HWSW Informatikai Kerekasztal: Dragon Age: Origins (PC/PS3/XBOX360) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (54 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dragon Age: Origins (PC/PS3/XBOX360) by BioWare

#581 Felhasználó inaktív   lancet 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 15. 07:38

Idézet: Valdy - Dátum: 2010. febr. 14., vasárnap - 12:24

Bahh, nem tudom kinyírni flemethet, csak a feléig tudom levinni az életét, pedig 3 távolsági karim is van.
dual weapon rugó a fő karakterem, wynne, leliana van mellette, illetve egy próba erejéig beraktam zevrant is íjásznak.

Nekem elsőre megnyekkent. Saját kari klasszikus harcos-tank - pajzzsal, egykezes hosszúkarddal. Ezzel "köröztem" (gyaktam, amíg felém nem fordult, majd slisszoltam, hogy oldalról csaphassam újra) körültötte és közben ütöttem. Alistair dual wield harcos  :Đ, mindkét kezében egykezes hosszúkard van már mindkettő socketes, sebző rúnákkal tömve - iszonyat hatékony így) - ő is gyakta (néha le kellett állítanom, hogy a saját karimra öszpontosítson a sárkány). Leliana közben nyilazgatta a dögöt (meg átváltva rá jópár savbombát is hozzávágtam - ezek nagyon hatásos cuccok szvsz, igaz baráti tűz miatt előrelátóan érdemes használni). Wynne közben meg gyógyítgatta a teamet, meg egyszer fel kellett hogy támassza Alistairt.  :D 

A másik sárkány (amit a kürttel lehet lehívni) is sikerült elsőre, igaz ott a tagoknak inkább magukat kellett gyógyítgatni potokkal, mert alapból Morigan-t viszem magammal.

Zevrant nem használtam, meg nem is beszélgettem vele sokat, így (gondolom a nem eléggé magas elfogadottsági szint miatt) az országgyűlés előtt Denerimben - amikor megtámadtak a Hollók egy sikátorban (pedig az összekötőjük azt vartyogta amikor megcsináltam nekik az összes küldit, hogy többször nem fogadnak el megbízást ellenem) megjelent, és rámtámadt ő is.  :D A kis szemét... rajta volt Wade közepes páncél szettje, Marik kardja rúnákkal, meg egy fasza tőr is szintén rúnákkal tele. Szerencsére ezeket a hullájától vissza tudtam venni.  :Đ

Én a game elején, Ostagar és Lot... után mentem Denerimbe - ott voltak nehézségeim. A sikátorokban meg a házban, ahol a végén több mágus is van többször kellett visszatöltenem.

Szerkesztette: lancet 2010. 02. 15. 07:41 -kor

Terhe nincs, az ég felé tart - holdhajó.
/Dohaku (?-1675)/

#582 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 09:17

Mondja már meg valaki, hogy lehet fejleszteni a harci képességeket a játékban, mert nekem azt írja ki mindenre, hogy combat training required, de honnan a fenéből lehet combat traininget szerezni?

#583 Felhasználó inaktív   lancet 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 09:48

Idézet: Mumia - Dátum: 2010. febr. 15., hétfő - 9:17

Mondja már meg valaki, hogy lehet fejleszteni a harci képességeket a játékban, mert nekem azt írja ki mindenre, hogy combat training required, de honnan a fenéből lehet combat traininget szerezni?

Valahogy így: vannak a "skillek" és vannak a "talent/spell" képességek.

A "talent/spell" kategória a konkrét akciók (fagykúp, kinetikus fegyverek, duplacsapás, csapás markolatgombbal, lerohanás, pajzzsal sújtás és még ezer más). Ezek megszerzéséhez kellenek bizonyos esetekben  (főleg a magasabb szintű akciók megszerzéséhez) a "skillek". A "combat training" is ilyen skill.

"Skilleket" szintlépésnél lehet fejleszteni, de nem mindegyik szintlépésnél! Szerencsevadász esetén 2, 4, 6, 8 stb. szintlépéseknél, harcosoknál és mágusoknál pedig 3, 6, 9, 12 stb. szintlépéseknél. (megjegyzés: Vannak a gaméban olyan megvehető/megszerezhető könyvek, amikkel szintén szerezhetsz 1-1 "skill" pontot.)

"Skillek": meggyőzés (coercion), lopás (stealing), csapdakészítés (trap.making), túlélés (survival), gyógycucckészítés (herbalism), méregkeverés (poision-making), harci taktikák (combat training) és ami téged érdekel: a harcedzettség vagy harci képesség vagy mi a fene a Magyar nyelvű verzióban: Combat training.

Tehát amikor szintet lépsz (vagy szerzel skill pontot adó könyvet), és van lehetőséged "skill" fejlesztésre add a pontot a Combat trainingbe - így válik elérhetővé számodra új "talent". Talenteknek természetesen lehet (sok esetben van is) más követelménye is (erő/ügyesség/mágia/dörzsöltség/életerő stb. pontszám).  :)  Amikor van lehetőséged skill fejlesztésére szintlépésnél, és az adott karakter avatarja mellett klikkelsz a + jelre, akkor a specializáció+attributum oldal után a "skill" oldal jön be, és csak ez után a "talent".

Nyugodtan előre lapozhatsz a "talentekhez" és megnézheted, hogy amit akarsz annak milyen feltételei vannak, majd visszalapozol és ennek megfelelően osztod szét a kapott attributum pontokat (erő/ügyesség/mágia/dörzsöltség/életerő stb. pontszám), majd a skillek közül is kiválasztod a megfelelőt.

Szerkesztette: lancet 2010. 02. 15. 09:49 -kor

/Dohaku (?-1675)/

#584 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 10:02

De hogy lehet skillt fejleszteni? a szintlépő lap első oldalán a sterngth, dexterity, stb-t lehet fejleszteni a 2. on meg már a talentek vannak ahol írja hogy combat training required  :think:

#585 Felhasználó inaktív   lancet 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 10:12

Idézet: Mumia - Dátum: 2010. febr. 15., hétfő - 10:02

De hogy lehet skillt fejleszteni? a szintlépő lap első oldalán a sterngth, dexterity, stb-t lehet fejleszteni a 2. on meg már a talentek vannak ahol írja hogy combat training required  :think:

Ha van kiosztható skill pontod is (nem minden szintlépésnél kapsz ilyet - lásd fentebbi írásom), akkor a szintlépő lap első oldala után a skill oldal jön be, és csak azután a talentek.  :)

mégegyszer: skill pontokat rouge-ként minden második szintlépéskor, mage/warrior-ként pedig csak minden harmadik szintlépéskor kapsz. Kivétel az, amikor szerzel olyan könyvet, ami skill pontot ad - ezt azonnal el lehet használni (mégcsak szintlépés sem kell hozzá).
/Dohaku (?-1675)/

#586 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 10:15

asszem 5. vagy 6. szinten vagyok és még nem találkoztam ezzel a lappal  :omg:

#587 Felhasználó inaktív   lancet 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 10:54

Idézet: Mumia - Dátum: 2010. febr. 15., hétfő - 10:15

asszem 5. vagy 6. szinten vagyok és még nem találkoztam ezzel a lappal  :omg:

Ezesetben nem tudom mi lehet a gond.  :confused:  Nálam normálisan jöttek a skill pontok is, ahogyan kell.
/Dohaku (?-1675)/

#588 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 18:52

Na jól ez szerintem baromság úgy ahogy van, megnéztem mégegyszer nekem nincs skills menü, talents van csak. És emellett a harc is béna, hiába állítom agresszívre a viselkedést, még akkkor se támad vissza ha őt gyakják. Ott áll csak simán kivont kardal. Olyan játékkal amúgy se szívesen játszok amiben easy fokozaton egymás után 5x meghalok ugyanott, függetlenül attól, hogy bug vagy feature.

#589 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 19:16

Úgy emlékszem a C billel tudod megnyitni, egyébként csak akkor válik aktívvá ha rakhatsz rá pontot.
Az A.I. egy iszonyat ha be van kapcsolva a Tactics. Annyit állíts be mindenképpen hogy Any-Enemy -> Attack így mindig találnak maguknak ellenfelet és nem állnak le bambulni de te is mozgathatod oket manuálisan. A tobbit egyelore szedd ki, majd rájossz hogy mit bír az A.I. (buffok, nem kritikus képességek) és mit nem (kritikus képességek mint stun stb.). Ja, a Self-Health below X% -> Drink Potion sem árt.
Abban nem tudok segíteni hogy hol miért halsz meg nem írtad le pontosan hogy mi tortént.

Ha kicsit visszalapozol, láthatod hogy én is ezerrel szidtam a játékot de ha picit erolteted eleinte akkor átsiklasz a hulyeségei felett. A lore kiváló, akárcsak a Mass Effectben. Annyira jól osszedobták hogy csupán emiatt megéri végigtolni. De konyvet kellett volna belole csinálni, nem játékot :D
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#590 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 19:20

Idézet: lancet - Dátum: 2010. febr. 15., hétfő - 7:38

Nekem elsőre megnyekkent. Saját kari klasszikus harcos-tank - pajzzsal, egykezes hosszúkarddal. Ezzel "köröztem" (gyaktam, amíg felém nem fordult, majd slisszoltam, hogy oldalról csaphassam újra) körültötte és közben ütöttem. Alistair dual wield harcos  :Đ, mindkét kezében egykezes hosszúkard van már mindkettő socketes, sebző rúnákkal tömve - iszonyat hatékony így) - ő is gyakta (néha le kellett állítanom, hogy a saját karimra öszpontosítson a sárkány). Leliana közben nyilazgatta a dögöt (meg átváltva rá jópár savbombát is hozzávágtam - ezek nagyon hatásos cuccok szvsz, igaz baráti tűz miatt előrelátóan érdemes használni). Wynne közben meg gyógyítgatta a teamet, meg egyszer fel kellett hogy támassza Alistairt.  :D 

A másik sárkány (amit a kürttel lehet lehívni) is sikerült elsőre, igaz ott a tagoknak inkább magukat kellett gyógyítgatni potokkal, mert alapból Morigan-t viszem magammal.

Zevrant nem használtam, meg nem is beszélgettem vele sokat, így (gondolom a nem eléggé magas elfogadottsági szint miatt) az országgyűlés előtt Denerimben - amikor megtámadtak a Hollók egy sikátorban (pedig az összekötőjük azt vartyogta amikor megcsináltam nekik az összes küldit, hogy többször nem fogadnak el megbízást ellenem) megjelent, és rámtámadt ő is.  :D A kis szemét... rajta volt Wade közepes páncél szettje, Marik kardja rúnákkal, meg egy fasza tőr is szintén rúnákkal tele. Szerencsére ezeket a hullájától vissza tudtam venni.  :Đ

Én a game elején, Ostagar és Lot... után mentem Denerimbe - ott voltak nehézségeim. A sikátorokban meg a házban, ahol a végén több mágus is van többször kellett visszatöltenem.

Majd visszatérek rá 19-es vagy 20-as szinten (18-as vagyok), valahogy csak legyakom :)

Bár nekem mostanában egyre többször száll el a játék, nem tölti be a mentéseket csak sokadikra, valamint játék közben is gondol egyet és szabálytalan művelettel kilép  :think:
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#591 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 20:36

Idézet: Valdy - Dátum: 2010. febr. 14., vasárnap - 21:48

3 mágus nem is lehet, maximum 2 ha az egyik te vagy :) (Morrigan nem jöhet).

Nem Flemethre gondoltam, általánosságban :)

#592 Felhasználó inaktív   Long 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 15. 21:22

Idézet: Valdy - Dátum: 2010. febr. 14., vasárnap - 13:24

Bahh, nem tudom kinyírni flemethet, csak a feléig tudom levinni az életét, pedig 3 távolsági karim is van.
dual weapon rugó a fő karakterem, wynne, leliana van mellette, illetve egy próba erejéig beraktam zevrant is íjásznak.

A gólemmel a legkényelmesebb, (de Alstair is elég a feladatra) tökéletes tűz kristállyal szinte teljesen tűzállóvá lehet tenni. Amúgy klasszikus sárkány: orra elé nem állunk mert lehel, farkához nem állunk mert csapkod. Az ősi sárkány dettó : a tank fújja meg a kürtöt kb 10-15 yardra, sári elfordítva partitól, 15-20mp alatt elég aggró lessz benne addig csak tankheal. (heal aggro nincs a játékban) Az öreglány az 1 tankot kényelmesen kihealeli, innentől meg tök mind1 mennyi idő. (2 íjász lelövöldözi)

#593 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 22:06

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2010. febr. 15., hétfő - 19:16

Abban nem tudok segíteni hogy hol miért halsz meg nem írtad le pontosan hogy mi tortént.

Hát pontosan azért halok meg mert leállnak bambulni és kinyiffantják őket egy pillanat alatt. De még arra se jöttem rá hogyan lehet health vialt átadni társaknak.

Meg azzal van még bajom, hogy "tactial view" ben nem látok el elég messzire, ha meg nem abban vagyok nem látom át a terepet, általában nagy káosz az egész csata. Kattintgatok össze vissza, aztán elsőre egész messzire jutottam 2.-ra már az első hullámban meghalt a társaim fele, harmadik próbálkozásra meg mind meghaltunk azonnal  :D

#594 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 22:41

Ha beállítod a Tacticsot ahogy fentebb írtam akkor nem fognak nagyon meghalni mert 1) mindig találnak valami utnivalót 2) isznak ha haldoklanak. Potikat nem kell átadni mert kozos az inventory. Olyat tudsz hogy az italt ráhúzod alul a skillek mellé minden karakternél. De mondom, ha beállítod a Tactics-t akkor maguktól fognak inni. Persze ez is lehet hátrány ha pl. 10% élete van de pont végetér a csata és elpazarol egy italt. De jobb mintha meghalna. Késobbmajd megszokod és manuálisan osztod ki a gyógyítást. De ehhez az kell, hogy

harcban megállítsd az idot. Ez a lényeg. Van egy beállítás az opciókban hogy harc kezdeténél azonnal pause legyen, ezt jelold be. Amint megkezdodik a csata, oszd ki hogy ki kit támadjon. Várd meg míg mindenki elhelyezkedik és kozel jonnek az ellenfelek, utána megint pause. Helyezgesd át a parti tagjait. Aztán a csaták ebbol fognak állni, pause, parancsok változtatása, pause, parancsok változtatása stb. hogy figyelni tudj mindenkire és hátravonulj a lestrapáltakkal vagy kedvezobb pozícióba mozgasd a támadókat (pl. cone of fire miatt a varázslót vagy a tankot hogy azt ussék).

Személy szerint hánynom kell ettol a megvalósítástól. Legyen valós ideju (Arx Fatalis, Oblivion, Deus Ex) vagy korokre osztott (Heroes 3, Gorky 17, Fallout Tactics ezen beállítása) a csata, ne ez a fos hibrid ahol megszakítja a folyamatos akciót a pause. Utáltam a Mass Effectben, utáltam a Fallout 3-ban és utáltam ebben is.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#595 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 22:52

Mass effectben sose használtam, egyszerűen szükségtelen volt, így utálni se volt időm. Ebben viszont képtelenség továbbjutni, úgyhogy itt már utálom de rendesen.

Egyébként azért nem láttam értrelmét pause menüben parancsot kiadni mert kb 5:1 ellen a támadók aránya, és úgyis lerohannak nem tudom hátravonni az íjászokat mert mire lőnének már a nyakukon van 5 ellen.

De ha ez az easy akkor milyen lehet a nehéz?

Szerkesztette: Mumia 2010. 02. 15. 22:53 -kor

#596 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 23:48

Íjászok?? Ez már alapból rosszul kezdodik :D Mi a csapatosszeállításod? Saját tapasztalataimat tudom veled megosztani:
Varázslók a legerosebbek. Nagyobbat sebeznek bármelyik másik kasztnál (mármint dps-ben), ráadásul ezt teruletre is tudják. Egyetlen nagy problémájuk hogy hamar kimúlnak de végulis lehet veluk trukkozni ha valaki nekikmegy (fagyasztás, knockback, arcane warrior stb.).
Harcosok jonnek utánuk, amolyan unalmas kaszt de sokáig bírják és van néhány speckójuk ami jó valamire. Knockback és stun miatt fontosak, nagyon lassan olnek a mágushoz képest ezért kizárólag bodyguard és meat shield (tank) szerepet kapnak.
Íjász csak dísznek jó. Van néhány jó képessége meg szépeket tud sebezni csak alacsony a dps-e (túl ritkán támad) és kevés a hp-ja ergo mindkét fenti kasztnál hasznavehetetlenebb.

Lényeg hogy legyen varázslód, méghozzá teruletre ható cuccokkal. De minimum eros buff vagy debuff beállítottsággal. Ha nincs mágusod akkor iszonyatosan szopni fogsz. Kell úgy két harcos is (egyik talán lehet eros kozelharci tolvaj de ezt nem próbáltam). A negyedik nem baj ha gyenge, én Lelianát hurcolásztam de csak mutatóban volt jó.

A harc így néz ki: pause, két harcosnak kijelolom a két legkozelebbi ellenfelet, lehetoleg azonnal stun vagy knockback aktiválással. Íjász meg mágus hátraarc és futás (fontos hogy ne támadjanak). Resume, két harcos elorefut és benyomják a speckókat, a tobbi ellen megtorpan mert a varázsló túl messze van és amúgy sem támadott még ezért kiszemelik a harcosokat. Pause, varázslónak ellen kijelol, íjásznak is adj valamit, foleg ha van stun képessége (de utána nekiesnek és azzal az egy szem ellennel fog hadakozni a csata végéig). Resume, mágus elkezdi szórni az atomot, íjász percenként tol egy szánalmas nyilat. Ellen észreveszi hogy a mágus k*rrrva nagyot sebez, otthagyják páran a harcosokat és nekimennek a varázslónak. Pause, harcosokat megfog, leszarom hogy ki uti oket mert a varázslót megtámadóknak kell nekimenniuk. Úgyhogy nekik hátraarc. Resume, varázslót elkezdik csapni, pause. Varázsló elrohan, harcosok mielott odaérnének benyomok veluk egy stun meg knockback skillt. Resume, harcosok ledontik a mágust nyírbáló ellent, mágus elfut messzire és onnan tolja tovább. GOTO 10. Enjoy :Đ

#597 Felhasználó inaktív   hajsza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 16. 09:25

N.M.I. kiváló stratégiájához csak annyit tennék hozzá, hogy érdemes a pálya szerkezetét is kihasználni. Ha van valahol egy szűkebb rész, akkor oda beparkoltatni a harcos karaktereket, varázsló és íjász pár lépéssel mögöttük. Így az ellen nem is fér hozzá a varázslóhoz.
Az összetartás olyan erõ, ami hegyeket képes megmozgani. Feltéve, hogy legalább a fele egy irányba tolja. (Idézet egy régi CoV-ból)

#598 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 16. 10:14

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2010. febr. 15., hétfő - 23:48

GOTO 10. Enjoy :Đ

Ebben nincs semmi élvezet amit leírtál. Olyan mintha munka lenne a játék.

Eleve utálom a mágusokat soha semmilyen rpg-ben nem használok semmilyen varázslatot és sose csinálok mágus karaktert.

Egyébként morrigan van a csapatban, de nem vettem észre, hogy marha erős lenne. Nyíllal nagyobbat sebzek mint ő. Közelharcra meg csak alistar van.

Majd a c betűt kipróbálom hátha bejön a skill menü, ha arra sem, akkor úgyis f8 az egész.

Szerkesztette: Mumia 2010. 02. 16. 10:15 -kor

#599 Felhasználó inaktív   lancet 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 16. 10:55

Én nem nagyon szoktam pauzolni csaták közben. Csak akkor, ha varázslóval területre hatót akarok elnyomni vagy feltámasztani valakit (ritkán fordul elő) vagy Lelianával akarok dobni savbombát (vagy egyéb bombát). Nálam harc úgy fest, hogy a főkarimnál a fentartot talentek közül a fenyegetés állanódan be van izzítva, így az eleján szinte az összes ellen nekem akar esni (ha nem, akkor ellövök egy gúnyolódást is). Alistair rohan az ellenséges mágusokat, íjászokat szétszabdalni (taktikában így állítottam be), Leliana hátulmarad/hátraszalad és onnan lődöz az íjával, Morigan is távolságtartó üzemmódban, hátulról lődöz a botjával. Ha szükséges, akkor átváltok rá és nyomok valami területre hatót (a jeges varázslatok vannak felfejlesztve). Taktikában úgy van beállítva, hogyha közel kerülnek hozzá, akkor automatikusan fagykúpot dob (meg valami szemét varázslatot is, ami szintén bénítja az ellenfelet - ennek a neve nem jut eszembe) - ez lefagyasztja az ellent amíg odaérek (vagy Alistair odaér). Leliana ha közelről támadják - de csak 1 ellen, akkor automatikusan vált közelharci fegyverre (Duncan kardja + valami jobbféle könnyű pajzs van nála).

Amire figyelnem kell az az, hogy nehogy az öszes ellen Alistairre kezdjen koncentrálni: ennek oka, hogy ő sebez a legnagyobbat adott időn belül a partiban (azaz az általa képvislet fenyegetés nagyon megugrik, amikor szétaprít valakit). Előfordul, hogy elszalad jó messzire, szecskázza az ellenséges mágust/íjászt és a közelharci ellenek meg elkezdenek arra szaladni, én meg rohanhatok utánnuk (fenyegetés, gúnyolodás bekapcsolt állapota elenére is leszakadnak rólam, és mennek Alistair ellen a nagy sebzése miatt).  :Đ

Mindegyik karimnál van 2-4 folyamatosan fenntartott talent. Ezek jó sokat dobnak a dolgokon.  :)
/Dohaku (?-1675)/

#600 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 16. 11:02

Idézet: Mumia - Dátum: 2010. febr. 16., kedd - 9:14

Ebben nincs semmi élvezet amit leírtál. Olyan mintha munka lenne a játék.

Nekem is ez nem tetszik ebben a játékban. Ilyen harc, hogy folyamatosan pause-olgatok... ehhh :rolleyes:  :down:
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

Téma megosztása:

• (54 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.