HWSW Informatikai Kerekasztal: Dragon Age: Origins (PC/PS3/XBOX360) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (54 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dragon Age: Origins (PC/PS3/XBOX360) by BioWare

#501 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 10. 21:05

Inkabb adnanak ki normalis kiegeszitot, 20-30 ora jatekidovel!
Sajnos ha a Mass Effectet veszem alapul akkor ez nem fog megtortenni... Sot, a minap olvastam hogy 2 even keresztul lesznek DLC-k a DA:O-hoz ami szerintem kb azt jelenti hogy majd olyan 3 ev mulva lathatunk folytatast. De ne legyen igazam...
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#502 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 10. 21:35

Most nézegetem a már meglévo DLC-ket. Warden's Keep 7 dolcsi, Stone Prisoner 15, Return to Ostagar meg 5 lesz. Hát nem hiszem hogy a ténylegesen volt bennuk annyi játékido amennyit arányaiban elkérnek értuk. Max. 5 dollárt érnének meg ezek (így elore megsaccolva az Ostagar árát, az meg 3-at).

Például a Warden's Keep hosszabb és mélyebb mint a Stone Prisoner, mégis fele annyiba kerul (talán mert itt nem kapsz potenciális társat). Namost ha a Return to Ostagar még ennél is olcsóbb akkor ott már tényleg nem lesz sok tartalom.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#503 Felhasználó inaktív   ssanyesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 11. 02:20

Shale elég jól használható csatában, meg viszonylag érdekes, jó beszólásai vannak, meghát gólem, szóval egyedi, úgyhogy örülök hogy a csapatban/játékban van

warden's keep is jó, van hova pakolni a cuccokat, én annál helynél biztos elszórakoztam pár órát, olyannak tűnt mintha nem is nem is dlc lett volna, hanem a játék szerves része, szóval jól megoldották

meg persze kiváncsi leszek az új dlcre is, remélem a király cuccain kívül lesz más értelme is, vagy valamilyen mélyebb tartalma.
MB: Asrock H67M, CPU: Intel Core i5-3550S + Xigmatek Gaia, RAM: 2x4GB Kingmax Hercules DDR3 1600 MHz, VGA: Sapphire HD7850 2GB, Sound: Creative SB X-Fi XtremeMusic, SSD: Samsung 830 128GB, HDD: Samsung F1 320GB, Seagate 7200.12 500GB, WD Caviar Red 2000GB, WD Caviar Green 500GB, Optical: Optiarc AD-7260S, PS: Corsair VX450, Case: GIGABYTE GZ-X1, Scythe Kama Bay, TFT: Dell U2312HM, Speakers: Edifier R1900TII, Input: Lenovo Enhanced Performance USB Keyboard, Logitech MX 310, Logitech M505, PC Remote

BattleTag: ssanyesz#2866, Diablo3 Profil

#504 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 11. 08:33

ami a Waredens Keep  DLC-t illeti engem mar nagyon frusztral, hogy sehogy sem sikerul belebotlani abba a meteoritba, hogy megcsinaltathassam a kardot!
Osszejott mar valakinek?
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#505 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 11. 08:39

Nem emlekszem hogy pontosan hol sikerult beszereznem. Lehet hogy veletlenszeru a hely is. Probalj meg picit utazgatni a terkepen, muszaj beadnia mert ki fog fogyni a rajtautesekbol.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#506 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 11. 09:15

igen, random event, allitolag 0,2% esely van ra hogy osszejon (vagy 2%) de 113 ora jatekido utan meg mindig nem jott ossze. toltottem mar el fel orat utazgatassal, de ugysem...
-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#507 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 11. 09:53

Hmmm most a friss telepítésnél pont wardens keepbe menet lett meg az encounter :) Mondjuk eladtam a kardot, mert nem volt jó senkinek :D (Alistair inkább a speckó kardot használja, ami gyengíti a közeli darkspawnokat... úgyse az Ő sebzéséből élek...)

A DLC-k szerintem a céljukat jól szolgálják, mini történetek relatíve kevés pénzért (jó azért stone prisoner 10+ USD-je kicsit húzós) fél-1 óra játékidőt adnak extrába, viszont egy valag cuccot, ami jelentősen megkönnyíti a haladást. Valami kiegészítés félét várnék. Folytatás... na ez is érdekes lenne ennyi idő alatt újabb blight? Max akkor, ha Morrigan fajkeverési kísérlete balul sül el, de ez csak egy lehetséges befejezés szal erre külön szálat építeni karcos.

Na de azért remélem lesz ennek még valamilyen folytatása, vagy legalábbis társ története, mert tagadhatatlanul az év legjobb játéka (na jó COD6-al osztozva :D)
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#508 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 11. 10:05

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2009. dec. 11., péntek - 8:15

igen, random event, allitolag 0,2% esely van ra hogy osszejon (vagy 2%) de 113 ora jatekido utan meg mindig nem jott ossze. toltottem mar el fel orat utazgatassal, de ugysem...

Bazz :( Enyem is osszejott mar az elejen de soha nem hasznaltam fel. Mindig ugy voltam vele hogy "na ha egy jo ideig nem talalok jo kardot akkor majd kovacsoltatok valamit" de elmaradt. Ne idegesitsd magad rajta, nem hiszem hogy sokat veszitesz. Anelkul is eleg sok jo cucc letezik meg nem is valoszinu hogy tul jol sulne el az a kard (ahogy Nevl sem birta kihasznalni). Inkabb vasarolj felszerelest, annak tobb ertelme van.

Hat en maradok azon az allasponton hogy fel ora nem er meg 5 dollart. 40 dolcsiba kerul egy teljes aru jatek ami igy 4 ora (8x30perc) jatekido lenne ha a DLC-k alapjan szamolod ki? Nevetseges.

CoD6 khmm... "tortenetet", corridor shooter primitivitasat meg copy&paste tartalmat en inkabb nem hasonlitanam egy Dragon Age-hez :)

#509 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 11. 11:35

Én végig nagyon élveztem COD6-ot (ahogy a 4-et is), bár csak single-ben játszottam vele. Na de off sorry :)

Egyébként jó az a kard, esélyes, hogy az egyik legjobb sebzésben - már ha ilyen fegyvert akarsz használni - mellérakod veshail-t a táborodban található merchanttól és egy dual-wield warriorral megállíthatlan leszel.

Az archerrel farsongot használom, az nagyon üt :) (kicsit spoiler: ha valaki szeretné ezt megszerezni sajna csak az elején lehet. Redclife első ostrománál a kovács lányát nem szabad megtalálni. Öngyilkos lesz és a helyettese fogja árulni)
Végül megöltem Flemeth-t és a nagy sárit is andraste sírjánál. Előbbi jóval komolyabb kihívás volt, mondjuk szomorú voltam, hogy nem volt nála semmilyen értékelhető tárgy (amit egy többszáz éves legendás lénytől azért elvártam volna :D )

#510 Felhasználó inaktív   ssanyesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 11. 14:09

Idézet: Nevl - Dátum: 2009. dec. 11., péntek - 12:35

Végül megöltem Flemeth-t és a nagy sárit is andraste sírjánál. Előbbi jóval komolyabb kihívás volt, mondjuk szomorú voltam, hogy nem volt nála semmilyen értékelhető tárgy (amit egy többszáz éves legendás lénytől azért elvártam volna :D )

én pont fordítva jártam :think:  Flemethet jóval 20. szint alatt nyírtam ki próbaként, és elég könnyen ledaráltam/tuk  :Đ  viszont a hegyi "kürtös-sárkány" nekem nehezebbnek tűnt, pedig oda később értem, és magasabb szintű is voltam  :think:
MB: Asrock H67M, CPU: Intel Core i5-3550S + Xigmatek Gaia, RAM: 2x4GB Kingmax Hercules DDR3 1600 MHz, VGA: Sapphire HD7850 2GB, Sound: Creative SB X-Fi XtremeMusic, SSD: Samsung 830 128GB, HDD: Samsung F1 320GB, Seagate 7200.12 500GB, WD Caviar Red 2000GB, WD Caviar Green 500GB, Optical: Optiarc AD-7260S, PS: Corsair VX450, Case: GIGABYTE GZ-X1, Scythe Kama Bay, TFT: Dell U2312HM, Speakers: Edifier R1900TII, Input: Lenovo Enhanced Performance USB Keyboard, Logitech MX 310, Logitech M505, PC Remote

#511 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 11. 14:27

Csapattól is függ gondolom. A kürtös sári akkor gázos, ha sok a melee, mert az a repkedés elég kellemetlen. Flemeth meg sok tűzlabdát szór.

#512 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 11. 15:16

nalam mostmar a tobbe kevesbe stabil csapat ugy nez ki hogy:
- en, a hos - warrior, ketkezes fegyoval
- Leliana - bard/ranged es nyilas. kicsit frusztralo hogy kizarolag a zarnyitogatasert kell rugot tartani a csapatban de ez van. vannak helyek ahova vissza lehet menni utolag fosztogatni de nem mindenhova. Ranger/bardkent viszont nagyon jo support kari, a medveje meg egyenesen lol, egymagaban eltankol barmit joforman
- Morrigan... egyedul kinyir egy szobat teli ellenfellel. Ez altalaban ugy mukodik hogy kezdek egy Blizzarddal (mikozben Wynn besegit egy foldrengessel hogy ne szaladjanak szet a szerencsetlenek), ennek a tetejere meg izles szeruen szorunk egy kis Tempest-et illetve Chain Lightningot. Ez boven eleg hogy a "feher" ellensegeket elintezze. Neha szoktam tolni rajuk meg egy kis Grease (Wynntol) + Infernot, de ha minden igaz a Blizzard eloltja amugy a tuzet.
Nalam Morrigan sajnos meg mindig csak 1 speckos holott mar 20. szintu, az alap shapeshifter melle (amit sosem hasznalok es nincs is kimaxolva) talan Bloodmage-et tettem volna be de azt meg elmulasztottam unlockolni.
- Wynn aki termeszetesen Spirit Healer illetve Arcane Mage. Pancelba bujtattam es raadtam az osszes staminas cuccomat, igy most 550 manaja van, ha meg ketkezes fegyot tolok a kezebe (staminasat persze) akkor 600 korul alakul a manaja, ami boven eleg kihealelni minden csatat, potik nelkul. Jelenleg viszont a speci Arcane Mage kardot + pajzsot visel, azt is ritkan mert altalaban staffot szorongat hogy amikor eppen nem varazsol akkor lovoldozzon.

Nagyon utos party, habar a komunikacio koztuk kicsit uncsi.
-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#513 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 11. 15:19

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. dec. 11., péntek - 11:05

Bazz :( Enyem is osszejott mar az elejen de soha nem hasznaltam fel. Mindig ugy voltam vele hogy "na ha egy jo ideig nem talalok jo kardot akkor majd kovacsoltatok valamit" de elmaradt. Ne idegesitsd magad rajta, nem hiszem hogy sokat veszitesz. Anelkul is eleg sok jo cucc letezik meg nem is valoszinu hogy tul jol sulne el az a kard (ahogy Nevl sem birta kihasznalni). Inkabb vasarolj felszerelest, annak tobb ertelme van.

Valasztasra lehet a cuccbol ketkezes illetve egykezes kardot rendelni. A ketkezes kard meg a legjobb kard a jatekban (a masik legjobb ketkezes fegyo,a ketkezes kalapacs lenne amit Denerimben lehet vasarolni a torpetol).
-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#514 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 12. 18:58

JBtextures mod

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Kép
Kép
Kép

#515 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 12. 19:19

WoW. Ez odavág. : O Profi munka.
Acer 5536g Playstation 3 Slim LG 42LD550

#516 Felhasználó inaktív   ssanyesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 12. 19:19

"enyhén" részletesebb  :respect:  még nagyítás nélkül is szembetűnő, mintha a képek leső felében, főleg a füvesnél/erdősnél bilinear, míg a második felénél trilinear+aniso szűrő lenne, vagy a képek második fele az "eredeti", az elsőre meg rá van nyomva valami zajszűrő/elmosó shader  :Đ

#517 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 12. 19:30

1.4 giga már adhat is valamit.. :D
Am, tényleg korrekt  :)

#518 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 12. 20:01

Enélkul majdnem úgy nézett ki mint a 3 éves Oblivion. Az a nevetséges az egészben hogy ezek a textúrák nem újak, hanem a már meglévok lettek átdolgozva. Kovetkezo végigjátszásnál majd bevetem én is :)

#519 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 14:10

Kijött az 1.02a patch! :)

Idézet

Patch details:

* Fixed potential corruption of character statistics
    * Fixed portrait appearance sliders when importing a character from the downloadable Character Creator
    * Fixed import for preset face settings from the downloadable Character Creator
      made Easy difficulty easier
    * Slightly increased attack, defense, and damage scores for all party members at Normal difficulty
    * Fixed video issues when running on a very wide screen display, including ATI Eyefinity displays
    * Fixed an issue with Dragon Age and Windows Game Explorer
      updated Visual C runtime libraries

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#520 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 16:12

"very wide screen"? :nevet: Talan Triplehead :rolleyes:

Téma megosztása:

• (54 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.