Neveket nem emlitenék, mert felek kihagyok valakit
iszív
Elküldve: 2006. 12. 13. 23:41
Neveket nem emlitenék, mert felek kihagyok valakit
Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B 3B82 791E 7F92 A6F6 A67E
Elküldve: 2006. 12. 14. 08:30
Mivel rendszergazdaként állandóan gépközelben vagyok (még a kedvenc kocsmámban is van net
Bár IRL is szívesen részt vennék talikban (már volt is szó róla hogy szervezünk) de Budapestre nem mindig tudok felmenni távolság és időhiány okán.
Én talán egyetlen nevet emelnék ki, akivel az elején csipkelődtünk aztán még ha csak a fórumon keresztül is de elég jóban lettünk: szia WH
Elküldve: 2006. 12. 14. 18:21
Elküldve: 2006. 12. 14. 20:32
Idézet: Boba - Dátum: 2006. dec. 13., szerda - 18:28
Detto.
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."
Elküldve: 2006. 12. 14. 20:39
Root.hu [béke poraira!!] pH! SG és társaik voltak még választékon.
Ez volt a legjobb, legpörgősebb és a legsokoldalúbb, akkor még nem volt ennyire szétoffolva.
Ja és számos jó fej volt. innen tanultam meg sok mindent (dacára a sok év számtek tanulásnak: első fél évben még majdnem bukta volt, aztán csak nem lett jobb 3 asnál, utána meg a matekom húzta le!)
ja és a TI ötleteitek alapján építgettem a gépeimet! Ezért külön kösz!
Lelki szemetesládának és SOS segélykérőnek is használtam. Mert itt olyan a csapat! Összetartó. Eszes.
Ja és HWSW függő!
thx.
Hogy kiknek?? Húú de sokan vannak.
az OPokkal is elvagyok bár már van százalékom, nem számít ők a dolgukat teszik!
Elküldve: 2006. 12. 14. 22:26
Idézet
Gyerekek, lehet mostanában kicsit szenilis vagyok és nehezen fog az agyam, de úgy érzem itt valami nem stimmel
A moderátorok egyre másra ejtik ki a topikomból a hátvédeket, lassan már a bermuda háromszöghöz fog hasonlítani a topik :Đ
Aztán, mint a törökök a budai várban, egyenként állnak oda minden ajtó elé és elállnak minden kijáratot
Óráról órára és percről percre. Egyenként szállingóznak be a topikba, hogy ne keltsenek feltünést. Próbálnak beleolvadni a tömegbe, szinte észrevétlenek.
Cheese néha rendel tőlem egy ramot, Fakejack egy konfigot, Krinyo egy mobilrack-et, Wizard évek óta komplett gépeket, Didyman idejár szinte naponta. Használja a wc-nket és azt hiszi nem vettem észre, hogy lehallgatót telepített még a szerviz asztalomba is, amit néha átadok, hogy az alibiből elrontott tápokat nálam javíthassa meg.
De itt van mindjárt a tulaj, nem mondom szép gyerek, majdhogynem bombázó, azt mondja valami notebookot. Mármint azt lehet nyerni, kecsegtet itt engem, de az én eszemen nem lehet túljárni, én a guga vagyok. Ez is biztos valami kis trükk ellenem.
Aztán holnap meg bejön a topikba és azt mondja höhhhnyeee, de tudom nem szívből jön neki, számító egy alak. Arra játszik, hogy majd közreműködök.
Wick meg a nejemet hajszolja egy ideje valami receptért, azt mondja finom volt a sajt leves, ha meg felhívom, hogy figyelj eltévedtem, melyik híd van közelebb az 51-es úthoz? Akkor azt mondja nem tudja melyik város, de most épült közel a Dunához. Játssza itt nekem a butuskát, a falvédőt, de tudom, hogy rajtam tartja a szemét, engem nem ver át, hát tessék kimondom, álljon itt mindenki előtt: Dunaújváros.
Szóval Krinyó bejön és bedob a közösbe egy mondatosat, hogy nem kéne itt az off. Mi ez ha nem provokáció?
De mondom az én eszemen nem lehet túljárni, az se érdekel ha holnap rendel tőlem egy gépparkot, tíz konfigot. Úgy is tudom hogy csak alibi az egész, csak szeretne a közelembe férkőzni.
Óvatosságból inkább nem adom neki el. Ha meg próbálja az időt húzni és elterelni a figyelmemet, hogy most nem rendel, akkor is tudom, hogy csak az erejét gyűjti össze, felemelkedik a felszínre, hogy levegőt vegyen és újult erővel bukik a víz alá, kezdődjék megint a küzdelem, húsz konfig kell.
B+ tudtam előre, kemény csávó ez.
Akkor is kivédem, én emelem a tétet. Lassan kezd egy szexuális rítussá fejlődni, ahogy próbálunk egymáson fogást keresni, s hopp Krinyótól egy duplareg, guga kéne konfig.
Ecsém engem nem lehet megtéveszteni, tudom, hogy mindegyik nick mögött te vagy, csak ketten vagyunk ezen a fórumon, de a végén csak egy marad.
Tisztelt uram! Ez nem felszólítás, nem gyakorlat! Nincs tiszteletkör, nincs diplomácia és empíria sem létezik.
A be nem fizetett villanyszámlák következménye ez, a le nem vezetett feszültségeké.
Önnek rengeteg elmaradása van velünk szemben, leszereljük a villanyórát.
Köszönjük az eddig belénk helyezett bizalmát, OFF.
Budapesti Elektromos Művek.
Na mi van öcsém, benyújtották a számlát?
Hahó én vagyok, hahó ez nem a föld, én már Isten vagyok!
Nem emlékszel, az volt a végén, hogy Off.
Szóval mondom itt magamban, hogy höhhhnyeee itt valami nem stimmel, sorjáznak itt be a topikba gyesével, mint akit felcsináltak és úgy tesznek, mint ha Ők én lennének. Kérdezem magamtól miért van erre szükség? Miért akarnak olyanok lenni, mint én? S a cél érdekében mindent elkövetnek, milliomossá tesznek, egyre nagyobb autókkal járok, egyre nagyobb a kéró, nagyobb a medence és egyre befolyásosabb ismerőseim vannak, mint a cyberde.
Keresem, hogy hol akarják rajtam a fogást. Próbálok védekezni, folyton csak töprengeni és kibújni, kitérni, kisiklani a kezük közül.
Engem nem tudnak megtéveszteni, hiába költik el nálam az utolsó fillérjeiket is, ez az egész csak átverés.
Yayy ezt a doboló embert majdnem kifelejtettem, haverom szokta mondani ha Dobberman kutyát lát, hogy doboló ember, mindig a haverom jut az eszembe arról a kutyáról.
Na ez is (tudom Ő) bepróbálkozik évente, meg titkon rám küldi Piftukát, hogy vegyen tőlem vga kártyát. Úgy tesz, mint akinek nincs egy vasa sem és csak éppen érdeklődik. Bőre alatt is pénz van, én mondom neked. Nemrég egy freemailos címről jelentkezett és valami kimondhatatlan nevű alapítvány, hogy gépeket és egy fél vagyon. De tudtam nemet mondani. Másnap megint, csak szusszant egyet és újra rendelt, nem győztem hárítani, jaj ennyi alkatrészt visszamondani, inkább azt hazudtam, hogy nem tudok hozni, nincs senkinek raktáron, vagy ha van sem ajánlják, mert csak a baj van vele. Aztán szaladtam, ziháltam és kapkodtam a levegőt, sípolt a tüdőm, görcsbe rándultam, lerogytam a földre, de tudtam nem adhatom fel, győznöm kell, így nem jöhet el a vég.
Dehogynem, guga úr! Vegye be a gyógyszerét!
Zene állj :Đ
OK, OK nyugi. Ha valaki most nem olvasta a nevét nem kell megijedni. Minden névre nem emlékezhetek, aki ott hagyott nálam egy fél vagyont. Majd igyekszem jobban koncentrálni legközelebb.
Elküldve: 2006. 12. 15. 09:31
ASUS iZ77, i7, Noctua C14, Corsair 16GB, GTX 660Ti, 26"+60" LCD, Intel320 SSD+Hitachi HDDs, Corsair 650W, X-Fi, Z-5500...
Elküldve: 2006. 12. 15. 14:26
Látjátok feleim, én mint rendes elővárosi autista mindenre emléxem :Đ Az iwiw-en is folyton én kell hogy magyarázzam a gyíkoknak hogy honnan ismerjük egymást... Mindegy, ez itt offtopic.
Elküldve: 2006. 12. 15. 15:10
Kérdeztem : mit csináljak itt mikor nem érdekel az informatika !! Mutatta : más is van itt !!
Azóta inkább csak a Társalgó és a Sziget rejtelmeit keresem., bár elég gyakran elkalandozok, de csak olvasom a többieket. Tanulok..
Nem ragaszkodom embereket takaró nicknevekhez, mert nem látom értelmét. Van, akinek szimpatikus a hozzászolása, de ha valaki másképp vélekedik valamiröl - állandó jelleggel - az nem azt jelenti, hogy NEM szeretem. - Csak másképp gondolja - ennyi .
Kiemelni név szerint valakit ? - ehhez még nem ültem a fórum elött eleget . [ bevallom , nem vagyok gépfüggó ] Bár megtehetném. Éjjel nem vagyunk sokan jelen , igy könnyen meg tudnék nevezni valakit.
Innen is Üdv az éjszakai bagolynak.
Elküldve: 2006. 12. 15. 15:17
Eleinte csak a biznic ment a bolhán, most már azt is kinőttem. Inkább olvasgatok, mint írok.
A fórumtagokról annyit, hogy az azért vicces volt, amikor a másfél évvel ezelőtti munkahely váltásom következményeként az új cégnél egy szobába kerültem FakeJack-kel meg Dexter_TM-mel. Persze kellett 2 hét mire ez kiderült (messziről sejlő khaki színek a monitorokon), de sokkoló volt az élmény... :Đ
Elküldve: 2006. 12. 15. 18:21
Idézet: guga - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 21:35
Ki hogy került a hwsw-re?
[...]
Ott kolbászoltam a szülőszoba környékén, amint lehetőségem lett rá, meg is néztem az újszülöttet...
Vagyis még a fórum nélküli HWSW-t olvasgattam naponta, többek között, és amikor be lett harangozva a fórum, amint lehetőségem lett rá, regisztráltam is. Eleinte közepesen aktív voltam, később volt egy bő év teljes szünet, de szerencsére mikor újból nethez jutottam, és bepötyögtem a felhasználó azonosítómat és a jelszót, a fórum beléptetett.
A harmadik számítőgépem összeállításában (Abit SA6 alaplap, Pentium III proci, stb.) itt kaptam elég sok tanácsot és tippet (a negyediknél - amit mind a mai napig használok, de már nem sokáig - már nem volt netem, talán ezért is ugrottam bele egy Rambusos rendszerbe.
Olyan különösen "kedvelt" tagokat most nem akarok felsorolni, de sok ember hiányzik nekem is, akik már valamilyen okból nem írnak/aktívak itt, és nem csak a kirugott egyénekre gondolok (sőt, nem elsősorban), hanem olyanokra, akiket még a kezdeteknél ismertem meg. Szerintem akkor még barátságos volt a légkör (például válaszokban sűrűn előfordul a "Kedves" jelző, és komolyan is volt gondolva
Ahogy én látom, úgy 2002 környékén volt egy boom, majd egy másik 2004 körül (bár lehet, hogy én látom rosszul, és a statisztikák mást mutatnak), ezek alkalmával - bocs a kifejezésért - de kicsit hígult az összetéttel. Rengeteg rossz helyen nyílt topik, rossz helyen és már sokszor feltett kérdés, bár a fórum terebélyesedése miatt egyre nehezebbé vált mindenféle keresés.
Elküldve: 2006. 12. 15. 19:43
Elküldve: 2006. 12. 15. 21:47
Pontosabban egy nevet azért kiemelnék, csucs (vagyis mostanában csabiapu), őt a fórumon keresztül ismertem meg, ez az ismeretség először üzleti kapcsolat lett (ő rádumált mindenféle szémítástechnikai alkatrészre, amire semmi szükségem nem volt, én meg jóól megvettem tőle... :Đ ), de már jó ideje az egyik legjobb barátomnak tartom...
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.
Elküldve: 2006. 12. 15. 22:01
Idézet: dani83 - Dátum: 2006. dec. 13., szerda - 16:13
Elküldve: 2006. 12. 16. 09:40
Mivel egyesek szerint túl szociális vagyok, különösebb konfliktusaim nem nagyon voltak még a fórumon. Azt hiszem, az egyértelmű, hogy a DP "lakói" kicsit közelebb állnak a szivemhez. Rajtuk kívül persze vannak számomra szimpatikus ill. kevésbé szimpatikus egyedek a fórumon, de ez így kerek
És persze én is vágyom a Világbékére
Szerkesztette: Sztee 2006. 12. 16. 09:40 -kor
Elküldve: 2006. 12. 17. 10:58
Idézet: Zsul - Dátum: 2006. dec. 14., csütörtök - 8:30
szia
Elküldve: 2006. 12. 17. 11:53
Idézet: redbiro - Dátum: 2006. dec. 15., péntek - 15:17
Az tényleg mókás volt. :Đ
Elküldve: 2006. 12. 17. 22:23
A fórumozók közül senkit sem ismertem amikor ide regisztráltam. És igazából most sem nagyon mondhatom el, hogy bárkit is jobban ismernék. Persze van 1-2 fórumozó akikkel icq-n is tartottam/tartom a kapcsolatot. De már többen nincsenek itt közülük. Akikkel személyesen is találkoztam az csakis bolhapiacos ügyben volt.
Az tény, hogy régebben sokkal családiasabb és barátságosabb volt az egész fórum hangulata, talán úgy 2002 végéig, vagy még 2003-ban is. Azóta szinte 100%-ban lecserélődött a fórum törzsgárdája, akik a legtöbbet írnak.
Eleinte csak a szakmai részeken fordultam meg, alaplap, videókártya, stb. "sziget"-et messze elkerültem. Aztán később oda is betévedtem de sokáig csak olvasóként. 2002-2003 környékén voltam a legaktívabb a fórumon annyi bizonyos. Akkor mindenhová rendszeresen írtam. De ahogy felhígult a szakmai stáb, és a hőn áhított seniorfórum nem valósult meg teljesen elpártoltam a szakmai részektől. Most már ott tartok, hogy csak a gameware-ba meg a szigetre járok. A többi részbe csak akkor nézek be, ha valami problémára keresek megoldást. De ahogy elnézem sokmindenről nem maradok le. Sajnos mostanában a gameware is kezd elkurvulni, rengeteg ígéretes témát offoltak szét az utóbbi időben, amik zárásra is kerültek. De ebben nem csak a fórumozók hibásak hanem a moderátorok is, nem zárni kéne az ilyen témákat, hanem a szétbarmolókat, akik az idióta magánjellegű offal meg egymás baszogatásával szétverik kellene büntetni, és nem a többi fórumozót azzal, hogy sorra bezárják a témákat.
Szerkesztette: Mumia 2006. 12. 17. 22:31 -kor
Elküldve: 2006. 12. 17. 23:38
Regebben Kismukk es T2k kommentjeit olvasgattam szivesen, mindig okoztak par jokedvu pillanatot, egyebkent nem tudnak neveket felidezni, akik vmiert hianyoznanak.
Szemelyesen szeretek eldiskuralni az emberekkel, a forum/mail/sms/msn/stb. nem az en vilagom, csak hasznalom oket, mert sokszor megkonnyitik a dolgomat es el lehet vele utni az unalmas idot, de egyre kevesebb jut rajuk.
Passzív vízhűtés lépésenként, képekben
Elküldve: 2006. 12. 17. 23:55
What do stars do? They shine.(Yvaine)

Súgó
A téma zárva.