HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft (VII.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (214 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft (VII.)

#101 Felhasználó inaktív   rvs 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 19. 11:32

Idézet: Jareth - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 12:26

Most keresek az emlékeimben, hogy valaha láttam-e már jó palát, de a keresés eredménytelen... :D

gumiszobában nehéz találni, majd ha kijössz onnan, mutatok párat. ^^
:: antracit of arathor :: rise legacy ::
"A hordások olyan sötétek, hogy nyugodtan dobhatnának mote of shadow-t wsgben."
- d.

#102 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 11:46

Idézet: Dinin - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 0:40

Egy kicsiny story lefekvés előtt:

[...]

köszi, ezt élvezet volt olvasni :D

#103 Felhasználó inaktív   Galadriel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 11:54

Idézet: rvs - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 12:32

Nincs igazságom, csupán arra utaltam, hogy van 2 class a játékban, aki tuti tud oneshotolni (mage, és lock, ráadásul neki 1m a soulfire), és mégis mindenkinek az a 12 sec fáj amig egy pala 5 percenként szabadon tud működni. (oneshot vs. halhatatlanság kontradikció mellett grasszálva előre.)
Nem mellékesen érintve azt, hogy legalább 5 class van aki tökéletesen haza tudja vágni a palákat egy kis odafigyeléssel, ha a bubi nincs redi állapotban. (most szives és kedves engedelmeddel hadd ne soroljam fel a mage, hunti, lock, sámli, és pap CC eszközöket listába szedve.) vagy előtte, vagy bubi után. de mindig az a bizonyos 12sec fáj, ami ráadásul dispellezhető is lesz nemsoká.
Oh que terror!

És persze duelben felkészültünk, de nem tudom miben különbözik egy paladin elleni harc a nature swiftnesses instant fullhealező sámán (=lay of hands) ellenitől, aki mit ad isten, az idő 85%ban tauren, szóval warstomp stunra is lehet készülni.
Persze a paladin elleni küzdelemre 38 szintnyi sámli lét sem készít fel igazából, de van némi fogalmam róla, bár ezt biztos nem hiszed el. 5v5 arénában sok palába bele lehet futni ám, de tudom ez sem az igazi, mert ott a paladinokat nem támogatja a csites klassz (sámlinak hivják :)); szóval az allis palákat lemosni egyszerű, míg a horda csodadinjait (vagy überdin, vagy ultimatedin; vagy valami ilyen kretén nevük lesz biztosan, hogy mégjobban kijöjjön az kontrasztja oldalaknak) nehéz, és fáradságos meló lesz. Mert nekik 2 bubijuk lesz, 3 lay of handsük, és 4 gerinctörésük/herezacskójuk... vagy ilyesmi. ^^

p.s.: Ez a fényességes jelző egyébként jól esik, a paladin általában loladin és mocskot eszik, bármelyik fórumon is vagyok. :)

Finoman elsiklasz amelett, hoyg én speciel most és itt nem azt a 12 secet fájlaltam. Akkor elsóhajtanám mégegyszer kizárólag tefényességes szentlovagságod kedvéért: Mindent tudsz elméletben is gyakorlatban is, ámde egy dolgot nem probáltál még: paladinként csapatban másik paladinok elleni csapatokkal harcolni.

Ha a szent fény, mely lényed glóriába fogja, nem homályosítja el látásod, olvasd vissza a csevelyt az elejétől, uszkve harmnadszorra írom le ezt az egy megállapítást. De sajnos a szent fény csodálatos őrzője nem szakad el a saját gumicicájától ( omfg oneshot, oneshot lolock, vendormashine nerfff plxxx). Ez persze nem baj, sőt még az se, hoyg egy jól öltözött, jól talentelt szentfényharcos az alatt a 12 sec alatt meg tudja enni a 3,5k hp-s clothiet. De a makacs tények soha, semmilyen körülmények között még véletlenül sem zavarják meg a szent fénytől áthatott paladinok belső éleslátását.

Mint az közismert.

Szerk: sose fórumozz meló közben, mert félig küldöd el a beírást.. bár így visszanézve tökéletesen felesleges folytatni, egy fényestekintetű szentlovagos holyharcossal, hiszen mindig minden, az összes egyéb kaszt összes egyéb tulajdonsága, de még kósza pajzán gondolata is secekre levezetve kizárólag a paladinokat gátolja a csúf, gonosz Horda elleni végleges és tökéletes győzelmükben. És már a GM is megmondta, hoyg csak az ally lagol az összes bgn.

Szerkesztette: Galadriel 2006. 12. 19. 12:10 -kor

Semmelweis lvl 70 ud priest <Divinum>
Khestrassa lvl 70 ud mage <Divinum>
Khalassa lvl 70 belf paladin <Divinum>
Quenthel lvl60 NE hunter - Retired

#104 Felhasználó inaktív   Galadriel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 11:56

maxx négyet.. de akkor már az összes megvan

#105 Felhasználó inaktív   rvs 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 12:13

Idézet: Galadriel - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 12:54

Finoman elsiklasz amelett, hoyg én speciel most és itt nem azt a 12 secet fájlaltam. Akkor elsóhajtanám mégegyszer kizárólag tefényességes szentlovagságod kedvéért: Mindent tudsz elméletben is gyakorlatban is, ámde egy dolgot nem probáltál még: paladinként csapatban másik paladinok elleni csapatokkal harcolni.

Ha a szent fény, mely lényed glóriába fogja, nem homályosítja el látásod, olvasd vissza a csevelyt az elejétől, uszkve harmnadszorra írom le ezt az egy megállapítást. De sajnos a szent fény csodálatos őrzője nem szakad el a saját gumicicájától ( omfg oneshot, oneshot lolock, vendormashine nerfff plxxx). Ez persze nem baj, sőt még az se, hoyg egy jól öltözött, jól talentelt szentfényharcos az alatt a 12 sec alatt meg tudja enni a 3,5k hp-s clothiet. De a makacs tények soha, semmilyen körülmények között még véletlenül sem zavarják meg a szent fénytől áthatott paladinok belső éleslátását.

Mint az közismert.

Nem, epixxes csapatban nem. Igazad vagyok, legyen bárminemű nehézség, és szentségtörés is ezt elismerni. Ugyanakkor nem is igazán izgat, majd ha az lesz a szitu, akkor megoldom. És nyerünk.
Ha nem akkor pedig addig fogom próbálni amig rájövök hogy hogy kell.
De most nem izgatom magam ezen, ha eljön akkor majd rávetődök a témára, és sámán cimborám támogatásával eliminálni fogom a problémát, vagy legalábbis evilági manifesztációját.

Oh my dear, I really sajnáling ah the cloth hordó, 3k of élet and she megy down? Mindenki arra gyúr amiben jó. Arról meg nem tehetek, hogy a klottyost lövi mindenki.. lehet nem véletlenül mondjuk. Hmm.. de biztos nincs rá magyarázat, csak a szerencsétlenség bélyegét nyomták mindnek amazon foszladozó vagy éppen zöld illetve kék hátsó fertályába. (Blood elfeknek fehér lesz a bőrük? kéne egy bikinis kép... hmmm..)
A tények pedig nem érdekelnek. Ez játék, én is, te is, ő is úgy ferditjük a tényeket ahogy tetszik. Túl sok a dinamikus tényező. Belefér. Lesz ilyen, olyan és amolyan szitu is. Legalább egyszer.

ps.: túl sok jelzőt használsz, elrontja a dinamikáját a dolognak. ;]
- d.

#106 Felhasználó inaktív   rvs 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 12:15

Idézet: Galadriel - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 12:56

maxx négyet.. de akkor már az összes megvan

1., Highlord Mograine; 2., Thane Korth'azz; 3., Lady Blaumeux; 4., Sir Zeliek

és akkor én hol vagyok mon amie? ^^
- d.

#107 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 12:23

ez az egész kezd olyan lenni mint amikor Gala és én tartottunk némi ...hmm... megbeszélést a karihúzás legitimitásának kérdésében ^^

#108 Felhasználó inaktív   Galadriel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 12:25

Idézet: rvs - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 13:13

Nem, epixxes csapatban nem. Igazad vagyok, legyen bárminemű nehézség, és szentségtörés is ezt elismerni. Ugyanakkor nem is igazán izgat, majd ha az lesz a szitu, akkor megoldom. És nyerünk.
Ha nem akkor pedig addig fogom próbálni amig rájövök hogy hogy kell.
De most nem izgatom magam ezen, ha eljön akkor majd rávetődök a témára, és sámán cimborám támogatásával eliminálni fogom a problémát, vagy legalábbis evilági manifesztációját.

Oh my dear, I really sajnáling ah the cloth hordó, 3k of élet and she megy down? Mindenki arra gyúr amiben jó. Arról meg nem tehetek, hogy a klottyost lövi mindenki.. lehet nem véletlenül mondjuk. Hmm.. de biztos nincs rá magyarázat, csak a szerencsétlenség bélyegét nyomták mindnek amazon foszladozó vagy éppen zöld illetve kék hátsó fertályába. (Blood elfeknek fehér lesz a bőrük? kéne egy bikinis kép... hmmm..)
A tények pedig nem érdekelnek. Ez játék, én is, te is, ő is úgy ferditjük a tényeket ahogy tetszik. Túl sok a dinamikus tényező. Belefér. Lesz ilyen, olyan és amolyan szitu is. Legalább egyszer.

ps.: túl sok jelzőt használsz, elrontja a dinamikáját a dolognak. ;]

Fel sem merült volt bennem, hogy ha és amennyiben fél mondatban kénytelen vagy elismerni az igazam, ezt ne követné uszkve 4 sor gúnyolódás, mikoris az aranyló napsütésben ragyogó páncélzatod védelméből lenézel ránk, papírruhásokra. Mindezzel azonban ismételten mellényúltál vala (Lord Uther itt összehúzá szemöldökeit vala), ugyanis egy szóval, de még egy fél emote-al nem sírtam a 3,5k hp miatt. Mint tényt jegyeztem meg, hogy az általad semmiségnek titulált 12 sec alatt bizony bizony egy jól cuccolt szentlovag elsikálja az útból a problémás clothiet.  De a makacs tények soha, semmilyen körülmények között még véletlenül sem zavarják meg a szent fénytől áthatott paladinok belső éleslátását. (ez utóbbi mondatot már kopiztam az előzőből.. lassan makróm lesz rá, ha ennyit sasszézol mellé) Jah és nota bene ez nem játékbeli tény, melyet egy mozdulattal lesöpörsz, ez egy ilyen kinti tény volt és vala.

PS: mintha nem ismernéd a túl sok jelző halmozásának a dinamikától független vetületét.. tyúkszemedre léptem cseppet úgy nézem, akkor szoktad átterelni a kérdést  valós lényegétől független ám neked biztonságosabb talajra  :D

Szerkesztette: Galadriel 2006. 12. 19. 12:29 -kor

#109 Felhasználó inaktív   Galadriel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 12:28

Idézet: rvs - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 13:15

és akkor én hol vagyok mon amie? ^^

Ez a kérdés egyheti választ igényel vagy semmit..(Tolkien után szabadon)

Szerintem maradjunk a semminél  :p

#110 Felhasználó inaktív   Archon 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 12:37

Múltkor versenyeztünk haverokkal, hogy kinek nagyobb a farka...én mondtam, hogy az enyém a legnagyobb, de nem hitték el...megmutattam...no, nem az egészet, csak éppen annyit, hogy nyerjek...
<a href='http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Arathor&n=Shamliza' target='_blank'>Shamliza</a> lvl 80 draenei master reinkarnátor
Darkyra lvl 80 haláli lovag (tanker)
Hornessa lvl 80 draenei farmer médzs
Edinora lvl 70 néni warrior tankermájszter nyögdíjas

Moonwalker lvl 68 nightelf néni hunti
Memphyssa lvl 64 worlákk (-nak láccó valami)
Stealthike lvl 64 néni laprugó

#111 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 13:04

Semmi gond, legyen neked igazad, de nem én fogok sírni a kiegészítő megjelenése után... :D
Tyraan - Artum Inferniti

#112 Felhasználó inaktív   Galadriel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 13:12

Idézet: Archon - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 13:37

Múltkor versenyeztünk haverokkal, hogy kinek nagyobb a farka...én mondtam, hogy az enyém a legnagyobb, de nem hitték el...megmutattam...no, nem az egészet, csak éppen annyit, hogy nyerjek...

Egy ilyen versenyben behozhatatlan hátrányom lenne  ;)

#113 Felhasználó inaktív   rvs 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 13:13

Idézet: Jareth - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 14:04

Semmi gond, legyen neked igazad, de nem én fogok sírni a kiegészítő megjelenése után... :D

viccet félretéve, nem tudom neked miért az a fixa ideád, hogy az alli sirni fog.
én spec örülök, hogy abbamarad ez a pala-sámli anyázás, és még jobban örülnék, ha a fear wardos is abbamaradna, de a horda nem kap fear wardot (isten tudja miért), ez van.
- d.

#114 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 13:16

Mondjuk azért arra is kíváncsi lennék, ha egyszer megcserélnék AV-n az induló bázisokat, mit szólna a szövetség, ha hirtelen nem tudná levágni az utat Drek'thar-ig...
Tyraan - Artum Inferniti

#115 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 13:18

Idézet: rvs - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 14:13

viccet félretéve, nem tudom neked miért az a fixa ideád, hogy az alli sirni fog.
én spec örülök, hogy abbamarad ez a pala-sámli anyázás, és még jobban örülnék, ha a fear wardos is abbamaradna, de a horda nem kap fear wardot (isten tudja miért), ez van.

mert akkor az allinak osztani kéne wotfot  :o

#116 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 13:21

Idézet: rvs - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 14:13

Egy tükröt kapunk magunk elé, ami sok mindenre rávilágít majd...

Mindenesetre fix "Hakkar" buffal raidelni nem is olyan rossz dolog! :)
Tyraan - Artum Inferniti

#117 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 13:22

Idézet: Galadriel - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 13:12

Egy ilyen versenyben behozhatatlan hátrányom lenne  ;)

A plasztikai sebészet már csodákra képes. :D

#118 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 13:23

Idézet: rvs - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 13:13

Speciel ez a FW dolog jó nagy ökörség a Blizztől.
Ahelyett, hogy a drenai-k kaptak volna, és így két allys faj is racial abilityből tolja a FW-ot, mondjuk a Blood elfeknek adhatták volna a drenai-k helyett... Csak a balanszírozás végett.
Na mindegy.

#119 Felhasználó inaktív   rvs 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 13:28

Idézet: Galadriel - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 13:25

Fel sem merült volt bennem, hogy ha és amennyiben fél mondatban kénytelen vagy elismerni az igazam, ezt ne követné uszkve 4 sor gúnyolódás, mikoris az aranyló napsütésben ragyogó páncélzatod védelméből lenézel ránk, papírruhásokra. Mindezzel azonban ismételten mellényúltál vala (Lord Uther itt összehúzá szemöldökeit vala), ugyanis egy szóval, de még egy fél emote-al nem sírtam a 3,5k hp miatt. Mint tényt jegyeztem meg, hogy az általad semmiségnek titulált 12 sec alatt bizony bizony egy jól cuccolt szentlovag elsikálja az útból a problémás clothiet.  De a makacs tények soha, semmilyen körülmények között még véletlenül sem zavarják meg a szent fénytől áthatott paladinok belső éleslátását. (ez utóbbi mondatot már kopiztam az előzőből.. lassan makróm lesz rá, ha ennyit sasszézol mellé) Jah és nota bene ez nem játékbeli tény, melyet egy mozdulattal lesöpörsz, ez egy ilyen kinti tény volt és vala.

PS: mintha nem ismernéd a túl sok jelző halmozásának a dinamikától független vetületét.. tyúkszemedre léptem cseppet úgy nézem, akkor szoktad átterelni a kérdést  valós lényegétől független ám neked biztonságosabb talajra  :D

Lett lészen megmondva jól vagyon mi leirva vala, s Tinódi is elsíra eme monológ felett ama
korban midőn hordások szemén át nézett a Gala, s így rothadó forsaken feje s agya vala. ^^

Ama aranyló napsütés, melyhez foghatót csak a - női csipő ringását utánzó - búzamezőkön látni délidőben júniusban, amely minden adandó alkalommal felvillanyozza bajba jutott társaimat, akik eme szent fény környékén, vagy éppen negyven yardon belül mindig megnyugvást és segítséget találnak, tükröződik vissza nem éppen fényes, sőt mondhatni fekete beütéssel tarkitott vörös szinű páncélomról, csak ez, csak ez ami egy ilyen furmányos támadás esetén is vígaszt jelent nekem.
Tehetek én arról, hogy egyesekben a keleti kultúrák iránti érdeklődés olyan szintre fejlődött, hogy még amaz csodálatos selyemruhákat is mély megvetéssel kezelik, és inkább öltöznek lampionokba, és szerelnek moonwelleket vállukra társas szórakoztatás céljából egyes, magukat "csóri klottyosnak" nevező egyének? Tehetek én arról, hogy mindezek mellé hovatovább szerencsétlenek K értéke csupán a hármast verdesi nagy erőfeszítések árán; és csak akkor haladja meg a négyest is - mellyel intelligenciahányadosuk kétjegyű értéke is kezdődik - ha lila szinű epixx ételt és italt fogyasztanak, a földből kilövellő csúnya és ártalmas tüskék ellentételezéseként? Tehetek én arról, hogy mindezek mellett mi, eme csóri és szegényes földgolyó legkiválóbbjai, mintegy a tudatos teremtés eredményeképp jogos módon szert tettünk a csodás hallhatatlanságra, és az azzal járó 12 másodperces gankelés fortélyaira? Hát tehetek én mindezekről, mondja meg, ó mélyen tisztelt asszonyom? :)
Zavarnák-e önt eme makacs tények, ha most épp nem lejtenénk táncot ostorral kezünkben eme játékos parketten? Amidőn ön is tudja, az objektiv realitás csakis szubjektiv módon értelmezhető, emígyen szólva miért érdekelne engem, hogy a tény, melyet ön makacsul védelmez - igaz vagy igaztalan módon - játékban vagy játékon kívül foglal helyet, mikor mindkettő értelmezéséhez szem, sőt percepció, sőt tudat szükséges? Hovatovább ön is tisztában van vele hogy az egyenes görbe, akkor pedig miért ne görbítenénk jobban, hogy konvex jelleggel bíró görbét képezzén, és emígyen még többet foglaljon magába az igazság paladinból áradó aranyló sugaraiból? Hová vezet az egyenes kérdem, hová?!

ps: tudom mikor magázol. beee! /moo ;]

edit: typo.

Szerkesztette: rvs 2006. 12. 19. 13:32 -kor

- d.

#120 Felhasználó inaktív   rvs 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 13:30

Idézet: Jareth - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 14:16

Mondjuk azért arra is kíváncsi lennék, ha egyszer megcserélnék AV-n az induló bázisokat, mit szólna a szövetség, ha hirtelen nem tudná levágni az utat Drek'thar-ig...

mint ahogy én is kiváncsi vagyok arra a magfizikai és kerületi sebességre alapuló tézis valóságtartalmára, miszerint 138as rendszámú atom nem létezhet.
valószinű soha nem tudom meg, de nem is rágódok rajta. minek?
azt kell használni ami van, és arra építeni amiben erős vagy. :)
- d.

Téma megosztása:

• (214 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8