Idézet: 32karakter - Dátum: 2007. máj. 29., kedd - 12:21
most tudom, hogy le fogtok köpni, de mindenképpen létszükséglet egymás ekézése? mind ingame, mind fórumokon etc. etc.
(jó, tudom, pont én pofázok, aki vöröslő fejjel küldött már el szinte mindenkit Arathor szerveren a jegesmedve jéghideg hímvesszejére - aki kimaradt a szórásból, legyenszives jelezze, majd pótolom - de amikor már deklaratívan, "csakazértis" megy a dolog, kicsit már unalmas... legalábbis szerintem)
egyébként grat a 3 killhez, ha minden igaz, jövő héttől már leszegetek én is remélhetőleg
Sose köpnélek le.. na jó csak egy kicsit, de azt meg meg is érdemled.
Amíg egyesek még mindig arra élveznek, hogy ingame baszogatás megy, meg közben itt osztják az eszet ezerrel, addig hagy' ne kelljen már állandóan csendben maradni... írtam már, unom marhára.
A másik meg, ha Valken odamegy Majmócának eszet osztani, az meg visszalő és ezek után itt is hirdeti, csak hoyg véletlen se kerülje el senkinek a figyelmét, az tökfüggetlenül a szereplők guildhovatartozásától ritka nagy idiotizmus, amin kizárólag röhögni lehet. Jó, kicsit lesajnálóan de hát istenem ez van.