World of Warcraft (VII.)
Elküldve: 2006. 12. 21. 00:17
némi MH segítséggel lement Razuvious és nálam landolt guild első splinterje, juhhéj :Đ
asszem egyszer lesz egy legendary cuccom ^^
Elküldve: 2006. 12. 21. 00:55
Idézet: Péntek - Dátum: 2006. dec. 20., szerda - 21:33
Igazából csupán ámulatomat kívánom kifejezni hogy túléled a 6 sec stunt. 
Hát én eddig olyan palát nem láttam, aki a 6 seces stun alatt levert volna rólam 5k HP-t (forti buffal ennyi)...
Egyébként miért van az, hogy 1-1 BG meccs alatt az ellenfél több potit iszik meg, mint mi egy BWL raid alatt?
Nekem a képemről lesülne a bőr, ha potiznék BG-n (és a guildünkből nagyon-nagyon sokan vannak még így), de vicces látni, ahogy rohangálnak az allisok és tolják be a potikat WSG-n vagy akár AB-n!
Persze ez is csak a játék adta lehetőségek kihasználása, de én inkább beledöglök, minthogy letoljak a torkomon egy HP potit és ezt nem azért írom, mert spórolok, hanem mert nem tartom tisztességesnek...
mondjuk valószínűleg nem csak az alli potizik, de ugyanúgy kinevetem, bármelyik oldalon is legyen, de eddig nálunk ez nem volt tapasztalható (lehet nem csak premade-del kellene BG-zni járni)!
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2006. 12. 21. 00:58
Idézet: DOOMER - Dátum: 2006. dec. 21., csütörtök - 1:17
némi MH segítséggel lement Razuvious és nálam landolt guild első splinterje, juhhéj :Đ
Razuviust imádom! A legjobb, amikor valami miatt nem ér oda időben az MC-zett add és olyankor a rugóké a főszerep!
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2006. 12. 21. 01:01
Naivan azt gondoltuk, hogy a mai hosszabbított karbantartás után a BG-k végre játszhatóak lesznek! Tévedtünk...
Iszonyat lagos AV, AB-n minden 4-5. menetben van 5-6 perc, amikor azt sem tudjuk, mi történik, egyedül talán WSG elfogadható!
Iszonyat lagos AV, AB-n minden 4-5. menetben van 5-6 perc, amikor azt sem tudjuk, mi történik, egyedül talán WSG elfogadható!
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2006. 12. 21. 03:00
Asszem a Cross-realm BG nem univerzalisan cross realm [sot majdnem biztos vok benne]. Nos elsosorban mert mindig ugyanazokrol a szerverekrol latok embereket: Steam. Cartel, Hakkar, Xavius es persze a mienk: Scarshield Legion. Mas szerverrol soha. Szerintem abban a csokorba amelyikbe te esel pont a lag jutott, mert szerencsere eddig en meg nem tapasztaltam...
Ami a potikat illeti, en allis vagyok, es sosem szoktam hasznalni [sot, igazan keves embert lattam mindket oldalrol aki tenne], valahogy nem hianyzik h meg arra is koltsek...
Kulonben meg ismered a mondast: szerelemben es haboruban minden meg van engedve... vagy valami ilyesmi
Ami a potikat illeti, en allis vagyok, es sosem szoktam hasznalni [sot, igazan keves embert lattam mindket oldalrol aki tenne], valahogy nem hianyzik h meg arra is koltsek...
Szerkesztette: Vortex07 2006. 12. 21. 03:02 -kor
-Vx07
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2006. 12. 21. 07:01
Hmm, gondoltam 6 körül szerencsét próbálok AB -n, azt a 8 perces sort kibírom, amit várakozási időnek megadott, ehez képest még most sem hívott be
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Elküldve: 2006. 12. 21. 07:37
Idézet: Vortex07 - Dátum: 2006. dec. 21., csütörtök - 4:00
Asszem a Cross-realm BG nem univerzalisan cross realm [sot majdnem biztos vok benne]. Nos elsosorban mert mindig ugyanazokrol a szerverekrol latok embereket: Steam. Cartel, Hakkar, Xavius es persze a mienk: Scarshield Legion. Mas szerverrol soha. Szerintem abban a csokorba amelyikbe te esel pont a lag jutott, mert szerencsere eddig en meg nem tapasztaltam...
Kulonben meg ismered a mondast: szerelemben es haboruban minden meg van engedve... vagy valami ilyesmi 
Itt található, hogy melyik realm melyikkel vagy egy csoportban.
Szerkesztette: beeci 2006. 12. 21. 07:38 -kor
Elküldve: 2006. 12. 21. 08:34
Idézet: Vortex07 - Dátum: 2006. dec. 21., csütörtök - 2:00
Az olcso csak BG-n hasznalhato potikrol itt meg ugy latom nem hallottak, hamar oom tud am lenni az ember healeles kozben, foleg AV-n. Innervate + mana poti sokszor jol jon.
Ragnaros - Enslave
Hirlas lvl 70 Tauren Druid (Skinning/Tribal LW)
Dragonblight - Ronin
Pooshi lvl 70 Dwarf Hunter (Engineering/Herbalism)
Hirlas lvl 70 Tauren Druid (Skinning/Tribal LW)
Dragonblight - Ronin
Pooshi lvl 70 Dwarf Hunter (Engineering/Herbalism)
Elküldve: 2006. 12. 21. 09:30
Idézet: DOOMER - Dátum: 2006. dec. 21., csütörtök - 1:17
gz hozzá. ezexerint 8 palával csak sikerült.
:: antracit of arathor :: rise legacy ::
"A hordások olyan sötétek, hogy nyugodtan dobhatnának mote of shadow-t wsgben."
- d.
"A hordások olyan sötétek, hogy nyugodtan dobhatnának mote of shadow-t wsgben."
- d.
Elküldve: 2006. 12. 21. 09:51
Idézet: rvs - Dátum: 2006. dec. 21., csütörtök - 10:30
gz hozzá. ezexerint 8 palával csak sikerült.
)
tod, pala hílpowa köllött addokra :Đ
Idézet
Razuviust imádom! A legjobb, amikor valami miatt nem ér oda időben az MC-zett add és olyankor a rugóké a főszerep!
nálunk alapból rugó húzott eva+ghostly strike tankinggal, ehhez képest 2x bejött az a minimális esély hogy Raz vagy egy add betalált és a rugó ott hejben kifeküdt
Elküldve: 2006. 12. 21. 10:10
Copy-paste a worldofraidről:
Account Security Warning: Addon Websites infected with keyloggers
Numerous threads have been popping up over the last couple of days about keyloggers embeded in Add-ons on Curse-gaming.com and worldofwar.net., lots of players got their account stolen. They have been detected in Addons and other parts of those two websites, according to users's testimony on boards.
For players who dont know, what's a keylogger and how dangerous it is for your WoW account, I will do a quick decription:
- Keyloggers record what you fill in at your account name and password and then send those data to the maker of the script. Therefore you will lose your account, since somebody else know your account and password information.
How to check if you are infected:
- If you have a file named ntldr.exe (EXE, not dll, the dll is used by your OS to boot your computer). That file is the keylogger and you should remove it asap.
How to protect yourself:
- Dont use Internet Explorer (It hasnt been confirmed that IE 7.0 was safe yet), instead download and start using Mozilla Firefox.
*Fore more security, since WoW targeted keyloggers use java in their process to infect you, you can block or allow java-script with the no-script add-on for firefox, It disables java on default and let you enable it on choice (for trusted websites).*
Where:
- WorldofWar.net: At this time, there is a keylogger embedded into the ui.worldofwar.net homepage. The keylogger itself is in an iframe embedded from hxxp://ui.bcegame.com/pps.exe (do not visit!).
- Curse-gaming.com: The curse-gaming keylogger is on media1.curse-gaming.com. If you go to their beta patch notes page from their site, everything's clean, but if you go to the one listed above, it's got the keylogger on it. (Source)
Source, testimony and more detailed infos:
- WorldofRaids: http://www.worldofra...opic.php?t=2487
- Blizzard forums: http://forums.worldofwarcraft.com/thread.h...=58796664&sid=1
- IGN: http://vnboards.ign.com/wow_rogue_class/b2...100532144/p1/?1
Account Security Warning: Addon Websites infected with keyloggers
Numerous threads have been popping up over the last couple of days about keyloggers embeded in Add-ons on Curse-gaming.com and worldofwar.net., lots of players got their account stolen. They have been detected in Addons and other parts of those two websites, according to users's testimony on boards.
For players who dont know, what's a keylogger and how dangerous it is for your WoW account, I will do a quick decription:
- Keyloggers record what you fill in at your account name and password and then send those data to the maker of the script. Therefore you will lose your account, since somebody else know your account and password information.
How to check if you are infected:
- If you have a file named ntldr.exe (EXE, not dll, the dll is used by your OS to boot your computer). That file is the keylogger and you should remove it asap.
How to protect yourself:
- Dont use Internet Explorer (It hasnt been confirmed that IE 7.0 was safe yet), instead download and start using Mozilla Firefox.
*Fore more security, since WoW targeted keyloggers use java in their process to infect you, you can block or allow java-script with the no-script add-on for firefox, It disables java on default and let you enable it on choice (for trusted websites).*
Where:
- WorldofWar.net: At this time, there is a keylogger embedded into the ui.worldofwar.net homepage. The keylogger itself is in an iframe embedded from hxxp://ui.bcegame.com/pps.exe (do not visit!).
- Curse-gaming.com: The curse-gaming keylogger is on media1.curse-gaming.com. If you go to their beta patch notes page from their site, everything's clean, but if you go to the one listed above, it's got the keylogger on it. (Source)
Source, testimony and more detailed infos:
- WorldofRaids: http://www.worldofra...opic.php?t=2487
- Blizzard forums: http://forums.worldofwarcraft.com/thread.h...=58796664&sid=1
- IGN: http://vnboards.ign.com/wow_rogue_class/b2...100532144/p1/?1
Elküldve: 2006. 12. 21. 10:15
Update:
The keylogger and all its traces have been removed from Curse, and within an hour it will no longer be possible to add that kind of key logger to our site.
Posted 21-12-2006 by Christopher @ Curse
The keylogger and all its traces have been removed from Curse, and within an hour it will no longer be possible to add that kind of key logger to our site.
Posted 21-12-2006 by Christopher @ Curse
Elküldve: 2006. 12. 21. 10:58
Idézet: Péntek - Dátum: 2006. dec. 20., szerda - 21:33
Tegnap nem voltam, ezért nem tudtam erre reflektálni.
Erre eddig egy full hwl cuccos rugó volt képes. A többi...hát maradjuk annyiban hogy egy része el tudott sprintelni.
Btw sajnálom hogy a rugók támadási hangját megváltoztatták. A backstab eddig legalább valami tekintélyes, figyelemreméltó hangot adott ki, amitől kicsit megrémült az ember. Manapság ilyen hülye *clink* *clink* *clink* *clink* *clink* van csak...kár
Btw sajnálom hogy a rugók támadási hangját megváltoztatták. A backstab eddig legalább valami tekintélyes, figyelemreméltó hangot adott ki, amitől kicsit megrémült az ember. Manapság ilyen hülye *clink* *clink* *clink* *clink* *clink* van csak...kár
Jah nézzétek meg az új Dernos filmet (Dernos: Paladin DPS working as intended a címe, warcraftmovies.com-on fenn van a whats hot this month listában). 5K HP-t kb 2-3 másodperc alatt levert az ellenfeleiről
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2006. 12. 21. 11:19
Idézet: Nevl - Dátum: 2006. dec. 21., csütörtök - 11:58
Jah nézzétek meg az új Dernos filmet (Dernos: Paladin DPS working as intended a címe, warcraftmovies.com-on fenn van a whats hot this month listában). 5K HP-t kb 2-3 másodperc alatt levert az ellenfeleiről 
nézi a halál, elég ha Roxyt látom ^^
Elküldve: 2006. 12. 21. 11:46
Idézet: DOOMER - Dátum: 2006. dec. 21., csütörtök - 12:19
nézi a halál, elég ha Roxyt látom ^^
Ja én is csak azért néztem, mert rég nem láttam a DPS mestert akcióban
Elküldve: 2006. 12. 21. 12:10
Valaki lefordítaná röviden a keylogger-es cikket?
Köszi
Köszi
<a href='http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Arathor&n=Shamliza' target='_blank'>Shamliza</a> lvl 80 draenei master reinkarnátor
Darkyra lvl 80 haláli lovag (tanker)
Hornessa lvl 80 draenei farmer médzs
Edinora lvl 70 néni warrior tankermájszter nyögdíjas
Moonwalker lvl 68 nightelf néni hunti
Memphyssa lvl 64 worlákk (-nak láccó valami)
Stealthike lvl 64 néni laprugó
Darkyra lvl 80 haláli lovag (tanker)
Hornessa lvl 80 draenei farmer médzs
Edinora lvl 70 néni warrior tankermájszter nyögdíjas
Moonwalker lvl 68 nightelf néni hunti
Memphyssa lvl 64 worlákk (-nak láccó valami)
Stealthike lvl 64 néni laprugó
Elküldve: 2006. 12. 21. 12:40
Gyakorlatilag arról van szó, hogy az említett 2 site egyes részein, illetve addonjában keylogger van/volt. Curse-on már javították, másikon még mindig megvan egy iFrame-ben.
Teendő: "ntldr.exe"-re rákeres a gépeden, ha van ilyen, akkor törölni a fenébe. De ha mondjuk az account nevedet megjegyezteted belépésnél akkor ez nem akkora gond, magában a jelszó nem ér semmit.
Teendő: "ntldr.exe"-re rákeres a gépeden, ha van ilyen, akkor törölni a fenébe. De ha mondjuk az account nevedet megjegyezteted belépésnél akkor ez nem akkora gond, magában a jelszó nem ér semmit.
Elküldve: 2006. 12. 21. 12:52
Idézet: pooshi - Dátum: 2006. dec. 21., csütörtök - 9:34
Az olcso csak BG-n hasznalhato potikrol itt meg ugy latom nem hallottak, hamar oom tud am lenni az ember healeles kozben, foleg AV-n. Innervate + mana poti sokszor jol jon.
dehogynem. 9s
-Vx07
- Leonardo Da Vinci
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2006. 12. 21. 13:05
Idézet: Eiki - Dátum: 2006. dec. 21., csütörtök - 13:40
Gyakorlatilag arról van szó, hogy az említett 2 site egyes részein, illetve addonjában keylogger van/volt. Curse-on már javították, másikon még mindig megvan egy iFrame-ben.
Jaja ez a legviccesebb, hogy be van építve a játékba a legegyszerűbb és legjobb védelem is
Elküldve: 2006. 12. 21. 13:07
Nem ertem hogyan tudjak ellopni az emberek acc.-jait mert ahhoz szukseg van a "secret question", e-mail parosra is. Az teny h anelkul meg hozza tudnak ferni a karaktereidhez, letorolhetik, kifoszthatjak, vagy akar az acc. passwordjat is megvaltoztathatjak, de a secret questionnel visszaallithato [a password legalabbis]
-Vx07
- Leonardo Da Vinci
- Leonardo Da Vinci

Súgó
A téma zárva.