HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft (VII.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (214 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft (VII.)

#141 Felhasználó inaktív   emphyteuta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 19. 15:35

Idézet: Galadriel - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 16:33

Akkor most olvasd el, mit írtál le, aztán gondolkozz picit

megtörtént
A pokoli operátor

WoW: Lelkész - Human Priest - Arathor PvE

#142 Felhasználó inaktív   Galadriel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 15:45

Idézet: emphyteuta - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 16:35

megtörtént

nem tartom valószínűnek
Semmelweis lvl 70 ud priest <Divinum>
Khestrassa lvl 70 ud mage <Divinum>
Khalassa lvl 70 belf paladin <Divinum>
Quenthel lvl60 NE hunter - Retired

#143 Felhasználó inaktív   emphyteuta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 15:47

Idézet: Galadriel - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 16:45

nem tartom valószínűnek

na de ha mondom, elhiheted...

Szerkesztette: emphyteuta 2006. 12. 19. 15:48 -kor

A pokoli operátor

#144 Felhasználó inaktív   Galadriel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 15:47

Idézet: emphyteuta - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 16:47

na de ha mondom, elhiheted...

na pont azért nem
Semmelweis lvl 70 ud priest <Divinum>
Khestrassa lvl 70 ud mage <Divinum>
Khalassa lvl 70 belf paladin <Divinum>
Quenthel lvl60 NE hunter - Retired

#145 Felhasználó inaktív   emphyteuta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 15:48

Idézet: Galadriel - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 16:47

na pont azért nem

kérek engedélyt meghunyászkodni!  :rolleyes:
A pokoli operátor

#146 Felhasználó inaktív   pooshi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 15:59

A mass dispel ha jol tudom random buff-ot szed le es sok mana. Lehet mire a bubit szedned le eppen lejarna, es te meg elhasznalta egy rakat manat. Ja es ugye eddig ez nem volt mint opcio, csak miutan bekerult a horda oldara a pala. De nekem tok mind1, tolem meg soha senki nem halott sirast, mert engem levagtak, campeltek, mert vki. erosebb vagy akarmi miatt, en szeretek a Blizz altal alkotott vilagban jatszani, nekem ugy jo ahogy van, tokeletessegre meg ugye csak torekedni lehet, de az mivel az meg unalmas, igy szerintem nincs ertelme :-)

Ally-s PvE hunterem, warri-m es hordas PvP druidam van (utobbival jatszom csak honapok ota).
Mindenki rerollolhat akarmire ha nem teszik neki valami, meguntam a DD-t es az allyban nem huznek fel megegy karit, PvE is uncsi volt (mondjuk mostanaban a PvP szerveren sem sokkal mozgalmasabb az elet...)
igy reroll volt hordas druidara PvP szerveren, es tetszik. Hogy ezt miert is irtam le? Nem tudom :-)
Ragnaros - Enslave
Hirlas lvl 70 Tauren Druid (Skinning/Tribal LW)

Dragonblight - Ronin
Pooshi lvl 70 Dwarf Hunter (Engineering/Herbalism)

#147 Felhasználó inaktív   rvs 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 16:14

Idézet: pooshi - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 16:59

A mass dispel ha jol tudom random buff-ot szed le es sok mana. Lehet mire a bubit szedned le eppen lejarna, es te meg elhasznalta egy rakat manat. Ja es ugye eddig ez nem volt mint opcio, csak miutan bekerult a horda oldara a pala. De nekem tok mind1, tolem meg soha senki nem halott sirast, mert engem levagtak, campeltek, mert vki. erosebb vagy akarmi miatt, en szeretek a Blizz altal alkotott vilagban jatszani, nekem ugy jo ahogy van, tokeletessegre meg ugye csak torekedni lehet, de az mivel az meg unalmas, igy szerintem nincs ertelme :-)

kb ez a helyes hozzáállás. :)

mass dispellel kapcsolatban sokan sokfélét mondanak, van aki szerint random (ez esélyesebb), van aki szerint utsó buff. videót amit láttam, ott random szedett le egy buffot.
:: antracit of arathor :: rise legacy ::
"A hordások olyan sötétek, hogy nyugodtan dobhatnának mote of shadow-t wsgben."
- d.

#148 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 16:14

Szerintetek melyik jelenleg e leghatekonyabb honorfarmolas? En ujabban AV-t nyomok, menetenkent kb 200-250 honor es altalaban olyan 30 perc korul tart egy csata. Es neha meg nyerunk is :D
Szombat ota kaptam ra, azota a a friendly repem gyorsan felkuszott reveredre, ott is mar 7k-nal tartok. Mondjuk mar szart sem er, mert a BG-s cuccokhoz is honor pont kell mar. 7k honort meg nem er meg nekem egy 2%-os gyorsulast hozo quiver.  :reklamacio:

Ezeket a mark of honorokat ugye nem lehet becserelni honor pontra? Az olyan jo lenne  :lefety:
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#149 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 18:35

A leghatákonyabb mindig a leggyorsabb!

WSG például lutri, mert hiába vagy bent 1 órát, ha nem dobtok be zászlót, akkor nulla honorral távoztok (persze a gyilkolásért járó honort megkapod).

AB nem rossz, mert valamennyi honor jöhet, ha tartotok néhány bázist, de viszont ha nem nyertek 5-0-ra, akkor kb. 10-15 percet vehet igénybe, de nem ritka a félórás menet sem.

AV sem rossz, mert kb 160-200 honor összejöhet a marsallok, bunkerek elpusztításával, de utána szintén csak a killekért jár honor...

Tehát igazán gyorsan akkor jöhet honor, ha WSG/AB-t nyomtok premade csapattal és 5-6 perc alatt végeztek egy menettel!
Tyraan - Artum Inferniti

#150 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 18:37

Egyébként ne a quivert válaszd, hanem farmolj össze 22500 honort és válaszd a HWL íjat/crossbow-t/puskát, mert kenterbe ver jónéhány íjat (köztük a hunter epic küldiért kapható íjat is + a Chroma XBow is hasonló szinten van)!
Tyraan - Artum Inferniti

#151 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 18:57

Idézet: Jareth - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 19:37

Egyébként ne a quivert válaszd, hanem farmolj össze 22500 honort és válaszd a HWL íjat/crossbow-t/puskát, mert kenterbe ver jónéhány íjat (köztük a hunter epic küldiért kapható íjat is + a Chroma XBow is hasonló szinten van)!

eppen azon vagyok, ma ejjel lesz az ajandekozas, most keresem meg hozza az utolso 3500k honort :D
Mindezt mult het csutortoketol csinalom. Csutortokon [elso nap hogy ujbol elofizettem 6 ho utan] 2500k-t sikerult osszeszedni, penteken 3500k-t, es utana olyan 5k korul. Mar kurvara uncsi, es igy amig meglesz az egesz szett....  :omg:

Kulonben eppen azon torom a fejem h nyalelfemnek mit valasszak bow vagy xbow/puska.  :think:
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#152 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 21:26

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 17:14

Szerintetek melyik jelenleg e leghatekonyabb honorfarmolas?

Szerintem ha vagytok legalább 3-4-en egy klánból ventrin, akkor wsg a legjobb. Ennyi emberrel még főképp pug ellenfeleket kaptok, ők elszaroznak egymással mindkét csapatból, ti meg célirányosan mentek zászlóért... ha minden jól megy villámgyorsan nyerhető.

#153 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 22:48

Idézet: Orgi - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 22:26

Szerintem ha vagytok legalább 3-4-en egy klánból ventrin, akkor wsg a legjobb. Ennyi emberrel még főképp pug ellenfeleket kaptok, ők elszaroznak egymással mindkét csapatból, ti meg célirányosan mentek zászlóért... ha minden jól megy villámgyorsan nyerhető.

egyedul vok  :smoker:
-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#154 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 01:35

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 19:57

Kulonben eppen azon torom a fejem h nyalelfemnek mit valasszak bow vagy xbow/puska.  :think:

Nyálelfnek a bitófát válaszd, nem lesz több gondod vele... :)

Emlékeim szerint az Xbow/Puska lenne a jó választás, mert ugye PvP-nél az aimed shot/multishot combo esetén nem számít az íj sebessége, de a sebzése igen, így a lassú, nagyot sebző fegyverek a jók!
Tyraan - Artum Inferniti

#155 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 01:38

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 23:48

egyedul vok  :smoker:

De miért vagy egyedül?

Lépj be egy guildbe és játssz velük, bár ha a guildválasztásnál a játékosok nevei alapján döntenék a szövetséges oldalon, inkább lennék szabadúszó... :D
Tyraan - Artum Inferniti

#156 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 01:42

Az igazat megvallva egy normális, nem bónusz hétvégés napon összejön legalább 8k honor (ehhez persze az kell, hogy egész nap a gép előtt ülj), tehát 3 nap egy egykezes HWL cucc összefarmolása...

Ha van magánéleted, akkor ez felkúszhat 5 napra, de még az sem rossz! :)

Tehát kb. 2 hét alatt egy kékbe-zöldbe öltözött hunternek is meglehet a HWL set + íj, ami sokat lendíthet majd a BC-s karakterfejlesztésen...
Tyraan - Artum Inferniti

#157 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 01:46

Idézet: Etele - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 14:23

Speciel ez a FW dolog jó nagy ökörség a Blizztől.
Ahelyett, hogy a drenai-k kaptak volna, és így két allys faj is racial abilityből tolja a FW-ot, mondjuk a Blood elfeknek adhatták volna a drenai-k helyett... Csak a balanszírozás végett.
Na mindegy.

Semmi gond, így nekünk marad a WOTF, ami ugyebár egyesek szerint teljesen ugyanaz, mint az FW...

Csak tudnám, hogy aki ezt gondolja, egyáltalán miért játszik WoW-ot?
Tyraan - Artum Inferniti

#158 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 02:51

Na megvettem a grand marshall puskat, viszem is boldogan AV-be. Elso durrantas MISS, masodik 1xx dmg, harmadik... MISS... WTF? ....  hat ize... gun skill 233  :Đ

Kulonben nalatok is kimaradnak neha a loveshangok [fura modon csak puskaval]? Kurvara zavaro h nem tudom idoziteni hallas utan arcane es multishotokat... [Audigy + 5.1 hangfal]

Szerkesztette: Vortex07 2006. 12. 20. 02:52 -kor

-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#159 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 02:59

Idézet: Jareth - Dátum: 2006. dec. 20., szerda - 2:42

Tehát kb. 2 hét alatt egy kékbe-zöldbe öltözött hunternek is meglehet a HWL set + íj, ami sokat lendíthet majd a BC-s karakterfejlesztésen...

tevedsz :) En kora delutantol [3 oratol] kb ejjelig nyomom, sot altalaban reggelig, olyan 5ig kb. Ezalatt olyan 5k honort tudok osszeszedni. Persze ez nem bonuszhetveges alkalmakkor van, de:
1. egyedul jatszom, guildbe megprobalhatok belepni, de sokat nem csinalok azzal, csapatunkkal valszeg mas premade ellen fogunk osszekerulni, bunyok nehezebbek, hosszabbak es tobbet fog kelleni varni queueben
2. horda mindig nyer [kiveve AV] ugyhogy bonusz hetvege vagy nem, majdnem mind1...

Szal eleg komoly jatszassal en olyan 5k honort tudok osszeszedni egy nap es a teljes szetthez [fegyot leszamitva mert az megvan, igaz melee az nincs] kb 100k honor kell.... do the math... ha meg hozzavesszuk hogy 1-2 nap neha kimarad vagy nem lesz idom eleget tolni, az 1 honap... na es akkor 1 ho utan itt a BC es dobhatom ki az egeszet...  :Đ
-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#160 Felhasználó inaktív   Dinin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 06:29

Srácok, felejtsétek már el ezt a "kijön a BC és kidobom a fullos BWL-AQ-NAXX-os szetemet, mert az első Nether disznóból kiesik egy tökig zöld szett, ami ver mindent" szöveget.

A BWL-AQ vonal -amivel egyenértékűek a HWL/GM cuccok- ott fog rajtatok rohadni 64-66 os szintig. Két dolog miatt:
1. Mert fasza statokat ad
2. A szettbónusz miatt.
A Naxxos cumó pedig 67-69-ig is nagyon jó alternatíva. Az pedig abszolut nam mindegy, hogy
1. Átmész a Dark Portálon kékben zöldben, és az első démon csúnyán rádnéz, majd meghalsz
2. Átmész a Dark Portálon pofánnyomod azt a csúnyán néző démont, majd jobbrafordulsz és kiirtod ott lévő 3 haverját is egy időben.
Mert ennyit jelent az "egy hónapon belül kidobom cucc".

Téma megosztása:

• (214 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.