HWSW Informatikai Kerekasztal: Dragon Age: Origins (PC/PS3/XBOX360) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (54 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dragon Age: Origins (PC/PS3/XBOX360) by BioWare

#991 Felhasználó inaktív   Joc1 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 12. 17. 18:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Kreeg - Dátum: 2010. 12. 17. 16:05

igazad van....akkor jó 1 játék ha tökölsz vele...ha sikerül érzed hogy jáj de jó ...

én a játékba amit alapbol belepakoltak abbol általábban nehéz páncélt hordok...optikai tuning nélkül....

én néha azért átszinezem :D
"Faithless is he that says farewell when the road darkens"
J.R.R. Tolkein

#992 Felhasználó inaktív   Kreeg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 17. 19:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Joc1 - Dátum: 2010. 12. 17. 17:56

én néha azért átszinezem :D

mondjuk nemis toltam valami sokat a gameval.....
http://www.xfire.com/profile/

mindig jobbat soha ne roszabat !

#993 Felhasználó inaktív   ssanyesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 03. 17:36

Dragon Age 2 - gépigény

Idézet

Ajánlott:
  • CPU: Intel Core 2 Quad 2.4 GHz Processor or equivalent
  • CPU: AMD Phenom II X3 Triple core 2.8 GHz or equivalent
  • RAM: 2GB (4 GB Vista and Windows 7)
  • Video: ATI 3850 512 MB or greater
  • Video: NVIDIA 8800GTS 512 MB or greater
  • DirectX 11: ATI 5850 or greater
  • DirectX 11: NVIDIA 460 or greater

Minimum:
  • CPU: Intel Core 2 Duo (or equivalent) running at 1.8 GHz or greater
  • CPU: AMD Athlon 64 X2 (or equivalent) running at 1.8 GHz or greater
  • RAM: 1 GB (1.5 GB Vista and Windows 7)
  • Video: Radeon HD 2600 Pro 256 MB
  • Video: NVIDIA GeForce 7900 GS 256 MB cards
  • Disc Drive: DVD ROM drive required
  • Hard Drive: 7 GB
  • Sound: Direct X 9.0c Compatible Sound Card Windows Experience Index: 4.5

MB: Asrock H67M, CPU: Intel Core i5-3550S + Xigmatek Gaia, RAM: 2x4GB Kingmax Hercules DDR3 1600 MHz, VGA: Sapphire HD7850 2GB, Sound: Creative SB X-Fi XtremeMusic, SSD: Samsung 830 128GB, HDD: Samsung F1 320GB, Seagate 7200.12 500GB, WD Caviar Red 2000GB, WD Caviar Green 500GB, Optical: Optiarc AD-7260S, PS: Corsair VX450, Case: GIGABYTE GZ-X1, Scythe Kama Bay, TFT: Dell U2312HM, Speakers: Edifier R1900TII, Input: Lenovo Enhanced Performance USB Keyboard, Logitech MX 310, Logitech M505, PC Remote

BattleTag: ssanyesz#2866, Diablo3 Profil

#994 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 04. 09:38

Nem semmi, quad-core... Ha lenne felulnezet XBox-on, akkor eszembe se jutna PCre venni.

#995 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 04. 09:43

Üzenet megtekintéseIdézet: beeci - Dátum: 2011. 01. 04. 09:38

Nem semmi, quad-core... Ha lenne felulnezet XBox-on, akkor eszembe se jutna PCre venni.

Jah meg 3850 vs 8800GTS... Teljesen egyforma sebességre a kettő mi? :D
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#996 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 04. 11:07

Valószínűleg ki lesz használva az xbox mindhárom magja, azért kell majd neki pc-n is legalább 3 mag az optimális futáshoz.

Kíváncsi leszek a dx11 mód miben fog kimerülni.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#997 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 04. 11:53

Na a dx11 modra en is, de csak kepeken fogom nezegetni. Nagyon kar, hogy nics felulnezet XBox -on, az a kedvencem harc kozben.

#998 Felhasználó inaktív   ssanyesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 04. 12:55

volt is róla hír, először videó formájában: Dragon Age II: A küzdelem fortélyai , majd később ebben a hírben: Dragon Age II: Ingame képek és pár infó , az előzőre hivatkozva ezt írták:

Idézet

Ami a harcrendszert illeti, egy nemrég megjelent videó tanulsága szerint a PC-sek ugyanazt a rendszert használhatják a Dragon Age II-ben, mint az Origins-ben is, tehát a képernyő alján lévő toolbar szolgál majd a képességeink vezérlésére. Viszont a taktikai nézet teljesen eltűnik, csak TPS perspektívából követhetjük figyelemmel az eseményeket. A konzolosok számára egy egyszerűbb, könnyebben kezelhető kezelőfelület lesz majd kialakítva, a toolbar csak PC-n lesz elérhető.

szóval ha csak a felül nézet miatt vennéd PCre BOX helyett, akkor lehet hogy ez az érv eltűnt... nekem ilyenre nem kell gondolnom, miven nincs konzolom, úgyhogy elfogadom PCre úgy ahogy kiadják :)

hümm, mintha eddig még nem láttam volna Dragon Age 2 topikot, lehet nyitok neki egyet :think:
MB: Asrock H67M, CPU: Intel Core i5-3550S + Xigmatek Gaia, RAM: 2x4GB Kingmax Hercules DDR3 1600 MHz, VGA: Sapphire HD7850 2GB, Sound: Creative SB X-Fi XtremeMusic, SSD: Samsung 830 128GB, HDD: Samsung F1 320GB, Seagate 7200.12 500GB, WD Caviar Red 2000GB, WD Caviar Green 500GB, Optical: Optiarc AD-7260S, PS: Corsair VX450, Case: GIGABYTE GZ-X1, Scythe Kama Bay, TFT: Dell U2312HM, Speakers: Edifier R1900TII, Input: Lenovo Enhanced Performance USB Keyboard, Logitech MX 310, Logitech M505, PC Remote

BattleTag: ssanyesz#2866, Diablo3 Profil

#999 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 04. 13:31

A Gamepod cikk kommentjeiben irjak, hogy lesz taktikai nezet; de mindenfele azt irjak, hogy nem lesz, mert extra koltseg :mad:

Szerkesztette: beeci 2011. 01. 04. 13:38 -kor

#1000 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 04. 20:18

Jah, ezzel el is tűnt az NWN-ek és a Baldur's Gate-ek kora..
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1001 Felhasználó inaktív   Kreeg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 04. 20:41

nah végre kitoltam a originset vegyesek az érzéseim....

ez a játék nekem már most a kedvenc rpg-m már a játék kezdetén magába szipantot és nem tudtam elszakadni tőle 4 nap alatt játszottam végig....már rögtön neki ugortam a awakening nek ami szintén nagyon tetszik....a karakterek olyan jól elvannak találva....egy rész volt amit utáltam....az bezony orzammar a falkaanyával az élen....de ez a játék eszményi....minenkinek ajánlóm.....

Kreeg

#1002 Felhasználó inaktív   Joc1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 06. 12:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Kreeg - Dátum: 2011. 01. 04. 19:41

nah végre kitoltam a originset vegyesek az érzéseim....

ez a játék nekem már most a kedvenc rpg-m már a játék kezdetén magába szipantot és nem tudtam elszakadni tőle 4 nap alatt játszottam végig....már rögtön neki ugortam a awakening nek ami szintén nagyon tetszik....a karakterek olyan jól elvannak találva....egy rész volt amit utáltam....az bezony orzammar a falkaanyával az élen....de ez a játék eszményi....minenkinek ajánlóm.....

Kreeg

milyen fajjal és kaszttal mentél?
J.R.R. Tolkein

#1003 Felhasználó inaktív   Kreeg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 06. 20:26

öhm szerencsevadász és nemes elf

a kővi karakter 1 palyzsos nemes ember lessz a csapat elisvan döntve

én
Wynne
Alistair
Pada

Szerkesztette: Kreeg 2011. 01. 06. 20:46 -kor

#1004 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 07. 11:36

Sziasztok

Én is elkezdtem ezzel játszani és nagyon tetszik. Bár nagyrészt csak keresgélem, hogy mit hogy kell csinálni, majd a második karakterrel lesz élvezetesebb :Đ
Pár kérdésem lenne. Találok egy csomó drágakövet. Azok jók valamire, vagy adjam el? Egyébként milyen talált tárgyakat érdemes megtartani? Nincs valami leírás valahol, hogy mi mire jó? Hogy kell növényekből gyógyitalt készíteni? Lehet valahogy egyszerre irányítani az összes karaktert? Van, hogy hirtelen bekerítik a csapatomat az ellenek és nem tudom kiszedni őket középről, hogy rendezzem a soraimat.
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#1005 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 07. 12:17

Üzenet megtekintéseIdézet: pig - Dátum: 2011. 01. 07. 10:36

Sziasztok

Én is elkezdtem ezzel játszani és nagyon tetszik. Bár nagyrészt csak keresgélem, hogy mit hogy kell csinálni, majd a második karakterrel lesz élvezetesebb :Đ
Pár kérdésem lenne. Találok egy csomó drágakövet. Azok jók valamire, vagy adjam el? Egyébként milyen talált tárgyakat érdemes megtartani? Nincs valami leírás valahol, hogy mi mire jó? Hogy kell növényekből gyógyitalt készíteni? Lehet valahogy egyszerre irányítani az összes karaktert? Van, hogy hirtelen bekerítik a csapatomat az ellenek és nem tudom kiszedni őket középről, hogy rendezzem a soraimat.

a drágakövekből csak a Garnet-et tartsd meg mert az kell egy küldetéshez, vagyis nem is egy hanem 10, a többi kő akkor érdekes ha a kiegészítővel is játszol, akkor még tartsd meg a gyémántot meg a rubintot. Gyógyital készítéshez tudni kell a főzőcske skillt majd a formulát is a kis gyógyitalhoz pl elég egy üres fiola és elfroot, a nagyobbhoz különféle adalék is kell de ez le van írva a receptben hogy pontosan mi is, a skillt pedig nagyon egyszerű használni egyszerűen csak rá kell nyomni a quickbaron, remélem tudtam segíteni valamit. :)
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#1006 Felhasználó inaktív   Joc1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 07. 14:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Kreeg - Dátum: 2011. 01. 06. 19:26

öhm szerencsevadász és nemes elf

a kővi karakter 1 palyzsos nemes ember lessz a csapat elisvan döntve

én
Wynne
Alistair
Pada

gondolom te se nyomod majd mágussal pedig szerintem a legjobb speci a játékban a vérmágus :D
J.R.R. Tolkein

#1007 Felhasználó inaktív   Kreeg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 07. 15:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Joc1 - Dátum: 2011. 01. 07. 13:48

gondolom te se nyomod majd mágussal pedig szerintem a legjobb speci a játékban a vérmágus :D

hát nemtudom, most változott a véleményem hogy kivittem az awakeningot lehet hogy mágusal ugrok neki...am kinél lehet kitanulni a vérmágiát?meg az mit tud?

#1008 Felhasználó inaktív   Joc1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 07. 17:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Kreeg - Dátum: 2011. 01. 07. 14:31

hát nemtudom, most változott a véleményem hogy kivittem az awakeningot lehet hogy mágusal ugrok neki...am kinél lehet kitanulni a vérmágiát?meg az mit tud?

ha az originsben akarod akkor mágussal kell lenned a redcliffes gyerekmentésnél és be kell menned a fade-be ott meg el kell fogadnod a démon felajánlását
az awakeningben meg csak vedd meg amarathine városában a kézikönyvét :happy:

ezt tudja(remélem tudsz angolul):jóféle

lehet hogy kicsit furának vagy használhatatlannak fognak tűnni, de nagyon hasznosak, meg nem kell liriumra költeni
J.R.R. Tolkein

#1009 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 09. 00:52

Segítsetek, totál elakadtam. Redcliffben próbálom megmenteni a város, de mindig lenyomnak, esélyem sincs. Pedig már sokféle képpen megpróbáltam, de semmi se segített. Mi ennek a titka?
Egyébként van erősségkülönbség a helyek között? Fogalmam se volt, hogy milyen sorrendben kellene mennek a helyekre. Itt most kb 9.szinten vagyok. Van mentésem a csata előtt. Ha visszatöltöm és itthagyom őket, később még visszajöhetek befejezni?

Ja meg találtam egy vértet valami 4 részes setből, amiket a sírokból lehet kiszedni az erdőből. A vért nem rossz (bár még nem tudom hordani), de a többit nem tudom megszerezni, mert simán levernek a síroknál előjövő szellemek. Érdemes ezzel szenvedni? ?Milyen cuccok vannak a többi sírban? Mit ad egy összeállított set?
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#1010 Felhasználó inaktív   Kreeg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 09. 08:27

Kicsit miniküldizél

erősitsd magad....bár én először a toronyba mennék mert jön 1 healer mage aki szerintem nagyon hasznos és eldugottan van ott 1 templár páncél és alistaira passzol (nem olyan gyenge) bár a szürke kamarás erőd be is kapsz 1 páncélt ami elég erős...illetve milyen kasztod van??
a stat pontjaidat is mond meg pls

Téma megosztása:

• (54 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53