HWSW Informatikai Kerekasztal: HWSW citromdíj 2006 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HWSW citromdíj 2006 Értékeld a témát: -----

#121 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 12. 08:45

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 18:13

Így, az év vége felé érdemes visszatekinteni, s ha már visszatekintünk, érdemes egy szavazást nyitnom arról, hogy a fórumozók szerint kik voltak 2006-ban azok az emberek, akiktől leginkább kinyílt a bicska a zsebünkben

Akire az itt felsoroltak bármelyik igaz (a zeneletöltés kivételével mert azt benézte a T.szerző, de a szoftverrel már igaza is van), az máris jöhet egy citromért.

#122 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 08:45

A heti hetes...

Az eredetileg poénos műsorból egyszerű primkó fikázás lett, amit nem színesít túlságosan a szereplők egyoldalú és kendőzetlen politikai vélemény nyílvánítása. Nem hittem el, hogy olyan emberek mint Gálvölgyi idáig képesek sűllyedni...  :rolleyes: :omg:
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#123 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 08:56

Idézet: Zsul - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 8:45

A heti hetes...

Akkor ne nezd... nem hiszem, hogy vasarnap keso este nincs jobb programod. Vagy csak jolesik felhaborodni rajta? ;)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#124 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 08:57

Idézet

és van egy csávó a klippben aki semmit nem csinál, csak idétlenül vonaglik

Ő a zeneszerző, szövegíró, hangmérnök etc. Végülis nincs szerepe az 1üttesben  :think:
Attól még hogy a színpadon nem ő van az előtérben, nembiztos hogy le kéne írni  :think:
1ébként nekem személy szerint semmi bajom velük. Sőőt. Nagyon sok számukat szeretem.

Akiket cítromdíjra jelölnék:
Kiszel Tünde. Egyszerűen feláll a szőr a hátamon ha meglátom ezt a "nőt". Borzasztóan visszataszító személysiég szerintem.
Kannácska. Ő a másik akitől ki tudnék ugrani az ablakon. 1xüen 1 vicc amit csinál.
Anettka. Igaz hármuk közül még ő a legértlemesebb, de akkor sem csípem :D
Hajós András. 1xüen nem szimpatikus, ez van.
Győzike. Nc..
Fekete Pákó.. Azhisem ez sem szorul különösebb kommentálásra.
Till Attila: Rosszul vagyok tőle ha csak meglátom. Hát még ha megszólal :D

A lista biztos nem teljes, de most hírtelen ennyi jutott az eszembe :D

U.i: Ja és Dani83, meg Drum :nevet:  :Đ  ;)

Látom itt volt aki listába foglalta Fábryt és a Balázst is.
Nos őket pl kifejezetten bírom  ;)  Balázs néha tud baromi hülye lenni, de nekem személy szerint semmi bajom vele.

Szerkesztette: M@Xtreme 2006. 12. 12. 09:09 -kor

#125 Felhasználó inaktív   JOINT72 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 08:57

Javaslom a teljes Magyar TV-s médiát.

Az emberek idegeire mennek. Állítom a feszült közhangulatnak ez is okozója, hogy nincs valódi közönségszórakoztatás. Emberek csak igavonó baromként élnek az országban és nincs egy olyan műsor amin kicsit is szórakozni tudnának.

#126 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 09:04

Idézet: Samott - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 8:56

Akkor ne nezd... nem hiszem, hogy vasarnap keso este nincs jobb programod. Vagy csak jolesik felhaborodni rajta? ;)

Samott

Te figyi: ez a topik nem arról szól, hogy kit találunk neccesnek az idei teljesítménye alapján? Én régebben néztem a heti hetest de már hanyagolom az említett okokból. Néha rákapcsolok hátha, aztán 2 perc múlva meg kinyomom a tévét.

Ennyi erőből ki nézi a kiszeltündét meg győzikét? Meg minek ír ide bárki is?

Vagy csak jól esik beszólni? ;)

#127 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 09:10

Idézet: Samott - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 8:56

Én kitartóan néztem, de mostanság már én is azt mondom, hogy egy rakás szar az a műsor. A Fábry showval és a Mi kérünk elnézést-el egyetemben. Nincs színvonalas, humoros műsor mostanában.

#128 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 09:12

Idézet: Zsul - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 9:04

Ennyi erőből ki nézi a kiszeltündét meg győzikét? Meg minek ír ide bárki is?

Vagy csak jól esik beszólni? ;)

Kiszeltundere meg gyozikere is beszoltam... ;) tenyleg nem vagom, hogy miert kinozzatok magatokat olyannal, amit nem kenyszerit ratok senki... kiszeltundet szvsz csak valamelyik kis kabeltv-n latni... megis kit zavar az ott? Hetihetes pedig tenyleg vasarnap keso este van... csak annak kell nezie akit erdekel. Van valasztek. En se nezek hirtv-t, meg lovass jegyzetet... szar, nem erdekel, de nem is kell neznem.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#129 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 09:13

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 6:04

Egy javaslat: Tamás Gáspár Miklós.

Ez tőled kifejezetten jól esett, köszi :)

Nekem két hiányérzetem van:

-A boros-bocskor-voga trió. Egyszerűen azért, mert nem tudják hol a határ, és időnként olyan dolgokon ,,poénkodnak'' (ráadásul még csak nem is vicces módon), amin nagyon nem kellene.
-Léééééderer, mert sikerült a közvetítések színvonalát a meccseké alá vinnie, pedig nem volt könnyű dolga.
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#130 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 09:14

Apropó, HírTV: Császár "Forradalmár" Attilát simán nevezem.

#131 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 09:18

Idézet: Samott - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 9:12

Hetihetes pedig tenyleg vasarnap keso este van... csak annak kell nezie akit erdekel.

Valahogy nem sikerült megragadnod a lényeget... :rolleyes:  :D

Én ezt a műsort régen bírtam, de elcseszték. És nem örülök neki mert nézném. Nem azért mert valaki fegyvert nyom a fejemhez, hanem mert nekem vasárnap este van időm kb 2 órát tv-t nézni, és elviselném ha megmaradt volna egy olyan műsornak amin nevetek és nem a sírás kerülget.

Azt viszont továbbra sem értem, hogy ha nem tetszik a topic eredeti célja akkor minek fikázod. Te miért kínzod magad ezzel a témával, ha nem tetszik amit írunk akkor egyszerűen nem olvasod, tudod mint a hírtévét ;)... csak hogy a te gondolataid mentén haladjunk ;)  :think: :D

#132 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 09:22

Nincs TV-m öt éve. Egyszerű megoldás.

#133 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 09:23

Idézet: Zsul - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 9:18

Azt viszont továbbra sem értem, hogy ha nem tetszik a topic eredeti célja akkor minek fikázod.

Nem fikaztam, kerdeztem. Tenyleg nem ertem a felhaborodast bizonyos esetekben... van annyi felhaborito dolog az orszagban, a vilagban... es akkor pl. egy kiszeltunde hogy tud tema lenni?

Samott

#134 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 12. 12. 09:24

Lennétek szívesek átballagni a tévés topicba és nem ezt a témát szétbarmolni??? :mad:

#135 Felhasználó inaktív   Gaspy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 09:25

Fábryra visszatérve:
Egyetlen nagy negatívumot vettem rajta észre:piszkosul irígy...
Pl. a multkori showban amikor Nacsáék nyomták a sodert,meg az utánzásokat csak feszengve ült a székén meg vágta a pofákat :omg:
Asus A7N8X rev 2.0, AMD Athlon XP 3200+, 2*512 Mb DDR400 RAM(Samsung+Hynix), Chaintech 6800GT, 200GB Samsung PATA 133+60GB Samsung PATA 100, LG DVD-ROM, NEC 4550A DVD-RW(black), SB Live! 24 bit, Creative Inspire P5800 5.1, LG 1730B TFT, Macron 400W, Windows XP hun with Service Pack 2

#136 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 09:27

Citromdíj jár a hazai egészségügyi rendszernek. Az egészségbiztosítási járulék adó módjára behajtható, szélsőséges esetben a tetőt elvihetik a fejed fölül, ha nem fizeted. Ellenben az ellátásra megszerzett jogodat nem kérheted senkin sem számon. Ha 3-4 hónapig nem képesek téged egyáltalán megvizsgálni sem, közben még betegebb leszel, lebénulsz, megvakulsz, kifordul a beled, így jártál. A befizetett járulékot persze nem kérheted vissza, és nem adhatod oda annak a természetgyógyásznak, aki közben esetleg rendbe rakott.

Citromdíj jár a Pénzügyminisztériumnak a végletekig elbaszott 2007-es gépjárműadó miatt. Szintén nekik megy az "Év Legnagyobb Zagyvasága" a gázártámogatás kalkulációs sémája miatt. Hatalmas agytröszt hozhat csak össze a való élettől ennyire elrugaszkodott baromságot. Ti tudjátok, hogy mekkora fogyasztási egységek vagytok? :D Szintén övék az "Év Legnagyobb Hülyesége": nem becsülték meg és hagyták elmenni Vámosi Nagy Szabolcsot. Szabolcs jól van, köszöni szépen, bődületes fizetése van az új munkahelyén, de ez engem nem vigasztal.

Még egy megosztott citromdíj a TV2 és a BBC szerkesztőségének (menedzsmentjének, bárki felelősnek), akik miatt nem nézhetem a Totalcart és a Top Geart. :reklamacio: (Tavaly már kiosztottam egyet a Eurosportnak: ott lecserélték a jó kis férfi teniszt a macákra.)

Citromdíj jár a Duna Interservice-nek is, akik egy nyomorult vezérműszíj-cserére és olajcserére 110.000 Ft-os árajánlatot tettek. :D Barmok.

Citromdíj jár azoknak a gyöngyösi fiataloknak, akik nem átalltak esetenként jogosítvány nélkül ámokfutni a városban. Remélem, az értelmetlen halálesetek felnyitották a kis majmok szemét: a gépjármű és a közlekedés nem játékszer, nem lehet F5-tel újratölteni az elmentett állást.

Végezetül narancsdíj jár azon kedves topiklakók szüleinek, családjának, munkáltatóinak (stb), akik lehetővé tették, hogy bizonyos topiklakók legnagyobb problémája Kiszeli Tünde meg bizonyos Anna (aki nyilvánvalóan nem azonos Anettkával, de ettől még nem tudom, ki a lófaszról van szó) legyen. Irígylem a topiklakók gondjait. :)

#137 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 09:30

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 9:24

Lennétek szívesek átballagni a tévés topicba és nem ezt a témát szétbarmolni??? :mad:

Ez nem tv-s tema... ez a bulvarrol szol es arrol, hogy ez sajnos mennyire meghatarozza nehany ember eletet. Pedig ennek nem igy kellene lennie. Nagyonis ontopic ez itt. De befejezem mert latom hiszti hataron vagy... ;)

Samott

#138 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 09:34

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 8:57

Ő a zeneszerző, szövegíró, hangmérnök etc. Végülis nincs szerepe az 1üttesben  :think:
Attól még hogy a színpadon nem ő van az előtérben, nembiztos hogy le kéne írni  :think:

Akkor megtanulhatna táncolni, ha már mindenképp meg akar mutatkozni....idétlen és kész.
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#139 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 09:35

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 8:14

Apropó, HírTV: Császár "Forradalmár" Attilát simán nevezem.

Miért is?  :confused:

Akit én neveznék:

Kisteleki István
Léderer Ákos
és pártállástól függetlenül: a rendőrfőkapitány+mindazok akik megdícsérték,kitüntették....

TVseket nem írok, mert nem nézem őket:)

#140 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 09:36

Én kérek elnézést, hogy meg mertem szólalni... Sőt látom azért mert nem a bush volt a célpontom mindjárt újgazdag is vagyok...  :D  ehhh  :omg:

Téma megosztása:

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.