HWSW Informatikai Kerekasztal: Dragon Age: Origins (PC/PS3/XBOX360) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (54 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dragon Age: Origins (PC/PS3/XBOX360) by BioWare

#401 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 18. 12:18

Van új patch (1.01b), de csak akkor ajánlom ha nem Easy-n játszotok. Jó lenne tudni hogy az elozo patchet magában foglalja-e.

- fixed potential corruption of character statistics
- fixed portrait appearance sliders when importing a character from the downloadable Character Creator
- fixed import for preset face settings from the downloadable Character Creator
- made Easy difficulty easier
- slightly increased attack, defense, and damage scores for all party members at Normal difficulty
- fixed video issues when running on a very wide screen display, including ATI Eyefinity displays
- fixed an issue with Dragon Age and Windows Game Explorer
- updated Visual C runtime libraries
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#402 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 18. 12:53

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. nov. 18., szerda - 13:18

Van új patch (1.01b), de csak akkor ajánlom ha nem Easy-n játszotok. Jó lenne tudni hogy az elozo patchet magában foglalja-e.

- fixed portrait appearance sliders when importing a character from the downloadable Character Creator
- slightly increased attack, defense, and damage scores for all party members at Normal difficulty
- fixed video issues when running on a very wide screen display, including ATI Eyefinity displays

Benne van, itt van az 'a' patch leírása:

* fixed potential corruption of character statistics
* fixed portrait appearance sliders when importing a character from the downloadable Character Creator
* fixed import for preset face settings from the downloadable Character Creator
* made Easy difficulty easier
* slightly increased attack, defense, and damage scores for all party members at Normal difficulty
* fixed video issues when running on a very wide screen display, including ATI Eyefinity displays
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#403 Felhasználó inaktív   Lidl 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 18. 13:22

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. nov. 18., szerda - 13:18

Ez nekem pont ugyanannak tűnik, mint az 1.01, csak ebben benne van a Visual Basic Runtime.
Az előzővel az volt a probléma, hogy ha régebbi volt a Runtime a gépen, akkor nem indult el.
Ebbe csak beletették a VB Runtime fileokat, hogy ne legyen ilyen gond.

(Egyébként én is megszívtam a patch-el)

*szerk: Ok, nem VB, hanem VC Runtime

Lidl

Szerkesztette: Lidl 2009. 11. 18. 13:23 -kor

#404 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 18. 13:24

Nem tettem még fel (csak az 1.01a van fent) de ha az Easy módot konnyebbé teszi akkor nem is fogom. Azon játszom, inkább nehezíteni kellene. Normál mód nem érdekel mert buta az A.I. meg friendly fire is van. Ez a ketto egyutt elég halálos kombináció :)
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#405 Felhasználó inaktív   Lidl 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 18. 13:27

A pénz nekem is probléma.
11. szintű tolvajként hiába adogatom el a cuccokat, eddig a legtöbb pénzem 20 GP volt. De gyorsan elköltöttem.
Van valamilyen trükk a pénzszerzésre? Persze nem cheat-re gondolok, hanem a játékba illő dolog.

Köszi
Lidl

#406 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 18. 14:40

Idézet: Lidl - Dátum: 2009. nov. 18., szerda - 14:27

A pénz nekem is probléma.
11. szintű tolvajként hiába adogatom el a cuccokat, eddig a legtöbb pénzem 20 GP volt. De gyorsan elköltöttem.
Van valamilyen trükk a pénzszerzésre? Persze nem cheat-re gondolok, hanem a játékba illő dolog.

Köszi
Lidl

mindent szedj fel és vigyél el, vedd meg az összes elérhető táskát (azt hiszem 3 db-t találtam árusoknál) és tényleg mindent adj el, ami nem kell. Nyilak és potionok hozzák a legtöbb pénzt, ill majd később a különböző páncélok. Minden ládát nyiss ki és minden mellékküldit csinálj meg (denerimben a market district bejáratánál álló csávó szinte mindegyik küldetése minimum 3-4G-t hoz, a nagyobbak akár 10-15-t is)
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#407 Felhasználó inaktív   Lidl 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 18. 14:44

Idézet: Nevl - Dátum: 2009. nov. 18., szerda - 15:40

mindent szedj fel és vigyél el, vedd meg az összes elérhető táskát (azt hiszem 3 db-t találtam árusoknál) és tényleg mindent adj el, ami nem kell. Nyilak és potionok hozzák a legtöbb pénzt, ill majd később a különböző páncélok. Minden ládát nyiss ki és minden mellékküldit csinálj meg (denerimben a market district bejáratánál álló csávó szinte mindegyik küldetése minimum 3-4G-t hoz, a nagyobbak akár 10-15-t is)

Igen, ezeket csinálom eddig. Bár potion-öket és komponenseket nem adogatok el. Ezen lehet, hogy változtatnom kell :)
Egyébként még nem voltam Denerimben. A tornyot és Redcliffet csináltam meg.
Meg Palát. De mot megyek oda, remélem ez lesz az ígéret földje :)

Köszi
Lidl

#408 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 18. 15:57

A szintedhez igazít a játék mindent kb, érdemes elmenni a törpökhöz én ott az ellefelek nagy részénél már pénzt találtam csak és nem is keveset. Végigzsebeled a városokat és az ellenfeleket is akkor elég szép pénzt tudsz összeszedni.

#409 Felhasználó inaktív   nud 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 18. 17:08

Hali!
Én a mércénél akadtam el,mikor a körökre kell lépni h megjelenjen/szilárduljon az átjáró(a nagy sárkány környékén)... tud v.ki segíteni?
előre is köxönöm!

#410 Felhasználó inaktív   adam10 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 18. 19:47

sziasztok! én az enyészetnél akadtam el, a 2 db "első" pályákat megcsináltam és most megnyílt 4 szélső. fullra kivannak csupaszítva de nem tudok semmit sem csinálni, az ajtókat nemtudom kinyitni az egérlyukak meg mindig ugyan arra a részre visznek vissza. pls help vki hogy mitcsináljak.

#411 Felhasználó inaktív   Nirak 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 19. 09:13

Idézet: nud - Dátum: 2009. nov. 18., szerda - 17:08

Hali!
Én a mércénél akadtam el,mikor a körökre kell lépni h megjelenjen/szilárduljon az átjáró(a nagy sárkány környékén)... tud v.ki segíteni?
előre is köxönöm!

Próbálgatás...legalábbis nálam. A lényeg, hogy nem elég, ha látszik, hanem megszilárdítva kell látszania, és mindig egyel kell továbbléptetni a fő karaktert. természetesen ezt csak úgy lehet, ha kikapcsolod a "mindig gyertek utánam" gombot a karakterképek alatt, a jobb oldalit
"Nem haragszom Önre, Needa kapitány." - Lord Vader

#412 Felhasználó inaktív   Nirak 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 19. 09:16

Idézet: adam10 - Dátum: 2009. nov. 18., szerda - 19:47

sziasztok! én az enyészetnél akadtam el, a 2 db "első" pályákat megcsináltam és most megnyílt 4 szélső. fullra kivannak csupaszítva de nem tudok semmit sem csinálni, az ajtókat nemtudom kinyitni az egérlyukak meg mindig ugyan arra a részre visznek vissza. pls help vki hogy mitcsináljak.

Menj vissza mindegyik helyszínre, mert ha az egyik helyszín fő démonát megölted új átváltoztatás képességet kapsz, és akkor majd át lehet menni a tűzön, a szelleme ajtókon, meg gólem alakban a kinyithatatlannak tűnő ajtókon is. Az első pályán, ahol az egéralakot kaptad, be tudsz menni a hely démonához. Ha már mindent démont kinyírtál ki tudod szabadítani a többieket is.
"Nem haragszom Önre, Needa kapitány." - Lord Vader

#413 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 19. 10:01

Idézet: nud - Dátum: 2009. nov. 18., szerda - 18:08

Hali!
előre is köxönöm!

Google it :)
egyébként ha rákeresel a hely nevével kihoz 1-2 forum postot. Az egyiken megtalálsz egy ábrát róla.

#414 Felhasználó inaktív   adam10 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 19. 17:41

köszi a helpet Nirak :)

#415 Felhasználó inaktív   Gzus 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 19. 17:50

A Mércénél a kőösszekombinálós részt én is először nekifutásból próbáltam megoldani. Aztán elővettem egy papírt, ceruzát és pár perc alatt kisakkoztam a megoldást. Nekem tetszett. Így úgy érezhettem magam, mintha nagyon okos lennék! :) Jó kis játék ez!
Hibás döntéseink sorozata vezethet-e végő soron jóra?

#416 Felhasználó inaktív   ssanyesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 20. 15:45

Újabb DLC érkezik a Dragon Age: Origins-hez

Idézet

Most, pár héttel a játék indulása után már be is jelentették az első ilyen DLC-t, aminek az lesz a címe, hogy Return to Ostagar (Visszatérés Ostagarba). Az új kiegészítő a karácsonyi szezonban lesz elérhető Észak-Amerikában és Európában PC-re, XBOX360-ra és PS3-ra. Az ára 4.99 dollár lesz a Playstation Store-on, 400 BioWare Pont PC-n és 400 MS Pont XBOX360-on.

A DLC csomag részletei tehát a következők lesznek: Egy teljes küldetéslánc, melyben visszatérünk arra a helyre, ahol a Szürke Kamarásokat majdnem az utolsó szálig kiirtották, és ahol Ferelden utolsó királya elesett. Ostagarra mindenki emlékszik a játék kezdetéről, a DLC-ben ide térünk vissza, hogy visszaállítsuk a Kamarások becsületét, és megismerjük az elesett nagy király, Cailan titkát. A küldetés végén pedig lehetőségünk lesz megszerezni a király fegyvereit és páncélját, melyeket a csatában is viselt. Ezen kívül bemerészkedhetünk olyan helyszínekre is, amelyek mind a sötét történelembe vesztek, mivel eddig senki nem merészelt betérni ezekre a helyekre.

13. szintű tolvaj/szerencsevadász vagyok, jelenleg 45 aranyam van, meg amint írja a "hősi tettek"-nél már elköltöttem majdnem 95 aranyat, amit főleg vettem: zsákok, könyvek, löttyök, ajándékok. még csak nem is megegyek uzsorás módban  :Đ  szóval mindenkinek segítek, és nem várok el fizetséget

magáról a játékról:
akaratlanul is de a Neverwinter Nights 2-höz tudom hasonlítani, ahhoz képest hogy az egy 3 éves játék, ami olyan bugos volt mint állat :Đ sokkal részletesebben be lehetett állítani a kamerát, itt nemtudom miért ilyen egyszerűre tervezték, pl az a követő kamera mód, nekem akkor lenne megfelelő ha lehetne még mondjuk 2-3 kizoomolni, legfejlebb olyan távolságra mint a taktikai/rts nézet, meg kár hogy azon nem lehet dönteni, illetve azt is hiányolom, hogy ha képernyő szélére viszem a kurzort egész nyugodtan forathatná és/vagy dönthetné a kamerát, meg ami rohadt zavaró ha valami a karakter és a kamera közé kerül akkor bezoomol egyből, és pláne harcnál zavaró, hogy ugrál össze vissza a kamera ha szük helyen harcolok  :grrr:  normál fokozaton megyek, a nehézséggel nincs gond, csak tehették volna nehézre a friendly firet, mert könnyűn nem akarok menni, úgyhogy inkább elviselem a plussz sebzést  :p közös inventory végülis jó, csak szűkös, sokat kell szaladgálnom, meg a ládát ami a warden's keep/kamarás erődben van, nyugodtan tehették volna a táborba, és ingyenesen, nem pedig pénz várnak el azért DLC formában, hogy lehessen hol tárolni a cuccokat az igen szűk inventory mellett  :(  valaki említette hogy sok az aktív képesség/spell, igazat adok neki, lehetne több passzív tulajdonság is, meg van egy-két érdekes dolog ami nem tetszik: párbeszédeknél pl rábeszélés/megfélemlítés/képesség használatnál legalább kiiírhatnák hogy sikeres-e, vagy sem, illetve varázslatok leírásánál: kis/közepes mértékben sebződik, ez mi a rákot akar jelenteni? :omg: meg hát ha textúrákat nézzük, némely (elég sok) alacsony felbontású, hány évesek ezek? ezért is írtam a NWN2-t, kb ott is ilyenek voltak, ha az emlékezetem nem csal talán még szebbek is. de legalább jól fut  :Đ

egyébként ezeket félretéve nagyon meg vagyok elégedve a játékkal és egyszerűen letehetetlen :respect:  remélem jön majd hozzá normális teljesértékű kiegészítő, illetve sok dlc (ingyért of course, álmodik a nyomor :Đ )  meg patch is mondjuk kamerakezelés javítás céjlából, teletömve jobb minőségű textúrákkal, és normál fokozaton kikapcsolt friendly fire-rel :)
MB: Asrock H67M, CPU: Intel Core i5-3550S + Xigmatek Gaia, RAM: 2x4GB Kingmax Hercules DDR3 1600 MHz, VGA: Sapphire HD7850 2GB, Sound: Creative SB X-Fi XtremeMusic, SSD: Samsung 830 128GB, HDD: Samsung F1 320GB, Seagate 7200.12 500GB, WD Caviar Red 2000GB, WD Caviar Green 500GB, Optical: Optiarc AD-7260S, PS: Corsair VX450, Case: GIGABYTE GZ-X1, Scythe Kama Bay, TFT: Dell U2312HM, Speakers: Edifier R1900TII, Input: Lenovo Enhanced Performance USB Keyboard, Logitech MX 310, Logitech M505, PC Remote

BattleTag: ssanyesz#2866, Diablo3 Profil

#417 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 20. 15:57

Engem nem zavar a friendly fire normalon, legalább nem nyomhatom agyba-főbe a tűzgólyókat :D

#418 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 20. 16:11

Ssanyesz, szinte teljes mértékben egyetértek azzal amit írtál. Éppen ez a gond, nagyon jó RPG de annyi ziccert kihagytak és olyannyira látszik hogy félkész, az ilyet nem szabad támogatni. A "pedig most nincs jobb" szerintem rossz kifogás.
Az 5 dolláros DLC-ket meg feldughatják maguknak (amik ráadásul néha eredeti verzióval sem mukodnek). Egyébként év végén jon az Ostagar DLC, juhé! :D

#419 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 20. 19:01

Ez is egy ilyen 10 perc alatt teljesíhető cucc lesz ahogy elnézem... :)

#420 Felhasználó inaktív   ssanyesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 20. 22:29

10 perc? játékban töltött idő: 48 óra 41 perc, és még a törpök meg Denerim felé se néztem, arról nem is beszélve hogy van még egy rakat teljesítetlen mellékküldim, meg egy két elhagyott láda, ahova mindenféle képpen vissza kell mennem :Đ
MB: Asrock H67M, CPU: Intel Core i5-3550S + Xigmatek Gaia, RAM: 2x4GB Kingmax Hercules DDR3 1600 MHz, VGA: Sapphire HD7850 2GB, Sound: Creative SB X-Fi XtremeMusic, SSD: Samsung 830 128GB, HDD: Samsung F1 320GB, Seagate 7200.12 500GB, WD Caviar Red 2000GB, WD Caviar Green 500GB, Optical: Optiarc AD-7260S, PS: Corsair VX450, Case: GIGABYTE GZ-X1, Scythe Kama Bay, TFT: Dell U2312HM, Speakers: Edifier R1900TII, Input: Lenovo Enhanced Performance USB Keyboard, Logitech MX 310, Logitech M505, PC Remote

BattleTag: ssanyesz#2866, Diablo3 Profil

Téma megosztása:

• (54 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.