HWSW Informatikai Kerekasztal: Dragon Age: Origins (PC/PS3/XBOX360) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (54 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dragon Age: Origins (PC/PS3/XBOX360) by BioWare

#381 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 14. 15:28

Jelenlegi csapatom Deep Roads-ban! ;)

KATT

Szerkesztette: laragirl83 2009. 11. 14. 15:29 -kor

ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#382 Felhasználó inaktív   ssanyesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 14. 21:08

Idézet: laragirl83 - Dátum: 2009. nov. 14., szombat - 16:28

KATT

bádogemberek gyülekezete :Đ
MB: Asrock H67M, CPU: Intel Core i5-3550S + Xigmatek Gaia, RAM: 2x4GB Kingmax Hercules DDR3 1600 MHz, VGA: Sapphire HD7850 2GB, Sound: Creative SB X-Fi XtremeMusic, SSD: Samsung 830 128GB, HDD: Samsung F1 320GB, Seagate 7200.12 500GB, WD Caviar Red 2000GB, WD Caviar Green 500GB, Optical: Optiarc AD-7260S, PS: Corsair VX450, Case: GIGABYTE GZ-X1, Scythe Kama Bay, TFT: Dell U2312HM, Speakers: Edifier R1900TII, Input: Lenovo Enhanced Performance USB Keyboard, Logitech MX 310, Logitech M505, PC Remote

BattleTag: ssanyesz#2866, Diablo3 Profil

#383 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 14. 22:11

Idézet: laragirl83 - Dátum: 2009. nov. 14., szombat - 15:28

KATT

A terepnek jó elnagyolt grafja van :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#384 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 14. 22:34

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. nov. 14., szombat - 21:11

A terepnek jó elnagyolt grafja van :)

Welcome to Dragon Age :o
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#385 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 15. 07:47

Idézet: ssanyesz - Dátum: 2009. nov. 14., szombat - 21:08

bádogemberek gyülekezete :Đ

Hát igen, viszont büntetnek! ;) Champion, Templar, Qunari dual-blade master ;)
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#386 Felhasználó inaktív   ttt1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 16. 07:13

Van vmi hd texture pack nem probálta valaki?

#387 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 16. 10:09

http://social.biowar...ct/539/#details
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#388 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 16. 10:34

SPOILER ON!

Tegnap eljutottam endgame felé épp most értem a régi börtönhöz, ahol már egy kisebb sárkány is segíti az ellefeleket. Nagyon idegesítőek az emissary hurlock-ok, iszonyat cheat spelleket használnak és nagyon messziről észrevesznek. 2-3 csapattagot egy pillanat alatt kivonnak a forgalomból és nincs hova bújni. Lehet itt már be kell vetnem a kiegészítő csapatokat.

A DLC-k egész jóra sikeredtek, a golemet már nem volt kedvem visszavinni a törpökhöz, az anvilnél már jártam és így lehet meg se kapnám a küldetését.

Alistair meg egy fürdőskurva... állandóan ott rinyál, hogy Ő biza nem akarna király lenni, meg így rühelli az egészet, de amikor a kiscsajnak adtam a trónt egyből bevágta a rinyát... remek. Visszatölteni nem volt kedvem szal ez már így marad :) Ráadásul a remek csupa tier 7 cuccait is magával vitte, szal tankom csak másodrangú van... great.

SPOILER OFF!

Az zavar egy kicsit, hogy a 2 kezes fegyvereket ill. mágiát használó kariknak mind van valami nagy kill skilljük, míg a rugónak egy se. Átlag backstab critjeim 50 körül vannak, nagyon max 78-9 azthiszem... jó mondjuk ebből ütök másodpercenként 2-t :)
A duelistnek van egy skillje, ami minden betalálú ütést critté alakít... ezt kicsit hiba volt kirakni, mert így is 40% kürl van a chance... :)
Bow-ra kihegyezett rugót lenne érdemes kipróbálni. Közelharci cuccok szinte nem kellenek neki, ezért tudsz kirakni egy csomó hasznos dolgot, mint pl stealth és lockpick ráadásul elég komoly sebzése van.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#389 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 16. 10:35

Idézet: Valdy - Dátum: 2009. nov. 16., hétfő - 11:09

Még messze nem teljes...

Szerkesztette: beeci 2009. 11. 16. 10:37 -kor

#390 Felhasználó inaktív   Dinin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 16. 11:54

Idézet: Nevl - Dátum: 2009. nov. 16., hétfő - 10:34

Az zavar egy kicsit, hogy a 2 kezes fegyvereket ill. mágiát használó kariknak mind van valami nagy kill skilljük, míg a rugónak egy se.

Ez érdekes számomra.
Nekem a rugóm lazán összecsomagolja egyedül a Hurlock/Genlock Alfákat is. Stealth-BS-Dirty Fighting-BS-BS-BS-Riposte-BS-BS-halott.

Amúgy végigtoltam, elsőre olyan 77 óra volt össz-vissz.
Viszont a %-os Accomplisment csal. Egy totális végigjátszás után (minden mellékküldi stb.) 50% on áll.
Ma megnézem, hogy a más, különböző Originek hatnak-e rá,vagy csak az ha másként oldom meg a feladatokat.

Másodjára elf mágus csajjal indultam.
Szerintem ez a leginkább halmozottan hátrányos helyzet  :p

Szerkesztette: Dinin 2009. 11. 16. 11:55 -kor

#391 Felhasználó inaktív   Nirak 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 16. 12:59

Idézet: Dinin - Dátum: 2009. nov. 16., hétfő - 11:54

Amúgy végigtoltam, elsőre olyan 77 óra volt össz-vissz.
Viszont a %-os Accomplisment csal. Egy totális végigjátszás után (minden mellékküldi stb.) 50% on áll.
Ma megnézem, hogy a más, különböző Originek hatnak-e rá,vagy csak az ha másként oldom meg a feladatokat.

Megcsináltad a követőkhöz kapcsolódó küldetéseket is?

szerk: mondjuk az nem a másik fele...

Ahogy haladok magasabb szintekre....így már az Ogár nekem is csak egy bogár :Đ , mondjuk a sárkányt a hegyről még nem mertem elhívni...

Szerkesztette: Nirak 2009. 11. 16. 13:01 -kor

"Nem haragszom Önre, Needa kapitány." - Lord Vader

#392 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 11. 16. 14:01

Idézet: Nirak - Dátum: 2009. nov. 16., hétfő - 12:59

Megcsináltad a követőkhöz kapcsolódó küldetéseket is?

szerk: mondjuk az nem a másik fele...

Ahogy haladok magasabb szintekre....így már az Ogár nekem is csak egy bogár :Đ , mondjuk a sárkányt a hegyről még nem mertem elhívni...

OFF:

Na hallod, te aztán jól eltűntél SWG-ből! Két email-t is írtam neked az eltelt időben, de egyikre sem válaszoltál.

Melyik címre írhatok neked email-t ezügyben? /OFF
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#393 Felhasználó inaktív   Manticore 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 16. 14:37

Megvettem, az utolsó ilyen jellegű játék amivel próbálkoztam, az sacred 2 -volt.
(meg azthiszem a Dungeon Siege 1 - meg közel 5 évnyi wow:)
úgyhogy kissé meglepett a párbeszédes rész (hack& slash hivó vagyok inkább:)

kérdés: sok lesz a szöveg a későbbiekben, vagy inkább akció az amire számíthat az ember?

humán warriort raktam össze*

* (aztán eszembe jutott, hogy bányászni kéne:)
Jószágocska - Mage(100)(Arathor - Reckless Mortals)
Csak altjaim vannak..:)
"Now tell me...what's become of my ship?"

#394 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 16. 14:50

Idézet: Dinin - Dátum: 2009. nov. 16., hétfő - 12:54

Ez érdekes számomra.
Nekem a rugóm lazán összecsomagolja egyedül a Hurlock/Genlock Alfákat is. Stealth-BS-Dirty Fighting-BS-BS-BS-Riposte-BS-BS-halott.

Ja a sebzésével össz nincs probléma, még az ogre alpha-val is elbírok (már nem a vörösökkel, hanem a sárgával :) ) egyedül, de nincs olyan képesség, ami akár nagy cooldown-al instant nagyon nagyot sebez (lásd Arrow of slaying).
Kedvencem az egyik revenant volt, ezt még denerimben lehet találni az egyik helyszínen, ahova el kell menni banditákat ölni. Van egy ajtó ahova bemehetsz valamilyen dumával (nem tudom ez honnan jött) ott pedig egy költőnek álcázott revenant van. 2 másodperc alatt elcsomagolta a csapatot, épp csak felocsudtam. A főkarim viszont utána szépen kinyírta :)

#395 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 16. 14:54

Idézet: Manticore - Dátum: 2009. nov. 16., hétfő - 15:37

Megvettem, az utolsó ilyen jellegű játék amivel próbálkoztam, az sacred 2 -volt.
(meg azthiszem a Dungeon Siege 1 - meg közel 5 évnyi wow:)
úgyhogy kissé meglepett a párbeszédes rész (hack& slash hivó vagyok inkább:)

kérdés: sok lesz a szöveg a későbbiekben, vagy inkább akció az amire számíthat az ember?

humán warriort raktam össze*
* (aztán eszembe jutott, hogy bányászni kéne:)

Sok a duma, de ha akarod ennél többet lehet harcolni :)
Warriort csak akkor csinálj ha szeretnéd felvágni az ereidet :)
Rogue-t vagy mágust kell indítani.

#396 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 16. 15:55

Idézet: Nevl - Dátum: 2009. nov. 16., hétfő - 15:54

Warriort csak akkor csinálj ha szeretnéd felvágni az ereidet :)

nekem warriorom van es rugodat jol pofanvagna!  :box2:
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#397 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 16. 16:00

Egy tipp (na jo, nevezhetjuk enyhe exploitnak is :D) azok szamara akik gyengen allnak penzt dolgaban es nem szeretnek a penzuket specializationre kolteni.
Olvastam a hivatalos forumon hogy egyes specializationoket csak konyvekbol veszed meg. Szoval egyszeru: jatekot elment, konyvet megvesz, megtanul, jatekot visszatolt. Penz megmaradt es a s specialization is unlockolva lesz mivel nem a menteshez van linkelve hanem az accounthoz!

Amugy a penzt szerintem nagyon beneztek a jatekban. 11-es szintu vagyok, szal mar tollasodok de alig van tobb mint 20 aranyam, ami meg 1 karit sem lenne eleg feloltoztetni jobb cuccokbol. Meg egy taska is kb 10 aranyba kerul...

Szerkesztette: Vortex07 2009. 11. 16. 16:03 -kor

-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#398 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 16. 16:19

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2009. nov. 16., hétfő - 16:55

nekem warriorom van es rugodat jol pofanvagna!  :box2:

11. szinten a 22-es rogue-ot? :) Gyere ki a hóra és meglátjuk :D

Egyébként pénz csak az elején problémás olyan lvl 15-6-7 körül elkezdenek már sokkal drágább cuccokat dobálni az ellenfelek, hamar összejön a 100G. Eddig megvettem az összes melee spec könyvet (kb 50G), a legtöbb statos skilleset is, ill. egy maget  (kb úgyabb 70G). Ill. megvettem a tőrt a bolond törp árustól 148G-ért+egy vértet a haverjától :) Azóta is azt ill. a DLC-hez kapott tőrt használom.

Locpickes karakter mindig legyen nálatok, mert a chestek nagy része 40xp-t ér és minden pályán van legalább 5-10 db, ráadásul tele vannak mindenféle értékes cuccal.

#399 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 16. 17:06

Most Redcliff helyett a magustoronyba mentem eloszor. Nem volt veszes, a varazslom egyedul bedaralt szinte mindent (Fade-et beleertve) bar neha volt egy-egy tuzre immunis mocsadek ahol szivtam a fogam.

Talan az is kozrejatszott hogy eloszor a golemet vettem be a csapatomba aztan mentem Warden's Keep-be fejlodni. Az a felig-meddig vermagia ital nagyon zsir cucc csak kell par pontot tennem a constitution-re kulonben ongyilkos lesz a karim mikor manat akar facsarni onmagabol :D

Wynne meg eszmeletlen gyogyito, csinaltam neki egy pofas kis Tactics-ot aztan most ontja magabol a regeneraciot, mana/stamina toltest meg gyogyitast. Eleg nehez meghalni mellette. Kar hogy csak 4 karakter fer a partiba, heh :rolleyes:
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#400 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 17. 10:12

Tegnap befejeztem. A főboss normalon nem volt nagy kihívás a rogue-ot el se tudta találni szinte közelharcban, viszont én szórtam rá a criteket, segítséget nem is idéztem.

SPOILER

A vége érdekes lett, kiderült, hogy jól döntöttem, youtube-on végignéztem egy másik befejezést, ahol Alistair lett a király és hát... jól éreztem, hogy béna lett volna szegénykém, mondjuk azt sajnáltam, hogy lelépett. Viszont elfelejtettem visszamenni a nagy sárkányért... azt bánom :)

SPOILER OFF

Még 1 végigjátszás szerintem van a dologban, de nem tudom mikor lesz megint ennyi szabadidőm (kénytelen leszek kipróbálni egy rogue-ot bow-ra gyúrva) ;)

Téma megosztása:

• (54 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »