HWSW Informatikai Kerekasztal: Dragon Age: Origins (PC/PS3/XBOX360) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (54 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dragon Age: Origins (PC/PS3/XBOX360) by BioWare

#281 Felhasználó inaktív   takacs86 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 05. 20:53

Azt tudja vki, hogy a az ingame videokat kb 5x olyan gyorsan daralja vegig, mint kene, jatek kozbe a kari meg neha begyorsul, vagy mintha valaki lokdosne, vagy mintha vki rangatna a kamerat. Xp alatt fut(ott).

#282 Felhasználó inaktív   ttt1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 05. 21:45

Akkor nem mutatja nálad a maradakat az uton idönként átfuto mokust (egyenlöre az elsö erdöbn csak ezeket láttam ,de ezek alapján nem tünt sivárnak).

#283 Felhasználó inaktív   Lidl 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 06. 07:58

Idézet: lordrolee - Dátum: 2009. nov. 5., csütörtök - 19:35

Az érdekes lesz :D
Ezekszerint úgy is végig lehet tolni, hogy nem harcolsz senkivel csak végigrohansz?  :o  :think:

Bocs srácok, de rosszul olvastam tegnapelött. A "falling into battle" az nem egyenlő a "fallen in battle".
Tehát az az achievement (vagy vívmány), hogy harc nélkül lehet végig tolni az eredet történetet nem létezik. Hanem az van, hogy nem veszti el az összes HP-ját a főhős egyik csatában sem.
Ez persze sikerült.

Ezt a játékot biztosan nem lehet végigtolni harc nélkül  :D  Ahhoz kicsit sok benne a vér!

Az első erdőben valóban futkároznak mókusok, meg vannak növények is (a sok hulla mellett) de az tény, hogy nem tűnik annyira élőnek a világ, mint mondjuk a Risen-ben.
De ez szerintem pont elég ide.
Hozzáteszem, mégcsak az első kisebb vadont láttam közelről, később bármi lehet.

Lidl

#284 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 06. 09:56

Most ott hagytam abba hogy meg kellene gyujtanom valami fuckya-t a torony tetejen hogy az az L betus parasztbol-lettem-nemes segitsen a seregevel a kiralynak. Gondolom ugy is az lesz hogy cseszik segiteni - de ez csak talalgatas a reszemrol.

Szoval itt az a helyzet hogy mellettunk van Alistair, egy palotaor (palace guard) meg egy varazslo es vegig kell tisztitani a torony szobait (ugyanugy nez ki az osszes). A 31. ugyanolyan ork kinyirasa utan mar tenyleg k*rvara untam azt a 2 fajta piros ellenfelet (van egy magasabb goblin pofaju meg egy alacsonyabb ork ijasz/kozelharci ork darkspawn) meg SPACE-t nyomogatni minden egy masodpercben ugyhogy most pihen, talan delutan folytatom :D

Skillekkel nem tudom mi lesz, a legtobb RPG-ben az a "baj" hogy annyi jo kepesseg van, nem tudsz mindre tenni es ez komoly dilemma. Itt egy ketkezes fegyverrel hadakozo torpet kezdtem de olyan szarok a skillek hogy azert nem tudok mire rakni. Ugy a fele tunik hasznosnak csak eleg magas szint kell nemelyikhez. Lehet ramegyek a pajzs+egykezes kepessegekre is de ott meg majdnem ugyanazok vannak (stun meg extra critical) csak mas az ikonja meg a neve :rolleyes:

A tortenet viszont erdekel, csak ezert megprobalom folytatni :D
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#285 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 06. 11:27

Engem eddig csak egy dolog idegesített...- pont itt vagyok amúgy én is -, hogy ezek a szerencsétlenek tele vannak gyógyító potikkal és nem használják. o.O' Tehát space, és mindenkinek kiosztom, hogy ne dögöljön meg.
Acer 5536g Playstation 3 Slim LG 42LD550

#286 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 06. 11:28

Idézet: sQr` - Dátum: 2009. nov. 6., péntek - 11:27

Engem eddig csak egy dolog idegesített...- pont itt vagyok amúgy én is -, hogy ezek a szerencsétlenek tele vannak gyógyító potikkal és nem használják. o.O' Tehát space, és mindenkinek kiosztom, hogy ne dögöljön meg.

Pedig ilyesmit beletehettek volna, hogy ne ezzel menjen az idő.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#287 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 06. 11:39

Én úgy vettem észre, hogy közös az inventory (lehet, hogy tévedek), ilyen esetben viszont nem örülnék, ha használnának bármit is belőle önfejűen.

#288 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 06. 12:07

Idézet: sQr` - Dátum: 2009. nov. 6., péntek - 10:27

Oh, azzal nincs gond. Tedd be a Tactics ablakba, valahogy igy:

if Self Health is below 10% -> use least potent healing potion

Ezt mindenkinek kiosztod es nincs gond. Akkor szar mikor mar vege a harcnak es lemegy a HP 10% ala, elfogyasztja a potiont ami pazarlas mert ket harc kozott vagyunk :rolleyes:

En arra probalok rajonni hogy hogy a francba adjam meg nekik hogy automatikusan stunoljak az ellenfeleket. Nincs olyan valtozo ami megnezi hogy az adott mob mar alapbol stunolt-e, igy egyazon ellenfelre nyomjak mindannyian a stunt :omg:
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#289 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 06. 12:42

Idézet

Patch details:

* fixed potential corruption of character statistics
* fixed portrait appearance sliders when importing a character from the downloadable Character Creator
* fixed import for preset face settings from the downloadable Character Creator
* made Easy difficulty easier
* slightly increased attack, defense, and damage scores for all party members at Normal difficulty
* fixed video issues when running on a very wide screen display, including ATI Eyefinity displays

http://www.patches-s...rigins.php#101a
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#290 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 06. 12:53

Idézet

* slightly increased attack, defense, and damage scores for all party members at Normal difficulty
Ennek orulok. Normalon jatszom en is es alig sebeznek valamit a karaktereim. Nem hiszem el hogy 20 kardcsapas kell egy orkba mire kifekszik :D

#291 Felhasználó inaktív   Lidl 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 06. 15:11

Idézet: Valdy - Dátum: 2009. nov. 6., péntek - 13:42

Csak óvatosan!!!
A hivatalos fórumon sokan jelezték, hogy nem ment a játék miután feltették a patch-et.
Továbbá a letöltött contentek is elromlottak.

Szerintem érdemes még várni egy kicsit.

Lidl

#292 Felhasználó inaktív   ttt1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 06. 20:15

Nu én felraktam a patchet semmi gond nincs -...lehet el kéne adnom 3 milláért a gépem, mert nekem minden fut zen régi ati driverrel nm hibázott 1x sem....Szal lehet csak tudni kell a géphez érteni, és nem össze vissza variálni....

#293 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 06. 20:25

Zenyim is megy, mentés is ok. DRM mentes verzió.

#294 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 07. 03:27

az XP-t a party tagok mi szerint kapjak?
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#295 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 07. 10:35

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2009. nov. 7., szombat - 3:27

az XP-t a party tagok mi szerint kapjak?

Mennyiségi licenc alapján  :Đ
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#296 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 07. 12:45

Áh, sokkal pergosebb a harc ezzel az új patch-el. Nagyon kellett már :up:

Vortex, a fórum szerint mindenki ugyanannyi XP-t kap, akár gyilkolt akár nem (ami így fair, másképpen egy gyógyító elég nehezen fejlodne). A táborban hátulmaradt tagok kevesebb XP-t kapnak meg azok is akik csata kozben kifekszenek.

#297 Felhasználó inaktív   ttt1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 07. 18:25

Hol ill hogyan lehet  specializálodi?Csak szintlépésnél lehet megtenni v "menet" közbn is esetleg...

#298 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 07. 20:29

Megfelelo szint kell hozzá de nekem úgy tunik hogy a partink tagjaitól is megtanulhatóak csak torodni kell a kapcsolattal. Alistair például templar, Morrigan meg shapeshifter. Furcsa módon kulonbozik ahogy a karakterunkhoz viszonyulnak, Morrigan vonzódását felvittem 85-re miután csatlakozott de Alistairét alig bírom feltornászni.

#299 Felhasználó inaktív   Lidl 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 08. 00:58

Akkor felteszem én is a patch-et. Gondolom csak bizonyos esetekben okoz godnod és én nem leszek az a bizonyos eset.  :)

Lidl

#300 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 08. 11:16

Redcliff-ben vagyok, lehet segíteni pár fiatalabb nonek. Poén ahogy a csapattagok reagálnak ha puszit kérek fizetségként :D Márcsak ezért is megéri kipróbálni, ha késobb máshogy is dont az ember (lecsokken a viszonyuk ha mással enyeleg a karakter).

Téma megosztása:

• (54 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.