HWSW Informatikai Kerekasztal: Dragon Age: Origins (PC/PS3/XBOX360) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (54 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dragon Age: Origins (PC/PS3/XBOX360) by BioWare

#981 Felhasználó inaktív   Joc1 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 11. 22. 12:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Kreeg - Dátum: 2010. 11. 21. 19:11

gyááá ezaaaz...tök szimpi volt az a csávó...am orzammarba változik valami hogy nemes emberel megyek vissza?most kicsit szünetel a játék...max 2 hét :D

igen változik mert száműztek, ezért nem akarnak beengedni a városba, meg gondolom nem a gonosz testvéredet fogod támogatni a gyűlés előtt...
ááá el sem tudom mondani mennyi minden változik.... :laugh:
"Faithless is he that says farewell when the road darkens"
J.R.R. Tolkein

#982 Felhasználó inaktív   mefi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 22. 20:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Joc1 - Dátum: 2010. 11. 20. 13:37

azon én is gondolkoztam,hogy hagyhatta ki Leilanat mert én rögtön bementem a kocsmába, Sten pedig kiszúrta a szemem abban a ketrecben na mindegy... :laugh:

Azt a sokkocsmábajárólelianátnemfelszedőatyaúristenitnekije.

Mindjárt hát, irány a kocsma, mi? :cool2:

Idézet

láttam stent...de mikor elkezdett ott hablatyolni akkor nekem az esett le hogy vmi hülye részeg igy nem hoztam el

Kiváncsi leszek, mit csinálsz majd, mikor találkozol ó nagyivó Oghren barátunkkal.

Idézet

de igyis ugyis újra kell kezdenem...csak nemtudom milyen karival kéne kezdeni....

Magyarul:

Fekszenek a varászlatok?
Igen->Mágus

Nem->Harcos-Szerencsevadász

Harcos:
Erős vagyok, fasza vagyok, pajzzsal és karddal támadok, mágiát is elhárítok, csatakiáltok, de lomha vagyok viszont fasza legény vagyok: Warrior.

Szerencsevadász:
Lopakodok, íjászkodok, csapdát feltörök, egy-egy kézben, tehát mindkét kézben egy-egy kard, tehát két kard: fekszik, vagy íjászkodok, zárat török, sose mondok csütörtököt: Ott van Leliana, pótkarakternek jó leszel.

Harcos IS lehet íjász, mágus IS lehet BŰVHARCOS.

Mit akar az ember csinálni. Lessük az internetet, vagy elindítjuk a játékot és elkezdjük azt a fajta karaktert, amit elgondoltunk.

Spoiler

#983 Felhasználó inaktív   Joc1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 22. 21:59

Idézet

Azt a sokkocsmábajárólelianátnemfelszedőatyaúristenitnekije.

Mindjárt hát, irány a kocsma, mi? :cool2:

alap :alcohol:
J.R.R. Tolkein

#984 Felhasználó inaktív   Joc1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 25. 12:26

mi van meguntátok?

Szerkesztette: Joc1 2010. 11. 25. 12:26 -kor

J.R.R. Tolkein

#985 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 25. 13:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Joc1 - Dátum: 2010. 11. 25. 11:26

mi van meguntátok?

ember, ez a játék nem ma jött ki, a legtöbben azért már akit érdekelt rég kitolta akár többször is, régebben kellett volna látnod a DA topicot, akkor volt nyüzsgés :) (azért így is akad még egy két kósza kalandor)
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#986 Felhasználó inaktív   Joc1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 25. 18:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2010. 11. 25. 12:03

ember, ez a játék nem ma jött ki, a legtöbben azért már akit érdekelt rég kitolta akár többször is, régebben kellett volna látnod a DA topicot, akkor volt nyüzsgés :) (azért így is akad még egy két kósza kalandor)

láttam, csak még van néhány lelkes játékos nekik szólt :happy:
J.R.R. Tolkein

#987 Felhasználó inaktív   mefi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 25. 22:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2010. 11. 25. 13:03

Mass Effect 2 volt a sláger, legalábbis nálam, én pl. idén augusztusban szereztem be a játékot, az első nekifutásnál már a very easy feletti kategória is olyan káromkodásözönt hozott ki belőlem...

Amúgy szerintem, a dragonagenexus-ról beszerezhető dolgok igencsak pozitív irányban tudják befolyásolni a játék élvezeti értékét. Itt nem a +20 +1000 damage, dexterity stb. skill növelő kiegészítőkre gondolok, hanem pl. másmilyen fegyverek, eltérő jelenetek, alternatív arcok.

Pl. az eddig megjelent videók (és a Mass Effect) után fura lesz egy tökidegen valakit kommandírozni a Dragon Age 2-ben, a Mass Effect után valahogy kicsit hiányérzetem támadt bennem, hogy egy úgymond, bár keretek közé szorított, de azért felépített karaktert kell sutba vágni és egy tökidegennel kezdeni majd.

Dragon Age: 2010. augusztus végén vettem meg, jelenleg egy rogue végigjátszásom van, most van soron egy mage kaszt (munkahelyin egy warrior, de ezt letagadom :glare: ).

Egyébként tényleg minden info, kiegészítő megtalálható, magunk is kreálhatunk bármit.

Amúgy a lényeg:

Idézet

Nevl, Elküldve: 2010. 10. 06. 14:16

Rég játszottam vele, így lehet tévedek és az a lényeg, hogy Te élvezd a játékot a karival

Oké, hogy megjelenés után egy-két héttel már parázs vita alakult ki a nehézségi szintet illetően, és igen, már akkor is olvastam a hozzászólásokat, de inkább a játék érdekel, mint egy-két, a játékot szenvedésnek átélő felhasználó véleménye. Kit érdekel?

Meguntátok?

Részemről nem. Most játszom. Majd jelentkezem, ha az aktuális karakterrel végigvittem, van kb. 2 GB screenshot mappa a játékhoz, válogatok, mert azért van mit és nem semmi pillatatok ...

#988 Felhasználó inaktív   mefi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 25. 22:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2010. 11. 21. 13:46

szerintem a kétkezes nehézfegyveres harcmodor elég gyenge mert marha lassan csapsz oda

Viszont erővel, valamit valamiért, azért ki tudnak megfelelő tulajdonságok/képességek mellet akár 200+ sebzések is.

Nomegaztán herbalista (remélem van) csapattag meg gyártson mellé "sebességbalzsamot"

:cool2:

#989 Felhasználó inaktív   Joc1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 26. 13:17

Idézet

Amúgy szerintem, a dragonagenexus-ról beszerezhető dolgok igencsak pozitív irányban tudják befolyásolni a játék élvezeti értékét. Itt nem a +20 +1000 damage, dexterity stb. skill növelő kiegészítőkre gondolok, hanem pl. másmilyen fegyverek, eltérő jelenetek, alternatív arcok.

Szerintem is jó cuccokat lehet hozzá szerezni haverom egy olyan kardot szedett le ami +999 sebzést és 75 pontot ad képességekre. Megkérdeztem tőle hogy ez miért jó és azt mondta hogy így 4 csapással kinyírja a vezérdémont... :bolond: akkor mi a jó a játékban???
Én csak gyengébb páncélokat/fegyvereket használok meg egy kis optikai tuningot...
Miért jó ha már nem ismersz rá a játékra? :mirror:
J.R.R. Tolkein

#990 Felhasználó inaktív   Kreeg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 17. 17:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Joc1 - Dátum: 2010. 11. 26. 12:17

Szerintem is jó cuccokat lehet hozzá szerezni haverom egy olyan kardot szedett le ami +999 sebzést és 75 pontot ad képességekre. Megkérdeztem tőle hogy ez miért jó és azt mondta hogy így 4 csapással kinyírja a vezérdémont... :bolond: akkor mi a jó a játékban???
Én csak gyengébb páncélokat/fegyvereket használok meg egy kis optikai tuningot...
Miért jó ha már nem ismersz rá a játékra? :mirror:

igazad van....akkor jó 1 játék ha tökölsz vele...ha sikerül érzed hogy jáj de jó ...

én a játékba amit alapbol belepakoltak abbol általábban nehéz páncélt hordok...optikai tuning nélkül....

Szerkesztette: Kreeg 2010. 12. 17. 17:07 -kor

http://www.xfire.com/profile/

mindig jobbat soha ne roszabat !

#991 Felhasználó inaktív   Joc1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 17. 18:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Kreeg - Dátum: 2010. 12. 17. 16:05

igazad van....akkor jó 1 játék ha tökölsz vele...ha sikerül érzed hogy jáj de jó ...

én a játékba amit alapbol belepakoltak abbol általábban nehéz páncélt hordok...optikai tuning nélkül....

én néha azért átszinezem :D
J.R.R. Tolkein

#992 Felhasználó inaktív   Kreeg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 17. 19:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Joc1 - Dátum: 2010. 12. 17. 17:56

én néha azért átszinezem :D

mondjuk nemis toltam valami sokat a gameval.....
http://www.xfire.com/profile/

mindig jobbat soha ne roszabat !

#993 Felhasználó inaktív   ssanyesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 03. 17:36

Dragon Age 2 - gépigény

Idézet

Ajánlott:
  • CPU: Intel Core 2 Quad 2.4 GHz Processor or equivalent
  • CPU: AMD Phenom II X3 Triple core 2.8 GHz or equivalent
  • RAM: 2GB (4 GB Vista and Windows 7)
  • Video: ATI 3850 512 MB or greater
  • Video: NVIDIA 8800GTS 512 MB or greater
  • DirectX 11: ATI 5850 or greater
  • DirectX 11: NVIDIA 460 or greater

Minimum:
  • CPU: Intel Core 2 Duo (or equivalent) running at 1.8 GHz or greater
  • CPU: AMD Athlon 64 X2 (or equivalent) running at 1.8 GHz or greater
  • RAM: 1 GB (1.5 GB Vista and Windows 7)
  • Video: Radeon HD 2600 Pro 256 MB
  • Video: NVIDIA GeForce 7900 GS 256 MB cards
  • Disc Drive: DVD ROM drive required
  • Hard Drive: 7 GB
  • Sound: Direct X 9.0c Compatible Sound Card Windows Experience Index: 4.5

MB: Asrock H67M, CPU: Intel Core i5-3550S + Xigmatek Gaia, RAM: 2x4GB Kingmax Hercules DDR3 1600 MHz, VGA: Sapphire HD7850 2GB, Sound: Creative SB X-Fi XtremeMusic, SSD: Samsung 830 128GB, HDD: Samsung F1 320GB, Seagate 7200.12 500GB, WD Caviar Red 2000GB, WD Caviar Green 500GB, Optical: Optiarc AD-7260S, PS: Corsair VX450, Case: GIGABYTE GZ-X1, Scythe Kama Bay, TFT: Dell U2312HM, Speakers: Edifier R1900TII, Input: Lenovo Enhanced Performance USB Keyboard, Logitech MX 310, Logitech M505, PC Remote

BattleTag: ssanyesz#2866, Diablo3 Profil

#994 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 04. 09:38

Nem semmi, quad-core... Ha lenne felulnezet XBox-on, akkor eszembe se jutna PCre venni.

#995 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 04. 09:43

Üzenet megtekintéseIdézet: beeci - Dátum: 2011. 01. 04. 09:38

Nem semmi, quad-core... Ha lenne felulnezet XBox-on, akkor eszembe se jutna PCre venni.

Jah meg 3850 vs 8800GTS... Teljesen egyforma sebességre a kettő mi? :D
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#996 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 04. 11:07

Valószínűleg ki lesz használva az xbox mindhárom magja, azért kell majd neki pc-n is legalább 3 mag az optimális futáshoz.

Kíváncsi leszek a dx11 mód miben fog kimerülni.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#997 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 04. 11:53

Na a dx11 modra en is, de csak kepeken fogom nezegetni. Nagyon kar, hogy nics felulnezet XBox -on, az a kedvencem harc kozben.

#998 Felhasználó inaktív   ssanyesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 04. 12:55

volt is róla hír, először videó formájában: Dragon Age II: A küzdelem fortélyai , majd később ebben a hírben: Dragon Age II: Ingame képek és pár infó , az előzőre hivatkozva ezt írták:

Idézet

Ami a harcrendszert illeti, egy nemrég megjelent videó tanulsága szerint a PC-sek ugyanazt a rendszert használhatják a Dragon Age II-ben, mint az Origins-ben is, tehát a képernyő alján lévő toolbar szolgál majd a képességeink vezérlésére. Viszont a taktikai nézet teljesen eltűnik, csak TPS perspektívából követhetjük figyelemmel az eseményeket. A konzolosok számára egy egyszerűbb, könnyebben kezelhető kezelőfelület lesz majd kialakítva, a toolbar csak PC-n lesz elérhető.

szóval ha csak a felül nézet miatt vennéd PCre BOX helyett, akkor lehet hogy ez az érv eltűnt... nekem ilyenre nem kell gondolnom, miven nincs konzolom, úgyhogy elfogadom PCre úgy ahogy kiadják :)

hümm, mintha eddig még nem láttam volna Dragon Age 2 topikot, lehet nyitok neki egyet :think:
MB: Asrock H67M, CPU: Intel Core i5-3550S + Xigmatek Gaia, RAM: 2x4GB Kingmax Hercules DDR3 1600 MHz, VGA: Sapphire HD7850 2GB, Sound: Creative SB X-Fi XtremeMusic, SSD: Samsung 830 128GB, HDD: Samsung F1 320GB, Seagate 7200.12 500GB, WD Caviar Red 2000GB, WD Caviar Green 500GB, Optical: Optiarc AD-7260S, PS: Corsair VX450, Case: GIGABYTE GZ-X1, Scythe Kama Bay, TFT: Dell U2312HM, Speakers: Edifier R1900TII, Input: Lenovo Enhanced Performance USB Keyboard, Logitech MX 310, Logitech M505, PC Remote

BattleTag: ssanyesz#2866, Diablo3 Profil

#999 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 04. 13:31

A Gamepod cikk kommentjeiben irjak, hogy lesz taktikai nezet; de mindenfele azt irjak, hogy nem lesz, mert extra koltseg :mad:

Szerkesztette: beeci 2011. 01. 04. 13:38 -kor

#1000 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 04. 20:18

Jah, ezzel el is tűnt az NWN-ek és a Baldur's Gate-ek kora..
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

Téma megosztása:

• (54 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.