HWSW Informatikai Kerekasztal: Dragon Age: Origins (PC/PS3/XBOX360) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (54 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dragon Age: Origins (PC/PS3/XBOX360) by BioWare

#621 Felhasználó inaktív   Lidl 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 18. 10:57

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2010. febr. 18., csütörtök - 11:26

@Valdy 25-os szint a max.

@Mumia meg Lidl alapbol van beepitett tutorial, a jatek kozben ugralnak fel kis uzenetek alul jobb oldalt. Codexbol is elolvashato kesobb. Ott volt leirva ez is, en is onnan tudom.

Kesobb mikor nagyjabol atlattam, nekiultem es egesz jo kis regenyeket irtam a Tacticsben. Harcosnak peldaul meg lehet adni hogy fusson neki a legkozelebbi ellenfelnek, meghozza annak aminek a legtobb HP-ja van es mellesleg kozelharci is, majd nyomjon ra egy stunt vagy knockbacket. Ha a main karimat utlegelik (a varazslot) akkor hagyja ott az ellenfelet es vedje meg.
Egyedul olyat nem talaltam hogy lecsekkolja az ellenfel allapotat stunra, igy gyakran elofordult hogy mindket harcosom ugyanazt az ellent knockbackelte ami skill pazarlas. Persze ha megallitod a csata elejen a jatekot es kulon megadod hogy kit ussenek akkor nincs gond.
Ha van teruletre hato kepesseg akkor van parancs amivel megnezeti hogy hany ellenfel allja korul az adott karaktert (pl. a harcost) es attol fuggoen hasznalja ezt a kepesseget. Vagy olyat is megadhatsz hogy csata elejen aktivalja a sustained (fenntartott) skilleket, ne neked kelljen nyomkodni. Vagy hogy a varazslod gyogyitsa meg a csapattagot ket fireball kozott ha le van strapalva valamelyik.

Csak a sorrendre kell figyelni. Ha valami nem tetszik akkor lehet mozgatni a parancsokat az egerrel meg ki/be lehet oket kapcsolgatni (bal oldalon van egy feher + jel). Viszont ha sok kepessege van egy karakternek akkor eleg hamar kifogy a Tactics helybol es nem tudsz eleg parancsot szerkeszteni neki. Nalam peldaul alapbol ugy kezdodott minden hogy
1) gyogyitsd magad
2) tamadd meg aki teged ut
3) tamadd meg a legkozelebbi ellenfelet (ez mindig legalul van)

aztan a koztes, maradek helyre olyanok mentek hogy
- aktivald a sustained kepessegedet
- tamadd meg azt aki a karakteremet uti
- full HP-s ellenre nyomj stunt
- alacsony HP-s ellenre tamadj (ijasz)
- hasznald ezt a kepesseget a legkozelebbi ellenre
- hasznald azt a kepesseget a leggyengebb ellenre
- hasznald emezt varazslok/tavolsagi karakterek ellen
stb. es pillanatok alatt el is fogytam :/ Mindez nem muszaj csak elvoltam ezzel a resszel. Viszont az alapokat erdemes mindenkinel lefektetni (gyogyulas, tamadas). Sajnos a szar A.I.-ert a legjobb Tactics beallitas sem karpotol 100%-osan :(

Pedig én becsülettel elolvastam mindent, de nem emlékszem a sorrend megjegyzésre.
Persze többnyire 0:00 - 3:00 között játszottam és lehet, hogy nem volt csúcson a figyelmem :)

Amúgy nem nagyon foglalkoztam a Tactics-szal. A gyógyital ivást tettem be mindenkinek és a harcosnak, hogy a főnököt üsse.
És ha valakit elkaptak (pl az Ogre) akkor arra az ellenfélre stun, hogy megtörje az elkapást.

Azt tudom, hogy a karimnak (dual-os rogue) a Pillangóvágás (bocsi, magyarul játszottam ;) ) nem akart menni Tactics-ból. Mindig azt erőltette, mert úgy volt beállítva, hogyha 2-nél többen támadnak rá, akkor használja. És ekkor lefagyott a karakter, és nem használta el a skillt. De nem is támadott. Ez biztosan bug volt.
Többnyire kézzel irányítottam mindenkit, ha necces csata volt. Ha erősebb voltam, akkor mindenki azt csinált, amit akart  :D

Én 22. szinten fejeztem be a játékot. Az 1.02a patchet használtam. Azt mindenképpen tedd fel, mert a pénz így jobban jön és nagyobb esélyed van vásárolni a kereskedőktől.

Lidl

#622 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 18. 14:07

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2010. febr. 18., csütörtök - 10:26

@Valdy 25-os szint a max.

@Mumia meg Lidl alapbol van beepitett tutorial, a jatek kozben ugralnak fel kis uzenetek alul jobb oldalt. Codexbol is elolvashato kesobb. Ott volt leirva ez is, en is onnan tudom.

Kesobb mikor nagyjabol atlattam, nekiultem es egesz jo kis regenyeket irtam a Tacticsben.

PEdig szerintem pont az lenne logikus, hogy mindig a leggyengébb ellenfelet támadja először, mert azokat gyorsan el lehet intézni, elkerülendő azt, hogy amíg el van foglalva egy kemény ellenféllel addig a sok gyenge lerohanja a rangedeket.

#623 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 18. 14:15

Ugy csinalod ahogy jonak latod, nem mondom hogy az enyem tokeletes :) Gyenge ellenfelekkel nem igazan foglalkoztam kulon mert a varazslom neha ugyis bekuldott egy-egy durvabb teruletre hato cuccot az erosebbekre, a mellettuk alldogalo gyenge ellen meg kifekudt a splash damage-tol. Meg az erosebbeknek voltak kellemetlen kepessegei, a tobbi csak utoget meg nyilazgat. Harc kozben ezek maguktol elhullottak. Tobbnyire.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#624 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 18. 14:20

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2010. febr. 18., csütörtök - 14:15

Ugy csinalod ahogy jonak latod, nem mondom hogy az enyem tokeletes :) Gyenge ellenfelekkel nem igazan foglalkoztam kulon mert a varazslom neha ugyis bekuldott egy-egy durvabb teruletre hato cuccot az erosebbekre, a mellettuk alldogalo gyenge ellen meg kifekudt a splash damage-tol. Meg az erosebbeknek voltak kellemetlen kepessegei, a tobbi csak utoget meg nyilazgat. Harc kozben ezek maguktol elhullottak. Tobbnyire.

Csak azért mert nekem folyamatosan azt csinálták a harcosok, hogy levitték az ellenfél erejét félig, aztán megtámadtak egy másikat, azt meg meghagyták magnak így ilyen félhalottak csapkodták őket folyamatosan persze, hogy kimúlnak.

Szerkesztette: Mumia 2010. 02. 18. 14:20 -kor

#625 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 18. 15:12

Mumia, rossz taktikai beallitasod van, szerintem. Nalam peldaul mindegyik karakternel az volt az elso helyen, hogy a fokarakter altal tamadott ellenfelet tamadjak a tobbiek.

szerk: helyesiras

Szerkesztette: beeci 2010. 02. 18. 15:25 -kor

#626 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 18. 15:15

Idézet: beeci - Dátum: 2010. febr. 18., csütörtök - 15:12

Mumia, rossz taktikai beallitasod van, szerintem. Nalam peldaul mindegyik karakternell az volt az elso helyen, hogy a fokarakter altal tamadott ellenfelet tamadjak a tobbiek.

Lehet tényleg legjobb minden taktikát kikapcsolni és kézzel irányítani mindet, de allistar pl úgy el tud vegyülni, hogy még pause közben is keresnem kell hogy hol a fenében van.

#627 Felhasználó inaktív   Lidl 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 18. 16:02

Idézet: Mumia - Dátum: 2010. febr. 18., csütörtök - 16:15

Lehet tényleg legjobb minden taktikát kikapcsolni és kézzel irányítani mindet, de allistar pl úgy el tud vegyülni, hogy még pause közben is keresnem kell hogy hol a fenében van.

Ja, nagyon tud kóricálni.
Egyszer egy szabadban lévő csatánál felszaladt egy dombra egy magasrangú íjjászra. Azt sem tudtam merre van :D
Amúgy ha a képére kattintassz, akkor azonnal rákapcsol, szóval nem kell keresgélni.

Amúgy én is az apraját szoktam először leírtani. De mondjuk a közepétől én is területreható támadással, szóval az erősebbek is sebződtek.

Az még egy jó taktika, hogy ha van valami szűkebb ösvény, mondjuk ajtónyílás, akkor a varázsló áll be, a két harcos meg két oldalt. Amikor közelednek az ellenek, akkor egy fagykúp és a harcosok darálhatják a lefagyott népet. A rogue azon képességével, hogy a lebénított ellenfélre mindig criticalt üt elég hatékonyan lehet darálni.

Lidl

#628 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 18. 17:00

Én alapvetően a preseteket használatam, néhány módosítással (pl. shale-nél a játék képtelen rendesen leosztani a skilleket).
Annyit érdemes szerintem megfogadni, hogy minden hasznos sustained skill self ->any-re legyen rakva, így nem esik ki idő azzal, hogy kapcsolgatják be-ki a karakterek. A tankod (mindig legyen 1 tank karakter, hacsak nincs valami nagyon jól felszerelt DW rogue-od, az tulajdonképp egymaga végig bírja vinni a játékot, de ez most mind1). A tank karin legyen beállítva, hogy a taunt képességét elsősorban a healered támadása esetén használja, ill. stunt, ha 3-an veszik körbe.

Másik jó tipp, hogy mindig legyen "pull" a nagyobb csapatoknál. Tehát pl morrigan egyik AOE képességét olyan távolságból vagy helyről rászabadíthatod a csapatra (ice és air ág tipikusan jó ötlet) ahol még nem látják. Ugyan elkezdenek futni feléd, de mire odaérnek, már meghal nagy részük. A maradékot pedig elintézi a grp.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#629 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 18. 20:49

mi az az aoe?
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#630 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 18. 21:03

Idézet: Valdy - Dátum: 2010. febr. 18., csütörtök - 20:49

mi az az aoe?

Age of Empire :Đ
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#631 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 18. 21:53

Na érdekes módon, most azonnal beadta a skill menüt, még el se kezdődött a játék. A taktika még mindig szar de hát ez van. Pl benyomom, hogy támadjon meg egy ellent, egyet lő az íjjal aztán megáll. Minden lövésnél nyomni kell neki  :omg:

#632 Felhasználó inaktív   Lidl 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 18. 22:03

Idézet: Mumia - Dátum: 2010. febr. 18., csütörtök - 22:53

Na érdekes módon, most azonnal beadta a skill menüt, még el se kezdődött a játék. A taktika még mindig szar de hát ez van. Pl benyomom, hogy támadjon meg egy ellent, egyet lő az íjjal aztán megáll. Minden lövésnél nyomni kell neki  :omg:

Jujj. Azt nem bírnám én sem.
Érdekes ez a probléma.
És be van kapcsolva a követés, vagy sem?

Lidl

#633 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 18. 23:02

Idézet: Csokis - Dátum: 2010. febr. 18., csütörtök - 21:03

Age of Empire :Đ

Én is arra tippeltem, de valahogy nem passzol ide  :Đ

Kinyírtam mind a 2 sárkányt gyors egymásutánban, meglehetősen könnyű volt így: én, shale, wynne és leliana.

Köszi a tippeket :)
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#634 Felhasználó inaktív   hajsza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 18. 23:06

Idézet: Valdy - Dátum: 2010. febr. 18., csütörtök - 20:49

mi az az aoe?

Area of Effect, területre ható képesség. A lényege általában, hogy több ellenfelet sebez, mint pl. a blizzard.
Az összetartás olyan erõ, ami hegyeket képes megmozgani. Feltéve, hogy legalább a fele egy irányba tolja. (Idézet egy régi CoV-ból)

#635 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 18. 23:08

Idézet: hajsza - Dátum: 2010. febr. 18., csütörtök - 23:06

Area of Effect, területre ható képesség. A lényege általában, hogy több ellenfelet sebez, mint pl. a blizzard.

ja, így már vágom :) hátránya hogy téged is sebez :D

#636 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 19. 10:16

Idézet: Valdy - Dátum: 2010. febr. 19., péntek - 0:08

ja, így már vágom :) hátránya hogy téged is sebez :D

Sebezhet, ha a hatokoreben vagy.

#637 Felhasználó inaktív   ssanyesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 19. 10:49

Dragon Age: Awakening - Kal'Hirol erődje
MB: Asrock H67M, CPU: Intel Core i5-3550S + Xigmatek Gaia, RAM: 2x4GB Kingmax Hercules DDR3 1600 MHz, VGA: Sapphire HD7850 2GB, Sound: Creative SB X-Fi XtremeMusic, SSD: Samsung 830 128GB, HDD: Samsung F1 320GB, Seagate 7200.12 500GB, WD Caviar Red 2000GB, WD Caviar Green 500GB, Optical: Optiarc AD-7260S, PS: Corsair VX450, Case: GIGABYTE GZ-X1, Scythe Kama Bay, TFT: Dell U2312HM, Speakers: Edifier R1900TII, Input: Lenovo Enhanced Performance USB Keyboard, Logitech MX 310, Logitech M505, PC Remote

BattleTag: ssanyesz#2866, Diablo3 Profil

#638 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 19. 11:11

Na igen a friendly fire nem a legjobb dolog :)

Ezért kell előre lerakni és bevárni míg a maradék odaér :)

Egyébként ha nem támad tovább a kari, akkor lehet ki van kapcsolva az AI-je, azt nézd meg, ha jól emlékszem a bal alsó sarokban van (sőt inkább tuti, hogy ez van).

Vagy ha be van kapcsolva a tactics részen van egy olyan, hogy ha bizonyos távba ér az ellenfél várja be váltson meleebe és üsse (egyik sem szerencsés).
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#639 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 20. 12:00

Na eddig egészen élveztem, de ez a fade-es (álom) rész nagyon nem kellett volna  :reklamacio:

#640 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 20. 12:02

Mage sztori meg a Fade-del kezdődik :D Egyébként szerintem az ilyenek dobják fel a cuccot, én nagyon élveztem az alakváltós részt a Fade-ben.

Szerkesztette: spidey 2010. 02. 20. 12:05 -kor

Téma megosztása:

• (54 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.