Dragon Age: Origins (PC/PS3/XBOX360) by BioWare
Elküldve: 2010. 11. 19. 20:31
Tudja valaki, hogy nálunk elérhető lesz-e az ultimate edition (pc-re)?
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Elküldve: 2010. 11. 19. 20:59
mefi:1-1 kézben 
am teljes mértékben igazad van.De nagyon jól jött hogy a körmágusokhoz mentem mert itt adott 1 pár healt potit.És mikor lent voltunk az enyészetben...phü az a rész furcsa volt...odáig szar volt még nemvolt meg a 4 alakváltás....utána könnyü volt az egész :)de köszönöm a véleményedet
pacsi Kreeg
am teljes mértékben igazad van.De nagyon jól jött hogy a körmágusokhoz mentem mert itt adott 1 pár healt potit.És mikor lent voltunk az enyészetben...phü az a rész furcsa volt...odáig szar volt még nemvolt meg a 4 alakváltás....utána könnyü volt az egész :)de köszönöm a véleményedet
pacsi Kreeg
Elküldve: 2010. 11. 20. 13:37
azon én is gondolkoztam,hogy hagyhatta ki Leilanat mert én rögtön bementem a kocsmába, Sten pedig kiszúrta a szemem abban a ketrecben na mindegy...
ezt szed le stenhez így neki is 2 specije lesz:
http://www.dragonage...file.php?id=486
ezt szed le stenhez így neki is 2 specije lesz:
http://www.dragonage...file.php?id=486
"Faithless is he that says farewell when the road darkens"
J.R.R. Tolkein
J.R.R. Tolkein
Elküldve: 2010. 11. 20. 14:57
láttam stent...de mikor elkezdett ott hablatyolni akkor nekem az esett le hogy vmi hülye részeg igy nem hoztam el
de igyis ugyis újra kell kezdenem...csak nemtudom milyen karival kéne kezdeni....
de igyis ugyis újra kell kezdenem...csak nemtudom milyen karival kéne kezdeni....
Elküldve: 2010. 11. 20. 15:35
Idézet: Kreeg - Dátum: 2010. 11. 20. 13:57
láttam stent...de mikor elkezdett ott hablatyolni akkor nekem az esett le hogy vmi hülye részeg igy nem hoztam el
ez egy RPG, olyan karaktert válassz ami a legközelebb áll hozzád, de a legkönnyebb a dual wieldes rouge szerintem
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"
Elküldve: 2010. 11. 21. 12:47
Idézet: Kreeg - Dátum: 2010. 11. 20. 13:57
a fejlesztők is nemesembert ajánlanak mert alacsonyabb az ellenségeség szintje, de ha harcost akarsz akkor ajánlom a nemes törpét kétkezes bárddal
J.R.R. Tolkein
J.R.R. Tolkein
Elküldve: 2010. 11. 21. 13:16
Gorim??igen nemes törpével kezdtem 2 kezesel
gorim az a csávó az elején?? akit a felszinre számüztek??
Elküldve: 2010. 11. 21. 13:46
szerintem a kétkezes nehézfegyveres harcmodor elég gyenge mert marha lassan csapsz oda
Elküldve: 2010. 11. 21. 15:14
Idézet: Kreeg - Dátum: 2010. 11. 21. 12:16
Gorim??igen nemes törpével kezdtem 2 kezesel
azaz, odamész hozzá és elkezdesz érzelgősködni vele és oda adja azt a pajzsot amit a mélyutakon szereztél meg, jól jön
J.R.R. Tolkein
J.R.R. Tolkein
Elküldve: 2010. 11. 21. 20:11
gyááá ezaaaz...tök szimpi volt az a csávó...am orzammarba változik valami hogy nemes emberel megyek vissza?most kicsit szünetel a játék...max 2 hét
Elküldve: 2010. 11. 22. 12:02
Idézet: Kreeg - Dátum: 2010. 11. 21. 19:11
gyááá ezaaaz...tök szimpi volt az a csávó...am orzammarba változik valami hogy nemes emberel megyek vissza?most kicsit szünetel a játék...max 2 hét 
igen változik mert száműztek, ezért nem akarnak beengedni a városba, meg gondolom nem a gonosz testvéredet fogod támogatni a gyűlés előtt...
ááá el sem tudom mondani mennyi minden változik....
J.R.R. Tolkein
J.R.R. Tolkein
Elküldve: 2010. 11. 22. 20:12
Idézet: Joc1 - Dátum: 2010. 11. 20. 13:37
azon én is gondolkoztam,hogy hagyhatta ki Leilanat mert én rögtön bementem a kocsmába, Sten pedig kiszúrta a szemem abban a ketrecben na mindegy...
Azt a sokkocsmábajárólelianátnemfelszedőatyaúristenitnekije.
Mindjárt hát, irány a kocsma, mi?
Idézet
Kiváncsi leszek, mit csinálsz majd, mikor találkozol ó nagyivó Oghren barátunkkal.
Idézet
Magyarul:
Fekszenek a varászlatok?
Igen->Mágus
Nem->Harcos-Szerencsevadász
Harcos:
Erős vagyok, fasza vagyok, pajzzsal és karddal támadok, mágiát is elhárítok, csatakiáltok, de lomha vagyok viszont fasza legény vagyok: Warrior.
Szerencsevadász:
Lopakodok, íjászkodok, csapdát feltörök, egy-egy kézben, tehát mindkét kézben egy-egy kard, tehát két kard: fekszik, vagy íjászkodok, zárat török, sose mondok csütörtököt: Ott van Leliana, pótkarakternek jó leszel.
Harcos IS lehet íjász, mágus IS lehet BŰVHARCOS.
Mit akar az ember csinálni. Lessük az internetet, vagy elindítjuk a játékot és elkezdjük azt a fajta karaktert, amit elgondoltunk.
Spoiler
Elküldve: 2010. 11. 22. 21:59
Idézet
Azt a sokkocsmábajárólelianátnemfelszedőatyaúristenitnekije.
alap
J.R.R. Tolkein
J.R.R. Tolkein
Elküldve: 2010. 11. 25. 12:26
mi van meguntátok?
Szerkesztette: Joc1 2010. 11. 25. 12:26 -kor
J.R.R. Tolkein
J.R.R. Tolkein
Elküldve: 2010. 11. 25. 13:03
Idézet: Joc1 - Dátum: 2010. 11. 25. 11:26
mi van meguntátok?
ember, ez a játék nem ma jött ki, a legtöbben azért már akit érdekelt rég kitolta akár többször is, régebben kellett volna látnod a DA topicot, akkor volt nyüzsgés
Elküldve: 2010. 11. 25. 18:45
Idézet: Drat - Dátum: 2010. 11. 25. 12:03
ember, ez a játék nem ma jött ki, a legtöbben azért már akit érdekelt rég kitolta akár többször is, régebben kellett volna látnod a DA topicot, akkor volt nyüzsgés
(azért így is akad még egy két kósza kalandor)
láttam, csak még van néhány lelkes játékos nekik szólt
J.R.R. Tolkein
J.R.R. Tolkein
Elküldve: 2010. 11. 25. 22:03
Idézet: Drat - Dátum: 2010. 11. 25. 13:03
(azért így is akad még egy két kósza kalandor)
Mass Effect 2 volt a sláger, legalábbis nálam, én pl. idén augusztusban szereztem be a játékot, az első nekifutásnál már a very easy feletti kategória is olyan káromkodásözönt hozott ki belőlem...
Amúgy szerintem, a dragonagenexus-ról beszerezhető dolgok igencsak pozitív irányban tudják befolyásolni a játék élvezeti értékét. Itt nem a +20 +1000 damage, dexterity stb. skill növelő kiegészítőkre gondolok, hanem pl. másmilyen fegyverek, eltérő jelenetek, alternatív arcok.
Pl. az eddig megjelent videók (és a Mass Effect) után fura lesz egy tökidegen valakit kommandírozni a Dragon Age 2-ben, a Mass Effect után valahogy kicsit hiányérzetem támadt bennem, hogy egy úgymond, bár keretek közé szorított, de azért felépített karaktert kell sutba vágni és egy tökidegennel kezdeni majd.
Dragon Age: 2010. augusztus végén vettem meg, jelenleg egy rogue végigjátszásom van, most van soron egy mage kaszt (munkahelyin egy warrior, de ezt letagadom
Egyébként tényleg minden info, kiegészítő megtalálható, magunk is kreálhatunk bármit.
Amúgy a lényeg:
Idézet
Nevl, Elküldve: 2010. 10. 06. 14:16
Rég játszottam vele, így lehet tévedek és az a lényeg, hogy Te élvezd a játékot a karival
Rég játszottam vele, így lehet tévedek és az a lényeg, hogy Te élvezd a játékot a karival
Oké, hogy megjelenés után egy-két héttel már parázs vita alakult ki a nehézségi szintet illetően, és igen, már akkor is olvastam a hozzászólásokat, de inkább a játék érdekel, mint egy-két, a játékot szenvedésnek átélő felhasználó véleménye. Kit érdekel?
Meguntátok?
Részemről nem. Most játszom. Majd jelentkezem, ha az aktuális karakterrel végigvittem, van kb. 2 GB screenshot mappa a játékhoz, válogatok, mert azért van mit és nem semmi pillatatok ...
Elküldve: 2010. 11. 25. 22:06
Idézet: Drat - Dátum: 2010. 11. 21. 13:46
szerintem a kétkezes nehézfegyveres harcmodor elég gyenge mert marha lassan csapsz oda
Viszont erővel, valamit valamiért, azért ki tudnak megfelelő tulajdonságok/képességek mellet akár 200+ sebzések is.
Nomegaztán herbalista (remélem van) csapattag meg gyártson mellé "sebességbalzsamot"
Elküldve: 2010. 11. 26. 13:17
Idézet
Amúgy szerintem, a dragonagenexus-ról beszerezhető dolgok igencsak pozitív irányban tudják befolyásolni a játék élvezeti értékét. Itt nem a +20 +1000 damage, dexterity stb. skill növelő kiegészítőkre gondolok, hanem pl. másmilyen fegyverek, eltérő jelenetek, alternatív arcok.
Szerintem is jó cuccokat lehet hozzá szerezni haverom egy olyan kardot szedett le ami +999 sebzést és 75 pontot ad képességekre. Megkérdeztem tőle hogy ez miért jó és azt mondta hogy így 4 csapással kinyírja a vezérdémont...
Én csak gyengébb páncélokat/fegyvereket használok meg egy kis optikai tuningot...
Miért jó ha már nem ismersz rá a játékra?
J.R.R. Tolkein
J.R.R. Tolkein
Elküldve: 2010. 12. 17. 17:05
Idézet: Joc1 - Dátum: 2010. 11. 26. 12:17
Szerintem is jó cuccokat lehet hozzá szerezni haverom egy olyan kardot szedett le ami +999 sebzést és 75 pontot ad képességekre. Megkérdeztem tőle hogy ez miért jó és azt mondta hogy így 4 csapással kinyírja a vezérdémont...
akkor mi a jó a játékban???
Én csak gyengébb páncélokat/fegyvereket használok meg egy kis optikai tuningot...
igazad van....akkor jó 1 játék ha tökölsz vele...ha sikerül érzed hogy jáj de jó ...
én a játékba amit alapbol belepakoltak abbol általábban nehéz páncélt hordok...optikai tuning nélkül....
Szerkesztette: Kreeg 2010. 12. 17. 17:07 -kor

Súgó
A téma zárva.