HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft (VII.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (214 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft (VII.)

#161 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 20. 08:37

Idézet: Dinin - Dátum: 2006. dec. 20., szerda - 7:29

Srácok, felejtsétek már el ezt a "kijön a BC és kidobom a fullos BWL-AQ-NAXX-os szetemet, mert az első Nether disznóból kiesik egy tökig zöld szett, ami ver mindent" szöveget.

A BWL-AQ vonal -amivel egyenértékűek a HWL/GM cuccok- ott fog rajtatok rohadni 64-66 os szintig. Két dolog miatt:
1. Mert fasza statokat ad
2. A szettbónusz miatt.
A Naxxos cumó pedig 67-69-ig is nagyon jó alternatíva. Az pedig abszolut nam mindegy, hogy
1. Átmész a Dark Portálon kékben zöldben, és az első démon csúnyán rádnéz, majd meghalsz
2. Átmész a Dark Portálon pofánnyomod azt a csúnyán néző démont, majd jobbrafordulsz és kiirtod ott lévő 3 haverját is egy időben.
Mert ennyit jelent az "egy hónapon belül kidobom cucc".

:nevet: :nevet2:  :up:  :up:

Egyébként szerintem is így van, nagy blöff a blizz részéről ez a vedd meg a BC-t és fél percen beleül jobb cuccaid lesznek, mint az eddig 40-es instakat raidelőknek.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#162 Felhasználó inaktív   rvs 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 10:25

Idézet: Jareth - Dátum: 2006. dec. 20., szerda - 2:46

Semmi gond, így nekünk marad a WOTF, ami ugyebár egyesek szerint teljesen ugyanaz, mint az FW...

Csak tudnám, hogy aki ezt gondolja, egyáltalán miért játszik WoW-ot?

csak tudnám hogy mi a faxért irod ezt be naponta. részemről innen érdektelen a dolog, az öklendezésed unalmas, mást nem tudsz. *gg*

/ignore jareth
:: antracit of arathor :: rise legacy ::
"A hordások olyan sötétek, hogy nyugodtan dobhatnának mote of shadow-t wsgben."
- d.

#163 Felhasználó inaktív   rvs 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 10:27

Srácok, felejtsétek már el ezt a "kijön a BC és kidobom a fullos BWL-AQ-NAXX-os szetemet, mert az első Nether disznóból kiesik egy tökig zöld szett, ami ver mindent" szöveget.

A BWL-AQ vonal -amivel egyenértékűek a HWL/GM cuccok- ott fog rajtatok rohadni 64-66 os szintig. Két dolog miatt:
2. A szettbónusz miatt.
A Naxxos cumó pedig 67-69-ig is nagyon jó alternatíva. Az pedig abszolut nam mindegy, hogy
1. Átmész a Dark Portálon kékben zöldben, és az első démon csúnyán rádnéz, majd meghalsz
2. Átmész a Dark Portálon pofánnyomod azt a csúnyán néző démont, majd jobbrafordulsz és kiirtod ott lévő 3 haverját is egy időben.

szerintem a setbonusz az elsődleges ok amiért sok setet meg fogunk/fognak tartani a népek. nincs az a +15 stat ami miatt leadok pl 10 sec cooldown csökkentést, vagy esetleg még valami ennél sokkal egyedibb dolgot.

vannak jó 3 statos zöldek, ez egy tény, de 40es szinttől vannak jó 3 statos zöldek, amiket használ az ember ha épp nem potyog más. (sunscale jut eszembe, egyik másik darabja annak pl nagyon jó.)
- d.

#164 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 10:43

Idézet: rvs - Dátum: 2006. dec. 20., szerda - 11:25

csak tudnám hogy mi a faxért irod ezt be naponta. részemről innen érdektelen a dolog, az öklendezésed unalmas, mást nem tudsz. *gg*

/ignore jareth

Nem is vártam mást! :up:
Tyraan - Artum Inferniti

#165 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 10:48

Idézet: Jareth - Dátum: 2006. dec. 20., szerda - 11:43

Nem is vártam mást! :up:

tőled se :D

#166 Felhasználó inaktív   Dinin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 10:52

Pontosan. Bizonyos tárgyakat, mégha alacsony szintűek is, csak nagyon későn cserél le az ember per pill is. Ez maradni is fog.

(csak egy példa: tegnap a két-három oldallal előbb említett fullhealer papom :lol: 38-as lett,  és felvette a két darab ilyenjét. Nos HLI kivételével nem ismerek más cuccot ami kiváltaná. Pedig 38-as Item)

#167 Felhasználó inaktív   rvs 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 11:00

http://www.thottbot.com/beta?n=2046 <-- ezt a mobot néztem tegnap. itt már van olyan plate bracers ami pl. alternativa ossirian lootra, van 1 jó neck, ez az. a mob saccperkb 66-67 szint körül mozoghat (az isntában van 70es mob is, franc tudja hogy hogy van ez), tehát nagy általánosságban, ez az a szint amikor a kékek elérik a mostani epik cuccokat bizonyos slotokban.

dinin: http://www.thottbot.com/?i=40648, http://www.thottbot.com/?i=40687, vagy a ring of bitter shadows (thotton még nincs fenn) is kafa. tieteknek nem tudom mi a neve ^^
- d.

#168 Felhasználó inaktív   Dinin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 11:14

Ja tényleg jók. Csak annyi a "gond" vele, hogy PVP rewardok. Én egy lusta disznó vagyok, "muszályból" nem szeretek PVPzni, bár ezzel a karival azért csak be fogok nézni ezek szerint :D

#169 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 11:17

Idézet: Dinin - Dátum: 2006. dec. 20., szerda - 11:52

(csak egy példa: tegnap a két-három oldallal előbb említett fullhealer papom :lol: 38-as lett,  és felvette a két darab ilyenjét. Nos HLI kivételével nem ismerek más cuccot ami kiváltaná. Pedig 38-as Item)

Mágusom is hasonló szintű, amint lesz egy kis szabadidőm, megkereslek...
Tyraan - Artum Inferniti

#170 Felhasználó inaktív   Hegylakolaci 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 20. 11:47

Idézet: Jareth - Dátum: 2006. dec. 20., szerda - 2:35

Nyálelfnek a bitófát válaszd, nem lesz több gondod vele... :)

Emlékeim szerint az Xbow/Puska lenne a jó választás, mert ugye PvP-nél az aimed shot/multishot combo esetén nem számít az íj sebessége, de a sebzése igen, így a lassú, nagyot sebző fegyverek a jók!

Szerintem töröld le a huntered mert csak disznek van.Az aimed/multi combót már rég elfelejtették a hunterek.
Hokuszpók lvl 85 human mage arathor
Rosemarie lvl 70 human mage arathor(ex Abrakadabra scarshield)
Annamarie lvl 85 human rogue arathor
Xintia lvl 75 NE hunter arathor
Bianka lvl 79 draenei priest arathor
Etelka lvl 85 druid arathor
Norina lvl 70 gnom lock Arathor
Csontszilánk lvl 61 UD rogue ragnaros

#171 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 11:59

Idézet: Hegylakolaci - Dátum: 2006. dec. 20., szerda - 12:47

Szerintem töröld le a huntered mert csak disznek van.Az aimed/multi combót már rég elfelejtették a hunterek.

Este tudom csak letörölni, remélem az a pár óra már nem okoz gondot...
Tyraan - Artum Inferniti

#172 Felhasználó inaktív   rvs 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 13:18

Blizzard megint alkot. Isten tudja mit csinálnak a pénzzel..
- d.

#173 Felhasználó inaktív   Asdam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 13:23

2. A szettbónusz miatt.

Ezzel tökéletesen egyetértek a t3 és aqset 70ig teljesen jó sőt még utána is egyedül a rating rendszer miatt fog kevesebbet érni sajnos, de az hogy leölök 10 kecskét és jobb cuccom lesz az kamu más tészta azonban a fegyverek és ékszerek azokból azért van bőven válogatni való mert sok q reward meggondolandó   
bye

http://leonidasunstoppable.ytmnd.com/

TranceTreamFM The All New Hungarian Trance Radio

WoW: Ashenear - lvl60 Human Warlock - Arathor PvE
Updated@2006.12.01.

#174 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 15:00

Hmm...sokáig tart a karbantartás...
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#175 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 15:14

Idézet: Asdam - Dátum: 2006. dec. 20., szerda - 14:23

Ezzel tökéletesen egyetértek a t3 és aqset 70ig teljesen jó sőt még utána is egyedül a rating rendszer miatt fog kevesebbet érni sajnos, de az hogy leölök 10 kecskét és jobb cuccom lesz az kamu más tészta azonban a fegyverek és ékszerek azokból azért van bőven válogatni való mert sok q reward meggondolandó   

Jaja van a 2 fraction, aminél, ha az egyikkel növeled a reput a másikkal csökken. Ott egyiknél eszméletlen faja kardot lehet venni, másiknál daggert pl.
Ja erre valaki tud linket? Elfelejtettem hol néztem és fontos lenne, hogy jól emlékezzek :D :p
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#176 Felhasználó inaktív   rvs 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 15:43

ojjé, most már 16:30 az ETA.. megy ez. :)
- d.

#177 Felhasználó inaktív   happy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 15:57

Idézet: Nevl - Dátum: 2006. Dec. 20., Wednesday - 14:14

Jaja van a 2 fraction, aminél, ha az egyikkel növeled a reput a másikkal csökken. Ott egyiknél eszméletlen faja kardot lehet venni, másiknál daggert pl.
Ja erre valaki tud linket? Elfelejtettem hol néztem és fontos lenne, hogy jól emlékezzek :D :p

The Aldor  -> http://www.wowhead.com/?faction=932
The Scryers -> http://www.wowhead.com/?faction=934
Happy

#178 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 16:03

Már megy.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#179 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 16:57

Hogy Blizzard kapna be a....  :mad:

6 napja elofizettem ujbol ugye 6honap szunet utan. Kiirjta h nem fogadta el a kartyamat. Nezem a bank oldalan, de persze a penzt levette. Nezem az account management oldalt ott meg nincs aktiv subscription... Egyik baratom tanacsara megprobaltam bejelentkezni a jatekba es lass csodat mukodott... egeszen maig, hogy szerver restart volt. Ma probalok belepni errefel azt irja ki hogy elhasznaltam az elofizumat...  Na most nemcsak hogy a vakaciora idozitett WoW-ot b@szhatom mert Blizznek valszeg megint 2 hetbe telik mig valahogy valaszol es elintezi, de meg az a rohadt support page sem megy mar 3 oraja bugzik. Konyorgom ezert kerik el a penzt az embertol? Egy normalis szervert nem tudnak felallitani?  :mad:

Szerkesztette: Vortex07 2006. 12. 20. 16:57 -kor

-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#180 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 20:33

Idézet: Jareth - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 11:17

Én ha palát látok, rugóval már oda se megyek. Azt az 5 percet, amíg megölöm, tudom másra is fordítani! :)

Tegnap nem voltam, ezért nem tudtam erre reflektálni.
Igazából csupán ámulatomat kívánom kifejezni hogy túléled a 6 sec stunt.  :respect:  Erre eddig egy full hwl cuccos rugó volt képes. A többi...hát maradjuk annyiban hogy egy része el tudott sprintelni.

Btw sajnálom hogy a rugók támadási hangját megváltoztatták. A backstab eddig legalább valami tekintélyes, figyelemreméltó hangot adott ki, amitől kicsit megrémült az ember. Manapság ilyen hülye *clink* *clink* *clink* *clink* *clink* van csak...kár  :(

Szerkesztette: Péntek 2006. 12. 20. 20:33 -kor

Téma megosztása:

• (214 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.