Idézet: Valdy - Dátum: 2010. febr. 14., vasárnap - 12:24
dual weapon rugó a fő karakterem, wynne, leliana van mellette, illetve egy próba erejéig beraktam zevrant is íjásznak.
Nekem elsőre megnyekkent. Saját kari klasszikus harcos-tank - pajzzsal, egykezes hosszúkarddal. Ezzel "köröztem" (gyaktam, amíg felém nem fordult, majd slisszoltam, hogy oldalról csaphassam újra) körültötte és közben ütöttem. Alistair dual wield harcos :Đ, mindkét kezében egykezes hosszúkard van már mindkettő socketes, sebző rúnákkal tömve - iszonyat hatékony így) - ő is gyakta (néha le kellett állítanom, hogy a saját karimra öszpontosítson a sárkány). Leliana közben nyilazgatta a dögöt (meg átváltva rá jópár savbombát is hozzávágtam - ezek nagyon hatásos cuccok szvsz, igaz baráti tűz miatt előrelátóan érdemes használni). Wynne közben meg gyógyítgatta a teamet, meg egyszer fel kellett hogy támassza Alistairt.
A másik sárkány (amit a kürttel lehet lehívni) is sikerült elsőre, igaz ott a tagoknak inkább magukat kellett gyógyítgatni potokkal, mert alapból Morigan-t viszem magammal.
Zevrant nem használtam, meg nem is beszélgettem vele sokat, így (gondolom a nem eléggé magas elfogadottsági szint miatt) az országgyűlés előtt Denerimben - amikor megtámadtak a Hollók egy sikátorban (pedig az összekötőjük azt vartyogta amikor megcsináltam nekik az összes küldit, hogy többször nem fogadnak el megbízást ellenem) megjelent, és rámtámadt ő is.
Én a game elején, Ostagar és Lot... után mentem Denerimbe - ott voltak nehézségeim. A sikátorokban meg a házban, ahol a végén több mágus is van többször kellett visszatöltenem.
Szerkesztette: lancet 2010. 02. 15. 07:41 -kor

Súgó
A téma zárva.