 25 erő, 22 ügyesség, 14 akaraterő, 11 mágia, 14 dörzsöltség, 21 egészség. Ellenállások 28 mentális, 21 fizikai, 10 hideg, 10 szellem, 5 természet, többi nulla.
Szóval ha otthagyom az egész redcliffet, akkor majd később visszajöhetek és befejezhetem? Nem fogják közben lenyomni őket? Hova érdemes menni ilyen szinten? Breciliat nyomtam végig eddig.
Elküldve: 2011. 01. 09. 11:22
Idézet: pig - Dátum: 2011. 01. 09. 09:49
Mármint melyik toronyba? A redcliff kastélyba nem tudok bemenni, van egy nagy rácsos kapu.
Egyébként lvl9 human warrior vagyok, 25 erő, 22 ügyesség, 14 akaraterő, 11 mágia, 14 dörzsöltség, 21 egészség. Ellenállások 28 mentális, 21 fizikai, 10 hideg, 10 szellem, 5 természet, többi nulla.
Szóval ha otthagyom az egész redcliffet, akkor majd később visszajöhetek és befejezhetem? Nem fogják közben lenyomni őket? Hova érdemes menni ilyen szinten? Breciliat nyomtam végig eddig.
Menj a tóhoz, onnan át tudsz csónakázni a mágusokhoz
Szerkesztette: Drat 2011. 01. 09. 11:33 -kor
Elküldve: 2011. 01. 09. 11:49
Idézet: Drat - Dátum: 2011. 01. 09. 11:22
Menj a tóhoz, onnan át tudsz csónakázni a mágusokhoz
és természetesen később még bármit befejezhetsz, sőt a főküldetésrészeket be is kell és Redcliff az. (amúgy ha felrakod az 1.04 es patch-et akkor könnyebb lesz a játék)
Hmm, voltam a tónál párszor, de nem látom, hogy lehetne hajózni. Látok csónakokat, de ennyi.
Elküldve: 2011. 01. 09. 11:55
Idézet: pig - Dátum: 2011. 01. 09. 10:49
Hmm, voltam a tónál párszor, de nem látom, hogy lehetne hajózni. Látok csónakokat, de ennyi.
rögtön ahogy megérkezel, lemész a dombon és szemben ott egy Templar, Ő átvisz, nézzél kicsit mindenütt jobban körül mert az eldugottabb cuccok pl nem fognak a batyudba pottyani
Elküldve: 2011. 01. 09. 12:23
Idézet
én úgy csináltam, hogy morrigannal megfagyasztottam a bosst és simán levertem
nem tragédia ha nem szeded össze mert van egy hasonló talán erősebb páncél orzamarban (a törpéknél)
az emberkéket ne hagyd ott mert attól hogy nem vagy ott még megtámadják a falut és utánna te leszel a gonosz mert elmentél
a helyek közt nem lehet nehézségi különbség mert az ellenek veled együtt fejlődnek, bár talán orzamar a legnehezebb
J.R.R. Tolkein
J.R.R. Tolkein
Elküldve: 2011. 01. 09. 12:30
Értem, csak ha nem tudom leverni őket, akkor mit csináljak?
Egyébként igyekszem mindent megvizsgálni, mindehova benézni, mindenkivel beszélni. Persze így is biztos egy csomó minden kimarad. Most 13%-nál tartok.
Egyébként igyekszem mindent megvizsgálni, mindehova benézni, mindenkivel beszélni. Persze így is biztos egy csomó minden kimarad. Most 13%-nál tartok.
Elküldve: 2011. 01. 09. 13:57
Szerintem a tó más részeiről beszéltek, pig a tó redcliffe-i részéről beszél, drat meg arról, ahonnan a mágustoronyba lehet átmenni. Ez két különböző helyszín.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Elküldve: 2011. 01. 10. 00:05
Lehet, hogy hülye kérdés, de valamiért a csapattagokank az állóképességükhöz az van kiírva, hogy "Fenntartva", üresnek mutatja balra fent (pedig maxon van) és nem is harcolnak. Ez mitől lehet, hogy lehet megjavítani?
Elküldve: 2011. 01. 10. 02:00
Idézet: pig - Dátum: 2011. 01. 10. 00:05
Lehet, hogy hülye kérdés, de valamiért a csapattagokank az állóképességükhöz az van kiírva, hogy "Fenntartva", üresnek mutatja balra fent (pedig maxon van) és nem is harcolnak. Ez mitől lehet, hogy lehet megjavítani?
vannak képességek amik nem passzívak, egy bizonyos szintű manát lefoglalnak. ezeknél képességeknél írják is a nevük után hogy fenntartott, illetve hogy mennyit
MB: Asrock H67M, CPU: Intel Core i5-3550S + Xigmatek Gaia, RAM: 2x4GB Kingmax Hercules DDR3 1600 MHz, VGA: Sapphire HD7850 2GB, Sound: Creative SB X-Fi XtremeMusic, SSD: Samsung 830 128GB, HDD: Samsung F1 320GB, Seagate 7200.12 500GB, WD Caviar Red 2000GB, WD Caviar Green 500GB, Optical: Optiarc AD-7260S, PS: Corsair VX450, Case: GIGABYTE GZ-X1, Scythe Kama Bay, TFT: Dell U2312HM, Speakers: Edifier R1900TII, Input: Lenovo Enhanced Performance USB Keyboard, Logitech MX 310, Logitech M505, PC Remote
BattleTag: ssanyesz#2866, Diablo3 Profil
BattleTag: ssanyesz#2866, Diablo3 Profil
Elküldve: 2011. 01. 10. 11:19
Idézet: ssanyesz - Dátum: 2011. 01. 10. 02:00
vannak képességek amik nem passzívak, egy bizonyos szintű manát lefoglalnak. ezeknél képességeknél írják is a nevük után hogy fenntartott, illetve hogy mennyit
Szóval a városban átdogáltam, épp valamelyik karakterlapját néztem, amikor az asszony magához szólított, így otthagytam a játékot vagy 10 percre. Mire visszajöttem, Morrigan manáját és a többiek kitartását a képük mellett nullának mutatja, számszerűen viszont fullnak, és a ha fölé viszem a kurzort akkor a kis információs ablakban írja ki a számok után zárójelben, hogy Fenntartva. A karakterem mászkálnak, de nem harcolnak. Ja és persze nem is töltődik vissza, nem történik semmi, hiába várok. Érdekes, hogy ha régebbi mentést töltök vissza, akkor is ez a helyzet.
Mi lehet ez?

Súgó
A téma zárva.